| Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? | |
|
+18BrankoP samanera rawman Yunick75 Branko John Dove dmitras sveMIR Vasilika jovanaspa mimihu ilovegreen Svetlana Luna zanahoria Bambina anett Arijel5 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sveMIR the Expert
Broj poruka : 141 Godina : 41 Lokacija : sveMir sveMIRA Datum upisa : 17.09.2010
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Ned Mar 27, 2011 12:21 am | |
| Na DM sajtu sam pronašla ovu lokaciju: Ulica pobede 2 18 000 Niš 018/295-540 pon-pet: 9-21, sub: 9-15 To je negde u centru očito, ali ne znam da li je podzemni... ti to znaš. Zovi pa pitaj za komorač. Moguće da imaju, ako je to jedina prodavnica u Nišu (ili ti mogu doneti u sledećoj nabavci). U Novom Sadu, recimo, nemaju u ponudi baš sve proizvode u manjim prodavnicama... | |
|
| |
John Dove novi član
Broj poruka : 13 Datum upisa : 09.12.2011
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Dec 09, 2011 10:02 pm | |
| Je l moze preporuka za sajt gde se mogu naci vegetarijanski specijaliteti za kupiti? Najbolje sto sam uspeo da nadjem su "Vegetarijana proizvodi" na fejsu (stoji mi obavestenje da novim clanovima nije dozvoljeno da ostavljaju linkove) , ali naravno nemam pojma koliko je dobro ono sto se nudi. Ima li neko iskustva sa njima i dobre preporuke uopste?
| |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Dec 09, 2011 11:04 pm | |
| A odakle si, iz kog grada ?
| |
|
| |
John Dove novi član
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Dec 09, 2011 11:05 pm | |
| Iz Batocine kod Kragujevca. --- Edit: Ne verujem da si ocekivao taj odgovor jer cenim da je tvoje pitanje imalo poentu Uglavnom malo mesto, slaba ponuda, i znacilo bi mi kad bi naleteo na sajt koji nudi (skoro pa spremljene) vegeterijanske specijalitete. Jedini za koji znam, a to je nesto sto otprilike trazim, je u burek od zelja ili sira koji se moze kupiti u Metrou. | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sub Dec 10, 2011 11:18 am | |
| U pravu si, nisam ocekivao da si odatle (sta li sam uopste ocekivao ?) U svakom slucaju, bitno je da kazes jer ti ne vredi da ti beogradjan kaze gde ima da se kupi jer ti bas "nije usput" Sto se bureka tice, pored zelja i sira u tim kupovnim cesto ima i svinjske masti... Obicno se tako prave jer im je jeftinije. Zato najbolje zasuci rukave... | |
|
| |
John Dove novi član
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sub Dec 10, 2011 11:22 am | |
| - Branko ::
Sto se bureka tice, pored zelja i sira u tim kupovnim cesto ima i svinjske masti... Obicno se tako prave jer im je jeftinije. Zato najbolje zasuci rukave...
Sta mislis pod kupovnim, burek koji se moze kupiti zaledjen u prodavnici ili na burek u burekdzinici? Problem je sto ja ne znam ni krompirice posteno da isprzim, a ne zelim da budem opterecenje drugima. Zato bi mi sajt sa ponudama i uslugom isporuke dosao kao melem na ranu. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sub Dec 10, 2011 4:13 pm | |
| Mislio sam na one iz burekdzinice. Ti iz prodavnice (nikad nisam probao) verovatno imaju tacnu specifikaciju, sastav pa mozes videti.
Pa napraviti burek - gibanicu nije komplikovano... ako koristis gotove kore. Slozis ga za 15 minuta i tutnes u rernu...
| |
|
| |
Arijel5 Član
Broj poruka : 191 Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sre Dec 14, 2011 8:04 am | |
| Jel neko zna gde ima da se kupi suseni paradajz
hvala unapred | |
|
| |
Yunick75 novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 14.12.2011
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sre Dec 14, 2011 11:52 pm | |
| Gde ima kod nas da se naruči (!) organska soja Nisam iz bg- a trebalo bi nešto i da se napravi za Slavu! Tnx Nikola | |
|
| |
rawman devoted2raw
Broj poruka : 100 Lokacija : beograd Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sre Dec 28, 2011 6:36 am | |
| - Arijel5 ::
- Jel neko zna gde ima da se kupi suseni paradajz
hvala unapred ima svuda u boljim supermarketima, ali u ulju, verovatno nekomlošem... ali u Superveru sam nedavno video makedonski sušeni paradajz u kesi, bez ulja i izgleda odlično, ali je i skup | |
|
| |
samanera novi član
Broj poruka : 8 Datum upisa : 20.05.2009
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Dec 30, 2011 3:21 pm | |
| - da li u bgd ima da se nabavi sirovi kakao, ja nisam dosad pronasao. | |
|
| |
Arijel5 Član
Broj poruka : 191 Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Dec 30, 2011 6:45 pm | |
| - rawman ::
- Arijel5 ::
- Jel neko zna gde ima da se kupi suseni paradajz
hvala unapred ima svuda u boljim supermarketima, ali u ulju, verovatno nekomlošem... ali u Superveru sam nedavno video makedonski sušeni paradajz u kesi, bez ulja i izgleda odlično, ali je i skup hvala puno a ja stalno visim po super veru i nisam videla | |
|
| |
BrankoP novi član
Broj poruka : 22 Godina : 44 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 10.02.2010
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pon Feb 27, 2012 12:21 pm | |
| Zdravo svima.
Zna li neko gdje može da se nabavi integralni pirinač (riža) u ljusci? Potreban mi je pirinač koji može da klija.
Hvala unaprijed! | |
|
| |
Pinđur novi član
Broj poruka : 40 Datum upisa : 07.05.2012
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pon Maj 07, 2012 1:04 pm | |
| Zanima me, da li neko ima informaciju na kojim lokacijama u Beogradu može da se kupi sveže gajeno organsko voće i povrće. I kako prepoznati te tezge ako su na pijaci. Unapred hvala na odgovoru | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Maj 11, 2012 11:28 am | |
| Branko, mislim da ga ima u prodavnicama zdrave hrane, vidi u Maslini, Hema Keji.
Pindjur, pretraži forum, pisali smo već o tezgama sa organskom hranom, ima na Zelenjaku, a i na maloj pijaci u Žarkovu jedna žena je tvrdila da će dobiti sertifikat. Od radnji, ima nešto u Hema Keji, skupo... A u ulici 27.marta, kod Poštanske štedionice je jedna prodavnica, kažu da nemaju sertifikat, ali da koriste prirodna djubriva, plodovi su mali, ali mirišu dobro i ukus im je ok. Imaju i svoje sveže začine, velika su pakovanja, a nije skupo. | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Čet Maj 17, 2012 8:17 am | |
| | |
|
| |
mlajoo novi član
Broj poruka : 25 Datum upisa : 09.11.2010
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Ned Maj 20, 2012 2:24 pm | |
| BrankoP , organsko povrce imas na Kalenic pijaci, u Biospajzu i na 2 tezge na samoj pijaci.
| |
|
| |
Preza89 novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 11.09.2012
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Uto Sep 11, 2012 2:46 pm | |
| Da li neko zna gde ima u Beogradu, ili u nekom drugom gradu (ako postoji dostava) da se kupi kakao buter za ishranu (ne za negu koze). Molim vas ako neko zna, nek napise gde, jer sam se ubio trazeci, a ne mogu nigde da nadjem, a da nije na veliko od 25kg i slicno . | |
|
| |
Kolorita novi član
Broj poruka : 28 Godina : 37 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.06.2012
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Ned Jan 27, 2013 9:51 pm | |
| da li moze neko da mi kaze gde u bg-u kupuje spargle? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? | |
| |
|
| |
| Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? | |
|