Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
kafa vegetarijanci namaz free tofu jogurt sladoled keks indijskih vegane puding recepti maslacka sirova proso Knjige šargarepa piramida kakao sremusa majonez tikvice kopriva avokado oraha sirove
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 22 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 22 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Sta ste danas rucali ?

Ići dole 
+41
samanera
belleamie
Patka
Jassmina
Vasilika
mnkar
sinisa
rawman
Drama
ANČICA
rain021
milicacica1
Tea
eni
aleksandra vreco
gordanak
pomidora
Dani
Lily
dmitras
brokolica
TARA
NovemberBlut
nikki
veegun
ilovegreen
draganvla
mama3
zelika
mimihu
Magrat Garlik
Bed Bob
marijana021
hana-banana
Helena
Bambina
anett
zanahoria
Olivera
Ružica Cvetić
Branko
45 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Sledeći
AutorPoruka
Helena
raw expert
raw expert
Helena

Broj poruka : 667
Datum upisa : 12.05.2007

Sta ste danas rucali ? - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeUto Jun 03, 2008 8:31 pm

Jos sam jela nakon toga ali da,to je okvirno bilo to!
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

Broj poruka : 896
Godina : 56
Datum upisa : 13.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Jun 08, 2008 1:19 pm

Punjeni patisoni,articoka i jelo sa sejtanom(skoro gulas, dodala sam i ostatak mase za punjenje patisona).
Patisoni su punjeni dinstanim crnim lukom,mesom patisona,kukuruzom,paradajzom,sargarepom,pred kraj pecenja narendala sam biljni kackavalj preko njih i zapekla jos malo.

Sta ste danas rucali ? - Page 5 F_punjenipatim_94c87b0Sta ste danas rucali ? - Page 5 F_rticokasejtm_089f074
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Jun 08, 2008 9:42 pm

Lisicarke (pecurke) i tikvice na zaru i pomfrit.
Nazad na vrh Ići dole
zelika
site admin
site admin
zelika

Broj poruka : 571
Godina : 53
Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci)
Datum upisa : 22.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Jun 09, 2008 4:22 pm

ja bi rekla helena da si se ti dotakla nekog savrsenstva sirove hrane jer kao sto sam sigurna i sama znas sirovnjaci upravo i propagiraju tako jednostavnu hranu...uz poneke specijalitete dehidrirane ili slicno
jer svi cemo se sloziti da je najbolje po nas nesto sto je u izvornom stanju
bravo curo
Nazad na vrh Ići dole
mimihu
the Expert
the Expert
mimihu

Broj poruka : 300
Godina : 47
Datum upisa : 11.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Jun 09, 2008 8:42 pm

Boranija kuvana (boranija, paradajz, pirinač int, luk beli, crni, peršun) i zelena salata.
Nazad na vrh Ići dole
http://malarotkvica.blogspot.com/
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeUto Jul 29, 2008 9:29 pm

Juce:
Pohovani karfiol, pecena paprika, pomfrit, paradajs sos.

Danas:

Peceni patlidzan (ploske na tiganju), varivo od graska, kriska mladog sira.
Nazad na vrh Ići dole
draganvla
novi član
novi član

Broj poruka : 1
Datum upisa : 15.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 1:40 pm

Very Happy hellou:cheers:
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeSre Okt 15, 2008 7:10 pm

Przeni kiseli kupus, tacnije prokola. Valda zato sto to dugo nisam jeo, odusevio sam se. Uz kupus su bile pohovane tikvice.
Nazad na vrh Ići dole
mimihu
the Expert
the Expert
mimihu

Broj poruka : 300
Godina : 47
Datum upisa : 11.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeSub Okt 25, 2008 12:20 pm

Kada sam bila u porodilistu jela sma nesto divnooo.
Sladak kupus i pire krompir. (ostali su preskocili rucak) Very Happy
Tu kombinaciju nikada nisam probala kod kuce do tada ali je jelo fenomenalno . Kupus nije bio voden kao sto ga ja ince pravim.

I tako mic po mic i usavrsila sam svoj sladak kupus koji sam eto danas pripremila sa pireom.
Nazad na vrh Ići dole
http://malarotkvica.blogspot.com/
zanahoria
Urednik
Urednik
zanahoria

Broj poruka : 481
Godina : 44
Datum upisa : 19.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeUto Dec 09, 2008 6:38 pm

Danas na meniju bila je miso supica sa kombu algom (sargarepa,paskanat,malo secerca i crni luk)....zatim secerac i pirinac u sosu od paradaiza sa malo chilija i dosta bosiljka i origana....i male zanimljive pitice od projinog brasna sa kiselom paprikom.....

Sta ste danas rucali ? - Page 5 M_slik14
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeUto Dec 09, 2008 10:48 pm

Danas mi je tasta pravila neku musaku od karfiola, bila je super. Kaze da je po receptu iz dnevnikovog "nedeljnog rucka". Koliko mi je rekla slojevi su: luk, krompir na kolutice, pa rendani krompir zabiberen, obaren karfiol, zaliveno smesom za palacinke pa u rernu. Moram uzeti kompletan recept...
Nazad na vrh Ići dole
ilovegreen
novi član
novi član

Broj poruka : 5
Datum upisa : 17.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Dec 19, 2008 10:45 pm

Moj danasnji rucak je bio salata od crvenog pasulja, zelene salate, kupusa,sargarepe, par maslinki i malo luka.Sve to sam prelila maslinovim uljem. Njam...
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 8:21 am

Zeleno, volim te zeleno - dobro nam dosla Smile
Nazad na vrh Ići dole
ilovegreen
novi član
novi član

Broj poruka : 5
Datum upisa : 17.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 12:08 pm

Hvala hvala. Smile
Nazad na vrh Ići dole
zanahoria
Urednik
Urednik
zanahoria

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Dec 21, 2008 12:35 am

Danas sam pored miso supice sa dajkonom,tofu sirom i sargarepicom kuvala i kelj na pari...ja nisam neki ljubitelj kelja ali ovo je bilo dobro...zacas se spremi kelj na pari(samo da se ne prekuva da ne izgleda ozalosceno:) i prelila sam ga sa malo soka od limuna,maslinovo hladnocedjeno ulje i beli luk....kelj je jako zdrav i dobar je antioksidans i trebali bi ga koristiti sad u ove hladne dane i naravno uz to inteegralni pirinac.....
Sta ste danas rucali ? - Page 5 Kelj10 Sta ste danas rucali ? - Page 5 Miso10
Nazad na vrh Ići dole
zanahoria
Urednik
Urednik
zanahoria

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Dec 21, 2008 12:39 am

Sad kad malo pogledam ove slike moj kelj izgleda ozalosceno,ali nije bio prekuvan ...los aparat o_o
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeNed Feb 01, 2009 12:41 pm

varivo od crvenog luka,sargarepe i crvene kinoe...domaci integralni hleb sa lanom
Sta ste danas rucali ? - Page 5 F_P2010023m_0b3b0c0
[/url]
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePet Feb 13, 2009 12:41 pm

Corba od celera , cvekle i cicoke koju nisam uspela da zguram u dehidrator...majonez od badema i dehidrirani "hleb" od lana , suncokreta i sargarepe

Sta ste danas rucali ? - Page 5 T_rucm_849a865
Nazad na vrh Ići dole
zanahoria
Urednik
Urednik
zanahoria

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Mar 23, 2009 10:26 am

Integralni pirinac, obarena blitva i karfiol i krtko prodinstani na maslinovom ulju i mladom crnom luku ...i salata od dajkona sa percima mladog luka i malo soka limuna

Sta ste danas rucali ? - Page 5 Hrana10
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Mar 23, 2009 11:03 am

Jako lepo izgleda... samo nije mi jasno : Jesi li blitvu i karfiol probarila, pa onda prodinstala sa lukom na maslinovom ulju ili ? ...
Nazad na vrh Ići dole
zanahoria
Urednik
Urednik
zanahoria

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Mar 23, 2009 3:39 pm

Tako je Branko prvo sam ih posebno barila i onda kratko proprzila mladi luk i dodala blitvu i karfiol da ne bi bilo klasicne zaprske za blitvu....
Nazad na vrh Ići dole
veegun
novi član
novi član
veegun

Broj poruka : 16
Godina : 49
Datum upisa : 04.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimePon Mar 23, 2009 3:57 pm

Vijetnamski integralni pirinač. kome su dodati kari, mirođija, beli biber i sok od paradajza.
Sve u svemu nije bilo loše.
Nazad na vrh Ići dole
Bambina
devoted2raw
devoted2raw
Bambina

Broj poruka : 393
Godina : 46
Datum upisa : 02.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeUto Mar 24, 2009 2:34 pm

Salata...
naseckani kupus, sremuš, spanać, rendana šargarepa,sucokret sirovi oljušteni, susam, suve pšenične klice,bukovače, maslinovo ulje i tamari
brzo i jednostavno...i fiiino emotions
Nazad na vrh Ići dole
mama3
Član
Član
mama3

Broj poruka : 89
Datum upisa : 19.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeUto Mar 24, 2009 5:13 pm

moj prvi samostalni sirovi rucak:
marinirane pecurke(recept uzela sa sirovahrana.com) sa salatom-seckan spanac sa karfiolom i sargarepom preliveno oleverinim suncokretovim namazom..Smile)))
dakle ukusi su fenomenalni:)))
Nazad na vrh Ići dole
nikki
Član
Član
nikki

Broj poruka : 65
Godina : 59
Datum upisa : 22.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitimeUto Mar 24, 2009 5:31 pm

Sumski paprikas sa gljivama i zelenu salatu sa sargarepom. Recept za paprikas sam napisala.

Juce je bio moj "sirovi" dan. Odlucila sam da to sada sprovodim jednom nedeljno a kasnije cesce. Uglavnom sam juce jela razne salate vocne i povrcne.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas rucali ?   Sta ste danas rucali ? - Page 5 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta ste danas rucali ?
Nazad na vrh 
Strana 5 od 19Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Razno :: Ćaskanje-
Skoči na: