| Sta ste danas rucali ? | |
|
+41samanera belleamie Patka Jassmina Vasilika mnkar sinisa rawman Drama ANČICA rain021 milicacica1 Tea eni aleksandra vreco gordanak pomidora Dani Lily dmitras brokolica TARA NovemberBlut nikki veegun ilovegreen draganvla mama3 zelika mimihu Magrat Garlik Bed Bob marijana021 hana-banana Helena Bambina anett zanahoria Olivera Ružica Cvetić Branko 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pet Jan 18, 2008 1:58 am | |
| | |
|
| |
anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pet Jan 18, 2008 3:54 am | |
| Imam ovaj kvasac desno/levo.Pusti kvasac ,vidim neke dobre knjige na slici koje bih volela da procitam Rucak danas-sokovi,odlucila sam da petak bude dan odmora od hrane . | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Ned Jan 27, 2008 2:44 pm | |
| Evo danas se klopao krompir sa sosom od pecuraka i brokoli.... | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Ned Jan 27, 2008 10:33 pm | |
| Salata od bukovača sa svežim kupusom - malo sam izmenila preliv, dakle - seckani peršun, seckani -gnječeni beli luk, beli biber, shoyu mrvica, hladnocedjeno suncokretovo ulje i naravno seckane sveže bukovače i kupus. | |
|
| |
Magrat Garlik novi član
Broj poruka : 17 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Jan 29, 2008 12:17 pm | |
| Danas za rucak neka proizvoljna corbica u sastavu: puno raznog barenog povrca, zacini i malo soka od paradjaza i brasna (radi gustine). Ja sam to ponela od kuce, a na poslu smo imali rodjendansko slavlje jednog kolege, koje se sastojalo od, cega drugog, do rostilja, pa sam dobila standardna pitanja tipa: "A ti stvarno, bas nikada ne jedes meso?" i slicna. | |
|
| |
Helena raw expert
Broj poruka : 667 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 12.05.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Jan 29, 2008 7:41 pm | |
| Ah danas studentski opet Sok od celera,mrkve i jabuke,kasnije banana Kelj salata sa sezamom,2 velike limunade Desert od psenicnih klica i oraha | |
|
| |
mimihu the Expert
Broj poruka : 300 Godina : 47 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 11.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sre Jan 30, 2008 10:38 am | |
| Za danas kuvala: - na malo susamovog ulja propržila rendanu i praziluk, i dodala karfiol i seme bundele i malo vode. Dinsta se 15ak minuta - potopila suvu bukovaču i zatim je u malo vode prodinstala sa percima mladog luka i dodala kuvani pirinač i proso pa sve umutila - rendana i malo sirćeta kao salata | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Čet Jan 31, 2008 8:06 am | |
| Sinoc opet pica - mora da radi nova (stara prepravljena) pecnica Pored klasicnih, probao sam jednu sa kecapom, narendan krompir pomesan sa maslinovim uljem, origano, sampinjoni, ljuta papricica. Da budem iskren, ukus ne podseca na klasicnu picu (navikao sam na sir), ali je ukus interesantan - vise podseca na pitu od krompira. | |
|
| |
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Čet Jan 31, 2008 1:40 pm | |
| Danas bi trebalo (j)opet da pokušam da ručam, na pr. kuvano sočivo-leću(na vodi, bez zaprške) uz dodatak karija i šušenog bosiljka ili origana,majorana/ili nekog drugog bilja mediterana-majčina dušica, matičnjak, metvica, ruzmarin... i naravno uz to obilatu sirovu salatu od naribane čičoke i crne rotkve(integralne neoljuštene ali dobro oprane), pola veze seckanog peršunovog lista, prelivenu kašikom jabukovog sirćeta, i kašičicom devičanskog maslinovog ulja, uz dodatak 1-2 kašike mešavine sveže samlevenih sirovih semenki lana, susama, golice i suncokreta, 1 kašičicu odgorčenog pivskog kvasca i uz obavezni čili-mlevenu domaću ljutu papriku, ili 2-3 čena belog luka (ne kineskog već domaćeg "seljačkog"), ili svež narendani đumbir. Trenutno sam jeo voće 1 jabuku-budimku, bananu zrelu-"sa tačkicama", i par suvih smokava i urmi/datulja, uz 1 kašičicu malteksa i šolju zelenog čaja. Pa kad se to svari, grem u akciju about "osnovnog obroka"! | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Feb 11, 2008 3:46 pm | |
