Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
kopriva sirova tofu keks kafa maslacka vegetarijanci majonez avokado piramida puding jogurt sremusa Knjige kakao sirove proso indijskih namaz recepti oraha šargarepa vegane sladoled tikvice free
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 137 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 137 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Sta ste danas rucali ?

Ići dole 
+41
samanera
belleamie
Patka
Jassmina
Vasilika
mnkar
sinisa
rawman
Drama
ANČICA
rain021
milicacica1
Tea
eni
aleksandra vreco
gordanak
pomidora
Dani
Lily
dmitras
brokolica
TARA
NovemberBlut
nikki
veegun
ilovegreen
draganvla
mama3
zelika
mimihu
Magrat Garlik
Bed Bob
marijana021
hana-banana
Helena
Bambina
anett
zanahoria
Olivera
Ružica Cvetić
Branko
45 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Sledeći
AutorPoruka
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

Broj poruka : 713
Datum upisa : 26.10.2009

Sta ste danas rucali ? - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeUto Jun 08, 2010 3:56 pm

Ohhhh. Pozvana sam na proslavu (dvadesetogodišnjice!) mature, u restoran, na ručak...
Kao i obično, ješću salatu sa pogačom, cugaću djus i čekaću desert. Možda, možda bude i neke čorbice od povrća (ali sumnjam). Razmišljam o tome da ponesem tofu!
Nazad na vrh Ići dole
rain021
vege majstor
vege majstor

Broj poruka : 452
Godina : 67
Datum upisa : 01.05.2010

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeUto Jun 08, 2010 6:06 pm

Corbica od kelerabe, musaka od tikvica sa sojinim ljuspicama Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_smile
dmitras uzivaj na proslavi Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_biggrin Sta ste danas rucali ? - Page 10 Party
Nazad na vrh Ići dole
Bambina
devoted2raw
devoted2raw
Bambina

Broj poruka : 393
Godina : 46
Datum upisa : 02.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeUto Jun 08, 2010 7:02 pm

U subotu sam bila na svadbi mog drugara u jednom restoranu...imala sam srece jer se desilo da sedim sa jos 2 devojke koje ne jedu meso pa nismo prosle neopazeno kao obicno na tim desavanjima, kada je komentar-ko ti je kriv....nego su nam spremili poseban obrok...sa pecurkama i pirincem...bas sam bila happy... Sta ste danas rucali ? - Page 10 Party
Nazad na vrh Ići dole
ANČICA
vege majstor
vege majstor
ANČICA

Broj poruka : 302
Godina : 49
hobi : obožavam čitati
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeUto Jun 08, 2010 8:47 pm

danas je pala zdjela sirovog spanjaka, na tanke rezance izrezan onako jednostavno bez začina..samo spanjak...mljac!
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Jun 09, 2010 11:38 am

Hvala, Rain!
Bambina, mozda se i meni posreci (moze biti da je jos neko prestao da jede meso za ovo vreme Smile )

Malocas sam klopala integralni pirinac sa koprivom i bukovacama, plus sremus, zelena salata, brokoli.
Nazad na vrh Ići dole
ANČICA
vege majstor
vege majstor
ANČICA

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 1:55 pm

tikvice( zukini) rendane sitno u salati sa pomama, zel. salatom, paprikama i pomama, začinjeno jabučnimoctom, solju i maslinovim uljem:
Sta ste danas rucali ? - Page 10 IMG_0838
Nazad na vrh Ići dole
rain021
vege majstor
vege majstor

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 3:29 pm

Moj tanjir nije bio tako lep kao tvoj ANČICE, ali zato razno povrce : baren karfiol, sirov paradajz, mladi luk, rotkvice, paprika Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_smile
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 6:14 pm

Kad kuvam, cesto padam u iskusenje "da stavim jos ovo" - danas sam upravo to i radio. Kuvao sam nesto izmedju corbe i variva po gustini, Poceo sam od crnog luka, dodao sargarepe, kelerabe, krompira, tikvica, kupusa, pastrnaka. Naslo se malo i suvih sumskih pecurki. Dodao suvog zacina, malo mirodjije, nakraju puno persunovog lista. Mozda sam sada neki sastojak i zaboravio da spomenem Smile

Sve u svemu, uz malo integralnog hleba odlican rucak !
Nazad na vrh Ići dole
ANČICA
vege majstor
vege majstor
ANČICA

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePet Jun 11, 2010 11:52 am

uz šalšu, tj,. umak od poma i tjesteninu imala sam ovaj sokić kao homage Walkeru, koji je rekao da sok od trešanja ima fantastičan okus;
Sta ste danas rucali ? - Page 10 IMG_0861

Sta ste danas rucali ? - Page 10 IMG_0869
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeNed Jun 13, 2010 8:11 am

Ančice, posle 'bančenja' do 4 ujutru, taj tvoj sokić bi mi baš dobrodošao! Smile
Jedino što sam mogla da jedem bile su pečrke sa žara (iznešene u minimini količinama, na par zrna pirinča, sve zamašćenooo) i par vrsta salata (bilo je i maslina). Obradovale su me salate, dok nisam, izbliza pogledavši, shvatila da su najverovatnije od juče... Pitje: meralna voda i limunada (bez šećera). Hahaha, mislim da sam bila jedina trezna tamo!
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeNed Jun 13, 2010 3:14 pm

Konačno: moja kuhinja, sveže povrce!

