| Bla, bla - svasta po malo | |
|
+18Tea dmitras sinisa ANČICA rain021 Olivera lena anasana brokolica Arijel5 Svetlana r-tard Bed Bob Helena marijana021 anett zelika Branko 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| |
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| |
| |
brokolica vege majstor
Broj poruka : 215 Lokacija : Srbija hobi : salsa Datum upisa : 10.06.2009
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Čet Avg 12, 2010 1:04 pm | |
| dom zdravlja....u razvojnom savetovalistu... | |
|
| |
rain021 vege majstor
Broj poruka : 452 Godina : 67 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 01.05.2010
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Čet Avg 12, 2010 2:28 pm | |
| Divno brokolice, sto rece Branko to je danas pravi uspeh, cestitam od srca | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Čet Avg 12, 2010 6:07 pm | |
| hvala svima..bogme sam se namucila i naradila za to... | |
|
| |
Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Sub Avg 14, 2010 7:50 am | |
| | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Ned Avg 15, 2010 9:30 pm | |
| trudim se koliko mogu i koliko me pitaju jer moja delatnost nema mnogo veze sa takom vrstom zdravlja... | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pon Avg 16, 2010 7:36 am | |
| zvuči lepo, želim ti da budeš zadovoljna platom, da ti kolege budu korektni ljudi i odlični saradnici, te da se sa osmehom vraćaš kući. | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pon Avg 16, 2010 7:48 am | |
| hvala.....valjd ce biti tako.... barem koliko je to moguce... ako nista bar mi ne popuju sto ne jedem meso... heheh a plata nikad nije dovoljna hahahha mada kolka je do sad bila sad ce biti fantasticna hahah dok nemam porodicu to su odlicne pare:D | |
|
| |
Dani Član
Broj poruka : 123 Lokacija : kroz prozor gledam Kozaru Zaposlenje : Čudni su životni putevi,veoma čudni. hobi : Smijati se svakom novom jutru, još jedna nova prilika za uživanje u životu Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Uto Avg 17, 2010 8:54 am | |
| Uh, kako se teško dolazi do posla, ako je plata stalna i ne gnjaviš se mnogo na poslu sve može i da prođe. Srećno | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Sub Avg 21, 2010 2:32 am | |
| - Ancica ::
- a ja se nadam naći neko rješnje za net priključak u novom stanu...
Valda ces naci... jel ti to ode jako na sever, ili samo malo ? Steta napustiti onako divan kraj i prirodu. Ali sta da se radi. | |
|
| |
ANČICA vege majstor
Broj poruka : 302 Godina : 49 Lokacija : Pula, Hrvatska hobi : obožavam čitati Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Ned Avg 22, 2010 6:49 pm | |
| e Branko hvala ti puno..u moru crne kronike evo vam mene sa radosnom viješću; dobila sam posao u struci, selim sa kćekom u Pulu....zasad sigurno god dana...selimo za koji dan i jako se radujemo Istri....novi život počinje...a to vam govorim zato da pobijemo ove zlurade medije koji samo o zlu pišu, kao da se niš dobro ne događa...mislim se kako bi sve bilo drugačije da uz crnu kroniku u novinama i u vijestima postoji rubrika " dobre vijesti" kojih ima oko nas, al se događaju potiho...npr žene trudne s blizancima, ja koja sam nakon pet g dobila posao u struci, moja prija koja je nedavno uselila u svoju kuću koju su ona i muž izgradili bez kredita, čovjek koji je od neizlječive bolesti čudom Božjim izliječen, narkomani koji su se izliječili od ovisnosti, žena trudna prirodnom oplodnjom nakon mnogo godina nepolodnosti, Nina Badrić koja je nakon pokrenutog razvoda pomirila se s mužem..itd.... naravno čestitke idu i našoj Brokolici.... | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Ned Avg 22, 2010 8:04 pm | |
| Da, te "obicne" stvari u danasnje vreme nisu vesti. Vesti treba da nas uzdrmaju, uzbude, zainteresuju da bi kupili odredjene novine ili gledali odredjenu emisiju. U prevodu da bi neko dosao do novca. Sve se oko toga vrti. Ali bila to vest za novine ili ne, bitno je da je lepa, da se krece napred. Verujem da ces se snaci. Kad se prikljucis na net onda cemo se lepo i cuti ovde.
| |
|
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pon Avg 23, 2010 7:19 am | |
| Čestitam Ančice:) želim ti lep početak na novom poslu i u novom gradu! | |
|
| |
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| |
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pon Avg 23, 2010 1:45 pm | |
| Cestitam Ancice! Mislila sam da se selis tamo gde nema mora. | |
|
| |
ANČICA vege majstor
Broj poruka : 302 Godina : 49 Lokacija : Pula, Hrvatska hobi : obožavam čitati Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pon Avg 23, 2010 5:02 pm | |
| hvala vam svima.....umrla bi da živim negdje bez mora..ja sam totalno morska žena.... nedostajat ćete mi dok ne dođem do neta | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pet Sep 03, 2010 7:22 pm | |
| I ja cu naredne dane biti bez net-a . Putujem do CG, vracam se u drugi ponedeljak. | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Sub Sep 04, 2010 8:23 am | |
| Ančice, neka ti je sa srećom! Branko, srećan put i prijatan boravak! | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Sub Sep 04, 2010 2:18 pm | |
| Branko srecan put i lep provod u Crnoj Gori! | |
|
| |
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Sub Sep 04, 2010 4:35 pm | |
| - Branko ::
- I ja cu naredne dane biti bez net-a . Putujem do CG, vracam se u drugi ponedeljak.
Бране, тек сада угледах ту веселу информацију, јербо сам се 'вако, попут неког доконог форумаша, данске најзад, скоро безбрижно тоциљао диљем, Raw i осталих свеже не/упржених тема не/начетих... Већ неодољиво миришу мор(нар)ски рецепти које ћеш на врелом Југу, северњачком суптилношћу из прека, сласно кушати... 'Ајд уздравље, па ако случајном намером заглавињаш у некој монтенегријанској интернет коноби, форумашења се нетремице мани, те непосредно уживај у вазда живахној Веге-храни! | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Ned Sep 12, 2010 9:08 pm | |
| Evo mene (malo ranije). Nemam neko novo kulinarsko iskustvo. Za svaki slucaj, poneo sam ja odavde tikvice, patlidzan, pecurke, pasulj, cak i paprike i orahe... da ne trazim tamo. Tako da je sve bilo "klasika" | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pon Sep 13, 2010 5:37 am | |
| Zar su te pustili da sve to uneseš, Branko? Naslušala sam se priča o namirnicama koje su morale da budu ostavljene na granici... I to je jedan od razloga zbog kojih Crna Gora ne predstavlja za mene interesantnu destinaciju. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pon Sep 13, 2010 6:22 am | |
| Da, postoji propis, koliko hrane, vode i pica smes uneti. Ali jednostavno sto se kaze "nisu nas ni pogledali". Uzeli licne karte, upisali i pozeleli srecan put. Bio sam spreman na tu varijantu da moram i da ostavim robu na granici. Nije neka vrednost, manje vise, samo bih onda morao tamo sve da nabavljam a nisam bio siguran koliko cu sveze i lepe namirnice pronaci - iz tog razloga sam ih i poneo. | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo Pon Sep 13, 2010 7:36 am | |
| Potpuno razumem potrebu da se ponese nešto namirnica od kuće. Mada, kao minimalista, nosim na put samo najnužnije: jednostavno - ne volim da se opterećujem prtljagom, pa se u mom rancu obično nadje voda i eventualno nešto za klopu uz nju (u zavisnosti od dužine putovanja, priznajem). Ipak, sama činjenica da će mi neko tamo zabraniti da unesem HRANU, odbija me od takvog puta. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bla, bla - svasta po malo | |
| |
|
| |
| Bla, bla - svasta po malo | |
|