Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
sladoled šargarepa Knjige indijskih tofu oraha piramida kafa vegane namaz free kakao jogurt avokado sirove keks sremusa vegetarijanci tikvice puding maslacka recepti proso kopriva majonez sirova
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 101 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 101 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Bla, bla - svasta po malo

Ići dole 
+18
Tea
dmitras
sinisa
ANČICA
rain021
Olivera
lena
anasana
brokolica
Arijel5
Svetlana
r-tard
Bed Bob
Helena
marijana021
anett
zelika
Branko
22 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
AutorPoruka
Tea
vegan vegan
vegan vegan

Broj poruka : 375
Godina : 44
Zaposlenje : prevoditeljka
hobi : zaštita životinja
Datum upisa : 23.11.2009

Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 12, 2010 6:21 am

Cestitam!Smile party
Nazad na vrh Ići dole
anasana
Urednik
Urednik
anasana

Broj poruka : 2174
Godina : 45
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 12, 2010 7:44 am

Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_biggrin Cestitam! Jel ces raditi u nekoj skoli? Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Party2
Nazad na vrh Ići dole
http://www.google.rs
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

Broj poruka : 215
hobi : salsa
Datum upisa : 10.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 12, 2010 1:04 pm

dom zdravlja....u razvojnom savetovalistu...
Nazad na vrh Ići dole
rain021
vege majstor
vege majstor

Broj poruka : 452
Godina : 67
Datum upisa : 01.05.2010

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 12, 2010 2:28 pm

Divno brokolice, sto rece Branko to je danas pravi uspeh, cestitam od srca Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_biggrin
Nazad na vrh Ići dole
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 12, 2010 6:07 pm

hvala svima..bogme sam se namucila i naradila za to...Smile
Nazad na vrh Ići dole
Bed Bob
U(ne)rednik (former)
U(ne)rednik (former)
Bed Bob

Broj poruka : 747
Godina : 57
Zaposlenje : ForUMaš
hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeSub Avg 14, 2010 7:50 am

brokolica ::
dom zdravlja....u razvojnom savetovalistu...

Поштована колегинице Броколице, не сумњам да си се вредно (ринтајући) нарадила пре парафирања тог судбоносног контракта сас дотичном државном установом, па садена својим делатним совјетима навали на развој ВЕГЕ-здравља скоро јоште неудомљеног! (:-Д))))))) Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_biggrin Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_wink Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_cheers Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Vegi
Nazad na vrh Ići dole
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeNed Avg 15, 2010 9:30 pm

trudim se koliko mogu i koliko me pitaju jer moja delatnost nema mnogo veze sa takom vrstom zdravlja... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Tea
vegan vegan
vegan vegan

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Avg 16, 2010 7:36 am

zvuči lepo, želim ti da budeš zadovoljna platom, da ti kolege budu korektni ljudi i odlični saradnici, te da se sa osmehom vraćaš kući.Smile
Nazad na vrh Ići dole
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Avg 16, 2010 7:48 am

hvala.....valjd ce biti tako....Smile barem koliko je to moguce... ako nista bar mi ne popuju sto ne jedem meso...Very Happy heheh a plata nikad nije dovoljna hahahha mada kolka je do sad bila sad ce biti fantasticna hahah dok nemam porodicu to su odlicne pare:D
Nazad na vrh Ići dole
Dani
Član
Član
Dani

Broj poruka : 123
Zaposlenje : Čudni su životni putevi,veoma čudni.
hobi : Smijati se svakom novom jutru, još jedna nova prilika za uživanje u životu
Datum upisa : 09.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeUto Avg 17, 2010 8:54 am

Uh, kako se teško dolazi do posla, ako je plata stalna i ne gnjaviš se mnogo na poslu sve može i da prođe. Srećno
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeSub Avg 21, 2010 2:32 am

Ancica ::
a ja se nadam naći neko rješnje za net priključak u novom stanu...

Valda ces naci... jel ti to ode jako na sever, ili samo malo ? Steta napustiti onako divan kraj i prirodu. Ali sta da se radi.
Nazad na vrh Ići dole
ANČICA
vege majstor
vege majstor
ANČICA

Broj poruka : 302
Godina : 49
hobi : obožavam čitati
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeNed Avg 22, 2010 6:49 pm

e Branko hvala ti puno..u moru crne kronike evo vam mene sa radosnom viješću; dobila sam posao u struci, selim sa kćekom u Pulu....zasad sigurno god dana...selimo za koji dan i jako se radujemo Istri....novi život počinje...a to vam govorim zato da pobijemo ove zlurade medije koji samo o zlu pišu, kao da se niš dobro ne događa...mislim se kako bi sve bilo drugačije da uz crnu kroniku u novinama i u vijestima postoji rubrika " dobre vijesti" kojih ima oko nas, al se događaju potiho...npr žene trudne s blizancima, ja koja sam nakon pet g dobila posao u struci, moja prija koja je nedavno uselila u svoju kuću koju su ona i muž izgradili bez kredita, čovjek koji je od neizlječive bolesti čudom Božjim izliječen, narkomani koji su se izliječili od ovisnosti, žena trudna prirodnom oplodnjom nakon mnogo godina nepolodnosti, Nina Badrić koja je nakon pokrenutog razvoda pomirila se s mužem..itd.... Very Happy
naravno čestitke idu i našoj Brokolici.... love
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeNed Avg 22, 2010 8:04 pm

Da, te "obicne" stvari u danasnje vreme nisu vesti. Vesti treba da nas uzdrmaju, uzbude, zainteresuju da bi kupili odredjene novine ili gledali odredjenu emisiju. U prevodu da bi neko dosao do novca. Sve se oko toga vrti.
Ali bila to vest za novine ili ne, bitno je da je lepa, da se krece napred. Verujem da ces se snaci. Kad se prikljucis na net onda cemo se lepo i cuti ovde.

Nazad na vrh Ići dole
Tea
vegan vegan
vegan vegan

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Avg 23, 2010 7:19 am

Čestitam Ančice:) želim ti lep početak na novom poslu i u novom gradu! cheers
Nazad na vrh Ići dole
Bed Bob
U(ne)rednik (former)
U(ne)rednik (former)
Bed Bob

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Avg 23, 2010 9:35 am

Ančice, fino je što se radujete valjanom početku Vašeg ,,novog života" u Istri - Tvoja struka se raduje takođe, a dok Metković pomalo tuguje, pulska Arena je nestrpljiva da s Vama druguje! Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_biggrin Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_sunny Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Meda
Nazad na vrh Ići dole
anasana
Urednik
Urednik
anasana

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Avg 23, 2010 1:45 pm

Cestitam Ancice! Mislila sam da se selis tamo gde nema mora.
Nazad na vrh Ići dole
ANČICA
vege majstor
vege majstor
ANČICA

Broj poruka : 302
Godina : 49
hobi : obožavam čitati
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Avg 23, 2010 5:02 pm

hvala vam svima.....umrla bi da živim negdje bez mora..ja sam totalno morska žena.... nedostajat ćete mi dok ne dođem do neta I love you
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePet Sep 03, 2010 7:22 pm

I ja cu naredne dane biti bez net-a busy . Putujem do CG, vracam se u drugi ponedeljak. emotions
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

Broj poruka : 713
Datum upisa : 26.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeSub Sep 04, 2010 8:23 am

Ančice, neka ti je sa srećom!
Branko, srećan put i prijatan boravak!
Nazad na vrh Ići dole
anasana
Urednik
Urednik
anasana

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeSub Sep 04, 2010 2:18 pm

Very Happy Branko srecan put i lep provod u Crnoj Gori!
Nazad na vrh Ići dole
Bed Bob
U(ne)rednik (former)
U(ne)rednik (former)
Bed Bob

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeSub Sep 04, 2010 4:35 pm

Branko ::
I ja cu naredne dane biti bez net-a busy . Putujem do CG, vracam se u drugi ponedeljak. emotions
Бране, Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_king тек сада угледах ту веселу информацију, Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Odmor Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Kada Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_sunny Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_cheers јербо сам се 'вако, попут неког доконог форумаша, данске најзад, скоро безбрижно тоциљао диљем, Raw i осталих свеже не/упржених тема не/начетих... Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_basketball Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_sunny
Већ неодољиво миришу мор(нар)ски рецепти које ћеш на врелом Југу, северњачком суптилношћу из прека, сласно кушати... Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Balavko Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Proposet
'Ајд уздравље, па ако случајном намером заглавињаш у некој монтенегријанској интернет коноби, Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Slavlje форумашења се нетремице мани, Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Ziveli те непосредно уживај у вазда живахној Веге-храни! Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Eatdrink Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Carrot Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Chilipep Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Vegi Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Wave Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Goodluck
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimeNed Sep 12, 2010 9:08 pm

Evo mene (malo ranije).
Nemam neko novo kulinarsko iskustvo. Za svaki slucaj, poneo sam ja odavde tikvice, patlidzan, pecurke, pasulj, cak i paprike i orahe... da ne trazim tamo. Tako da je sve bilo "klasika" Smile

Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Sep 13, 2010 5:37 am

Zar su te pustili da sve to uneseš, Branko? Naslušala sam se priča o namirnicama koje su morale da budu ostavljene na granici... I to je jedan od razloga zbog kojih Crna Gora ne predstavlja za mene interesantnu destinaciju.
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Sep 13, 2010 6:22 am

Da, postoji propis, koliko hrane, vode i pica smes uneti. Ali jednostavno sto se kaze "nisu nas ni pogledali". Uzeli licne karte, upisali i pozeleli srecan put. Bio sam spreman na tu varijantu da moram i da ostavim robu na granici. Nije neka vrednost, manje vise, samo bih onda morao tamo sve da nabavljam a nisam bio siguran koliko cu sveze i lepe namirnice pronaci - iz tog razloga sam ih i poneo.
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitimePon Sep 13, 2010 7:36 am

Potpuno razumem potrebu da se ponese nešto namirnica od kuće. Mada, kao minimalista, nosim na put samo najnužnije: jednostavno - ne volim da se opterećujem prtljagom, pa se u mom rancu obično nadje voda i eventualno nešto za klopu uz nju (u zavisnosti od dužine putovanja, priznajem). Ipak, sama činjenica da će mi neko tamo zabraniti da unesem HRANU, odbija me od takvog puta.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla, bla - svasta po malo   Bla, bla - svasta po malo - Page 5 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Bla, bla - svasta po malo
Nazad na vrh 
Strana 5 od 6Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
 Similar topics
-
» ZACINI i svasta o njima
» Malo drugachiji gravche na tavche

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Razno :: Ćaskanje-
Skoči na: