| Domaci seitan (psenicno meso) | |
|
+8Bambina mimihu Branko Bed Bob marijana021 Olivera anett Helena 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
brokolica vege majstor
Broj poruka : 215 Lokacija : Srbija hobi : salsa Datum upisa : 10.06.2009
| |
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Pon Okt 19, 2009 1:29 pm | |
| pa ne ispade ovo lose....mozd je trebalo malo bolje da ga ocedim al....njam njam | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Pon Okt 19, 2009 4:15 pm | |
| sad i mene inspirišete da zasučem rukave i prihvatim se mešenja i ispiranja.... | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Pon Okt 19, 2009 4:16 pm | |
| ja upravo ribam kuhinju... izgleda... sledeci put pravim vecu kolicinu definitivno..ovoliko zezancije za samo jedan rucak se ne isplati... | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Pon Okt 19, 2009 5:24 pm | |
| i ja ću se upustiti u avanturu, ali sad sam treći dan na gladovanju, pa samo parim oči dok čitam šta vi sve pravite.... | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Pon Okt 19, 2009 9:18 pm | |
| Opet nera ? | |
|
| |
Elena_* novi član
Broj poruka : 12 Godina : 36 Lokacija : makedonija Zaposlenje : nevrabotena hobi : slikanje,izrabotuvanje nakit Datum upisa : 20.10.2009
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Uto Okt 20, 2009 6:46 am | |
| zdravo jas sum nov clen inaku sum od makedonija pa se nadevam deka ke me razberete i deka ke mi odgovorite na prasanjeto,me interesira dali siroviot sejtan moze da se cuva vo zamrznuvac,na primer da se napravi pogolema kolicina odednas i da se zamrzne se nadevam deka ke dobijam odgovor pozdrav | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Uto Okt 20, 2009 11:43 am | |
| Hmmm...dobro pitanje...i ja sam sklona da svasta stavljam u zamrzivac...nesto mislim da bi moglo, treba probati. Ali sirovi seitan u smislu posle procesa kuvanja, znaci, kada se odledi, ide u dalje spremanje - dinstanje, pecenje. Yes Branko, opet sam na Neera-i, nekako sa smenom godisnjih doba odradim po jednu turu gladovanja | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Uto Okt 20, 2009 9:06 pm | |
| Ja trenutno imam sejtana u zamrzivacu. Zadnji put mi je preostalo (nisam hteo treci dan zaredom da ga jedem), pa sam ga zaledio. Ne vidim razlog zasto ne bi moglo. Za koji dan cu ga odlediti pa cu videti... | |
|
| |
Post Modernista novi član
Broj poruka : 14 Datum upisa : 23.04.2012
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) Uto Sep 11, 2012 5:39 am | |
| [quote="Gost"] - Bed Bob ::
- Nebitno je koje je brašno samo je važno da bude sitnije mleveno (meko), i da nije integralno brašno sa mekinjama jer onda od sejtana nema ništa. [/size]
Moze i sa mekinjama.. Odvoje se mekinje tokom ispiranja bez problema.. I imas po kile seitana i po kile mekinja od kile brasna, ili tako nesto... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Domaci seitan (psenicno meso) | |
| |
|
| |
| Domaci seitan (psenicno meso) | |
|