| Sareni rucak | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Vasilika Član
Broj poruka : 48 Lokacija : Niš Srbija Zaposlenje : / hobi : Cuvanje kucnih ljubimaca (dva kunica) Datum upisa : 06.03.2011
| Naslov: Sareni rucak Pet Mar 25, 2011 7:14 pm | |
| Ja ovakav rucak praktikujem svakodnevno . Zbog zdravlja sam presla na ishranu bez mesa , ali sa upotrebom jaja , sira , jogurta i potpuno smanjenom upotrebom konzervirane hrane , cokoladica , sokova koji nisu svezi .. Tako jedem vec godinu dana , i jako se lepo osecam . Za ovaj sareni rucak , kako ga ja zovem , ne postoji tacan i precizan recept , zapravo , radi se o kombinaciji barenog i svezeg povrca sa dodatkom kriske sira (eventualno) cajem , ili cedjenim vocem . Ja obarin krompir i spanac a sargarepu , persun , rotkve (sta vec imam u tom trenutnu) jedem sirove uz ovu barenu hranu. Zaista postoje predrasude da se od barene hrane (hrane bez ulja i agresivnih zacina) ne moze zasititi , to je potpuno netacno , ove namirnice su veoma hranljive i potpuno dovoljne za jedan konkretan rucak . Evo kako to izgleda kod mene Ili ovako | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Sareni rucak Pet Mar 25, 2011 9:08 pm | |
| Ovo bas dobro izgleda, prosto ogladneh... | |
|
| |
Vasilika Član
Broj poruka : 48 Lokacija : Niš Srbija Zaposlenje : / hobi : Cuvanje kucnih ljubimaca (dva kunica) Datum upisa : 06.03.2011
| |
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Sareni rucak Pet Mar 25, 2011 9:20 pm | |
| Ma, `slaba` sam na krompir! | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Sareni rucak Sub Mar 26, 2011 11:28 am | |
| Ne spominji mi krompir.... Bez njega nema hrane | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Sareni rucak Sub Mar 26, 2011 11:50 am | |
| Branko: baren u ljusci, pečen u ljusci, kuvan, pire, pekarski, pa u čorbama, pa u hlebu. Sa ajvarom, preliven maslinovim uljem i začinima, sa tofuom, sa koprivom, punjeni, restovani... Da prekinem? | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Sareni rucak Ned Mar 27, 2011 11:58 am | |
| - Citat :
- Branko: baren u ljusci, pečen u ljusci, kuvan, pire, pekarski, pa u čorbama, pa u hlebu. Sa ajvarom, preliven maslinovim uljem i začinima, sa tofuom, sa koprivom, punjeni, restovani... Da prekinem?
..... A pita krompirusa sa biberom daje pravi ukus.... .... | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Sareni rucak Pon Mar 28, 2011 6:33 am | |
| Uh krompir:) onako rumen pa lep, uz činiju salate..evo meee:))) | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Sareni rucak Pon Mar 28, 2011 8:09 am | |
| Eh, da - PITA! Tea, znači, i ti si u klubu ljubitelja krompira. | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Sareni rucak Pon Mar 28, 2011 8:51 am | |
| Nije spomenut pomfrit... Ajde posto je pomfrit omrazen (zbog ulja) da spomenemo krompir uvaljan u kukuruzno brasno i pecen u rerni... | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Sareni rucak Pon Mar 28, 2011 12:02 pm | |
| - Citat :
- da spomenemo krompir uvaljan u kukuruzno brasno i pecen u rerni...
Znaci moze da se uvalja u brasno i pece u rerni??!? Branko a jel mogu da koristim smesu za krompir, koju sam postavila u receptu przene sojine snicle??? | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Sareni rucak Pon Mar 28, 2011 1:49 pm | |
| Ja sam isto obožavatelj krompira, ali moram da ga se klonim zbog težine. Skidam se, dakle, sa krompira, 'leba i testa jedem sirovo, sirovo, sirovo ponekad dopustim sebi neki greh, kao danas jer spremam pitu sa kiselim kupusom i heljdinim korama za goste | |
|
| |
Vasilika Član
| Naslov: Re: Sareni rucak Pon Mar 28, 2011 1:54 pm | |
| Mene su ubile kokice ... Ugojila se 5 kila zato sto sam jela kokice mnooogo , svaki dan. I sad mi je jako jako tesko da skinem te kilograme... :/ | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Sareni rucak Pon Mar 28, 2011 4:21 pm | |
| Eto, a pre neki dan u prodavnici jedna zena prica kako je omrsavila jeduci kokoce. Navodno je za veceru jela samo kokice... Doduse mozda joj je vecera bila glavni obrok, pa je time znacajno smanjila unos kalorija. - Anasana ::
- Znaci moze da se uvalja u brasno i pece u rerni??!? Branko a jel mogu da koristim smesu za krompir, koju sam postavila u receptu przene sojine snicle???
Zapravo ne u brasno nego u u kukuruzni griz - palentu. Bude super hrskav ! Sta ide u tu smesu ? | |
|
| |
Vasilika Član
| Naslov: Re: Sareni rucak Pon Mar 28, 2011 4:35 pm | |
| JA sam za veceru svaki dan jela kokice .... I za manje od dva meseca dodala 5 kg. Nikad u svom zivotu nisam imala 60 kilograma i osecam se jako jako lose. Glupe kokice necu im prici nikad vise | |
|
| |
Vasilika Član
| Naslov: Re: Sareni rucak Uto Mar 29, 2011 1:25 pm | |
| | |
|
| |
tedi Šef za maštovite dekoracije
Broj poruka : 484 Godina : 43 Lokacija : Beograd Datum upisa : 20.01.2007
| Naslov: Re: Sareni rucak Uto Jun 28, 2011 7:32 am | |
| Moja varijanta sarenog rucka[img][IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img200/3358/slika0850.jpg][/IMG] [/img] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sareni rucak | |
| |
|
| |
| Sareni rucak | |
|