Arijel5 Član

Broj poruka : 190 Datum upisa : 10.06.2008
 | Naslov: Sta su to korisnici sa specijalnom dozvolom i kako to postat Uto Jun 10, 2008 12:49 pm | |
| U tek sam nova (registrovala sam se danas) a vec sam surfujuci po vasem forumu i upoznajuci se onako na brzinu sa pregledom tema, naisla na dva problema Prvi je - sto ne mogu da postavim avatar (za to sam vec postavila kao temu) A drugi je sto ne mogu da otvorim neke podforume (kao npr "Trudnoca i ishrana dece" ili "Radionice sirove ishrane" i sl.) - jer mi izadje ovo "Žao nam je, ali samo korisnici sa specijalnom dozvolom mogu da čitaju teme u ovom forumu"
Sta to znaci i kao mogu da dobijem tu specijalnu dozvolu? Unapred hvala na pomoci!
| |
| |
|
Olivera Sprout

Broj poruka : 1162 Godina : 55 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
 | Naslov: Re: Sta su to korisnici sa specijalnom dozvolom i kako to postat Uto Jun 10, 2008 1:59 pm | |
| Arijel5, veliki pozdrav i dobrodosla! https://vegan.editboard.com/problemi-sa-forumom-f2/zelite-u-radionicu-t424.htm na ovoj temi je pisano o ulasku u radionice jos jednom ukratko: Forumi radionica su zatvoreni, treba da kontaktiras urednike za pristup; razlog je sto se postavljena uputstva originalni tekstovi, takodje i prevodi, a vec smo nazalost primetili da se nasi tekstovi pojavljuju na drugim mestima na web-u bez navodjenja izvora. Forum za trudnice, mame i tate je zatvoren samo iz razloga sto nase lepe dame buduce mame razmenjuju iskustva, i zato smo im obezbedili malo privatnosti. Istrazuj forum, uzivaj - a za radionice kontaktatiraj urednike ili administratore. | |
|