Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
kakao vegane sirova free šargarepa Knjige tofu sirove tikvice recepti piramida sladoled puding proso majonez keks jogurt maslacka indijskih sremusa avokado namaz vegetarijanci kopriva kafa oraha
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 153 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 153 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?

Ići dole 
+23
jo-ce
girlsetsfire
salileo
maestral1
dorisday
mano
Sunrise
Branko
grec
mlajoo
aleksandra vreco
Olivera
mnkar
zelika
baltazar
mama3
zanahoria
TARA
eni
Nikola_subotic
anett
Bambina
Arijel5
27 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
AutorPoruka
mlajoo
novi član
novi član

Broj poruka : 25
Datum upisa : 09.11.2010

Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSre Mar 23, 2011 7:27 am

Draga mnkar,
pogledaj poslala sam ti poruku na pp.
Srdacan pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
grec
novi član
novi član

Broj poruka : 12
Zaposlenje : službenik
hobi : šetanje , trčanje , ribolov.
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeČet Mar 24, 2011 6:53 am

Draga mlajoo.
Otprilike se i ja sada hranim kako si sama navela , težim ka"mono hrani" kod voća , koštunjavo voće jedem kao i ti kako kad , samo ili sa suvim voćem neki autori podržavaju jednu opciju a neki drugu pa sam u nedoumici šta je najbolje.
Povrće što se toga tiče pridržavam se ideje dr.Walkera "U salatu uključite neko slatko voće"u principu navodi da se voće i povrće nebi trebalo mešati ali uvek postoje izuzetci pa tako navodno koliko sam ja shvatio nije problem ako po ukusu u neke salate recimo od šargarepe , cvekle , kupusa , paštrnaka ubaciš i jabuku , bananu ili suvo grožđe , ja tako radim kad želim slatku varijantu a kada se uželim uslovno rečeno malo jače salate tad koristim suvi pivski kvasac , malo hladno ceđenog ulja , što bi rekli zeru morske soli i ren. U obe varijante dodam obavezno u mlinu za kafu samlevene semenke od Lana i Susama . po jednu ili dve supene kašike.
Zelene kašaste sokove za sada ne pravim iako imam nameru baš kako si rekla stiglo je proleće ali ja za sada nemam Blender,novac nije problem nego izbor čitajući Victoriju Boutenko poželeo sam da nabavim onaj koji ona preporučuje ali taj se ne prodaje u Srbiji zapravo nijedna navedena marke se ne može kod nas nabaviti.
Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
eni
Urednik
Urednik
eni

Broj poruka : 143
hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje
Datum upisa : 16.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeČet Mar 24, 2011 7:20 am

grec ::

Zelene kašaste sokove za sada ne pravim iako imam nameru baš kako si rekla stiglo je proleće ali ja za sada nemam Blender,novac nije problem nego izbor čitajući Victoriju Boutenko poželeo sam da nabavim onaj koji ona preporučuje ali taj se ne prodaje u Srbiji zapravo nijedna navedena marke se ne može kod nas nabaviti.
Pozdrav

Dragi Grec,
svakako ti predlažem da pogledaš malo stranicu Marijane Pontoni, ona živi u Hrvatskoj, napravila je usporedbe svih jačih blendera pa vjerujem da će ti to biti korisno, a mislim da nećeš imati niti problema doći do blendera (nismo prekosvijeta)! Ovo sve kažem zato što ja imam iskustva sa zelenim kašastim sokovima (mislim da ih pijem već dvije godine) i oni su mi pomogli da se održim na sirovojelstvu i na "normalnoj" kilaži jer sam bez njih jako mršavila!
Nazad na vrh Ići dole
mlajoo
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeČet Mar 24, 2011 11:15 am

Dragi grec,
ZKS pravim sa bosovim stapnim mikserom i zadovoljna sam . Brokoli i listove kelja mi jedino ne usitni do savrsenstva , inace ostalo zelenje i voce da.Moj sin koji ima11 godina se na njih primio na prvo kusanje. Svaki dan trazi drugu kombinaciju.Od kad ih pije , normalizovala mu se stolica (inace je patio od ostipacije i tvrde stolice).
Nazalost kod nas se ne prodaju ni blenderi ni sokovnici koji rade na principu hladnog cedjenja soka.
Vitamix ima kupiti u Hrvatskoj kao sto kaze eni i kosta oko 700 eura osnovna verzija , sa dodatcima je jos skuplji.
Puno toplih i srdacnih pozdrava i uzivaj u prolecu.
Nazad na vrh Ići dole
eni
Urednik
Urednik
eni

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Mar 25, 2011 8:32 am

Upravo sam saznala da Marijana prodaje svoj 2 godine star Blendtech!
Nazad na vrh Ići dole
grec
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Mar 25, 2011 6:38 pm

eni ::
grec ::

Pozdrav

Dragi Grec,
svakako ti predlažem da pogledaš malo stranicu Marijane Pontoni, ona živi u Hrvatskoj, napravila je usporedbe svih jačih blendera pa vjerujem da će ti to biti korisno, a mislim da nećeš imati niti problema doći do blendera (nismo prekosvijeta)! Ovo sve kažem zato što ja imam iskustva sa zelenim kašastim sokovima (mislim da ih pijem već dvije godine) i oni su mi pomogli da se održim na sirovojelstvu i na "normalnoj" kilaži jer sam bez njih jako mršavila!

Eni
Zahvaljujem na informaciji , bio sam voljan odvojiti do 500 Evrića za blender ali sad posle ovih cena(663 Evra,777 Evra i 891 Evro) se kolebam dali je sve to vredno truda ili kupiti nešto jeftinije što se nudi na našem tržištu.
Nazad na vrh Ići dole
grec
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Mar 25, 2011 6:53 pm

Upravo sam saznala da Marijana prodaje svoj 2 godine star Blendtech!

eni

Pa koja je cena , možda je neko sa našeg foruma zainteresovan za kupovinu nemoram to biti Ja , informacija je malo nekompletna.
Nazad na vrh Ići dole
grec
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Mar 25, 2011 7:26 pm

mlajoo ::
Dragi grec,
ZKS pravim sa bosovim stapnim mikserom i zadovoljna sam . Brokoli i listove kelja mi jedino ne usitni do savrsenstva , inace ostalo zelenje i voce da.Moj sin koji ima11 godina se na njih primio na prvo kusanje. Svaki dan trazi drugu kombinaciju.Od kad ih pije , normalizovala mu se stolica (inace je patio od ostipacije i tvrde stolice).
Nazalost kod nas se ne prodaju ni blenderi ni sokovnici koji rade na principu hladnog cedjenja soka.
Vitamix ima kupiti u Hrvatskoj kao sto kaze eni i kosta oko 700 eura osnovna verzija , sa dodatcima je jos skuplji.
Puno toplih i srdacnih pozdrava i uzivaj u prolecu.

Draga mlajoo.
Ja se zasad služim samo mlinom za kafu i Boshovim seckom onim manjim,jedino bananu pretvori u kašu a sve ostalo isecka onako malo grublje i sitno,no umislio sam da kupim taj blender za kašaste sokove misleći kad već ne mogu kupiti poslednji model Mercedesa pa bar da kupi najbolji Blender ali 700 - 800 Evra + ostali troškovi , lele nisam znao da u meni čuči Kir Janja ili je to samo u pitanju zdrav razum dok mi plata ne poraste.
Pozdrav draga mlajoo.
Nazad na vrh Ići dole
mlajoo
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 26, 2011 6:25 pm

Dragi grec,
za pocetak mozes kupiti neki manje snazan blender i kod nas za 7000 dinara . Valjda ce se ti proizvodi vremenom moci kupiti i kod nas , po nekim povoljnijim cenama.
Lep pozdrav .
Nazad na vrh Ići dole
grec
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 26, 2011 6:51 pm

mlajoo ::
Dragi grec,
za pocetak mozes kupiti neki manje snazan blender i kod nas za 7000 dinara . Valjda ce se ti proizvodi vremenom moci kupiti i kod nas , po nekim povoljnijim cenama.
Lep pozdrav .

Draga mlajoo.
Upravo i ja tako razmišljam , eto ovih dana se patim sa koprivom i maslačkom pokušavajući da napravim neku ukusnu salatu ali ne ide.A kada bi sve to ubacio u blender zajedno sa zrelom bananom , naranđom ili slatkom jabukom i izmiksao mislim da bi ispalo mnogo ukusnije.
Pozdrav.
Nazad na vrh Ići dole
mlajoo
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSub Mar 26, 2011 7:09 pm

Dragi grec,
danas sam pravila ZKS od koprive .Pored koprive dodala sam tri kruske i jednu jabuku , a sincic mi je rekao da njemu ostavim da popije ostatak jer je odlicno.
Imam i mladog maslacka , to cu sutra probati pa javljam kako je.
Pozdrav.
Nazad na vrh Ići dole
grec
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeNed Mar 27, 2011 3:27 pm

Draga mlajoo.
Zapamtiću i isprobaću tvoj recept zvuči ukusno i 100% posto sirova zdrava hrana , upravo sam se vratio iz šetnje po Fruškoj gori misleći da ću možda naići na Sremuš ali nažalost u mojoj blizini izgleda da ga nema u povratku naseckao sam koprive koje uvek i skoro svugde ima pa ću je već snečim smešati. Imam neke recepte za salatu od koprive ali uvek ili nešto od toga fali ili naprosto nije ukusno.Sad se setih Victorije Boutenko i tvog recepta izgleda da je dobitna kombinacija zeleno jestivo bilje + voće = sjajan ukus.
Pozdrav.

Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePon Mar 28, 2011 6:24 am

Ako ne mozes da pronadjes Sremus u prirodi, ima ga na Limanskoj pijaci. Moze da posluzi...
Nazad na vrh Ići dole
grec
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePon Mar 28, 2011 7:09 pm

[quote="Branko"]Ako ne mozes da pronadjes Sremus u prirodi, ima ga na Limanskoj pijaci. Moze da posluzi...

Hvala na informaciji Branko , zapazio sam Sremuš na Futoškoj i Najlon pijaci i u jednoj manjoj prodavnici , na Limanu nisam bio.
Nazad na vrh Ići dole
mnkar
in the raw
in the raw

Broj poruka : 203
Datum upisa : 19.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSre Mar 30, 2011 8:06 am

Zdravo Grec,
Juce sam dobila tvoju poruku , ali sam jedva uspela jutros da je procitam zbog reklame Sunny pansiona u Cortanovcima .Pokusala sam da ti odgovorim , ali ne uspevam jer mi se odmah namesti ta reklama. Poslacu ti odgovor kad budem uspela.
Pozdrav,
Nazad na vrh Ići dole
Sunrise
novi član
novi član
Sunrise

Broj poruka : 6
Datum upisa : 17.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Jun 17, 2011 12:38 pm

Zdravo svima,

ja sam na 100% raw (voce, povrce, orasi) presao pre nesto vise od mesec dana, a pre toga sam bio delimicno raw. Dok sam bio delimicno raw na pocetku sam imao kracu fazu detoksikacije i nakon toga nisam imao nekih problema osim sto sam smrsao.
Medjutim, prelaskom na 100 raw sam jos smrsao (ukupno negde 13kg pa sam mrsav) i javlja mi se ponekad malaksalost i vrtoglavica kad naglo ustanem.
Osim toga svi ostali utisci su pozitivni, a nadam se da ce i ovo proci. Moguce da negde gresim pa sam ukljucio i zelene sokove pa videcemo...
Nazad na vrh Ići dole
mano
novi član
novi član

Broj poruka : 2
Datum upisa : 03.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeČet Jul 28, 2011 11:26 am

zdravo svima! oko 3 meseca sam na sirovoj hrani,stim da sam imao par dana kada sam jeo meso,bio u svadbama Smile itd..dosta sam smrsao oko 7kg, zanima me dali neko zna tajnu kako se malo ugojiti na sirovoj hrani???
Nazad na vrh Ići dole
eni
Urednik
Urednik
eni

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Jul 29, 2011 11:03 am

mano ::
zdravo svima! oko 3 meseca sam na sirovoj hrani,stim da sam imao par dana kada sam jeo meso,bio u svadbama Smile itd..dosta sam smrsao oko 7kg, zanima me dali neko zna tajnu kako se malo ugojiti na sirovoj hrani???
Dragi Mano,
svatko tko je prešao na sirovu hranu na početku izgubi kilograme jer se taj način prehrane uvelike razlikuje od onoga koji smo imali. Drugi je razlog što puno toga novoga ne znamo napraviti pa nam se hrana svede na mono voćne ili povrtne obroke bez puno masnoća. Naravno, rezultat je veliki gubitak kilograma. Zato ti preporučam da probaš sa zelenim kašastim sokovima, mene su pomogli da ne gubim kilograme i ubaci si više malo "jače" hrane (gljive, majonezu uz povrće, salate s malo više ulja...). Nadam se da ćeš biti zadovoljan!
Nazad na vrh Ići dole
mano
novi član
novi član

