| Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? | |
|
+18BrankoP samanera rawman Yunick75 Branko John Dove dmitras sveMIR Vasilika jovanaspa mimihu ilovegreen Svetlana Luna zanahoria Bambina anett Arijel5 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Arijel5 Član
Broj poruka : 191 Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Nov 28, 2008 12:08 pm | |
| Ima mnogo namirnica, manje poznatih ili koje se teze nalaze, a potrebne su za Raw ishranu, pa reko' ovo moze biti tema i stranica na kojoj mozemo da seizjadamo (sto ne moze nesto da se nadje ) i ispomazemo s informacijama gde i kako "sta" nabaviti"? Za pocetak, jel neko zna jel ima i gde kod nas da se nabavi Agave Nektar/Sirupt, poso vidim da se dosta koristi u receptima? | |
|
| |
anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Nov 28, 2008 3:01 pm | |
| Nazalost,nema ga kod nas.Pominju mogucnost uvoza istog,ali to je samo mogucnost Dok ne stigne,mozemo da koristimo pirincani slad.Ionako,ti zasladjivaci ne mogu da se svrstaju u potpuno sirove namirnice. | |
|
| |
Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| |
| |
Bambina devoted2raw
| |
| |
Arijel5 Član
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Nov 28, 2008 5:19 pm | |
| A jel neko zna gde imaju da se kupe suve jabuke (trebaju mi za jedan recept) | |
|
| |
Bambina devoted2raw
| |
| |
Arijel5 Član
| |
| |
Arijel5 Član
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pon Dec 15, 2008 11:11 am | |
| Ince slucajno sam nasla gde ima a se kupe organski gajene suve sljive i suve jabuke, kad sam isla ka Kalenic pijaci, ulica koja je oko pijace, bolje eci ulcica Nevisinjska, mala radnjica broj radnje n znam ali je posle broja 15 | |
|
| |
Arijel5 Član
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pon Dec 15, 2008 11:15 am | |
| Jel ima kod nas u Beogradu da se kupi po radnjama Zdrave hrane ili drugim radnjama:-coconut butter/kokos puter -cashew butter/puter od indijskih oraha -ulje od kokosa - macademia nuts - sirovi indijski orah
Hvala unapred | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pon Dec 15, 2008 8:37 pm | |
| Znam za makadamiju ima u veru i skupa je bas...ima i ulje kokosa....mislim da manje vise sve moze da se nadje....provericu ovde kod mene u kraju za indijski orah ali mislim da moze posto ima brazilskog sirovog....ima i palminog ulja... | |
|
| |
Arijel5 Član
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pon Dec 15, 2008 9:51 pm | |
| - zanahoria ::
- Znam za makadamiju ima u veru i skupa je bas...ima i ulje kokosa....mislim da manje vise sve moze da se nadje....provericu ovde kod mene u kraju za indijski orah ali mislim da moze posto ima brazilskog sirovog....ima i palminog ulja...
Hvaa Zanahoria, pretpostavila sam da moze da se dosta toga nadje, ali ne mogu da izlazim po gradu, zbog bebe, moj mali debeljko je tezak ko 2 godisnje dete, a nemam snage da ga nosam po gradu dok razgledam inace bi pa ne znam gde sta ima, a nasla sam par recepata za bebinu prvu rodjendansku tortu (posto puni godinu dana za manje od mesec dana ) a vecina njih trazi te sastojke A zaboravila sam da pitam jel ima negde agave sirup u Beogradu? | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Uto Dec 16, 2008 11:11 pm | |
| Ne znam u kom kraju zivis....ali ja ti mogu reci da se oko kalenica i u blizini vuka dosta toga moze naci.....drago mi je za bebca da ce imati tako divnu torticu.... pozdrav! | |
|
| |
Bambina devoted2raw
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Uto Dec 16, 2008 11:18 pm | |
| Sirovi indijski orah ima u Maslini | |
|
| |
Arijel5 Član
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Uto Dec 16, 2008 11:37 pm | |
| - zanahoria ::
- Ne znam u kom kraju zivis....ali ja ti mogu reci da se oko kalenica i u blizini vuka dosta toga moze naci.....drago mi je za bebca da ce imati tako divnu torticu....
pozdrav! Hvala Zanahoria, pa bas sutra idem s bebcom na Kalenic (jer sredom i subotom im stize sveze povrce na tezgi "Fond Organska Srbija" na Kalenic pijaci, pa cu malo potraziti uokolo) Hvala Bambina, nisam nikad bila u Maslini, ali sad potrazih na netu adresu radnje (Kataniceva 2) | |
|
| |
Luna novi član
Broj poruka : 76 Zaposlenje : Zagreb Datum upisa : 11.01.2008
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sre Dec 17, 2008 8:03 am | |
| - Arijel5 ::
-coconut butter/kokos puter -ulje od kokosa
Ovo dvoje ti je isto: na temperaturi iznad 25 C puter se pretvara u ulje, a hlađenjem/na nižoj temperaturi ponovo kruti - pretvara u maslac. | |
|
| |
Svetlana novi član
Broj poruka : 56 Datum upisa : 09.05.2007
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sre Dec 17, 2008 12:07 pm | |
| - Arijel5 ::
- ...pa bas sutra idem s bebcom na Kalenic...nisam nikad bila u Maslini, ali sad potrazih na netu adresu radnje (Kataniceva 2)...
Makadamije ima u Maslini sigurno a verovatno i u ostalim prodavnicama zdrave strane oko Kalenića (a i u BioŠpajzu bi trebalo da imaju). | |
|
| |
Arijel5 Član
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sre Dec 17, 2008 3:14 pm | |
| - Luna ::
- Arijel5 ::
-coconut butter/kokos puter -ulje od kokosa
Ovo dvoje ti je isto: na temperaturi iznad 25 C puter se pretvara u ulje, a hlađenjem/na nižoj temperaturi ponovo kruti - pretvara u maslac. Nisam to znala, hvala Luna Hvala Svetlana, otici cu do Masline, sigurno ima cim ste i Ti i Bambina videle | |
|
| |
ilovegreen novi član
Broj poruka : 5 Datum upisa : 17.12.2008
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Uto Dec 23, 2008 2:47 pm | |
| Zna li neko iz Ns-a gde ima da se kupi kurkuma i basmati pirinac? | |
|
| |
mimihu the Expert
Broj poruka : 300 Godina : 47 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 11.01.2008
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Čet Dec 25, 2008 8:57 pm | |
| U prodavnici zdrave hrene sigurno. Ja sam bas kupil askoro kurkumu a sto se tice basmatija imas i organski u ponudi ovo pricam za Beograd. | |
|
| |
ilovegreen novi član
Broj poruka : 5 Datum upisa : 17.12.2008
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Pet Dec 26, 2008 1:33 pm | |
| Ni u jednoj prodavnici zdrave hrane nisam pronasla kurkumu. A obisla sam poprilicno prodavnica. Mislila da je neko iz NS-a nasao negde... | |
|
| |
jovanaspa novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 13.04.2010
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Uto Apr 13, 2010 2:27 pm | |
| Da li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim svez pivski kvasac?Hitno mi treba!!!!!! | |
|
| |
Vasilika Član
Broj poruka : 48 Lokacija : Niš Srbija Zaposlenje : / hobi : Cuvanje kucnih ljubimaca (dva kunica) Datum upisa : 06.03.2011
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sub Mar 26, 2011 5:56 pm | |
| Gde u Nisu mogu naci komorec ???? Ako neko zna neka javi ! | |
|
| |
sveMIR the Expert
Broj poruka : 141 Godina : 41 Lokacija : sveMir sveMIRA Datum upisa : 17.09.2010
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sub Mar 26, 2011 11:09 pm | |
| Ja sa nedavno skapirala da u lancu parfimerija DM prodaju liniju organskih prehrambenih proizvoda - ALNATURA. Uvoze ih iz Nemačke, imaju sertifikat i od njih a i nas da je organski gajeno. Ima SVEGA i cene su povoljne, zaista... super su im pakovanja leblebija, imaju onda strava kocke za supu (bujon od povrća) koji je bez otrova koje imaju, recimo, vegeta, začin C itd..
pogledajte ovde deo ponude :
dm-drogeriemarkt.rs/Alnatura.html
Vasilika, imaju i komorač, tako da - trk u DM.
ps. Takođe, imaju i super kozmetiku koja nije testirana na životinjama, i koja je eko-friendly, deterdžente na bazi sirćeta itd.
| |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Sub Mar 26, 2011 11:28 pm | |
| Iju! Komorač u DM-u??? Sjajno, nisam ga primetila, iako redovno kupujem kod njih upravo Alverde kozmetiku. Kupicu ga i ja, baš ti hvala na obaveštenju... | |
|
| |
Vasilika Član
Broj poruka : 48 Lokacija : Niš Srbija Zaposlenje : / hobi : Cuvanje kucnih ljubimaca (dva kunica) Datum upisa : 06.03.2011
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? Ned Mar 27, 2011 12:16 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? | |
| |
|
| |
| Nabavljanje namirnica: Gde kod nas ima da se kupi......? | |
|