| VEGANSKI RESTORANI | |
|
+21Drama marijak dmitras veegun PetarMax Bambina grkns anasana TARA Noemi Svetlana dijana nole Bed Bob hana-banana zanahoria Branko Olivera zelika Helena marijana021 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Nov 26, 2009 5:28 pm | |
| | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Nov 26, 2009 7:24 pm | |
| Nije bas veganski ali jek kineski Olja i ja smo juce fino rucale pohovani tofu sa povrcem u peking sosu i bilo je bas mljac mljac....porcije obilne i bas ukusne i jos sladje jer se nismo bas dugo videle ...tako da je fino i povoljno za klopati kineze kod Lija....u Dimitrija Tucovica... | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Pet Feb 19, 2010 3:15 pm | |
| U proslom broju "Magicno bilje" pisalo je ovo: Od 1.2. 2010. otvara se BIO BAR ,u biljnom centru Magicno bilje, ul: Cara Urosa 9. Rade od ponedeljka - petka od 11 - 19h, a subotom od 11 - 16h. Pise da imaju:
- Najveci izbor - 40 cajeva, od biljaka sa stare planine
- Veliki izbor sveze cedjenih sokova i koktela
- Veliki izbor salata
Jos nisam otisla da vidim sta je to i kako je. Znam da im je tu prodavnica gde prodaju stare brojeve magicnog bilja i prirodne lekovite preparate. Za nase balkanske strance, da objasnim gde se to nalazi. Posto vecina turista obavezno se nadje u centru grada i to u Knez Mihajlovoj ulici,ako ste kod Trga, idite do kraja Kneza, kod biblioteke grada Beograda skrenite desno,i kod prve ulicice, predjite je.Tu vam je Pedagoski muzej, vi opet krenite desno, i prva ili druga ulica levo vam je cara Urosa, a tu je i ta prodavnica - bio bar. | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Feb 25, 2010 7:14 am | |
| Uh... sutra sam u Beogradu, pokušaću da pronadjem Joy of the Heart ili Lila kujnu, ako budem imala vremena. Ponuda mi zvuči zanosno, ne znam šta ne bih probala! Teško meni od trenutka kada udjem... | |
|
| |
marijak novi član
Broj poruka : 7 Datum upisa : 12.07.2011
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Jul 14, 2011 9:35 am | |
| Razmišljam o otvaranju prijatnog kutka za Vegane ali mi treba neko sa iskustvom da me uputi i da savete.Malazim se na pola puta izmedju Beograda i Novog Sada u Staroj Pazovi.Tu bi se služila samo piće i hrana za Vegane.Mislim na nešto malo i prijatno ali ipak da ambijent bude po princima Fengšuia.Molim vas prijatelji pomozite ni predlozima i savetima.Neznam ni kako bi to nazvala.Kafe nemože, čajnica nemože mislila sam "Vegan kutak".Svima poz | |
|
| |
Drama Član
Broj poruka : 47 Godina : 42 hobi : fotografija Datum upisa : 01.06.2009
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Jul 14, 2011 2:06 pm | |
| Sviđa mi se naziv "Vegan kutak". Bila sam pre 2 dana u Anandi u Novom Sadu. Prezadovoljna sam. Evo pogledaj njihov sajt http://www.ananda.rs/ ... kako to sve izgleda i njihovu ponudu. Nadam se da ćeš uspeti. | |
|
| |
marijak novi član
Broj poruka : 7 Datum upisa : 12.07.2011
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Jul 14, 2011 4:10 pm | |
| | |
|
| |
Drama Član
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Jul 14, 2011 9:19 pm | |
| Nema na čemu. Nadam se da ćeš dobiti neku ideju i da će se ostali malo uključiti da ti pomognu. | |
|
| |
girlsetsfire Član
Broj poruka : 68 Godina : 38 Zaposlenje : dizajner promo materijala,web dizajner,marketing menadžer...,MAMA hobi : kuvanje Datum upisa : 22.05.2012
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Sub Okt 13, 2012 11:49 am | |
| Posto je tema data, ja bih, a nadam se da nije problem izreklamirala veggie restoran za koji radim.
Pored pripreme hrane i keteringa, VEGETARIJANA PLUS (iz Sombora) se bavi i proizvodnjom veganskih sireva, kobasica, kulena., namaza, peciva... kao i dostavom istih na adresu
http://www.vegetarijana-plus.com/ | |
|
| |
Drama Član
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Uto Okt 16, 2012 6:36 am | |
| - girlsetsfire ::
- Posto je tema data, ja bih, a nadam se da nije problem izreklamirala veggie restoran za koji radim.
Pored pripreme hrane i keteringa, VEGETARIJANA PLUS (iz Sombora) se bavi i proizvodnjom veganskih sireva, kobasica, kulena., namaza, peciva... kao i dostavom istih na adresu
http://www.vegetarijana-plus.com/ Jao, zašto ne postoji ovakav restoran u mom gradu... | |
|
| |
Modestyns novi član
Broj poruka : 5 Lokacija : Novi Sad hobi : masaža, yoga, Datum upisa : 05.10.2012
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Uto Okt 16, 2012 12:56 pm | |
| Ananda je odličan restoran i blizu mog posla Više puta sam sa suprugom otišla na ručak i uvek nam je bilo prijatno. I za nepca i za opuštanje. Jedino što nikada nismo imali društva u restoranu. Ali kada vidim kakvi veganski restorani postoje po Americi i Kanadi, ne mogu, a da se ne zapitam, da li bi takvi restorani opstali kod nas? | |
|
| |
girlsetsfire Član
Broj poruka : 68 Godina : 38 Zaposlenje : dizajner promo materijala,web dizajner,marketing menadžer...,MAMA hobi : kuvanje Datum upisa : 22.05.2012
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Uto Okt 16, 2012 2:04 pm | |
| salje se hrana i van grada, tako da ima resenja i za to | |
|
| |
Drama Član
| |
| |
girlsetsfire Član
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Pet Okt 19, 2012 9:09 pm | |
| slobodno!! ima tamo mejl za porudžbine. meni su najbolji sirevi kojih ima od orasa, badema, suncokreta.. samo kažeš koji hoćeš. sve se naručuje preko mejla koji je u kontaktu, tj preko mene hehe
| |
|
| |
Blacky87 Član
Broj poruka : 46 Datum upisa : 11.07.2011
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Ned Feb 17, 2013 8:43 am | |
| Planiram da dođem u BG pa me interesuju koji veganski, može i vegetarijanski restorani postoje. Da nisu negde daleko od centra, železničke i autobuske, ne znam puno da se snalazim po BG | |
|
| |
St.Aleksandra novi član
Broj poruka : 17 Datum upisa : 05.12.2012
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Sre Mar 20, 2013 2:48 am | |
| Blacky, imaš odlične falafele na Zelenom Vencu u Carice Milice. "Tel Aviv hummus house" se zove. Pre desetak dana sam jela tamo, odlični su falafeli a prodaju i neku turšiju u tegli. Nisu baš specijalizovani samo za hranu biljnog porekla ali preovlađuje. | |
|
| |
Blacky87 Član
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Sre Mar 20, 2013 11:58 pm | |
| Ja sam bio u Lila kujni, sada se zove Mumbai. Veoma lepa atmosfera, prijatne su gazde koje drže restoran. 750 din je kilogram hrane ja sam jeo za 400 dinara ručak + kofte od tofu sira kojom su me častili+ halva sa bademom | |
|
| |
Blacky87 Član
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Mar 21, 2013 12:02 am | |
| Da li je taj Tel Aviv hummus house isto što i Mojsijeva brza hrana ? | |
|
| |
St.Aleksandra novi član
Broj poruka : 17 Datum upisa : 05.12.2012
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Čet Mar 21, 2013 7:25 pm | |
| Da i lila je ok. Samo po nekad im nije baš obilan asortiman. Nažalost, ne postoji više njihova kujna u Gospodar Jevremovoj. "Mojsijeva brza hrana" - nikad čula. E sad, možda ga neki tako zovu... | |
|
| |
Blacky87 Član
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Sub Mar 23, 2013 8:54 am | |
| Ovde sam pronašao taj restoran. Znam da su ga neki hvalili http://www.falafel.net16.net/ | |
|
| |
Blacky87 Član
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI Ned Maj 12, 2013 8:11 am | |
| Ima li koga iz Sarajeva ? Idem sutra i interesuje me gde mogu da jedem ? Vegehana se zatvorila | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: VEGANSKI RESTORANI | |
| |
|
| |
| VEGANSKI RESTORANI | |
|