Zadnje teme | » SokovniciNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5 » moj kuvarNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan » kolaci od sojeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan » Soja poreklo priprema i jos po nestoPon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan » kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?Pet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka » Sojino mlekoPet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan » Novi clanSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing » Veganski omletPet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa » Vitamix blenderPet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa » Imate li savet?Sre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman » Totalna terapija Rudolfa BrojsaNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir » Šta raditi kada su ukućani mesožderi?Sre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia » ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOMPet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile » Musaka od spanaca i pirincaPet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile » potrbni saveti novajliji....Pet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol » Tofu - uradi samČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan » Koliko nas je na Facebook-u?Pon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama » Biljna mleka u aparatuČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko » 80/10/10 DietČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko » Lijek za rak ?Pet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381 |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 153 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 153 Gosta Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm |
Čajevi za |
|
|
| Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
|
+45armageddon381 micamaca77 Amouage Nenad Beli jasminka92 dmitras mesecevaljubimica eni cvetko capica Mladen S sveMIR Oljenka VladimirM sinisa pomidora Ancikina anasana olsodo aaiiddaahh Cvorak Student grkns Martina marmeladica Branko kojekude Savetnik BranislavB Svetlana Dragica anett Arijel5 marijana021 fiestaye hana-banana ljubicica Branislava FelisDomestica Helena mmarija zelika Olivera zanahoria Bambina 49 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Jul 13, 2010 3:40 pm | |
| Čaj za pluća je osnovni čaj, pored žalfije i čaja za bubrege..trebalo bi da ga piješ jer je dobar za lakše izbacivanje toksina.. neven samo prelij vrelom vodom i ostavi da stoji 10-15 minuta...standardno kao i većina čajeva... a echinacea...dobra je za stimulisanje imunog sistema... ja inače skoro da i ne pijem vodu...ali na Brojsu moram da pijem konstantno, sa pauzama od 15-20minuta...i onda piškim ko protočna...al dobro je to, i zbog lakšeg osećaja u želudcu, i da toksini što pre izađu...jer se zbog njih i dešavaju te slabosti i opadanje energije...
| |
| | | Ancikina novi član
Broj poruka : 10 Datum upisa : 12.07.2010
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Jul 13, 2010 3:41 pm | |
| Ok Super... Ubacjem i to od sutra... Hvala puno | |
| | | Bambina devoted2raw
| | | | Ancikina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Jul 15, 2010 10:29 am | |
| Probala sam caj od nevena... Grozan je.... A onaj za pluca nisam uspela da nadjem i na pijaci i u Njegosevoj... A za Visnjicu pojma nemam...tamo bih se izgubila iskreno... Al sad sta je tu je Pijem neven i ne zalim se | |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Jul 15, 2010 1:03 pm | |
| Ako naiđem na čaj za pluća javljam ti... kad sam gladovala 42 dana pila sam sve osnovne čajeve plus 4 dodatne mešavine... i plus razne tinkture... -ling zhi-koliko sam skapirala to je za imunitet, nikad nisam čula za to pre toga...dobila sam tih 7 bočica, za svaku nedelju gladovanja po jednu bočicu...pije se razmućeno u malo vode 3 puta dnevno..ne mogu se trenutno setiti, mislim da je po 10 kapi... -ehinacea kapi-one se piju svaki drugi dan, takođe su za imunitet i jačanje organizma.Na svaka 2 sata po 10-15kapi razmućeno u vodi. -zeleni orah-kapi za regulaciju rada štitne žlezde-piju se svaki treći dan 3 puta dnevno... -glog-kapi za jačanje srčanog mišića-one se piju usled slabosti i malaksalosti...30-40 kapi razmućeno u malo vode, a odmah za njima, posle pola sata uzimaju se -kapi valerijane, lavande i... (zaboravih sad šta još ide u njih..) takođe po 30-40 kapi razmućeno u malo vode -trava od srca-kapi protiv bolova-usled bolova, jake malaksalosti, vrtoglavice , mučnine...3-4 kapi direktno na jezik To sam ja uzimala kad sam imala mučninu od soka, jako je odvratno i gorko, ali momentalno pomaže!i nezaobilazni vitamin C...koji me je najviše osvežavao... ranije kad sam na svoju ruku gladovala nisam unosila vitamin C, nisam znala da treba, i jedne godine su mi se javili podlivi po nogama...doktorka opšte prakse mi je rekla da su mi popucali kapilari jer su im oslabili zidovi zbog neunošenja vitamina... što se nevena tiče... vidi se tačno po njemu dal je dobar...lepo treba da izgleda, celi cvetovi narandžasti...pila sam i neki koji nije tako lepo izgledao i bio mi je mnogo gadniji... | |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Jul 15, 2010 1:27 pm | |
| ..i da...setih se petog osnovnog čaja zdravac...njega Brojs spominje u svojoj knjizi sa uputstvom za pripremu... | |
| | | Ancikina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Jul 15, 2010 1:42 pm | |
| Vau... Sve ovo... Ja pijem caj za bubrege, zelfiju, neven (sada), supu od luka i sok. Uvela sam ehinaceu i pijem kapi trave od srca... To je to... Vitamin C nisam jos ali planiram ..
Reci mi jos jednu stvar...Mislis da je ok ako kada odem sa prijateljima na "kafu" popijem onaj obican caj od nane ili kamilice? Prosto ne mogu da sednem u kafic (a i posao mi je malo kafanski jer se kod nas nazalost najvise sastanci po kafanama) i da ne pijem bas nista...
Izvini ako sam malo dosadna...
Ako naidjes na caj javi mi molim te jer smo i mama i ja gledale i ...nista..
Uvescu ove kapi sto si mi rekla... Ne bih da nesto zeznem...
Poljupci | |
| | | | Ancikina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Jul 15, 2010 3:02 pm | |
| Pa zans kako... Ja nisam imala zracenja... Moja situacija je takva da sam sa 14 godina izgubila stitnu zlezdu (pijem hormonsku supstituciju od tada) a sa 19 godina desni jajnik koji je bio pod tumorom (leido sertolijev) Ni jednom prilikom nisam imala zracenja (na svu srecu) tako da nisam sigurna da li da uzimam zdravac ili ne Sada se trentno borim sa tom cistom/tumorom na levom jajniku od 9 santimetara a lekari mi predlazu potpunu adneksektomiju (i materica i jajniknapolje) Besisleno je jer nije ni maligno, tumor markeri su mi u redu (jer se inace zdravo hranim (makrobioticar sam)) pa je nekako i nelogicno... Problem je sa tom cistom jer mi je u poslednje vreme narasla jer sam se malo opustila (prehladila se nekoliko puta...) i iskreno vise mi se smucilo da je vucem... Nisam ni pomisljala na operaciju nego sam se resila za Brojsa jer je prijatelj moje majke tako izlecio tumor u ou i ossto sta stvari... Zato sam mislila da je moguce da mi terapija traje samo 21 dan obzirom da nemam karcinom, ali cu otici na pregled i pogledati kakvo je stanje posle tri nedelje... Ukoliko ima pomaka, svakako cu da izguram 42 pa sta mi bog da...toliki ljudi preziveli pa cu i ja... Generalno sad sam vec dve nedelje na terapiji i stvarno sam ok (u pocetku je bilo cupavo) ali mi stvarno znace ovi saveti i to sto mogu da popricam sa nekim ko je prosao kroz ovu pricu... Inace, nisam jos ni pocela da citam onaj deo kako i sta posle brojsa... Ako imas i oko toga neki savet ne bi bilo na odmet... Naravno da se ne kaze hvala ali HVALA | |
| | | | zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Jul 15, 2010 4:30 pm | |
| uz sav duzni respekt koji osjecam za vas ljudi koji ste prosli ili prolazite kroz brojsovu terapiju, voljela bi nesto da dodam mislim da je i sam brojs u svojoj genijalnoj knjizi napomenuo da se treba svaki korak pratiti doslovce jer samo tako moze da se garantuje uspjeh...sta zelim reci???? mislim da je nepotrebno a vjerovatno i nepozeljno dodavanje raznih stvari koje on sam nije naveo....pogotovu imam averziju prema tom sintetickom vitaminu C koji mi nikako ne ide uz tu sliku njegove terapije mislim da ako neko provodi terapiju (potpuno ili djelimicno) da bi se organizam procistio onda moze da sebi da da luksuz pa nadoda stvari koje mu olaksavaju terapiju,....ali ljudi koji pokusavaju da se rijese nekih ozbiljnih oboljenja bi po mom misljenju trebali da se doslovce drze svega sto je napisano takodje mislim da bi ti ancikina trebala da izbacis supu od luka jer i sam brojs spominje da je to samo u slucaju ako nikako ne mozete da gladujete bez neke "konkretne " hrane mislim da si ti vec prosla taj stadijum i da bi ti vise koristilo kad bi je prestala piti. nemojte me molim vas krivo shvatiti...znam ja da metoda ima mali milion i da nicija rijec nije u kamenu napisana....ko zna mozda da je jos pozivio mozda bi i sam brojs jos razvio i nadogradio tu svoju terapiju ali ovakva kakva jeste je vec navodno spasila tolike zivote i mislim da je nepotrebno je dalje komplikovati ljubim vas sve i drzim palceve | |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Jul 15, 2010 4:38 pm | |
| supa od luka samo kad si jako malaksala...
