| Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" | |
|
+4rawman anasana sinisa Olivera 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pet Okt 07, 2011 5:25 pm | |
| Pozivate se na promociju VEGANSKOG KUVARA, autora Nikole Pešića, uz vege zakusku (hummus na BioMann organskim hlepčićima) i piće (voćni smoothie sa Canah konopljinim semenom, spremljenim u Vitamix blenderu).
Na promociji će govoriti: 1. Dr sci. med. Nina Bulajić, recenzentkinja knjige 2. Cvijeta Mesić, glumica i makrobiotička instruktorka
Dođite da se družimo i obezbedite na vreme svoj primerak po specijalnoj promotivnoj ceni od 1.000 dinara (redovna cena će biti 1.180 dinara).
Mesto: Beograd, Galerija Zvono Višnjićeva 5 (u blizini Studentskog parka) Dana: u petak, 14-og oktobra od 19 do 20.30 časova
Poslednji izmenio Olivera dana Ned Okt 09, 2011 4:42 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
sinisa vegan vegan
Broj poruka : 237 Godina : 66 Lokacija : Beograd Zaposlenje : IT hobi : cveće i sve vezano za biljke Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pet Okt 07, 2011 10:28 pm | |
| Sve je super ali kada? Koji je datum i vreme? Kada da dođemo? | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pon Okt 10, 2011 8:41 am | |
| - Citat :
- Dana: u petak, 14-og oktobra od 19 do 20.30 časova
Sinisa poslednji red citaj! Evo citirala sam ga! Da li ce biti degustacija jela iz jelovnika? | |
|
| |
rawman devoted2raw
Broj poruka : 100 Lokacija : beograd Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Sre Okt 12, 2011 7:07 pm | |
| Evo da se uključim i ja kao autor Veganskog kuvara! Dođite stvarno da se malo družimo, budite drugari i pazarite kuvar da izdavač bude zadovoljan, pa da objavljujemo nove veganske kuvare u budućnosti! Bilo je potrebno dosta vremena da nađem pravog izdavača i mislim da nisam pogrešio! Što se zakuske tiče, mazaću vam humus i sir od presnog suncokreta na BioMann organic hleb, biće i taj zeleni smoothie sa marihuanom itd... Koliko se može u prostoriji galerije, koja nema kuhinju. Vidimo se! | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pon Okt 17, 2011 9:58 am | |
| Kako je prošla promocija Rawman? prestigao si me:)) naš veganski kuvar se polako sastavlja Pozdrav | |
|
| |
rawman devoted2raw
| |
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pon Okt 17, 2011 9:18 pm | |
| Bravo! Svaka čast! Žao mi je što nisam bila na promociji. Drago mi je što je bilo tako puno interesovanja, to samo znači da se ljudi sve više interesuju za spremanje ukusne veganske hrane! I šta još pozitivnije od toga može da bude???? | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pet Nov 04, 2011 1:18 pm | |
| Čula sam od Marine G. biljna ishrana da je odličan. moraću da ga nabavim. naš se polako sastavlja..jer ja sve prvo probam, uslikam pa tek onda upišem:) | |
|
| |
rawman devoted2raw
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pet Nov 18, 2011 8:57 pm | |
| Evo samo da javim da je zakazana promocija Veganskog kuvara u Novom Sadu:) Kopiraću samo tekst koji sam slao novinama. Pozdrav!
Nakon nedavne promocije u Beogradu, knjiga “Veganski kuvar” Nikole Pešića, biće predstavljena i u Novom Sadu, u petak 25. novembra, u 18 časova, u vegetarijanskom restoranu “Ananda” (Petra Drapšina 51).
Veganska ishrana, koja podrazumeva izbacivanje iz ishrane svih proizvoda životinjskog porekla, stiče sve veću popularnost u svetu i kod nas. Rezultati “Kineske studije”, najopsežnijeg naučnog istraživanja o uticaju ishrane na nastanak raka, dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti i gojaznosti - pokazali su da se sve pomenute bolesti modernog doba mogu sprečiti i uspešno izlečiti prelaskom na čistu biljnu ishranu.
“Veganski kuvar”, prva knjiga ove vrste kod nas, pruža mnoštvo originalnih recepata, koji vam mogu pomoći u usvajanju zdravijeg stila ishrane. Na promociji u “Anandi” govoriće Novosađanka Marina Grubić, sertifikovana savetnica za biljnu ishranu američkog Kornel univerziteta, koji je i sproveo “Kinesku studiju”, u saradnji sa Oksford univerzitetom i Vladom NR Kine.
| |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Sub Nov 19, 2011 8:36 pm | |
| E ovo je baš sjajno - i Marina će biti na promociji! jako mi je drago zbog toga, nastojaću da dodjem! | |
|
| |
rawman devoted2raw
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Sre Dec 28, 2011 6:45 am | |
| evo imaju i recepti iz "Veganskog kuvara" da se skinu u PDF-u:) http://zdravirecepti.blogspot.com/2011/12/veganski-kuvar-na-poklon.html PS: Olivera, daj neku sliku s promocije, ono što smo se slikali:)))) | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Sre Dec 28, 2011 9:04 am | |
| Jao Nikola, pa to nije slikano mojim aparatom, inače bih odmah postavila slike sa promocije u NS! Znaš li ti možda ko ima te slike ? | |
|
| |
rawman devoted2raw
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Sre Dec 28, 2011 8:50 pm | |
| | |
|
| |
Olivera Sprout
| |
| |
Rade90 novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 21.10.2013
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pon Okt 21, 2013 3:36 pm | |
| Moze li mi neko reci gde u Beogradu mogu nabaviti ovaj veganski kuvar? Hvala unapred. | |
|
| |
Blacky87 Član
Broj poruka : 46 Datum upisa : 11.07.2011
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Ned Okt 27, 2013 7:13 am | |
| Kuvar ima u pdf verziji da se skine sa interneta. Uglavom imam ga ja, pa ti mogu poslati ukoliko želiš. Samo mejl ostavi. Meni ga je posao autor. | |
|
| |
belleamie novi član
Broj poruka : 42 Godina : 37 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.08.2011
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" Pon Dec 16, 2013 4:52 pm | |
| Jel mozes i meni na mail da posaljes u PDF formatu Veganski kuvar milica.belgrade@yahoo.com | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" | |
| |
|
| |
| Promocija knjige "VEGANSKI KUVAR - Zdravi recepti" | |
|