| Potpuno sirov ručak, ali ukusan Raspisala sam se tamo već, u radionici.... | |
|
| |
marijana021 Urednik
Broj poruka : 212 Godina : 43 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Master zastite zivotne sredine hobi : sport, priroda Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Feb 12, 2008 11:33 am | |
| Prvo da pohvalim Oliveru za ovakve prelepe obroke i slike, a onda da smislim sta cu za rucak?? Moglo bi to da izgleda ovako- salata od kupusa i bukovace (na Oliverin nacin) , i da se zasladim-malo odledjenih visanja sa zutim secerom.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Sub Feb 16, 2008 11:49 am | |
| Dragi ljudi, evo još jedan "malecki" među gorostasnim prilozima na postavljenu temu, s "zanemarljivim zakašnjenjem" od cirka 4 dana... Nalet nove nepreglednosti ( "ди ноје иниберзихтлихкајт" ) je skoro nezaustavljiv... Na fotkama koje slede "ako se prime-napelcuju" na ovi virtualni pergament, je primer mog osnovnog obroka... tuder se dadne uočiti, gljiva bukovača i ostali vegi vaskrsli prigodci... Ciao! Ooohhhh veličajna konstruktivnosti........ | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Ned Feb 17, 2008 6:29 pm | |
| Varivo od sargarepe Pomfrit Pohovan sir (pivo i prezle) Kupus salata | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Feb 18, 2008 7:57 pm | |
| Danas pohovane tikvice,spanat i naravno pomfrit Salata: tursija. | |
|
| |
marijana021 Urednik
Broj poruka : 212 Godina : 43 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Master zastite zivotne sredine hobi : sport, priroda Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Feb 18, 2008 8:26 pm | |
| Pasulj ` na gusto` i kiseli kupus za salatu. | |
|
| |
zanahoria Urednik
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Feb 18, 2008 11:53 pm | |
| Ja sam u Oliverin raw humus od leblebija (osnovni recept je u radionici) dodala malo svezeg spanaca i mleka od soje i dobila jedan predivan namaz koji je odlican kad se prelije preko zelene salate i krastavaca uz to i paprike punjene pirincem... | |
|
| |
zanahoria Urednik
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Feb 19, 2008 3:46 pm | |
| Haha..sad ispada da da sam danas dva puta rucala... danas je obrok bio prilicno lagan...... | |
|
| |
anett site admin
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Feb 19, 2008 4:14 pm | |
| Salata,karfiol preliven majonezom od indijskih oraha i kakao kocke(sve sirovo) i proja. | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Feb 19, 2008 6:39 pm | |
| Anett jesi se ti to nama posirovila Izgleda lijepo i ukusno !!! | |
|
| |
anett site admin
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Uto Feb 19, 2008 9:45 pm | |
| Jesam,posirovila sam se :cvece2:i izuzetno mi prija! Karfiol zacinjen cilijem,limunom i sa dosta belog luka + majonez=prava stvar | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pet Mar 07, 2008 7:32 pm | |
| Ja danas kuhani rucak... seitan gulas ... premljac | |
|
| |
anett site admin
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Mar 10, 2008 12:52 am | |
| Zelena salata,rotkvice,mlad luk i cicoka sa majonezom od badema,domaci integralni hleb Bilo je danas i mleka od prosa,dodala sam mu vanilu za miris | |
|
| |
Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| |
| |
anett site admin
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Mar 10, 2008 12:55 pm | |
| Pirincana testenina sa zimskim pestom | |
|
| |
zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? Pon Mar 10, 2008 4:20 pm | |
| evo upravo rucam natopljeni badem i jabuku ljustim jedan po jedan badem i grickuckam jabuku...i pravo mi prija mozda poslije i pretjeram sa jednom bananom ali vidjece se hehehehehe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta ste danas rucali ? | |
| |
|
| |
| Sta ste danas rucali ? | |
|