Broj poruka : 2
Datum upisa : 03.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePet Jul 29, 2011 3:22 pm

mano ::
Dragi Mano,
svatko tko je prešao na sirovu hranu na početku izgubi kilograme jer se taj način prehrane uvelike razlikuje od onoga koji smo imali. Drugi je razlog što puno toga novoga ne znamo napraviti pa nam se hrana svede na mono voćne ili povrtne obroke bez puno masnoća. Naravno, rezultat je veliki gubitak kilograma. Zato ti preporučam da probaš sa zelenim kašastim sokovima, mene su pomogli da ne gubim kilograme i ubaci si više malo "jače" hrane (gljive, majonezu uz povrće, salate s malo više ulja...). Nadam se da ćeš biti zadovoljan!
hvala puno! probacemo,bas danas sam kupio spanaca Smile
Nazad na vrh Ići dole
eni
Urednik
Urednik
eni

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeUto Avg 02, 2011 6:17 am

[quote="mano hvala puno! probacemo,bas danas sam kupio spanaca Smile
[/quote]

Otkrivam ti da je moj omiljeni kašasti sok od špinata ova kombinacija:
špinat
šljive
banane
(ako ima i kruška-fantastično)
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

Broj poruka : 1162
Godina : 57
Datum upisa : 31.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePon Avg 08, 2011 9:11 pm

ja sam shvatila su meni u stvari falili sokovi da ostanem na sirovom. Sa sokovima sam potpuno mirna, i ne muči me glad
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sirovahrana.rs
dorisday
novi član
novi član

Broj poruka : 11
Datum upisa : 20.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeNed Avg 21, 2011 2:40 pm

Ja sam ovde skroz nova i na forumu i u prici o sirovoj hrani. Par puta sam pokusavala i evo ga jos jedan novi pocetak ali mene glad toliko muci da imam bas jake bolove u zelucu. Da li ce se situacija promeniti pa da trpim ili...? Volela bih da istrajem.
Nazad na vrh Ići dole
eni
Urednik
Urednik
eni

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePon Avg 22, 2011 11:17 am

dorisday ::
Ja sam ovde skroz nova i na forumu i u prici o sirovoj hrani. Par puta sam pokusavala i evo ga jos jedan novi pocetak ali mene glad toliko muci da imam bas jake bolove u zelucu. Da li ce se situacija promeniti pa da trpim ili...? Volela bih da istrajem.
Draga,
ako si gladna-jedi! I ja sam ispočetka bila nevjerojatno gladna. Možda ti možemo pomoći ako nam napišeš što otprilike pojedeš u jednom danu?!
Nazad na vrh Ići dole
dorisday
novi član
novi član

Broj poruka : 11
Datum upisa : 20.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimePon Avg 22, 2011 7:16 pm

Probacu sutra ovaj tvoj mix sa spanacem, svidja mi se ideja!
Juce su za dorucak i veceru bile sljive ali bas velike po 10 kom a za rucak paradajz sa malo pirinca sa povrcem jer nisam izdrzala drugacije.
Danas su za dorucak ponovo bile sljive, rucak paprike i paradajz i crni luk a vecera sejk od sljiva, banana, kupina i jogurt sam dodala. Eto...
Znam da sam daleko od dobrog ali racunam daz ce biti bolje kad se uhodam. Danas isla u nabavku svakojakih vockica. Smoooookve... emotions
Nazad na vrh Ići dole
eni
Urednik
Urednik
eni

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitimeSre Avg 24, 2011 12:47 pm

Mislim da premalo jedeš. Npr. ja sam do sada pojela 2 banane s pregrštom oraha, 15-ak malih krušaka i 1/2 kg grožda, a još nije ni 3 poslijepodne. Još mislim da ću si napraviti salatu od cvjetače - po onom Oliverinom receptu Riža od cvjetače, možda i još nešto - lubenicu jer je jako vruće. Toliko mi hrane treba da bih održala svojih 40-etak kilograma. Preporučam ti da pojačaš obroke.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?   Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW? - Page 3 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Koja su vasa ISKUSTVA posle prelaska na RAW?
Nazad na vrh 
Strana 3 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajruvea kozmetika.......kakva su vasa iskustva?
» Krasula-biljka koja privlaci novac
» Deficit Ca i Mg u organizmu posle operacije stitne zlezde

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Sirova - presna hrana (raw food)-
Skoči na: