Zadnje teme | » SokovniciNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5 » moj kuvarNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan » kolaci od sojeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan » Soja poreklo priprema i jos po nestoPon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan » kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?Pet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka » Sojino mlekoPet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan » Novi clanSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing » Veganski omletPet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa » Vitamix blenderPet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa » Imate li savet?Sre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman » Totalna terapija Rudolfa BrojsaNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir » Šta raditi kada su ukućani mesožderi?Sre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia » ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOMPet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile » Musaka od spanaca i pirincaPet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile » potrbni saveti novajliji....Pet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol » Tofu - uradi samČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan » Koliko nas je na Facebook-u?Pon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama » Biljna mleka u aparatuČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko » 80/10/10 DietČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko » Lijek za rak ?Pet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381 |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 141 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 141 Gosta :: 1 Provajder Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm |
Čajevi za |
|
|
| Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
|
+45armageddon381 micamaca77 Amouage Nenad Beli jasminka92 dmitras mesecevaljubimica eni cvetko capica Mladen S sveMIR Oljenka VladimirM sinisa pomidora Ancikina anasana olsodo aaiiddaahh Cvorak Student grkns Martina marmeladica Branko kojekude Savetnik BranislavB Svetlana Dragica anett Arijel5 marijana021 fiestaye hana-banana ljubicica Branislava FelisDomestica Helena mmarija zelika Olivera zanahoria Bambina 49 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Martina novi član
Broj poruka : 15 Godina : 42 Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Sub Maj 02, 2009 3:03 pm | |
| Prvih par godina.... ??? Hm... Ako sam dobro shvatila ti jednom godisnje budes na toj terapiji, ili.... | |
| | | Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| | | | grkns novi član
Broj poruka : 25 Godina : 51 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 03.03.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Sub Maj 09, 2009 2:20 pm | |
| Pitanje za one koji su izdrzali terapiju. Sta se desava sa dobrocudnim izraslinama na kozi (mladezi...) za vrema terapije tj dali se i one smanjuju? | |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Ned Maj 10, 2009 8:51 am | |
| Ja nisam primetila da bilo kako utiče na mladeže...Svi mladeži koje sam imala su tu, isti kao i pre... | |
| | | grkns novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Maj 11, 2009 11:49 am | |
| Verovatno zato sto ih organizam ne vidi kao nesto strano. Hvala na odgovoru Bambina | |
| | | Helena raw expert
Broj poruka : 667 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 12.05.2007
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Maj 11, 2009 7:01 pm | |
| Sto se vise konzumiraju namirnice koje ciste organizam (pogotovo one bogate klorofilom) madezi bi takodjer trebali nestajati, sigurno ne svi ali neki bi trebali otici jer je to u principu (madez) jedan od nacina na koji tijelo izbacuje otrove iz tijela. | |
| | | Martina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Maj 14, 2009 9:02 am | |
| Ja konkretno imam mladez koji mi se menja i upravo zbog njega sam i bila na terapiji, jer treba da ga uklonim; pisala sam vec o tome... Kod mene se taj mladez, odn ta promena na njemu nije smanjila niti promenila, premda su mi rekli da mozda hoce. Verovatno se to desava, ako se bas dugo bude na toj terapiji (ja sam bila 18 dana), ali kod mene se nije promena povukla, kao ni ta benigna koju imam na ledjima. Tako da grnks, verovatno zavisi od toga sta je sa tvojim mladezom. | |
| | | Student novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 13.08.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Avg 21, 2009 6:10 pm | |
| Zna li neko gde mogu kupiti "Paket hrane za ciscenje organizma", prof. Milovana Milosevica? Inace, paket je inspirisan Brojsom. | |
| | | Martina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Avg 27, 2009 8:02 am | |
| Za tog Prof. Milovana ne znam, ali znam gde i kako mozes uzimati pakete doktorke Milosevic. Sada da li su oni rod ili ne, to vec ne znam. | |
| | | Cvorak novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 12.03.2007
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Sre Sep 02, 2009 1:29 pm | |
| Student,
da nisi mislio na Vitaplex program zdrave hrane, Dragiše i Sandre Milovanović? Paket sadrži i Brojsov čaj. | |
| | | grkns novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Ned Nov 15, 2009 1:21 pm | |
| Dali je neko od clanova foruma uspeo da se izleci od bilo koje vrste kancera primenom totalne terapije RB? Ili ako nema takvih dali neko zna licno nekog ko je to uspeo?
Pozdrav. | |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Nov 16, 2009 4:10 pm | |
| Niko...i dalje misterija...na netu na nekim forumima upoznala sam ljude koji tvrde da im je pomoglo gladovanje u lečenju tumora dojke...Moja doktorka sa grudne hirurgije kaže da je moguće da deluje kod nekih vrsta tumora...npr. stomaka...kod pluća ništa....u svakom slučaju bitno je da se sa gladovanjem krene na vreme kako se ne bi desilo da osoba umre od slabosti...za vreme gladovanja ili što se i najčešće dešava posle gladovanja...jer taj period i jeste najteži....i ono u šta sam se i lično uverila...prestaje rast ćelija tumora...spadaju otoci...dešava se nešto nabolje...bitno je da se sve BAŠ SVE radi po prepisanoj proceduri, i poželjno je da bude uz pratnju nekog stručnog lica koje može da prati stanje pacijenta...jako se slabi organizam...i rizično je ukoliko je organizam već prilično oslabljen... | |
| | | grkns novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Nov 16, 2009 9:18 pm | |
| I ja sam dosad cuo samo posredne informacije o totalnoj terapiji pa bih volo kad bi cuo o tome iz "prve ruke". Par ljudi je pisalo na pocetku ove teme da imaju kancer i da su poceli sa totalnom terapiom,ali posle se vise nisu javljali tako da neznamo dali su uspeli. | |
| | | Martina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Sre Nov 18, 2009 11:15 am | |
| Pa to za tumore i terapiju gladovanjem ima logike. Obzirom da se tumori hrane i rastu, ako im suzbijes izvor od koga se hrane i rastu onda vremenom pocnu da jedu sami sebe... Citala sam pre godinu, godinu i po o tome bas dosta i ne znam tacno gde, procitala takvu konstataciju, od strane nekog lekara koji se bavi izucavanjem tumora. Slozicete se, zvuci logicno!
Ovo sto je pomenula Bambina je jako bitno! Terapija se moze sprovoditi samo u nazovimo to pocetnim stadijumima, dok je organizam jos uvek jak i moze to da podnese, jer u protivnom moze da se dogodi da se i onako lose stanje pogorsa zbog same malaksalosti.
Postoje razni slucajevi, da ne govorimo o onim pre mnooogoooo godina jos dok je gospodin Brojs bio ziv, i koje je i sam obuhvatio u svojoj knjizi. A cula sam, a verujem i vi za slucaj da je covek nakon saznanja da boluje od ne znam tacno koje vrste raka otisao u manastir i ziveo isposnickim zivotom. Nakon samo par meseci na kontrolnom snimku nije imao bas nista. Nesumljivo je da je u pitanju Bozije delo, ali ima logika i u tom isposnickom zivotu, koji se zapravo svede na nesto vrlo slicno pomenutoj terapiji gladovanja.
Koliko sam ja shvatila, poenta je da ta terapija dovodi do opsteg stanja poboljsanja organizma. Utice na mnoge procese i organe. Znam, provereno, probala sam.... Pocela sam sa terapijom iz jednih razloga (da se ne ponavljam) a dobila sam zaista poboljsanje organizma i vec posle samo 18 dana bila sam zapanjena razlikom u analizama koje sam uradila. Rezultati su ostali dugorocni! I nakon par meseci su se ispoljavale dobre "posledice" terapije (iscistila mi se cista koju godinama vucem na jajniku, a samo zene znaju koliki je to problem i koliko moze da bude teska i opasna situacija, i td.. i td...).
Prosle godine sam izgubila deo sebe! Umrla je za mesec i po dana! Pojeo je rak! Nikada nije bila bolesna, niti bilo sta slicno! Kako, zasto, niko ne zna.... U takvom slucaju nije se ni pomisljalo na Brojsovu terapiju, jer je vec nakon par dana pala u kolica, krevet... i td.. i td.. I inace nije nista jela, a sama terapija ne bi nista izmenila.
Dakle, rezime... Koliko god bila dobra, Brojsova terapija nije svemocna! Postoje vrste tumora koje su same po sebi teze od drugih takodje teskih i zlocudnih, koje su rapidne i za koje prosto ni nema vremena za tako nesto. Moje misljenje je da o sebi treba voditi racuna dok si jos zdrav ili bar mislis da si zdrav, jer kad pokuca.... | |
| | | Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Nov 20, 2009 4:50 pm | |
| - Martina ::
Dakle, rezime... Koliko god bila dobra, Brojsova terapija nije svemocna! Postoje vrste tumora koje su same po sebi teze od drugih takodje teskih i zlocudnih, koje su rapidne i za koje prosto ni nema vremena za tako nesto. Moje misljenje je da o sebi treba voditi racuna dok si jos zdrav ili bar mislis da si zdrav, jer kad pokuca.... Prevencija, to je ključna reč na koju pokušavamo da skrenemo pažnju, da...treba da počnemo da pazimo na sebe. Neki ljudi nikada ne shvate ovo ozbiljno, znate to i sami iz brojnih primera oko vas. Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja - sve je ništa. | |
| | | aaiiddaahh novi član
Broj poruka : 5 Datum upisa : 24.11.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Nov 24, 2009 11:15 am | |
| Pozdrav svima, Citala sam puno o Brojsovoj terapiji i trazeci vise informacija naletila sam na ovaj forum, i moram priznati da se moze dosta saznati. Ja sam 5. dan na Brojsovoj terapiji. Nemam neki odredjen problem zbog kojeg sam krenula sa Brojsom, sem 40-tak kg viska, problema sa stitnom (Hasimoto), hormoni mi malo lude , a u nalazima su mi u zadnju godina dana veliki ca125 i alt enzimi. Doktorica kaze da nije nista i da je taj ca125 relevantan jedino ako si vec imao kancer, pa da se vratio...meni nema logike, ali... Sto se tice Brojsa do sada ide dobro. Vrtoglavice se u manjoj mjeri pojavila tek danas. Inace imam dosta energije, sem sto u toku dana klonem, tada odspavam pola sata sat i bude poslije dobro. Na jeziku se pojavio zuti talog - citala sam da je to ok, i da treba proci tu fazu na kraju da dodje do ruzicaste boje. Ono sto me zanima jeste da li se umjesto klistrira moze koristiti biljni caj za regulisanje stolice? I koje jos simptome mogu ocekivati? Hvala unaprijed | |
| | | olsodo novi član
Broj poruka : 22 Datum upisa : 25.11.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Sre Nov 25, 2009 9:30 am | |
| Danas sam se "upiso" na ovaj forum, jer mi deluje nekako ozbiljniji od ostalih. Ova tema tj. dijeta po Brojsu me dosta intrigira i deluje mi nekako logicna. U porodici su mi oba roditelja umrla od raka. Moj otac je zapoceo sa terapijom Brojsa , ali je prekinuo mislim negde na polovini. Bio je dosta slab pa je bilo suludo ici do kraja jer ne bi izdrzao. Naravno ni posle prekida terapije nije dugo izdrazao. Imao je kancer na plucima (bio pusac). To je bilo 1998. Majka nije sprovodila ovu terapiju, nismo ni znali tada za to (pitanje da li bi i pristala jer je bila lekar), vec se lecila zvanicnom medicinom, pa kao sto je i poznato nije nista bolje prosla. Odgovor za "aaiid..." (trebalo je da stavis neko jednostavnije ime, a ni pol ti se ne vidi). Samtram da je sustina da imas redovnu stolicu. Znaci dok je imas, verovatno u prvim danaima terapije, onda ti netreba nikavo stimulativno sredstvo, a kasnije, proceni sam-a. Mislim da ti caj nece pomoci vec da ces morati ipak da se klistiras. Nije ni to neka "babaroga". U pocetku ce ti mozda biti komplikacija, ali kasnije ne. Ja takodje zelim da krenem sa tom terapijom (preventivno-bogu hvala), tacnije isao bih samo sa 21 danom. U apotekama vidjam te sokove i oni u sebi vidim imaju konzervans (limunsku kiselinu) kao i belancevine u nekom malom procentu. Koliko se secam u knjizi "Brojsa" stoji da ti sokovi moraju biti potpuno prirodni, sto znaci i bez konzervansa, a da je jedan od glavnih principa presecanje dotoka belancevina organizmu, a u soku vidim da ih ima??? Takodje stoji da sok moze da stoji na sobnoj tem. vise dana, sto nazalost ide u prilog tome da sigurno ima konzervans (za one koji neznaju sta je limunska kiselina). Normalno bi bilo da na sobnoj moze da stoji mozda 1 dan a u frizideru par dana. Na trzistu vidim da nema nekih drugih proizvodjaca, pa onda ispada "daj sta das". Da li neko zna da postoje i drugi proizvodjaci i gde? U Brojsovoj knjizi koju sam davno citao (a koju sada vise nemam) prilicno je komfuzno napisano kada se uzima koji caj i koje zapravo cajeve treba koristiti. Da li u novijim izdanjima to jasno pise i gde mogu da se nabave ti cajevi i koliko kostaju? Zanimljivo je recimo, nadjoh to isto na ovom forumu, lecenje i prevencija raka sa vitaminom B17 koji su Ameri proglasili za otrov, kao i "ruska skola" gladovanja samo sa vodom u trajanju 44 dana. Ovo drugo je neko na ranijim stranama ove teme pominjao. Meni to deluje mozda jos logicnije od Brojsa, ali za one koji su na samom pocetku kancera. Znaci po sistemu "ko ziv-ko mrtav". Da li neko zna gde se moze vise saznati o "Rusima"? Nasalicu se: celije raka sigurno umiru na temperaturi preko 42-43 C (sto vecoj to je sigurnije), ali nazalost tada umire sve u nama. Sada bez sale: sustina je verovatno naci onu "klackalicu" gde te celije umiru, a mi sacuvamo "glavu". Da li je to "Brojs" "srpski Brojs", "gospodja Rada", "Rusi", "B17" ili nesto sesto, sedmo,... bog sveti zna. Da li uopste postoji ta "klackalica"?, jer od necega se umirati mora (bar za sada)! | |
| | | Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Sre Nov 25, 2009 8:17 pm | |
| Mozda sada nije najbolje vreme za gladovanje (ja zapravo mislim da nikad nije pravo vreme) epidemija/pandemija kuca na vrata - organizam treba jacati, tj. imunitet, a to se ne postize gladovanjem. Umerena, niskokaloricna ishrana dosta voca i povrca je najbolja preventiva za sve bolesti. Umerena fizicka aktivnost itd. | |
| | | anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Nov 26, 2009 8:47 am | |
| Pa bas zbog tih pandemija treba gladovati da se organizam ocisti. Ja sam cula da je najbolje gladovati od proleca, tj. u toplijim mesecima, zbog toga sto organizam kad gladuje brze gubi toplotu. Ali o tome ce vam reci oni koji su vec gladovali duze vreme(ja sam gladovala samo nekoliko puta po 1 dan na vodi) | |
| | | Martina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Nov 26, 2009 11:00 am | |
| Kazu da organizam treba iscistiti na prolece; ocistiti ga od zime, neispravne hrane i svega ostalog, i u jesen; pripremiti ga za zimu. | |
| | | Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Nov 26, 2009 11:02 am | |
| - anasana ::
- Pa bas zbog tih pandemija treba gladovati da se organizam ocisti.
Da si napisala "trebalo je gladovati da spremni docekamo epidemiju" onda bih se delimicno slozio. Ali sada zapocinjati cisnjenje, po meni nije dobro. Ali ova rasprava se udaljuje od osnovne teme gde se nalazimo Totalna terapija Rudolfa Brojsa pa ne bih ovde nastavljao. Ja sam u stvari skrenuo sa teme zeleci da olsodo -u dam savet da ne pocinje sada sa gladovanjem. | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Nov 26, 2009 11:47 am | |
| Poslusacu savete pa cu ipak sacekati kraj zime za totalnu terapiju (delimicnu 21 da), a dotle cu se lagano pripremati uz vise presne i kuvane hrane. Neko je ovde pitao: da li postoji osoba koja se izlecila od raka uz pomoc "Brojsa" ili da li neko zna pouzdano osobu koja je izlecena???? Do sada niko ne odgovori! Evo i ja to isto pitam? Prelistavajuci durge forume sa slicnom temom, nema ohrabrujucih informacija. Uglavnom se dijeta zavrsava smrcu ili nema informacije kako se zavrsila ili sta je bilo posle, a sto opet verovatno ukazuje na tragican kraj. Zvuci ohrabrujuce jedino kada sagovornici kazu recimo: ...pricao mi je jedan poznanik da se neki njegov prijatelj izlecio... i tome slicno, ali to je po mom misljenju sve na nivou "rekla-kazala". Ja i dalje zelim da verujem da je "Brojs", "Ruska skola".... i srodne metode, za sada jedino oruzije u borbi protiv raka. Verovatni nije protiv svih tipova ove bolesti i nije podjednako delotvorno na svaki organizam, ....ali ima tu necega logicnog. | |
| | | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Nov 27, 2009 8:39 am | |
| Bambina, nisam znao da je surutka = limunska kiselina. Nisam siguran, ali mislim da Biota sokovi koje je koristio moj otac pre vise od 10 godina nisu imali nikakav konzervans. Njih mi je doneo neki lik iz Austrije i kostali su 10 DM/1 flasi od 0.5l. Da li znas nesto o tome gde se mogu nabaviti brojsovi cajevi i koliko kostaju? Ja sam iz Bg. Ne kazes nista za onaj mali procenat belancevina u ovim sokovima koji se vidjaju po apotekama ili biospaizima! Ajd, mozda ne treba gledati "dlaku u jajetu". Ako bih ipak sam isterivao te sokove, znas li kako se pravi taj sok od krompira? Celer, sargarepu, cveklu i belu rotkvu nije problem zbotoviti. Cekaj Bambina, ovu temu sam izcitao najvise zbog tebe i tvoje drugarice koje ste zapoceli "Brojsa" jos poodavno. Ti si je izburala do kraj, a tvoja drugarica je odustala. Da li ti sada sa ove distance mozes reci o efektima Brojsa: 1.subjektivno, kako se osecas i 2. objektivno, sto se tice tvojih boljki kakvi su lab. nalazi-da li tu ima pomaka na bolje. Unapred zahvalan. | |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Nov 27, 2009 4:42 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
| |
| | | | Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu