Zadnje teme | » SokovniciNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5 » moj kuvarNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan » kolaci od sojeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan » Soja poreklo priprema i jos po nestoPon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan » kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?Pet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka » Sojino mlekoPet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan » Novi clanSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing » Veganski omletPet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa » Vitamix blenderPet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa » Imate li savet?Sre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman » Totalna terapija Rudolfa BrojsaNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir » Šta raditi kada su ukućani mesožderi?Sre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia » ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOMPet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile » Musaka od spanaca i pirincaPet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile » potrbni saveti novajliji....Pet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol » Tofu - uradi samČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan » Koliko nas je na Facebook-u?Pon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama » Biljna mleka u aparatuČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko » 80/10/10 DietČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko » Lijek za rak ?Pet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381 |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 98 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 98 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm |
Čajevi za |
|
|
| Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
|
+45armageddon381 micamaca77 Amouage Nenad Beli jasminka92 dmitras mesecevaljubimica eni cvetko capica Mladen S sveMIR Oljenka VladimirM sinisa pomidora Ancikina anasana olsodo aaiiddaahh Cvorak Student grkns Martina marmeladica Branko kojekude Savetnik BranislavB Svetlana Dragica anett Arijel5 marijana021 fiestaye hana-banana ljubicica Branislava FelisDomestica Helena mmarija zelika Olivera zanahoria Bambina 49 posters | |
Autor | Poruka |
---|
aaiiddaahh novi član
Broj poruka : 5 Datum upisa : 24.11.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Nov 30, 2009 7:47 am | |
| olsodo i Bambina hvala vam oboma na odgovoru. Danas mi je 11 dan. Nazalost nisam se klistrirala, ali sam svaki drugi dan pila caj za ciscenje i sve je ok. Ja nikakavih problema nemam - ni glavobolje ni mucnine...nikad se nisam osjecala lakse i bolje...izgubila sam 10 kg... Jezik mi lagano poprima smedjkastu boju, pojedini mladezi lagano nestaju. Imam energije napretek. Posto su praznici u toku, moram reci da sam ponosna na sebe...svi mirisi (pite, baklave, kolaci, ...) me nisu pokolebali. Jedino mi ponekad bude muka kad moram popiti cajeve , ali kazem sebi zdravlje je u pitanju... i bude lakse I da, dobro ti lici Bambina, Aida je olsodo imam knjigu u kojoj je tacno specificirano koji cajevi idu, kako se mijesaju, kuhaju i sto je najvaznije sve je pregledno. Nije m trenutno tu, pa cu gledati da je postavim veceras. Lijep pozdrav svima | |
| | | olsodo novi član
Broj poruka : 22 Datum upisa : 25.11.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Nov 30, 2009 9:39 am | |
| Bambina, hvala na iscpnom odgovoru. Znaci cajeve je moguce sam pribavljati kako znas i umes, ali je bitno da svega ima na nasem trzistu osim te Muteline. Za sokove, sto kazes najjednostavnije je onda kupiti taj sa konzervansom, mada ja cenim da je mozda bolje u mom slucaju (gde ne moram striktno da se drzim Brojsa, jer ne bolujem ni od cega strasnog) da sam pravim te sokove od ovih stvari sto mogu kupiti na pijaci (cvekla, celer, sargarepa, bela rotkva i krompir). Za surutku koju ti pominjes ja nisam nasao da je sastavni deo flasiranih brojsvih sokova, vec na njima stoji da imaju limunsku kiselinu. Bogu hvala pa nisi lecila rak, te i ja mislim da ce mi biti dovoljno 21 dan terapije . Voleo bih da sam cuo da su se tvoje "osnovne bolesti" povukle ili bar ublazile, i zbog sebe i zbog tebe, jer bih onda znao da postoji "kljuc" za nedaj boze. Sta je tu je, mozda je Brojs dobar kao preventivna mera. Zapravo ne mozda vec sigurno. Kada bi se uz to jos celog zivota hranili sa presnom hranom uz povremeni unos zivotinjskih belancevina sigurno bi dozivljavali "stotu". "Aida" (ovako se lakse pise), znaci kod tebe sve ide spontano uz taj caj za ciscenje. Bas super. Mislim da onda ni ne treba da se klistiras jer postizas cilj, mada Brojs kaze da se treba kolistirati, to znas sama. Ni ja se ne bi klistirao da sam na tvom mestu, ako ides redovno u WC (mislim na veliku nuzdu, jer se mala vec podrazumeva da je OK). Molio bih te da mi kazes koji je to caj koji koristis? Zapravo pod kojim se imenom kupuje ili sta u sebi sadrzi? Pitao bih te jos koji su tvoji motivi za terapiju, a molio bih te da povremeno nastavis sa "izvestavljem" o tome kako ti to podnosis. Drago mi je i ohrabrujuce je cuti da nemas za sada nikakvih problema i da sve ide kako treba, pa i bolje od toga. Ja sam trenutno na postu (presna i kuvana hrana bez ulja i +voce-jabuke, masline, pomorandze i sl.) da bi se uigrao za mog Brojsa tamo posle nove godine. Ide mi dobro. Nisam uopste gladan, cisto bih ono iz navike uzeo da smazem picu ili pojedem cokoladu, a za sada bez napora uspem da se savladam. Mislim na tebe i uz tebe sam da izguras do kraja. Molio bih te da ne zaboravis da mi napises taj link za cajeve. Pozdrav Bambini i Aidi i svima ostalim. | |
| | | Martina novi član
Broj poruka : 15 Godina : 42 Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Nov 30, 2009 9:40 am | |
| Divno! Jako mi je drago da si zadovoljna i da se bolje osecas! A jesi sama pripremala cajeve ili si kupovala gotove? | |
| | | Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| | | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Nov 30, 2009 11:53 am | |
| Bambina, raspitacu se na pijaci , ali tamo koga god pitas da li prska povrce, ima da se kune (u decu) da to ne radi. Imam pristojan sokovni, pa cu napraviti nekoliko "generalnih proba". Koliko si uspela da spustis holesterol sa Brojsom. Ja imam 6.0, a dozvoljeno je cini mi se do 5,2. | |
| | | | aaiiddaahh novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Nov 30, 2009 8:06 pm | |
| olsodo knjigu mozes skinuti ovdje. Na 16, 17, 20 i 21 stranici imas tacno specificirano koji cajevi idu i kako ih pripremas. Ja nisam imala problema sa pronalazenjem cajeva, sem Muteline caja. Uzela spisak, otisla u biljnu apoteku i sve pokupovala (mozda je to tako sto i sam apotekar s vremena na vrijeme ide na ovu terapiju ) Sto se tice spavanja, na pocetku sam kunjala malo preko dana - tacno je organizam trazio. Sada vise ne. Ustajem ujutro bez ikakvih problema i puna energije. U nekom ranijem, tacnijem svom prvom postu sam napisala razlog, pa cu samo copy/paste: " Nemam neki odredjen problem zbog kojeg sam krenula sa Brojsom, sem 40-tak kg viska, problema sa stitnom (Hasimoto), hormoni mi malo lude, a u nalazima su mi u zadnju godina dana veliki ca125 i alt enzimi. Doktorica kaze da nije nista i da je taj ca125 relevantan jedino ako si vec imao kancer, pa da se vratio...meni nema logike, ali..." Cujemo se uskoro | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Dec 01, 2009 9:10 am | |
| Aida, trazim da skinem ovu brojsovu knjigu ali jedino sto sam uspeo to je neko izdanje "Beograd 1987." (ali ne sa ovog sajta)koje je jako komfuzno, nejasno, lose prevedeno. Npr. kada pominje cajeve na spisku su mu 3 grupe cajeva a kasnije vec na sledecoj strani govori o cetiri grupe cajeva???? Molio bih te da mi napises tacno link na kojem mogu preuzeti knjigi. Ovu koju sam ja preuzeo je sa: 4sheared.com-free file sharing and storage.... Pozdrav. | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Dec 01, 2009 9:14 am | |
| Aida, evo upravo sam ukapirao na koji link da idem, zapravo gde ti pise rec "ovdje". Hvala i oprosti. | |
| | | Arijel5 Član
Broj poruka : 191 Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Sre Dec 02, 2009 12:38 pm | |
| - olsodo ::
- Bambina, raspitacu se na pijaci , ali tamo koga god pitas da li prska povrce, ima da se kune (u decu) da to ne radi.
Imam pristojan sokovni, pa cu napraviti nekoliko "generalnih proba". Koliko si uspela da spustis holesterol sa Brojsom. Ja imam 6.0, a dozvoljeno je cini mi se do 5,2. olsodo ja sam naravno za menjanje ishrane zbog zdrvalja ali moguce je i bez menjanja ishrane smanjiti holesterol na normalne nivoe (Dr Batmanghelidj je cak i bez mnejjnja ishrane njdgovi poacijenti su i dalje nastavljali da recimo jedu jaja u velikoj kolicini (oni koji nisu moglii da se odreknu) ali su ipak smanjili holkesterol......o tome sta je ustvari holesterol sta je stvrani uzrok holesterola i kako g smanjiti imas u knjizi Dr Batmanghelidja koju mozes skinuti ovde u okviru teme koju sam pokrenula imas linki za skidanje pa pogledaj u knjizi poglavlje holesterol https://vegan.editboard.com/leeenje-bolesti-ishranom-f17/revolucionarno-otkricesta-je-pravi-uzrok-bola-i-bolesti-t1265.htm?sid=fd48505e7fd69fbbabb24a5cac2e9a94.... | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Sre Dec 02, 2009 2:07 pm | |
| Arijel, hvala na linku, prebacio sam knjigu pa cu pogledati. | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Čet Dec 03, 2009 8:33 am | |
| Aida, verovatno si zaboravila, ali ako mozes napisi koji to caj koristis, te ti nije potrebno klistiranje. Napisi i kako se sada osecas, jer koliko znam blizis se polovoni terapije? | |
| | | aaiiddaahh novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pet Dec 04, 2009 3:44 pm | |
| Sto se tice caja obicni caj koji se kupi u apoteci za regulisanje stolice. Zadnja 3 dana i nije bilo bas bajno. Imam averziju od cajeva, od samog mirisa kad ih kuham mi se povraca. Danas (ne znam da li sam smjela, ali morala sam) nisam ih pila. Pijem vodu. Imam neki cudan slatkast okus u ustima. Zeludac me boli. Cak sam presla i na klistrir. Mislila sam da nije do toga. Ali nista. Ono sto me stvarno drzi jeste sto se mladez, koji je i bio povod Brojsa, smanjuje. Sad izgleda skroz ok i duplo je manji. A ta promjena se stvarno vidi u ova 2-3 dana. Mozda je sve to povezano?! Sto se tice gubitka kg u ovih par dana 30-40 dag dnevno., sto je velika razlika u odnosu na 1-1,5 dnevno ranije. Voljela bih izdrzati 21 dan, jer po Brojsu 21 dan je za ciscenje organizma. Danas mi je 15 dan. Toliko od mene za ovaj put | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Dec 07, 2009 8:15 am | |
| Aida, hvala za info oko cajeva. Bilo bi dobro da izguras do polovine ili mozda cak do kraja , ali ipak ti ces to najbolje proceniti. Nemo ici "glavom kroz zid" . Lepo je sto cujem da tio se taj mladez smanjuje, ali koliko vidim njega pominjes sada prvi put. Naime ranije si pominjala ca od 125 cm. Mozes li malo detaljnije da objasnis o cemu se zapravo radi u tvom slucaju. Sto se tice kilaze siguran sam da ces tu imati najvise uspeha ali ako bi mogla da ides do 42. dana. Nije sala, ali u "Ausvicu" nije bilo debelih niti je bilo srcanih oboljenja. Smatram da je tvoje gadjenje na cajeve potpuno normalno i da nije strasno ako si ih malo preskocila. Bitna je na prvom mestu tecnost. Mozda probaj da sama napravis Brojsov sok od sveze voca i povrca, procedi ga kroce sitnu resetku, pa vidi mozda ces se malo povratis u zivot. Sto se tice cajeva ja bih na tvom mestu, ako bas ne mogu da pijem one po receptu, spremio neki drugi caj (kamilicu , nanu , neki vocni ...) pa vidi kako ce biti, pa se opet vrati na one propisane. Znaci moje je misljenje da malo "das sebi slobode" sa nekim drugim cajevima i svezim sokovima (istog sastava) da ne bi prekidala terapiju. Cenim da ce to biti delotvornije nego da potpuno prekines sa terapijom i da se vratis na stari kolosek. Mislim na tebe i pozdrav. | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Dec 07, 2009 8:53 am | |
| Aida, hvala za caj. Mislim da neces puno pogresiti jer si presla samo na vodu umesto propisanih cajeva. Mozes uzimati i neke druge cajeve (nana, kamilica, vocne....). Mislim da je i to bilje nego da sada prekines, ali nemoj ici po svaku cenu glavom krioz zid. Pominjes prvi put maldez koji ti se upola smanjio??? To je vrlo ohrabrujuce za tebe, a bogami i za ostale "posetioce" ovog sajta. Mozes li malo detaljnije reci o kakvom se maldezu radi? Mislim na tebe i pozdrav. | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Dec 07, 2009 9:10 am | |
| Zbog "ludovanja" ovog sajta sam dva puta poslao slican tekst jer prvi put nisam mogao videti da je pismo vec otisla. | |
| | | aaiiddaahh novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Pon Dec 07, 2009 3:42 pm | |
| Hvala Osoldo. Nazalost ja sam uspjela izdrzati 16 dana. Cak je doslo do povracanja (a tu se ja uvijek isprepadam ) i onda sam prekinula. Mislim da mi je organizmu bilo dovoljno. Mora se vjerovatno napraviti neki balans, jer 15kg u 16 dana je stvarno puno. U svakom slucaju, pocela sam lagano sa cijedjenim sokovima. Za sada je ok. Vremenom cu dodoati kasice i lagano... | |
| | | olsodo novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Dec 08, 2009 8:18 am | |
| Aida, svaka cast i na 16 dana. Ja planiram krajem zime da izguram 21 dan pa mi je frka kad pomislim. Nemoj se kajati jer nisi izgurala do kraja. Sada imas iskustva pa ces sledeci put (boze zdravlja) to lakse podneti i jos duze izgurati. Sada idi polagano sa hranom i ako mozes sto vise odlozi uzimanje mesa, slatkisa i ostalih gluposti, pa ces nastaviti i dalje sa gubitkom KG. Ima da budes super riba. Koliko se secem rece jednom da imas 40 kg viska. izgubila si 16, a sada da izgubis jos 4 polako, i ti si uradila znacajnu stvar. Znaci bar se ovo moze zakljuciti, ko ima visak kg moze ih se lako i brzo resit jednostavnim nejelom, a ne sa kojekakvim preparatima (biomedima,....i sl.) i dijetama gde jedes ovo..., a ne jedes ono...., pa sve nesto meris gledas na sat i sl. Ne rece sta se desilo na kraju sa tim tvojim mladezom??? Zapravo kakva je njegova bila ranije dijagnoza i kakvo mu je stanje sada trenutno? Juce nadjoh na nekom od sajtova jos jedan obeshrabrujuci sajt i slucaj izvesne "jecke" tj. njene majke koja je sprovodila Brojsa i umrla posle terapije. Pitam sve koji mogu da pomognu: 1. DA LI NEKO ZNA POUZDANO NEKOGA DA MU JE OVA METODA POMOGLA U LECENJU KARCINOMA? STO VISE SLUCAJEVA TO JE BOLJE. 2. DA LI JE TACNO DA U SVETU POSTOJE KLINIKE KOJE POD LEKARSKIM NADZOROM LECE (I USPEJU DA IZLECE) OBOLELE OD KANCERA? JA SAM CUO DA POSTOJE ALI NEZNAM POUZDANO. 3. DA LI SE KOD NAS NEKO "OZBILJNO" (POD LEKARSKIM NADZOROM) BAVI OVOM TERAPIJOM? MISLIM NA LEKARE SA DIPLOMOM I ODGOVARAJUCOM SPECIJALNOSCU, AKTIVNE, A NE PENZIONERE. 4. POSTOJI LI MOGUCNODS DA SE EVO PREKO OVOG SAJTA POKRENE "ORGANIZOVANJE" NEKE,ZA POCETAK, MINI KLINIKE KOJA BI KRENULA SA LECENJE LJUDI OVOM METODOM??? TU SIGURNO POSTOJE RAZNE ADMINISTRATIVNE, ZAKONSKE I FINANSIJSKE TESKOCE, ALI POD USLOVOM DA OVA METODA PRUZA NEKO POBOLJSANJE, IMA REZONA KRENUTI SA OVIM. Klasicna metoda, svi znamo sta pruza i kakvi su krajnji ishodi. Naravno u koliko se kancer otkrije na samom pocetku, moze da pomogne i produzi znacajno zivot. Napominjem da "Jeckin" slucaj ne treba puno da obeshrabri, jer se radi, koliko sam ja shvatio o osobi koja je bila, nazalost "duboko" u karcinomu. Pozdrav. | |
| | | Ancikina novi član
Broj poruka : 10 Datum upisa : 12.07.2010
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Jul 13, 2010 12:02 am | |
| Drage moje, Meni je posle dve operacije i gubitka desnog jajnika konstatovan ponovni tumor na levom jajniku. Resila sam da probam Brojsa. Danas mi je deseti dan i osecam se vise nego odlicno. Postavila sam blog pa ukoliko ima zainteresovanih da vide kako se prolazi kroz ovo, klik na http://42dayswithmyself.blogspot.com/2010_07_01_archive.html To je to... Javljam vam da li sam uspela... U svakom slucaju, zvanicna medicina me poprilicno vise nece videti... Pozdrav | |
| | | pomidora vege majstor
Broj poruka : 178 Godina : 58 Lokacija : Francuska,Dalmacija Zaposlenje : samo za praznike i feste(florist) hobi : crtanje,slikanje,citanje,sukulenti Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Jul 13, 2010 9:20 am | |
| Samo naprijed i drzim ti palceve. | |
| | | | Ancikina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Jul 13, 2010 11:40 am | |
| Hvala Bambina. Blog pisem na engleskom zbog prijatelja (i decka) koji ne razumeju srpski nazalost iako bih se, mislim, bolje izrazila na srpskom...al sad sta je tu je... Radim klistir uvece po dva tri puta, cajeve (za bubrege i od zalfije) pijem redovno kao i Biotu. Do sada sam izgubila oko 5 kg i bolje se osecam... Konstantno osecam bol u predelu levog jajnika pa se razmisljam da li je vec pocelo neko dejstvo ili je to samo moja psiha Sve je moguce... Zanima me kakva su iskustva sa Brojsom i cistama (ne malignim tumorima) obzirom da jako malo stvari ima o tome. Citala sam neke strane forume i zene su obicno imale uspeha sa ovom metodom i cistama ali kod nas nisam nista pronasla... Zanima me ako znas nesto o tome. Hvala unapred i hvala na podrsci | |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Jul 13, 2010 12:25 pm | |
| Ne znam ništa o cistama...ali znam da tumor momentalno prestaje sa rastom ako mu ukinemo čvrstu hranu.... a otoci se povlače... pa se onda možda i ciste smanjuju..ne znam.... iskreno...nisam sigurna koje su mi se promene dogodile posle 42 dana gladovanja...nisam mnogo ispitivala organizam posle toga...imala sam neke ciste dole ali ne znam da li su nestale za vreme gladovanja...ili posle toga...
teško je...s vremena na vreme, jako teško... s vremena na vreme čudno lepo....
čaj za bubrege možeš da pripremiš uveče.. ostale čajeve je bolje pripremiti ujutro...posebno žalfiju...mnogo je prijatnija kad je sveža, jer kantarion više gorči vremenom... čaj za pluća je najbolji za čišćenje organizma i super je da ga piješ što više, i naravno lepši je kad je svež... ustvari...dobro je da na svakih 15minuta do pola sata popiješ neki čaj...jer kada unosiš tečnost konstantno lakše je želudcu... ako nisi,ubaci i čaj od nevena, to je jedan od par osnovnih čajeva u Brojsovoj terapiji... nekako ti se vremenom svi ti ukusi ogade....jer samo njih osećaš konstantno iz dana u dan...ja sam neki period svela unos soka na 1/8 litre, jer mi se gadio...ali gledala sam da bar taj minimum rasporedim tokom dana na par obroka od po par gutljaja.... supa od luka je super stvar za podizanje energije u kriznim trenucima... najbolje je da dobro prokuvaš krupno sečenu glavicu crnog luka zajedno sa ljuskom...i na kraju možeš da dodaš neke biljne začine kao što je bosiljak ili peršun... i pažljivo klopaj, kašiku po kašiku, da ne opteretiš stomak...prijaće definitivno neki malo drugačiji ukus... u trenucima kada si baš malaksala(što će se dešavati povremeno posle 3-4 nedelje) dobro je da pripremiš čaj od cveta jagorčevine...ostavi da odstoji 15tak minuta procedi ga, prohladi i onda popij... ok je uzimati i tinkturu ehinacee, ja sam je uzimala svaki drugi dan 3x dnevno u malo vode 10-15 kapi... najbolje je, ako možeš, da se izoluješ od smoga, otrova.. i mirisa brze hrane
| |
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Jul 13, 2010 12:38 pm | |
| p.s. kada se u supi od luka spominje biljni začin, nikako se ne misli na onaj kao što je vegeta, jer on sadrži jake otrove koji, ma koliko trenutno prijaju čulu ukusa, jako štete organizmu koji se bori sa otrovima koji kuljaju napolje dok gladujemo i čistimo se... | |
| | | Ancikina novi član
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa Uto Jul 13, 2010 2:13 pm | |
| Trenutno pijem samo zalfiju i onaj za bubrege... I to mi je nesto previse. Inace (dok sam se normalno hranila) unosila sam jako malo tecnosti jer mi prosto nije pijala, pa onda mozes da zamislis kako mije pala ova dijeta sa samo tecnom hrranom. Generalno za sada se dobro drzim. Sto se tice supe od luka, negde treci dan sam skontala da "zacin za supu" koji pise u knjizi ne sme da bude vegeta pa sam presla na bosiljak i malo morske soli. Inace pre nego skuvam luk ja ga malo proprzim na teflonu sa kapljicom hladno cedjenog ulja, cisto da pusti sok... Nije losa supa, samo usmrdeh ceo stan... Sto se tice nevena, nisam jos pocela da ga pijem i bilo bi dobro akobi mi pomogla oko nacina kako da ga spremim... Imam ga, samo mi treba recept. Ne pijem ni taj za pluca (!?) Ja sam nesto skontala kako treba samo ova dva + biota... Sta ti mislis o tome? Ehinaceu cu da nabavim popodne... samo mi reci za sta je ona dobra? Hvala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
| |
| | | | Totalna terapija Rudolfa Brojsa | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |