Adonia novi član

Broj poruka : 3 Datum upisa : 10.01.2015
 | Naslov: Šta raditi kada su ukućani mesožderi? Sub Jan 10, 2015 8:17 am | |
| Pozdrav svim učesnicima ovog foruma Drago mi je što sam vas pronašla. Evo ovako...kod mene je ta situacija da želim da se potpuno hranim veganski, međutim, moji ukućani su mesožderi, kafopije i stalno pune kuhinju sa mesom, prerađenim namirnicama (tipa: kolači, smoki, štapići i sl.), tako da sam okružena tom hranom koju ja lično ne konzumiram. Međutim, nailazim na nesuglasice kada oni spremaju pileću supu, a ja jedem vegansku supu i tako da oni insistiraju da ja jedem supu...i tada naravno nastaje problem... itd... Drugi problem je kada krene priča o veganstvu, gde oni smatraju da je dobro jesti povrće (ali mora bar malo čajne kobasice "parčence čajne" da se tu ubaci...itd). Tako da sam shvatila da u njima ne mogu pronaći saveznike. Kritički gledaju na moj način ishrane, i sa jedne strane borim se da u ovome istrajem jer nisam još uvek sasvim vegan, a sa druge strane nailazim na neodobravanje od strane ukućana, omalovažavanje, tipa da ja "jedem travu" i sl.... Zato sam se ovde prijavila, ne bih li našla istomišljenike i saveznike, ljude sa kojima mogu pričati o sličnim temama. Šta raditi kada su ukućani mesožderi? Kako se vi snalazite u celoj ovoj priči? Šta da radim i kako da postupim? | |
|
Adonia novi član

Broj poruka : 3 Datum upisa : 10.01.2015
 | Naslov: Re: Šta raditi kada su ukućani mesožderi? Sre Jan 28, 2015 10:00 am | |
| Vidim da mi niko nije odgovorio, niti je ovaj forum uopste aktivan. Moderatori ne postoje da bar upute dobrodoslicu.
Razocarana sam. Vise ga necu posetiti. Dovidjenja! | |
|