Krastavac, paprika, peršun, brokoli, luk, celer, zelena salata, pasradajz (prvi put ove godine), blitva...

http://tinypic.com/r/b8wapk/6

Sta ste danas rucali ? - Page 10 C99617244dd4429a0fe2849f58811076 By ImageHousing.com

Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeNed Jun 13, 2010 4:53 pm

Corba od karfiola, blitva sa krompirom i sampinjoni.
Nazad na vrh Ići dole
Lily
vege majstor
vege majstor
Lily

Broj poruka : 158
Godina : 53
hobi : knjige,fotografisanje prirode
Datum upisa : 13.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeNed Jun 13, 2010 9:47 pm

Ja sam danas samo za sebe obarila pirinac(kao oni u survivor-u Laughing )
I bas sam uzivala .Dodala malo vegete i bibera i svjezeg persuna.
Nazad na vrh Ići dole
Tea
vegan vegan
vegan vegan

Broj poruka : 375
Godina : 44
Zaposlenje : prevoditeljka
hobi : zaštita životinja
Datum upisa : 23.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePon Jun 14, 2010 9:31 am

pita sa povrćem i maslačak salata (Vozarov maslačak), plus cherry paradajz i maslinovo ulje.
juče čorbasta boranija a za doručak integralne palačinke sa ajvarom i klicama:)
Nazad na vrh Ići dole
Dani
Član
Član
Dani

Broj poruka : 123
Zaposlenje : Čudni su životni putevi,veoma čudni.
hobi : Smijati se svakom novom jutru, još jedna nova prilika za uživanje u životu
Datum upisa : 09.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePon Jun 14, 2010 2:18 pm

Mahune, od kako renoviram stan biram što jednostavnije i lakše za pripremiti.
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimePon Jun 14, 2010 3:02 pm

Punjene paprike (orasi + suncokret i naravno pirinac).
Nazad na vrh Ići dole
rain021
vege majstor
vege majstor

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeUto Jun 15, 2010 4:54 pm

Przeni krompirici ( Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_redface ), salata ( paradajz, luk, paprika, maslinovo ulje ) i parce crnog hleba.
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeUto Jun 15, 2010 11:11 pm

Rain, grešnice! Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_evil Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_biggrin
Salatu od svega i svačega sa finim uljima, dimljeni tofu i crni lebac. Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_king
Nazad na vrh Ići dole
Tea
vegan vegan
vegan vegan

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Jun 16, 2010 6:54 am

he he he koliko je mastan krompir los toliko i dimljeno bilo sta:) a mene bas briga ja sam juče jela isto krompiriće, di to da propustim:) i salatu od paradajza. Mmmm
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

Broj poruka : 1162
Godina : 57
Datum upisa : 31.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Jun 16, 2010 7:25 am

Ja krompiriće ispečem u rerni, na papiru za pečenje
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sirovahrana.rs
ANČICA
vege majstor
vege majstor
ANČICA

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Jun 16, 2010 8:35 am

muka je s tim krompirićima posebno sad kad su mladi pa prženi...baš prava muka ljudi... Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_cry
Nazad na vrh Ići dole
Tea
vegan vegan
vegan vegan

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Jun 16, 2010 12:29 pm

Krompiriće Mmmmm Smile ma daj pa nećemo umreti od malo slatkih, sočnih hrskavih vrućih krompirića:))
e da ljudi, nisam rekla, ja prestala da jedem beli šećer i čokolade i kolače (retko ih jedem) i prestale su mi neke zdravstvene tegobe koje sam imala i sad sam baš zadovoljna.Smile
menjam temu ali sam happy zbog toga.
Danas imamo čuveni bećar paprikaš ili sataraš od paprike, luka i paradajza i pohovane tikvice.Smile
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Jun 16, 2010 2:13 pm

Corba od tikvica
Varivo od boranije
Pohovan karfiol
Sveza salata
i ... slucajno se tu naslo i malo pomfrita Smile
Nazad na vrh Ići dole
rain021
vege majstor
vege majstor

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeSre Jun 16, 2010 6:59 pm

hahhaaaa, vidis dmitras ? Nisam jedini gresnik, Tea hvala na podrsci, pa krompirici su samo jednom godisnje takvi Sta ste danas rucali ? - Page 10 Balavko . Eto i Branku se omaklo Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_biggrin
Probacu s tim "Peki" papirom, tako se zvao kad se pojavio. Papir imam, a krompirice sam pojela Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_rolleyes . Sledeci put cu da probam tako Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_smile
Danas sam onako pokunjena rucala kacamak s malo ubacenog svapskog sira i jogurt, ali dan jos nije prosao ( setite se filma "Mi nismo andjeli" - obojica mi sapucu Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_wink ) Sta ste danas rucali ? - Page 10 Savest
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitimeČet Jun 17, 2010 6:32 am

Bravo, Tea! I ja se nekako uspešno suzdržavam od slatkiša u poslednje vreme. Kad baš prigusti, kusnem par kašičica one smese od meda, kakaa, rogača i suncokreta.Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_redface
Hahahaaa, samo vi sanjarite o krompirićima na papiru, to ne može da ima ukus prženih mladih krompirića, zar ne? Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_twisted
Ehhh, da mogu još ponečega da se odreknem tako lako kao prženja...
Rain, šta ti je?

Za ručak, ponovo je bila salata sa svime i svačime, nema začina koji sam imala u kući, a da ga nisam stavila u nju, Sta ste danas rucali ? - Page 10 Alien uz kukuruzni hleb (u čemu sam preterala, priznajem) i ljutu papričicu.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 10 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta ste danas rucali ?
Nazad na vrh 
Strana 10 od 19Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Razno :: Ćaskanje-
Skoči na: