| Sta ste danas rucali ? | |
|
+41samanera belleamie Patka Jassmina Vasilika mnkar sinisa rawman Drama ANČICA rain021 milicacica1 Tea eni aleksandra vreco gordanak pomidora Dani Lily dmitras brokolica TARA NovemberBlut nikki veegun ilovegreen draganvla mama3 zelika mimihu Magrat Garlik Bed Bob marijana021 hana-banana Helena Bambina anett zanahoria Olivera Ružica Cvetić Branko 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Jun 08, 2010 3:56 pm | |
| Ohhhh. Pozvana sam na proslavu (dvadesetogodišnjice!) mature, u restoran, na ručak... Kao i obično, ješću salatu sa pogačom, cugaću djus i čekaću desert. Možda, možda bude i neke čorbice od povrća (ali sumnjam). Razmišljam o tome da ponesem tofu! | |
|
| |
rain021 vege majstor
Broj poruka : 452 Godina : 67 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 01.05.2010
| |
| |
Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| |
| |
ANČICA vege majstor
Broj poruka : 302 Godina : 49 Lokacija : Pula, Hrvatska hobi : obožavam čitati Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Jun 08, 2010 8:47 pm | |
| danas je pala zdjela sirovog spanjaka, na tanke rezance izrezan onako jednostavno bez začina..samo spanjak...mljac! | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sre Jun 09, 2010 11:38 am | |
| Hvala, Rain! Bambina, mozda se i meni posreci (moze biti da je jos neko prestao da jede meso za ovo vreme ) Malocas sam klopala integralni pirinac sa koprivom i bukovacama, plus sremus, zelena salata, brokoli. | |
|
| |
ANČICA vege majstor
Broj poruka : 302 Godina : 49 Lokacija : Pula, Hrvatska hobi : obožavam čitati Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Čet Jun 10, 2010 1:55 pm | |
| tikvice( zukini) rendane sitno u salati sa pomama, zel. salatom, paprikama i pomama, začinjeno jabučnimoctom, solju i maslinovim uljem: | |
|
| |
rain021 vege majstor
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Čet Jun 10, 2010 3:29 pm | |
| Moj tanjir nije bio tako lep kao tvoj ANČICE, ali zato razno povrce : baren karfiol, sirov paradajz, mladi luk, rotkvice, paprika | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Čet Jun 10, 2010 6:14 pm | |
| Kad kuvam, cesto padam u iskusenje "da stavim jos ovo" - danas sam upravo to i radio. Kuvao sam nesto izmedju corbe i variva po gustini, Poceo sam od crnog luka, dodao sargarepe, kelerabe, krompira, tikvica, kupusa, pastrnaka. Naslo se malo i suvih sumskih pecurki. Dodao suvog zacina, malo mirodjije, nakraju puno persunovog lista. Mozda sam sada neki sastojak i zaboravio da spomenem Sve u svemu, uz malo integralnog hleba odlican rucak ! | |
|
| |
ANČICA vege majstor
| |
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Ned Jun 13, 2010 8:11 am | |
| Ančice, posle 'bančenja' do 4 ujutru, taj tvoj sokić bi mi baš dobrodošao! Jedino što sam mogla da jedem bile su pečrke sa žara (iznešene u minimini količinama, na par zrna pirinča, sve zamašćenooo) i par vrsta salata (bilo je i maslina). Obradovale su me salate, dok nisam, izbliza pogledavši, shvatila da su najverovatnije od juče... Pitje: meralna voda i limunada (bez šećera). Hahaha, mislim da sam bila jedina trezna tamo! | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Ned Jun 13, 2010 3:14 pm | |
| Konačno: moja kuhinja, sveže povrce! Krastavac, paprika, peršun, brokoli, luk, celer, zelena salata, pasradajz (prvi put ove godine), blitva... http://tinypic.com/r/b8wapk/6 By ImageHousing.com | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Ned Jun 13, 2010 4:53 pm | |
| Corba od karfiola, blitva sa krompirom i sampinjoni. | |
|
| |
Lily vege majstor
Broj poruka : 158 Godina : 53 hobi : knjige,fotografisanje prirode Datum upisa : 13.12.2009
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Ned Jun 13, 2010 9:47 pm | |
| Ja sam danas samo za sebe obarila pirinac(kao oni u survivor-u ) I bas sam uzivala .Dodala malo vegete i bibera i svjezeg persuna. | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Jun 14, 2010 9:31 am | |
| pita sa povrćem i maslačak salata (Vozarov maslačak), plus cherry paradajz i maslinovo ulje. juče čorbasta boranija a za doručak integralne palačinke sa ajvarom i klicama:) | |
|
| |
Dani Član
Broj poruka : 123 Lokacija : kroz prozor gledam Kozaru Zaposlenje : Čudni su životni putevi,veoma čudni. hobi : Smijati se svakom novom jutru, još jedna nova prilika za uživanje u životu Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Jun 14, 2010 2:18 pm | |
| Mahune, od kako renoviram stan biram što jednostavnije i lakše za pripremiti. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Jun 14, 2010 3:02 pm | |
| Punjene paprike (orasi + suncokret i naravno pirinac). | |
|
| |
rain021 vege majstor
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Jun 15, 2010 4:54 pm | |
| Przeni krompirici ( ), salata ( paradajz, luk, paprika, maslinovo ulje ) i parce crnog hleba. | |
|
| |
dmitras the Expert
| |
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sre Jun 16, 2010 6:54 am | |
| he he he koliko je mastan krompir los toliko i dimljeno bilo sta:) a mene bas briga ja sam juče jela isto krompiriće, di to da propustim:) i salatu od paradajza. Mmmm | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sre Jun 16, 2010 7:25 am | |
| Ja krompiriće ispečem u rerni, na papiru za pečenje | |
|
| |
ANČICA vege majstor
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sre Jun 16, 2010 8:35 am | |
| muka je s tim krompirićima posebno sad kad su mladi pa prženi...baš prava muka ljudi... | |
|
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sre Jun 16, 2010 12:29 pm | |
| Krompiriće Mmmmm ma daj pa nećemo umreti od malo slatkih, sočnih hrskavih vrućih krompirića:)) e da ljudi, nisam rekla, ja prestala da jedem beli šećer i čokolade i kolače (retko ih jedem) i prestale su mi neke zdravstvene tegobe koje sam imala i sad sam baš zadovoljna. menjam temu ali sam happy zbog toga. Danas imamo čuveni bećar paprikaš ili sataraš od paprike, luka i paradajza i pohovane tikvice. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sre Jun 16, 2010 2:13 pm | |
| Corba od tikvica Varivo od boranije Pohovan karfiol Sveza salata i ... slucajno se tu naslo i malo pomfrita | |
|
| |
rain021 vege majstor
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sre Jun 16, 2010 6:59 pm | |
| hahhaaaa, vidis dmitras ? Nisam jedini gresnik, Tea hvala na podrsci, pa krompirici su samo jednom godisnje takvi . Eto i Branku se omaklo Probacu s tim "Peki" papirom, tako se zvao kad se pojavio. Papir imam, a krompirice sam pojela . Sledeci put cu da probam tako Danas sam onako pokunjena rucala kacamak s malo ubacenog svapskog sira i jogurt, ali dan jos nije prosao ( setite se filma "Mi nismo andjeli" - obojica mi sapucu ) | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Čet Jun 17, 2010 6:32 am | |
| Bravo, Tea! I ja se nekako uspešno suzdržavam od slatkiša u poslednje vreme. Kad baš prigusti, kusnem par kašičica one smese od meda, kakaa, rogača i suncokreta. Hahahaaa, samo vi sanjarite o krompirićima na papiru, to ne može da ima ukus prženih mladih krompirića, zar ne? Ehhh, da mogu još ponečega da se odreknem tako lako kao prženja... Rain, šta ti je? Za ručak, ponovo je bila salata sa svime i svačime, nema začina koji sam imala u kući, a da ga nisam stavila u nju, uz kukuruzni hleb (u čemu sam preterala, priznajem) i ljutu papričicu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? | |
| |
|
| |
| Sta ste danas rucali ? | |
|