| Koliko nas je na Facebook-u? | |
|
+16The Darkest Star OLI ANČICA dmitras rain021 Olivera Dani Tea aleksandra vreco marijana021 anasana brokolica mimihu zelika Branko hana-banana 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
The Darkest Star Član
Broj poruka : 123 Datum upisa : 03.07.2010
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Sub Jul 10, 2010 12:03 pm | |
| I mene ima, otvorila profil odavno, i brzo zatvorila, pa ove godine opet aktivirala zbog faksa. Ako hocete da me potrazite, ukucajte "Dunja Nemanja", i u requestu napisite da ste s ovog sjta, jer inace odbijam one koje ne poznajem, pa da se ne bih zeznula. | |
|
| |
ANČICA vege majstor
Broj poruka : 302 Godina : 49 Lokacija : Pula, Hrvatska hobi : obožavam čitati Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Sub Jul 10, 2010 12:45 pm | |
| dunja daj link ovdje..tako je najlakše.... | |
|
| |
The Darkest Star Član
| |
| |
The Darkest Star Član
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Sub Jul 10, 2010 12:57 pm | |
| https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1135191769 | |
|
| |
Zlata novi član
Broj poruka : 36 Godina : 53 Lokacija : Kozarska Dubica Datum upisa : 28.02.2010
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Uto Jul 13, 2010 11:41 pm | |
| Fb mi je omogucio komunikaciju i obnavljanje kontakta sa mnogim ljudima koje ne mogu da vidim. Ne koristim igrice vec uglavnom komuniciramo ukratko i gledamo fotografije. Mnogi moji drugari su u inostranstvu poslije rata i sad obnavljamo veze i radujemo se jedni drugima - sta je ko uradio u ovih 20- ak godina. Fb je super. | |
|
| |
The Darkest Star Član
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pon Jul 19, 2010 11:29 pm | |
| Ja sam danas brisala neke prijatelje, pa ako sam obrisala i neke od vas, ne shvatajte licno. Brisala sam one sa kojima se ne cujem (tj. ne dopisujem) na fejsu. A sa vama svima se dopisujem ovde, svakako. | |
|
| |
Zlata novi član
Broj poruka : 36 Godina : 53 Lokacija : Kozarska Dubica Datum upisa : 28.02.2010
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pon Jul 19, 2010 11:48 pm | |
| To se i meni desavalo -pa cak i da ne prihvatam zahtjeve za prijateljstvo ako ne znam tu osobu licno ili je se slabo sjecam pa poslije upoznavanja vidim koliko sam pogrijesila i trazim zahtjev za prijateljstvo. | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Čet Avg 26, 2010 5:44 am | |
| Troje ubijenih sa liste na FB http://www.blic.rs/Vesti/Svet/204327/Troje-mrtvih-sa-liste-za-odstrel-koja-se-pojavila-na-Fejsbuku Troje mrtvih sa liste za odstrel koja se pojavila na Fejsbuku M. Dražić/Blic online | 25. 08. 2010. - 21:31h | Foto: AFP | Komentara: 6 U kolumbijskom gradu Puerto Asizu zavladala je panika nakon što su u poslednjih deset dana ubijena trojica tinejdžera čija su se imena našla na listi za ostrel na kojoj se nalazi 69 osoba, a koja se nedavno pojavila na Fejsbuku, prenosi "CBS News". Svim osobama sa ove liste dat je rok od tri dana da napuste grad, ili će u suprotnom biti likvidirane. U početku je delovala kao neumesna šala, ali je izazvala dodatnu pažnju policije nakon što su 15. avgusta na motoru ubijena dvojica mladića od 16 i 17 godina, čija imena su se nalazila na ovom spisku. Pet dana kasnije ubijen je 19-godišnji mladić čije ime je takođe na listi. Vlasti su saopštile da se ove nedelje pojavila nova lista kojoj je dodato još 31 ime. Policija pokušava da nekako poveže ljude sa ovih lista i utvrdi koji bi mogao da bude motiv za ove zločine. Ubistva su izazvala paniku među stanovnicima ovog grada, a prema izveštajima stranih medija, dosta mladih sa ovih spiskova već je napustilo Port Asiz. Obe liste su trenutno blokirane na Fejsbuku. | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Čet Avg 26, 2010 6:25 am | |
| Strašno:( čujem juče da je već 28 000 ljudi nastradalo u Meksiku..zbog rata narko mafije i policije...kako glupi razlozi za ubijanje... | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Čet Avg 26, 2010 7:44 pm | |
| Ovo ce verovatno mnogi protumaciti kao da je problem u fejsu. Problem je u toj budali, ubici. Sad sto on koristi fejs je sporedno.
| |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pet Avg 27, 2010 7:08 am | |
| Naravno da nije problem u fb. Nije fb loš za pronalaženje starih prijatelja..a ko nas smara ograničimo ga ili izbrišemo. za sve postoji rešenje. Akcenat je bio na zloupotrebi istog za rat u Meksiku. | |
|
| |
Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pet Avg 27, 2010 8:33 pm | |
| - Branko ::
- Ovo ce verovatno mnogi protumaciti kao da je problem u fejsu. Problem je u toj budali, ubici. Sad sto on koristi fejs je sporedno.
,, Vatra i voda su dobre sluge, ali zli gospodari". - veli narodna izreka. Fejsb(r)uk, sam po sebi nije ništa gori il' opasniji, a možda niti bolji od (ne)običnog ,,četovanja", šaranja & prebiranja po ,,halo" i pre/ostalim oglasima ili... Sve ovisi od ,,osveštenosti'' osobe koja se skoro ne/svesno obre na tom medij(UM)u! Valjana Komunikacija versus stagnacija & učmala (de)generacija... | |
|
| |
The Darkest Star Član
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pet Okt 15, 2010 10:03 pm | |
| Dragi moji forumaši, počela sam da pravim nakit, pa sam napravila profil na fejsu posvećen tome. Ako želite dodajte me, i zavirite šta ima u galeriji, možda vam se nešto dopadne.
Poslednji izmenio The Darkest Star dana Pon Feb 29, 2016 11:00 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Sub Okt 16, 2010 8:09 am | |
| Nemam profil na FB, pa ne mogu da otvorim sve fotografije, ali od onoga što videh mi se dopada tanušna ogrlica bež boje. Samo nastavi! | |
|
| |
The Darkest Star Član
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Sub Okt 16, 2010 9:26 am | |
| Hvala dmitras. Ima i ovde nešto, ako želiš da pogledaš: http://www.kupujemprodajem.com/73121-1-dunja0712-svi-oglasi.htm | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pon Okt 18, 2010 6:58 pm | |
| Dopada mi se što si precizna i uredna, što odradiš lepo nakit do poslednje sitnice. Želim ti komercijalnoga uspeha! | |
|
| |
The Darkest Star Član
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pon Okt 18, 2010 7:31 pm | |
| O hvala ti mnogo! Cenim urednost i trudim se da budem precizna i uredna, drago mi je ako se to primeti. :* | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pon Apr 04, 2011 8:53 am | |
| E registrovala sam se i ja na fejsbuku. Ko hoce da me nadje ja sam Aleksandra Zivkovic. Trenutno jos uvek nemam sliku, a od interesovanja prvi je zdravaishrana.klub rs da znate (navedite da ste sa ovog foruma da znam) Aleksandra Zivkovic www.facebook.com/profile.php?id=100002254036827 | |
|
| |
girlsetsfire Član
Broj poruka : 68 Godina : 38 Zaposlenje : dizajner promo materijala,web dizajner,marketing menadžer...,MAMA hobi : kuvanje Datum upisa : 22.05.2012
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Ned Jun 03, 2012 9:00 pm | |
| ja sam tu, uz jutarnju kafu, umeso laksativa, a cale mi je u londonu, kuma u Nsu, onaj vamo-ovaj tamo pa hajde da se gledamo kao i nikad nije lose gledati neke ljude iz praistorije i zabaviti se. najezim se kad me doda neko iz osnovne skole recimo sklonila opciju "add friend" jer su me turci dodavali, pa ako nemam zajednicke FB frendove ne moze me niko dodati, ako neko bas hoce neka me poke-uje pa ga ja dodam.
https://www.facebook.com/Girlsetsfire | |
|
| |
Drama Član
Broj poruka : 47 Godina : 42 hobi : fotografija Datum upisa : 01.06.2009
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? Pon Nov 17, 2014 6:49 am | |
| Priključite se facebook grupi Vegetarijanci i vegani u Srbiji. Pošto je ovaj forum već duže vreme neaktivan odlučila sam da pokušam da napravim grupu na fejsu. Molim vas da pozovete i prijatelje. Nadam se da će bar neko videti ovaj post.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko nas je na Facebook-u? | |
| |
|
| |
| Koliko nas je na Facebook-u? | |
|