| |
| | | sinisa vegan vegan
Broj poruka : 237 Godina : 66 Lokacija : Beograd Zaposlenje : IT hobi : cveće i sve vezano za biljke Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Jul 16, 2010 1:16 am | |
| | |
| | | olsodo novi član
Broj poruka : 22 Datum upisa : 25.11.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Jul 16, 2010 8:14 am | |
| Dugo se nisam ukljucivao na sajt mada ga svakodnevno pratim. Nakon duze vremena se aktivirala ova tema koja mene najvise zanima. Ja sam imao nameru da krenem sa ovom terapijom (preventivno tj. 21 dan), ali eto razne obaveze i sl. mi nikako ne dozvoljavaju. Nadam se da cu se uskoro upustiti u to. Zao mi je sto nakon mog poslednjeg komentara pre nekoliko meseci nije bilo ni jednog pisanja. Slazem se sa nekim od prethodnih komentara da bi verovatno i Brojs korigovao-dopunio svoju terapiju da je u prilici. Mozda bi uveo germanium, B17 i slicno, ali mozda i ne bi. Pisao sam ranije o sokovima koji se nalaze u prodaji. Prvo i jedino sto je tu vazno, oni su pasterizovani i u sebi imaju konzervans, a da ironija bude jos veca ima i belancevina za koje Brojs kaze da su najveci prijatelj tumoru. Pasterizovani - termicki obradjeni, znaci da u njima nema ni trunke C vitamina, a konzervans.... Eto to je ono sto meni najvise smeta. Nije mi zaista jasno: Brojs kaze da sokovi moraju biti bez konzervansa i potpuno prirodni. Sa druge strane takav sok je iskljucivo moguce sam napraviti i odmah popiti, a sve drugo je neispravno. Neznam kako je i on mislio da se ti sokovi kupuju, jer da bi duze trajali moraju se termicki obraditi i konzervisati???? Ovi sokovi sto su u prodaju, pise da mogu da se cuvaju otvoreni 8 dana u frizideru ili 4 van njega (mozda malo gresim, ali ne menja stvar). Pa oni najjeftiniji sokovi prepuni kojekakvih hemkalija to mogu!!!!!????? Sok koji sami napravite u frizideru moze da izgura 1 dan, a napolju nekoliko sati. Zanci jasno je da osnovni sastojak za Brojsovu terapiju nije korektan. To je ono sto i mene sada muci i neznam sta ciniti. Sam da pravim sokove je velika gnjavaza, a i meni je bar nemoguce da nadjem sastojke za njega koji su organski gajeni. Da bacam pare na one tzv. Brojsove sokove, mi takodje ne odgovara. Na trzist ima i drugih duplo jeftinijih, organski gajenih, sa slicnim sastojcima koji su cak osetljiviji u smislu cuvanja pa onda valjda to znaci i prirodniji. Mozda cu mnoge razocarati, ali smatram da je u ovakvoj situaciji sa sokom, a za one koji nemaju mogucnost da naprave sami ekoloski propisan sok, najbolje jesti sirove proizvode (cveklu, sargarepi, celer, rotkvu) ili praviri od njih sok u sokovniku (mada i ovi nasi sokovnici pri cedjenju razvijaju visoku temp. i unistavaju C vit.). Nisam siguran koliko se moze ziveti bez C vit (mislim nesto vise od mesec dana), ali ga je svakako dobro uzimati tokom terapie, jer ga u sokovima iz prodavnice nema, kao ni u cajevima. Smatram da je bolje pojesti onda kivi i sl. nego ga piti u obliku praskova iz apoteke. Elem ja razumem da je Brojsovu terapiju nemoguce u nasim "urbanim" uslovima dosledno sprovoditi, te je onaj ko se odluci da je "konzumira" prinudjen da sam kombinuje i razmislja kako da bude "najblizi originalu". Gore je neko pomenuo, a inace to se stalno pominje, da je ova terapija mnogima pomogla itd. Ja ponovo molim da se javi neko ziv kome je ona zaista pomogla u slucaju tumora (malignog ili benignog). "Bambina" je, koliko primecujem, jedina "verna" ovoj temi. Drugih nema???? I ona sama kaze da nezna koliko joj je ova terapija pomogla, mada se iz njenog pisanja ni nevidi jasno zasto ju je i sprovodila. Na drugim sajtovima.... situacija je slicna ili tragicna. Mnogi koji kazu da zapicnu terapiju u pocetku o tome redovno izvestavaju zainteresovane, a onda... ni traga ni glasa. Da li umru ili se razocaraju ili im se stvari jos pogorsaju???? KO ce ga znati. Ako neko zna neki forum gde je neko ozdravio sa ovom terapijom, molio bih da javi. | |
| | | Ancikina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Jul 16, 2010 9:09 am | |
| Evo ja kad ozdravim ja cu da ti javim. Radi se o tome da ne znam koliko je pametno izlagati svoje sumnje pred ljudima koji su ozbiljno usli u ovo i potrosili zadnji atom snage da veruju u nesto 100%. Takve stvari su psiholoska borba sa samim sobom, pa ne zelim da me pogresno shvatis, ali ukoliko sumnjas u nesto onda bolje nemoj ni da pocinjes. Ljudi, koji imaju probleme (citaj bolesni su) najteze uspevaju da uspostave nivo vere u ono sto rade, upravo zbog ljudi koji ih okruzuju i konstanti su skeptici. Probaj terapiju. Uradi 21 dan pa vidi koliko je zdravo ili nije... U suprotnom, mislim da nema mesta skepticizmu na "javnom mestu", pred ljudima koji se bore za vazne stvari.. Ili verujes ili ne, a veru baziras na sopstvenom iskustvu. Bez uvrede, mislim da ti stav nije u redu. Pozdrav | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Jul 16, 2010 9:45 am | |
| Eto ti sad?! Mislim da si se ti uvredila, ali ja zaista imam ideju da budem konstriktivan i da ukazem na nesto sto smatram da nije dobro. Pa zato i postoji ovaj forum i njemu slicni. Oko toga se i vode diskusije na svim temama. Ono sto sam ja pisao zapravao i stoji u Brojsovoj knjizi, ali je prakticno nazalost tesko sve to sprovesti u nasim danasnjim uslovima. Ja sam samo izneo moje misljenje kako prevazici nadoknaditi vitamin C, piti sto prirodniji sok i sl. Voleo bih da se javi neko ko ce dati i bolje ideje, jer ruku na srce nisam ja nista revolucionarno ovde rekao. Potpuno razumem da su ljudi sa problemima skepticni i sl., ali ne treba ni oni ko ovce da idu na sisanje. Nije sve na etiketi sto pise istina (citaj: i na tarabi pise P.... , pa nije). U konkretnom slucaju hteo sam da skrenem paznju da sokovi koji su u prodaji zaista ne odgovaraju onome sto autor terapije zastupa. Tu nema niceg lose sa moje strane. Problem je svih onih koji nazalost moraju da posegnu za ovom terapijom (naravno i moj) kako da to prevazidju ili bar ublaze. Ja nisam proizvodjac niti zastupnih ovih Brojsovih sokova niti bilo kojih drugih, a ako ti jesi onda trosim reci na tebe. Sto se tice mog vapaja da se javi neko kome je pomogla ova terapija, pa svako normalan zeli to da vidi i da se uveri. Stvar nije ni malo bezazlena i svima nam je potrebna neka vrst potvrde. Zamisli da svi pocnu da pricaju da bi bilo korisno da se skoci sa 4 sprata na beton. Mozda bi jedan u 50 mil i preziveo, ali to nije dovoljno za potvrdu te teze. Sada su mnoge oci uprte u tebe i rezultate koje ces ti postici i veruj mi da bi svi voleli da cuju da si se resila bolesti. Eto to i ja zelim, pre svega zbog sebe, moje porodice i njihovih naslednika.... Ono na sta sam ja nailazio na slicnim forumima je nazalost obeshrabrujuce, jer nisam naisao na pozitivan ishod, te zbog toga ponovo pitam sve, da li se na nekom forumu moze procitati neka radosna vest ili da se javi neko kome je terapija pomogla. | |
| | | Ancikina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Jul 16, 2010 10:14 am | |
| Ne zastupam nikoga i nista, samo zelim da ozdravim... I to je moja apsolutna istina... Ukoliko zelis da probas probaj, ukoliko ne verujes bolje nemoj ni da pocinjes... I tu je kraj cele price... Ljudi kojima predlazu histerektomiju u 26 godina imaju pravo da misle i veruju u sta god zele a price kao sto su tvoje ih samo u tome sputavaju (uslovno receno). Jako dobro znam taj stav jer ga ima 90% ljudi oko mene. Kao neko ko se izlecio sam od raka pre 5 godina savetujem tebi i bilo kome da jedina apoteka koja postoji se nalazi u glavi. Sve ostalo je manje bitno. Ako tako gledas, konzervans u Bioti je najmanji problem s obzirom na to sta disemo i kakvim smo stresovima izlozeni... U svakom slucaju javicu rezultate... I ako uspem da se resim tumora (koji nije povezan sa rakom od pre 5 godina) javicu ti... Prva kontrola mi je za nedelju dana pa cemo videti sta se desava. U svakom slucaju, mislim da je ova tema ipak malo vise namenjena deljenju iskustava vezanih za brojsovu terapiju a ne razmisljanjima "treba ili ne treba" Eto tako... I nisam se uvredila, zasto bih? | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Jul 16, 2010 10:33 am | |
| Ancikina, zao mi je sto nisi razumela ova moja pisanja. Ja sam covek koji veruje alternativnoj medicini i sl. Ponovo ti treci put kazem da sam imao najbolju nameru u skretanju paznje na ispravnost sokova u Brojsovoj terapiji i izneo ideju kako prevazici njegove nedostatke (C vit i sl). Ako ne citas nekako dvosmisleno, opet najjednostavnije ponavljam, po ko zna koji put, da bih voleo da se javi neko kome je terapija pomogla. Sta tu ima lose. Svako od nas koji pratimo ovaj i slicne sajtove bi voleo to da vidi i cuje. Zao mi je zbog tvoje sadasnje boljke, ali bih voleo da izneses neke detalje oko toga kako si uspela da se izboris pre 5 godina sa bolescu. Pozdrav i unapred zahvalan. | |
| | | Ancikina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Jul 16, 2010 10:49 am | |
| Imala sam neku malu kvrgicu ispod kolena na levoj nozi koja me je jako bolela. Kada sam otisla kod lekara rekao mi je da imam maligni tumor na kosti koji mora da se operise hitno Zahvaljujuci srpskoj birokratiji to hitno je bio za 3.5 meseca a ja sam u medjuvremenu otisla da radim terapije kod Dr Zorana Mncica akupunkturologa. Posle 12 terapija (akupunkturom, ali ne onom komercijalnom alla Vensa Vitalis) uradila sam tumor markere i svi su bili cisti. Od tada sam presla na makrobiotikui zdrav nacin ishrane... Opet kazem, koliko je zdrav to sam Bog zna jer ne znam koji je sastojak kise koja pada po cvekli i pirincu koji jedem... Cista (ili tumor) na jajniku mi se pojavila sada, nakon 5 godina ali kao rezultat fizioloskog problema sa kojim kuburim vec duze vreme...da ne davim (urodjeni problem sa radom debelog creva...neresivo) Akupunktura takodje pomaze i i dalje sam kod Dr Mancica koji je pored svega i izvrstan psiholog. Drugacije ne bih mogla da se izborim sa cinjenicom da sam do 19te godine imala 9 operacija i kojekakvih strasnih oboljenja. Pocela sam od knjige "4 sporazuma" pisca i lekara Don Miguel Ruiza koji je zahvaljujuci povratku na staromodnu medicinu uspeo da izleci mnoge bolesti samo zahvaljujuci ozdravljenju svesti i volje. Od autora postoje jos 4 knjige : "Moc ljubavi" "Ivan granice straha" "Glas znanja" "Peti sporazum" Preporucujem da procitas (kao i svi) obzirom da knjiga govori upravo o onome sto sam napisala u predhodnom postu... Ako ne verujes, nemoj ni da radis. Ukoliko ti treba cvrst dokaz da je nesto delotvorno, onda se ne radi o veri vec o naucnim cinjenicama... U svakom slucaju, rak vise nisam imala, kvrzica se povukla, noga je u redu, kosti ko Bog a Dr Mancic faca kakve nema na svetu. Ne samo zbog toga sto me je izlecio (kao i mnoge moje prijatelje od raznoraznih problema od gojaznosti i peruti do dijabetesa i hepatitisa) vec zato sto je fenomenalna licnost i covek koji je toliko samouveren u to sto radi, da prosto dobijes snagu da se izboris sa ma cim... I dalje povremeno odlazim na terapije (sad zbog tumora vise) i vec 6 godina nisam imala ni prehladu... Organizam mi je u najboljem mogucem stanju (osim tog pritiska koji se reflektuje na jajnik) Eto to je moja prica... I opet kazem, razumem sta hoces da kazes, samo mora i malo vere pre nego sto se posegne za cvrstim dokazima. | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Jul 16, 2010 11:53 am | |
| Ancikina, zahvaljujem ti na odgovoru. Svakako da je vera jako bitan. Ja nijednom nisam ni izrazio sumnju u to, vec samo u druge "tehnicke" stvari vezane za terapiju. Tvoje iskustvo sa akupunkturom svakako izaziva veliku paznju. Neznam kako bih mogao kontaktirati tvog lekara, pa ako ti nije tesko posalji mi putem privatne poruke - PP, neki njegov kontakt, a to iz razloga da neko ne bi ovo shvatio kao reklamiranje istog. Zahvalan. | |
| | | VladimirM novi član
Broj poruka : 4 Datum upisa : 11.08.2010
| Naslov: *** Sre Avg 11, 2010 8:30 pm | |
| Dobar dan, novi sam na ovom forumu i zovem se Vladimir. Pozdravljam sve prisutne i njihova djeljenja iskustva, necu imenima, jer od pocetka nekako su jedni prekidalji postovati a drugi pocinjali pa Vas ima. Forum je super i drago mi je sto sam nasao mesto gde cu moci pitati ljude za savjete o sprovodjenju "Totalne terapije raka"
Na zalost, prije 2 i pol mjeseca mojoj majci je dijagnosticiran "Glioblastom" najopasniji i najmaligniji tumor mozga. Kada su mi rekli da ce majka umrijeti došlo mi je zlo, i malo mi je falilo pa padnem u nesvjest. Kako je vrijeme odmicalo, muka koja me je snasla u zivotu naterala me je da izucavam bolest i nacine.
Danas 2 i pol mjeseca ranije ona je prosla operaciju mozga od 6 sati, medju komplikovanijim koje postoje i ceka zracenje u ponedeljak. Uz zracenje ici ce i hemoterapija. Trenutno ona ima problema sa oticanjem mozga i kad otekne polako gubi lijevu stranu tijela. Danas, konkretno, nije mogla ni sepati kako to bude dok nije primila manitol (smirijuce sredstvo za mozak koje djeluje na smanjivanje otoka mozga).
Htio sam spomenuti da trenutno citam knjigu jedne američke doktorke koja je imala tumor limfnih cvorova, koja je bila pred smrt, no se ipak uspjela izlijeciti, NE zahvaljujuci savremenoj medicini. Ta knjiga me trenutno inspiriše da nastavim potragu na ovakav nacin.
Ta doktorica lijecila je ljude hemoterapijama i zracenjem, medjutim kad je sama obolila shvatila je u tom nema zivota i okrenula se prirodi i alternativnim metodama. Pola knjige posvetila je objasnjavanju sta su te hemoterapije i zracenja, ubijaju covjeka. Ona navodi 10 koraka spajanja sa prirodom kroz koje se mora proci. Iz tog razloga mene je ogroman strak sto majka ide na zracenje i hemoterapije u ponedeljak, ali dijelom sebe smatram da je to i neophodno (medjutim samo ta prva tura da tako kazem ) jer se radi o visokogradusnom tumoru koji je znao pojesti covjeka i za 7 dana kad mu dodje do intenzivnog perioda aktivacije.
Poslije toga ja se nadam da cu svoju majku uspjeti nagovoriti da sprovede Brojsa. Neki dan sam nabavio knjigu i nisam je jos stigao procitati ali radim na tom. Navodno je od 1985.god, izlijeceno 45 000 ljudi koji su bolovali od malignih bolesti. Na sve strane postoje price da su se ljudi uspjeli izlijeciti, cak stovise postoji i jedna baka, tu blizu koju planiram da posjetim ovih dana, cija unuka tvrdi da se uspjela izlijeciti brojsom. Lijepo je cuti te price, daju ti snagu i hrabrost da se uhvatis u brobu sa ovim demonskim bolestima.
Savjeti koje sam nasao ovde su super, recimo nisam imao predstave za klistraciju, premda i ova američka doktorka kaze da je kad joj je doslo pred smrt, upravo kapajuci vodu u anus uspjela se izdici iz toga, to joj je povratilo snagu u tijelo. Prema njoj, debelo crijevo ima sposobnost zadrzavanja i upijanja te cak i proslijedjivanja u organizam, ako je njoj debelo crijevo upilo tecnost i proslijedilo u organizam onda klistracija definitivno ima smisla.
U nekom buducem periodu javljacu se cesce... Drzim fige i pozivam da ustraju sve koji trenutno provode brojsa, neizmjerna je vasa hrabrost, ustrajte. Nadam se da ovde nema onih koji su se borili sa ovoliko malignom bolescu, no ako ima javite mi se molim Vas, ne mjeri se koliko je bitna ovakva pomoc i koliko znaci. Veliki pozdrav i zdravlje svim prisutnim na forumu ! | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Avg 12, 2010 7:16 am | |
| Vladimire, zao mi je zbog svega kroz sta prolazi tvoja majka. Do nedavno sam sprovodio (posle duzeg odlucivanja da ili ne) delimicnu terapiju. Zapravo izgurao sam 16 dana. Nemam nikakav zdravstveni problem vec sam eto hteo da probam. Osecao sam se dobro, ali eto nisam isao dalje. Pisao sam ovde ranije da je moj otac pre vise godina sprovodio Brojsa zbog raka na plucima. Bio je dosta slab pa je morao prekinuti nesto pred kraj terapije. U slucaju tvoje majke moje misljenje je da treba da uradi to sto joj nudi zvanicna medicina, a onda da proba Brojsa. Nece nista izgubiti. Oko raznoraznih saveta, njih imas dosta bas na ovom sajtu koje je je najvise pisala "Banbina". Sto se tice ove knjige "Brojsa" koju imas, ona meni deluje dosta konfuzna, ali sta je tu je. Ja evo kao i ti, vec vise puta pozivam da se jave oni koji su prosli kompletnog Brojsa, kao i oni kojima je on pomogao. Nisam sklon bas da poverujem pricama raznoraznih baba i sl. koji kazu da su se navodno izlecili, a ni sami neznajo od cega su bolovali. Sama Brojsova terapija deluje logicno i treba verovati da ce pomoci. Ako ste u mogucnosti cedite sami sokove. Misljenja sam da ona radi po principu "ko ziv - ko mrta". Dugim recima, organizam treba dovesti do ivice smrti, tako da umru celije raka, a glava da se sacuva. Cuo sam da postoji i terapija gladovanja samo sa vodom - od nekog Ruskog autora. Ona je znaci jos radikalnija, ali rizicnija. Nedavno sam cuo da postoji i terapija i bez vode. Ona traje krace, ali mozda deluje i najlogicnije ali i najriskantnije. Ima svega i svacega..... ali svi mi zelimo da znamo sta je najbolje. Da li ce mo nekada saznat????? | |
| | | VladimirM novi član
Broj poruka : 4 Datum upisa : 11.08.2010
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Avg 12, 2010 3:14 pm | |
| Nekako sam i ja rad da prodje tu prvu turu hemoterapije i zracenja, bojim se agresivnosti jer je ovaj demon broj 1 u tome,pa mi je zato drago, nakon toga, sve cu dati da je nagovorim na to.
Kad coveka ovako nesto pogodi tek onda shvati da ni izblizu nije sam, a da tako nesto ruzno u zivotu postoji. Svim ljudima koji su imali gubitke od ovakvih bolesti zelim saucesce jer tek sad mogu razumjeti kakva je to bol.
Kako vrijeme bude odmicalo javljacu se, ali ne zelim prenagliti jer ipak tema je prehrana i terapija a konkretno bolest, a ako vec jesam, izvinjavam se.
U globalu, trenutno sam posvecen istrazivanju totalne terapije raka sa ljudima sa kojima mogu pricati oci u oci, had budem imao kakvih informacija, napisem. Pozdrav. | |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Avg 12, 2010 4:27 pm | |
| Rudolf Brojs u svojoj knjizi kaže da ne garantuje dobre rezultate ukoliko je osoba pretrpela hemoterapiju i zračenje... | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Avg 13, 2010 6:58 am | |
| Bambina, a sta kaze cime garantuje uspeh lecenja ako se pacijent prethodno ne podvrgne hemioterapiji i zracenju???? Time sto je samo to rekao - napisao??? ili postoji neki fond odakle isplacuju basnosnovne pare onima kojima terapija ne pomogne??? Koliko se secam on kaze da je bolje da se odmah ide na njegovu terapiju, a ako se prvo leci zvanicnom medicinom, da treba pacijent da se oporavi, pa tek onda na sokove... Rekoh vec da je njegova knjiga konfuzna i po malo nejasna, sto je mozda produkt, nedopustivog, loseg prevoda sa Nemackog, ali opet se vracam na sokove gde se kaze da se oni mogu praviti ili kupovati i to iskljucivo od odredjenog proizvodjaca . NEMOGUCE JE FABRICKI SPREMITI SOK BEZ KONZERVANSA I BEZ GUBITKA HRANLJIVIH SASTOJAKA!!!, a sa druge strane autor kaze da je bitno da su sokovi prirodni i sa ekoloskim uzgojem. Eto ovo su dve stvari koje ponistavalju jedna drugu, a jos se dodaje da su sokovi gotovo najbitniji u terapiji. Ovo razumnu osobu moze da navede na misao da je sve mozda smisljeno sa namerom da bi se samo prodavali sokovi odredjene fabrike??? Da se vratim na trenutak na samu knjigu. Zaista treba da bude sramota one koji su "prevodili" ovu knjigu. Pa ti nemaju ni dva razreda osnovne skole. Nalupetali su se "ko Maksim po diviziji". Ako je i originalni tekst takav onda zaista nemam reci. Zelim da verujem da je original korektno napisan, a evo pitam : da li je neko citao originalni tekst ove knjige? Bas na ovom forumi ima dosta ljudi, koji zapocnu terapiju i o tome udare "na sva zvona", a onda ih nema nigde??? Moguce je da je jedan od razloga sto ne izdrze u tome jer prakticno piju kupovne sokove koji su bezvredni (u hranljivom smislu) i zbog toga ubrzo organizam kaze "dosta". | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
| |
| | | | Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |