Zadnje teme | » SokovniciNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5 » moj kuvarNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan » kolaci od sojeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan » Soja poreklo priprema i jos po nestoPon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan » kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?Pet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka » Sojino mlekoPet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan » Novi clanSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing » Veganski omletPet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa » Vitamix blenderPet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa » Imate li savet?Sre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman » Totalna terapija Rudolfa BrojsaNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir » Šta raditi kada su ukućani mesožderi?Sre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia » ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOMPet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile » Musaka od spanaca i pirincaPet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile » potrbni saveti novajliji....Pet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol » Tofu - uradi samČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan » Koliko nas je na Facebook-u?Pon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama » Biljna mleka u aparatuČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko » 80/10/10 DietČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko » Lijek za rak ?Pet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381 |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 216 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 216 Gosta Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm |
Čajevi za |
|
|
| hidro-kolon terapija | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: hidro-kolon terapija Pet Apr 04, 2008 10:34 pm | |
| da li bi neko mogao da mi preporuci dobru 'ordinaciju' u Bgd za ovakvu vrstu tretmana? hvala unapred! ---------- a svima vama koji niste ovo probali, zelela bih da vam kazem da je osecaj posle tretmana odlican i vas organizam ce vam biti mnogo zahvalan kao sto kazu 'death starts in colon'-'smrt pocinje u debelom crevu' |
| | | Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Ned Apr 06, 2008 8:14 pm | |
| - Sobel ::
- da li bi neko mogao da mi preporuci dobru 'ordinaciju' u Bgd za ovakvu vrstu tretmana?
hvala unapred!
---------- a svima vama koji niste ovo probali, zelela bih da vam kazem da je osecaj posle tretmana odlican i vas organizam ce vam biti mnogo zahvalan
kao sto kazu 'death starts in colon'-'smrt pocinje u debelom crevu' Здраво Sobel! Нешто као покушавам да се присетим где бејаше она ваљана ординација лоцирана иза некадашње Више економске школе у Београду, и ту код "Корчагина" па мало навише или беше иза/"преко пута бившег трамвајског Депоа", ваљда Захумска улица или Војводе Бране, (али, чек мораћу ипак да проверим, сигурно има сајт на "гуглу") за коју из више извора ( случајно познајем неке људе којима је након тих третмана наступило значајно побољшање здравственог стања) поуздано знам да коректно раде ту врло корисну колон терапију! - ево, нашао сам линк који Ти достављам, а адреса ординације је улица Војводе Богдана број 32. Па ако се одлучиш на ту "авантуру", срећно Ти било то препорођујуће колон-терапеутисање! Линкови: http://www.kolonnatura.co.yu/kontakt.html, http://www.kolonnatura.co.yu/index.html, http://www.kolonnatura.co.yu/cene.html | |
| | | Arijel5 Član
Broj poruka : 191 Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Čet Jun 12, 2008 9:46 pm | |
| Da i ja sam planirala da idem u kolon naturu, isto sam cula da su dobri (a i Georgij Nazarov ih je preporucio) obicno se ide na 3-5 terapija, ide se na svaka 2,3 dana i svaka terapija kosta oko 3500 dinara (bar tako je bilo kad sam se ja raspitivala) http://www.kolonnatura.co.yu/hidrokolon/hidrokolonterapija.html Inace planirala sam da prvo se pomocu hidrokolon terapije ocistim od svih diugogodisnjih nakupljenih balasta (kazu da skoro svaki covek nosi u sebi od 2-5 kg nakupljnih naslaga u debelom crevu) pa da onda tako prociscena krenem s modifikovanim gladovanjem po Rudolfu Brojsu sa sokovima od povrca cajevima i sokom od psenicne trave i na kraju da potpuno zauvek predjem na presnu tj. sirovu ishranu - naravno, lepo zvuci hm? - al nazalost ispalo je kao sto to uvek biva, znate ono "Covek pravi planove, a Bog se smeje" ha,ha - i eto kao sto to uvek biva - nesto uvek iskrsne (kod mene trudnoca, pa se sad nadovezalo sto dojim pa opet ne smem na gladovanje) - tako da cu morati da predjem na presnu ishranu ovako naopacke bez reda (sto mi bas smeta jer ja sve volim onako po nekm savrsenom redu , sta cu, malo sam komplikovana ha,ha ) | |
| | | Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Pon Jun 29, 2009 10:17 pm | |
| Ja sam uradila seriju tretmana upravo u ovoj ordinaciji. Ono što sam prvo primetila je da mi se popravilo stanje kože. Pored hidro kolon terapija sam bila i na desetodnevnom gladovanju. Sve u svemu, veoma prijatno iskustvo. | |
| | | belleamie novi član
Broj poruka : 42 Godina : 37 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.08.2011
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Pon Jan 16, 2012 5:47 pm | |
| ceo dan pokusavam da ih dobijem, medjutim niko se ne javlja, da li mozda neko zna da li su promenili adresu ili kontakt telefon? ili da mi preporucite neku dr.ordinaciju? | |
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Sre Jan 18, 2012 2:57 pm | |
| Bila sam dana na Hidro Kolon tretmanu Ordinacija Dimitrijevic u Dalmatinskoj, u Beogradu. Trenutno samo oni rade tretmane. Vrlo sam zadovoljna, doktorka je jako prijatna i ljubazna. | |
| | | drazen Član
Broj poruka : 87 Lokacija : Zemun Datum upisa : 18.07.2010
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Pon Maj 14, 2012 10:16 pm | |
| - belleamie ::
- Bila sam dana na Hidro Kolon tretmanu
Ordinacija Dimitrijevic u Dalmatinskoj, u Beogradu. Trenutno samo oni rade tretmane. Vrlo sam zadovoljna, doktorka je jako prijatna i ljubazna.
Kojom tečnosti se radi? Da li je neko skoro bio još negde na hidrokolon terapiji u Beogradu i kakva su mu iskustva? | |
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Uto Maj 15, 2012 11:42 am | |
| Nisam zapamtila...Sipa neke rastvore u vodu...ali sta tacno...ne znam, ne mogu da se setim. Najbolje da pozovete, pa pitate. Ja znam samo za njih, ako saznate jos nekog javite | |
| | | drazen Član
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Uto Maj 15, 2012 12:23 pm | |
| - belleamie ::
- Nisam zapamtila...Sipa neke rastvore u vodu...ali sta tacno...ne znam, ne mogu da se setim. Najbolje da pozovete, pa pitate. Ja znam samo za njih, ako saznate jos nekog javite
Javljam ako saznam. | |
| | | drazen Član
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija Čet Avg 09, 2012 9:35 am | |
| Evo informacije iz prve ruke. Bio sam na tri tretmana hidrokolon terapije u ambulanti Dimitrijević. Izuzetno sam zadovoljan i prijemom i načinom rada a higijena im je besprekorna. Doktorka Jasmina je potpuno posvećena pacijentu i daje vrlo korisne savete dok tretman traje. Sve u svemu ko se odluči na ovako nešto, kod njih je usluga odlična. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: hidro-kolon terapija | |
| |
| | | | hidro-kolon terapija | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |