| Novi clan | |
|
+68sogi sanja1 rosabella Blacky87 arta2 mr.kucevic Van Goga Modestyns Bastet bobbosa Post Modernista zelenišsamja Noodle malajaca Ivanka Olujna John Dove dennnis MayaMaja Patka belleamie sunce na prozorcicu Sunrise fibra tamish Sanja Novi Sad nataly vojkan Jassmina Vision MrMara Vasilika Vicke_bg teodoraa zivotjelep Nenka Dawta jura_68 PolarnaSvetlost sveMIR drazen bianka Zlica Oljenka ANČICA The Darkest Star rain021 amber lanaMk OLI ljubičica Drama St.Helena pomidora Dani MalaZeko zelika legends Olivera eni BrankoP Tea zanahoria Lily dmitras anasana Branko Papricica 72 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Novi clan Pet Apr 08, 2011 7:50 am | |
| Rak/ovan | |
|
| |
MrMara novi član
Broj poruka : 7 Datum upisa : 04.04.2011
| |
| |
Vision novi član
Broj poruka : 8 Godina : 54 Lokacija : Smederevo Zaposlenje : servisni inzenjer za medicinsku opremu hobi : zdrav stil zivota i zdrava ishrana Datum upisa : 02.05.2011
| Naslov: Re: Novi clan Čet Maj 05, 2011 5:39 pm | |
| Pozdrav svima Nov sam clan mada sam imao vec par poruka. Svi me zovu po username VISION Pokusao sam da se registrujem pod pravim imenom Boris ali je vec zauzeto. Na forum sam slucajno naleteo, i to ne bas olako trazeci nesto na temu cedjenih sokova Bas je super sto toliko clanova ima na forumu, a i zanimljiv je koncept samog foruma. Sokovi naravno nisu jedino zbog cega sam ovde. Po struci sam el. inz. i radim odrzavanje med. opreme za Siemens, a dodatno radim kao marketing menadzer za Vision Int. People Group - u Srbiji za sada, mada nameravam da "pustim pipke" i napolju. Na ovom prvom poslu svakodnevno gledam kolika je to steta kada covek izgubi zdravlje, a o tome malo ko vodi racuna dok je zdrav, a za ovo drugo sam se zainteresovao zbog toga sto imaju odlicne biljne ciste dodatke ishrani. Bio sam na dosta predavanja ove druge firme gde vidis srecne ljude kako su se konacno resili svojih tegoba i bolesti. Te dve svakodnevne krajnosti koje gledam prelomile su da se zainteresujem za ovu temu. Nisam svetac, jos uvek locem kafu na poslu i pusim ali vec ovo malo sto sam promenio u ishrani i uveo fizicke aktivnsti je delovalo na moj organizam kao osvezenje. Super je sto na forumu ima tako puno vas od kojih moze da se dosta toga nauci i sto su ljudi spremni da pomognu. Nadam se da ce i od mene biti neke koristi za druge. | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Novi clan Čet Maj 05, 2011 6:58 pm | |
| Kad si vec spomenuo pusenje - bivsi sam pusac i presrecan sam zbog toga. Da li si cuo za knjigu "Lak nacin da ostavite pusenje" od Alena Kara ?
| |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Novi clan Čet Maj 05, 2011 7:12 pm | |
| Dobrodosao Borise! Branko | |
|
| |
Vision novi član
Broj poruka : 8 Godina : 54 Lokacija : Smederevo Zaposlenje : servisni inzenjer za medicinsku opremu hobi : zdrav stil zivota i zdrava ishrana Datum upisa : 02.05.2011
| Naslov: Re: Novi clan Čet Maj 05, 2011 7:21 pm | |
| Jesam, i planiram da je kupim. I upravo se setim - a mozda bi se moglo i skinuti sa net-a a ja kao nemam vremena da obilazim knjizare Eto ne da bih ustedeo na prama nego da bih krenuo odmah. Cek da potrazim | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Novi clan Čet Maj 05, 2011 8:16 pm | |
| Ima da se skine na netu, samo je hrvatsko izdanje, ali svejedno. Ja sam procitala tu knjigu, iako sam bivsi pusac | |
|
| |
Vision novi član
| Naslov: Re: Novi clan Čet Maj 05, 2011 8:47 pm | |
| Fala Olivera - naso. A sad da se malo "sasmirim" pa da krenem da Najzanimljivije od svega mi je sto u uvodu kaze - mos pusti koliko oces dok citas ovu knjigu. Haj da vidim oce li me preobratiti PS Ah, ovi smajlici su vrh, necu preterujem al samo malo dok se ispucam | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| |
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Pet Maj 06, 2011 9:47 am | |
| Borise | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Novi clan Pet Maj 06, 2011 8:02 pm | |
| | |
|
| |
Jassmina Član
Broj poruka : 56 Godina : 51 Lokacija : Novi Sad, Srbija hobi : uzgoj pasa Datum upisa : 14.05.2011
| Naslov: Re: Novi clan Sub Maj 14, 2011 8:31 pm | |
| Pozdrav svima, danas sam prvi put ovde na ovom forumu, jako mi se sviđa, upravo sam to tražila već neko vreme. Tek nedavno sam se probudila iz višedeceniskog sna i posle dugog vremena progledala. Kao hladan tuš... shvatila sam da ukoliko ne promenim svoj život radikalno završiću u nekoj bolnici ili sl. Toliko mnogo godina loših životnih navika sam nagomilala da sada, kada sam čvrsto rešila da ih ostavim, nisam znala kako. Ovo je pravo mesto sada za mene. Inače, živim u Novom Sadu, imam troje dece kojima takođe želim da uvedem nove životne navike i želim da im dam kvalitetnu osnovu za dalji život i to ličnim primerom. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Ned Maj 15, 2011 8:31 pm | |
| Dobro dosla Jasmina | |
|
| |
Jassmina Član
Broj poruka : 56 Godina : 51 Lokacija : Novi Sad, Srbija hobi : uzgoj pasa Datum upisa : 14.05.2011
| Naslov: Re: Novi clan Pon Maj 16, 2011 9:06 am | |
| Hvala Branko. | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Pon Maj 16, 2011 2:10 pm | |
| Dobro dosla Jasmina | |
|
| |
vojkan novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 21.05.2011
| Naslov: Re: Novi clan Sub Maj 21, 2011 9:00 am | |
| Pozdrav svim clanovima foruma . Obilje pozitivne energije , lepih vibracija i korisnih saveta cini ovaj forum lepim mestom za druzenje . Zdrava poljoprivreda i zdrava hrana su polja mog interesovanja kada se tome dodaju ovi divni recepti ovo mesto cini neodoljivim | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Sub Maj 21, 2011 9:48 am | |
| Hvala na hvalama Dobro dosao Vojkane ! | |
|
| |
vojkan novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 21.05.2011
| |
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Sub Maj 21, 2011 12:08 pm | |
| Vojkane | |
|
| |
nataly novi član
Broj poruka : 3 Datum upisa : 08.06.2011
| Naslov: Re: Novi clan Sre Jun 08, 2011 10:34 pm | |
| Pozdrav svim clanovima ovog foruma.Novi sam clan. Sa presnom hranom sam se susrela jos pre 7 godina, kad sam prelaskom na takvu ishranu (po Ginteru), resavala neke zdravstvene tegobe-u prvom planu jaku alergiju na polen korova (ambrozija). U meduvremenu sam, zbog mnogih okolnosti i mog nedovoljnog znanja i neodobravanja okoline, na zalost "skliznula" i manje vise se hranila vegetarijanski. Nadam se da se ovog leta vratim na presnu hranu, jer mi nedostaje ona sjajna energija i imunitet koju ona daje. Uz sjane recepte i ideje sa ovog foruma i vasu podrsku verujem da cu to lakse ostvariti. Najteze mi je poceti. Jos jednom veeeliki pozdrav svima! | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Čet Jun 09, 2011 5:44 am | |
| Dobro dosla Nataly ! | |
|
| |
anasana Urednik
| |
| |
Sanja Novi Sad novi član
Broj poruka : 11 Datum upisa : 06.06.2011
| Naslov: Re: Novi clan Čet Jun 09, 2011 9:46 am | |
| Cao Nataly, Podska od druge nove clanice foruma | |
|
| |
nataly novi član
Broj poruka : 3 Datum upisa : 08.06.2011
| Naslov: Re: Novi clan Ned Jun 12, 2011 9:24 am | |
| Hvala svima na dobrodoslici i srdacni pozdrav. | |
|
| |
tamish novi član
Broj poruka : 11 Godina : 105 Lokacija : Zvenzdarrra Zaposlenje : kaldrmdžija hobi : tamburaš Datum upisa : 18.06.2011
| Naslov: Re: Novi clan Sub Jun 18, 2011 3:42 pm | |
| Pozdrav svima! ...ne bih baš stavlj'o sliku ako se ne mora....:-) živim u BGDu 42god. i pošto sam "dotako dno života"(kao tamburašu ovi stihovi mi se nekako odma' nametnuli...:-)) prigrlio sam presnu hranu koja mi u borbi protiv mojih boljki (zbog zapušteno/ispuštenog/ispušenog stanja organizma) pomaže kudikamo više od lekova..pratim forum već neko vreme a registrovah se da bih podelio iskustva (nadam se da će nekom koristiti). | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi clan | |
| |
|
| |
| Novi clan | |
|