| Novi clan | |
|
+68sogi sanja1 rosabella Blacky87 arta2 mr.kucevic Van Goga Modestyns Bastet bobbosa Post Modernista zelenišsamja Noodle malajaca Ivanka Olujna John Dove dennnis MayaMaja Patka belleamie sunce na prozorcicu Sunrise fibra tamish Sanja Novi Sad nataly vojkan Jassmina Vision MrMara Vasilika Vicke_bg teodoraa zivotjelep Nenka Dawta jura_68 PolarnaSvetlost sveMIR drazen bianka Zlica Oljenka ANČICA The Darkest Star rain021 amber lanaMk OLI ljubičica Drama St.Helena pomidora Dani MalaZeko zelika legends Olivera eni BrankoP Tea zanahoria Lily dmitras anasana Branko Papricica 72 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Papricica novi član
Broj poruka : 3 Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Novi clan Sub Dec 12, 2009 9:53 pm | |
| Pozdrav svima! Slucajno naidjoh na ovaj forum i jako mi se svidio. Vec dugo se trudim da se zdravo hranim i nadam se da cu ovdje naci neke korisne savjete. Obozavam da kuvam, tako da je svaki recept dobro dosao Inace sam iz Crne Gore | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| |
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Novi clan Pon Dec 14, 2009 9:39 am | |
| Dobro dosla! | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Novi clan Čet Dec 17, 2009 11:12 am | |
| Naravno, dobrodošla! | |
|
| |
Lily vege majstor
Broj poruka : 158 Godina : 53 hobi : knjige,fotografisanje prirode Datum upisa : 13.12.2009
| Naslov: Re: Novi clan Pon Dec 21, 2009 2:25 pm | |
| I ja sam slucajno naisla na ovaj site i odmah mi se svideo.. lijep pozdrav svima. Lily-Istocna Bosna-R.S. | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Novi clan Pon Dec 21, 2009 10:44 pm | |
| Dobro nam dosle | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Novi clan Uto Dec 22, 2009 2:56 pm | |
| Ja sam se uclanila jos pre mesec dana ali sam zaboravila da se predstavim Drago mi je da ovakve grupe postoje i sama sam vegetarijanac na zalost jos jedem sir i jaja u kolacima ali i njih polako izbacujem.. Nemam puno vremena da kuvam ali snadjem se i napravim nesto brzo saveti su odlicni kao i recepti. Pozdravljam sve clanove! | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Novi clan Uto Dec 22, 2009 3:23 pm | |
| Lepo je sto si se oglasila, dobro dosla Drago mi je sto jedes sir i jaja, onda spadas u moju grupu Ja ni ne pokusavam da izbacim, samo se trudim da ne jedem precesto i previse masnih sireva. | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Sre Dec 23, 2009 2:38 pm | |
| | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Novi clan Sre Dec 23, 2009 4:53 pm | |
| Pridružujem se dobrodošlicama! | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Novi clan Čet Dec 24, 2009 10:20 am | |
| Hvala @Branko s obzirom na to da su krave i dalje na lancima a koke u kavezima mislim da cu i ja polako da se preusmeravam..samo problem je u tome STO MNOGO VOLEM KOLACE a u njima ima jaja..mada ih ja nabavljam sa sela od slobodnih kokosaka koje ni nece da leze na njima Pijem sojino mleko al sir.. ne znam.. tofu mi nije lep a ja ne kuvam pa nema zanovetanja a meso nikad ne jedem..sve se kuva odvojeno. Ljudi kako se vidi kad neko nesto napise? nije mi pisalo imate novih poruka, vec sam morala ponovo da udjem ovde! Sve vas pozdravljam i mogli bi da organizujemo druzenje! | |
|
| |
dmitras the Expert
| |
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Novi clan Čet Dec 24, 2009 1:23 pm | |
| O hvala hvala! | |
|
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Novi clan Čet Dec 24, 2009 1:25 pm | |
| Samo..obavestava na mail a ne ovde kad se udje! | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Čet Dec 24, 2009 3:15 pm | |
| - Tea ::
- Hvala @Branko s obzirom na to da su krave i dalje na lancima a koke u kavezima mislim da cu i ja polako da se preusmeravam..
U, pa nisi videla ovu novu reklamu za "moju kravicu" Jesi li videla kako tamo krave maze i paze Salu na stranu - jesti ili ne mlecne proizvode i jaja je dugacka prica i bilo je ovde vec razgovora na tu temu (zasto jesti jaja i sl). Ovaj deo je ipak za predstavljanje. | |
|
| |
Lily vege majstor
Broj poruka : 158 Godina : 53 hobi : knjige,fotografisanje prirode Datum upisa : 13.12.2009
| Naslov: Re: Novi clan Čet Dec 24, 2009 4:27 pm | |
| - Tea ::
- Samo..obavestava na mail a ne ovde kad se udje!
Poz. Tea.. kada udjes na site..imas u gornjem desnom uglu iznad foruma opciju "pokazi sve postove od moje poslednje posete".. i tu imas sve sto se desavalo ovde od tvoje zadnje posete.Mislim..bar ja tako kliknem kada udjem ovde | |
|
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Novi clan Pet Dec 25, 2009 1:00 pm | |
| Tako je! Izvinjavam se! | |
|
| |
BrankoP novi član
Broj poruka : 22 Godina : 44 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 10.02.2010
| Naslov: Re: Novi clan Sre Feb 10, 2010 10:20 am | |
| Поздрав свима колико вас има. Прије доста времена (9-10 година) сам престао да конзумирам месо а однедавно све интензивније радим на томе да потпуно избацим све намирнице животињског поријекла из исхране. Посебно ме интересује исхрана сировом храном а нарочито самониклим шумским и ливадским биљем. На форум сам дошао првенствено са намјером да учим и дијелим искуства са овим у вези. Иначе живим у Бања Луци. | |
|
| |
eni Urednik
Broj poruka : 143 hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje Datum upisa : 16.04.2008
| Naslov: Re: Novi clan Sre Feb 10, 2010 11:31 am | |
| Pozdrav i tebi BrankoP! Izbaciti sve namirnice životinjskog porijekla nije tako teško kako neki misle. Ja sam uglavnom na sirovojelstvu (iako to prije nisam mogla niti zamisliti) tako da mislim da ćeš u toj svojoj željici uspjeti! Sretan ti put ka sirovojelstvu! | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Sre Feb 10, 2010 2:02 pm | |
| Dobro dosao Branko. Sad nas Branko ima svog mladjeg imenjaka! | |
|
| |
BrankoP novi član
| Naslov: Re: Novi clan Sre Feb 10, 2010 7:47 pm | |
| Хвала на добродошлици и подршци! Примјетио сам да имам имењака, приликом регистрације... | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Novi clan Čet Feb 11, 2010 1:52 pm | |
| Pozdrav Branko! Baš mi je drago da imamo i nekoga iz Banja Luke, to je jako jako lep grad. Moj partner je iz Sanskog mosta, i imamo dosta prijatelja u Banja Luci. Svaka čast što si uspeo da istraješ u svojoj odluci, znam kako mene čudno gledaju kada odem u Bosnu. Ali, sa druge strane, Bosna je Bogom dana po lepotama, sad će u rano proleće Grmeč da bukne od sremuša - šta bih dala da mogu da odem i da se pošteno najedem, ima divnih terena i za gljivarenje | |
|
| |
legends novi član
Broj poruka : 25 Godina : 35 Lokacija : Nova Pazova hobi : fizicka aktivnost Datum upisa : 10.02.2010
| Naslov: Re: Novi clan Čet Feb 11, 2010 9:33 pm | |
| Pozdravljam sve forumase ja sam ovde nov pa reko da se i javim da sam tu da znate da ste bogatiji za jos jednog clana. Neko ce da kaze slucajno sam naisao na ovaj forum, a ja kazem nije nista slucajno u ovom zivotu.Trazio sam po internetu neki forum ili sajt gde se mogu nauciti dobre stvari o hrani i jednog dana jedan prijatelj mi predlozi ovaj forum i kad sam video sta sve ima ja se odusevim ko mali dete. Od malena nisam voleo da jedem meso, mada su me moji stalno terali i ucenjivali, a ja bezao kao djavo od krsta. Relativno skoro sam poceo da se zanimam za zdravu hranu a i da je konzumiram, sto bi preporucio svima i osecam se fenomenalno. Nadam se da cemo se extra druziti. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Novi clan Pet Feb 12, 2010 12:59 pm | |
| Dobro dosao. | |
|
| |
BrankoP novi član
| Naslov: Re: Novi clan Pet Feb 12, 2010 2:16 pm | |
| - Olivera ::
- Pozdrav Branko!
Baš mi je drago da imamo i nekoga iz Banja Luke, to je jako jako lep grad. Moj partner je iz Sanskog mosta, i imamo dosta prijatelja u Banja Luci. Svaka čast što si uspeo da istraješ u svojoj odluci, znam kako mene čudno gledaju kada odem u Bosnu. Ali, sa druge strane, Bosna je Bogom dana po lepotama, sad će u rano proleće Grmeč da bukne od sremuša - šta bih dala da mogu da odem i da se pošteno najedem, ima divnih terena i za gljivarenje Hvala na lijepim riječima i podršci. Istina je da ovde ljudi koji su vegeterijanci, a pogotovo vegani, (da ne pominjem sirovojelstvo ) djeluju poput vanzemaljaca. U isto vrijeme, kao što kažeš, gdje god da se okreneš ima brda, planina, šuma, šumskih proplanaka, livada... tako da sam čak ubjeđen da čovjek uz malo truda i učenja može, možda čak i potpuno, da se hrani isključivo iz prirode, samoniklim biljem. Od ove godine, ako Bog da, krećem intenzivnije u praktični dio ovog "eksperimenta" pa ću vidjeti šta se može naći, u kojim količinama i kakvi će biti efekti na organizam... Uzdravlje! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi clan | |
| |
|
| |
| Novi clan | |
|