Master Of Puppets novi član
Broj poruka : 2 Godina : 30 Lokacija : Šabac hobi : Akvarista,gitara,slikanje Datum upisa : 20.04.2013
| Naslov: Dobijanje mase pri presnoj ishrani Čet Maj 30, 2013 12:27 pm | |
| Pozdrav svima,pre nekih mesec dana sam presao na presnu ishranu,odmah nakon svog prvog trodnevnog gladovanja.Tokom ta 3 dana sam izgubio nekih 5 kg,i bas se sad mucim da ih vratim,a zeleo bih i jos nekoliko da dobijem. Moj jelovnik izgleda otprilike ovako: dorucak-voce+zrnevlje(npr. 3 banane,1 jabuka,po 4 kasike jecma i mlevenih oraha) uzina-100g orasastih plodova-orasi/kkiriki/badem/lesnik/indijski orah/pistaci rucak-salata od povrca(paradajz,krastavac,sargarepa,luk,paprika)+hleb(sam pravim) i razni namazi od soje(soja nije GMD) uzina-opet nekih 100g orasastih plodova vecera-kao rucak ili kao dorucak uz to pijem bar 1l soka ili caja (samo cedjeni sokovi,a caj pravim od sasusenih biljaka,ne kupujem)
To je manje-vise to.Naravno,radim svakog dana i vezbe,oko 60min.Da li bih trebao da nesto menjam u ishrani?ili samo da povecam kolicinu hrane koju unosim?Ako je neko mozda bio u slicnoj situaciji kao i ja,moze da mi napise kakav je njegov/njen jelovnik bio...
| |
|
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Dobijanje mase pri presnoj ishrani Sub Jun 01, 2013 8:33 am | |
| Deluje mi da unosis bas dosta kalorija. Jos uz svu presnu hranu jedes i hleb. Mnogi bi pozeleli da mogu tako da se hrane i da mrsave Videcemo sta kazu sirovnjaci, ja nisam. Dobro dosao ! | |
|