| Špagete sa sosom od paradajza i karfiola | |
|
+7girlsetsfire Zlata zelika Paprikari Danica eni mimihu 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
mimihu the Expert
Broj poruka : 300 Godina : 47 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 11.01.2008
| Naslov: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Čet Jul 09, 2009 3:19 pm | |
| Potrebno: tikvica iseckana na rezance Za sos: semenke suncokreta potopljene preko noći jedan mali paradajz nekoliko cvetova karfiola paprika peršun susam sirovi Sve staviti u blender pa preliti preko tikvice. Dodati nekoliko maslinki. Jedino što sam se zeznula jeste da sam posle u toku jela sipala malo tamarija , ja sam mislila da to moze ali sam posle negde procitala da to nije raw nego ima neki specijalni ali to verovatno ni nema kod nas da se kupi ... | |
|
| |
eni Urednik
Broj poruka : 143 hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje Datum upisa : 16.04.2008
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Čet Avg 20, 2009 10:15 am | |
| Probala sam napraviti, tijelo mi je bilo zahvalno, ali mi se okus nije baš svidio. Mislim da ne volim prijesnu cvjetaču, brokula mi je OK, ali taj okus cvjetače mi nikako ne može "sjesti" | |
|
| |
mimihu the Expert
Broj poruka : 300 Godina : 47 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 11.01.2008
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Pet Avg 21, 2009 9:34 pm | |
| Kod mene obrnuta siruacija )) brokoli sirovi mi nije baš omiljen, mada ga volim u varijanti sosa kada ga izblendam sa nekim povrćakama i semenkama | |
|
| |
Danica novi član
Broj poruka : 33 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : sideralni astrolog i student filozofije Datum upisa : 14.05.2010
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Sre Maj 19, 2010 2:12 pm | |
| probala ovo danas za ručak - izvanredno je!!! malo sam promenila - nisam imala svežu papriku pa stavila malko mlevene, i u sos dodala malo ulja i soli..tek da začinim. hvala, mimihu | |
|
| |
Paprikari novi član
Broj poruka : 9 Godina : 51 Lokacija : Sanad Zaposlenje : učiteljica hobi : raw food zanimacija Datum upisa : 10.03.2010
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Uto Jun 22, 2010 9:06 am | |
| Ja sam danas kupila karfiolčić,i stvarno nemam ideju kako da ga pripremim bez kuvanja.Ali kad sam ugledala ovaj predlog ... To je to! | |
|
| |
zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Sre Jun 23, 2010 1:37 am | |
| ih paprikari pa napravi onaj cuveni sirovi djuvec (imas ga u radionici sirove hrane) | |
|
| |
Zlata novi član
Broj poruka : 36 Godina : 53 Lokacija : Kozarska Dubica Datum upisa : 28.02.2010
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Uto Jul 27, 2010 10:57 pm | |
| Probacu ovaj recept - bas me zanima. Stavicu i brokoli i karfiol pa cu vidjeti st ami se vise svidja. Sve mi je ovo jos cudno ali vrijedi probati. Pozdrav i hvala mimihu. | |
|
| |
girlsetsfire Član
Broj poruka : 68 Godina : 38 Zaposlenje : dizajner promo materijala,web dizajner,marketing menadžer...,MAMA hobi : kuvanje Datum upisa : 22.05.2012
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Pet Jun 08, 2012 6:49 pm | |
| odlicna ideja jer mi je sutra dan za presnu hranu! ja cu probati varijantu iseckane tikvice na rezance, pa cu posuti sirovim semenkama suncokreta i dodati malo susama, malo mozda krastavaca i paprike, ako bude ukusno prosledim recept | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Pet Jun 15, 2012 11:18 am | |
| Ovu su špageti sa Bolonjez sosom koje smo spremali na presnom vikendu, u nedelju. Špageti su od tikvica; Paradjz sos: svež paradajz, sušeni paradajz, voda od namakanja suvog paradajza, svež bosiljak i origano, malo himalajske soli "meso": pomeani samleveni lan, brazilski orah i domaći orah sirovi parmezan sir od susama sa pivskim kvascem je sjajan dodatak | |
|
| |
bernina novi član
Broj poruka : 9 Godina : 65 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : krojacica hobi : sivenje, vrtlarstvo, ručni radovi, čitanje Datum upisa : 19.05.2012
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Sub Jun 16, 2012 7:01 pm | |
| Pozdrav. Napravila špagete i po ko zna koji put se oduševila. I sama sam počela da eksperimentišem, a primetila sam da mi se čulo ukusa izoštrilo. Prvih nedelja na sirovom sam morala dodavati malo morske soli jer sam imala osećaj kao da pasem, a sada mi nije potrebno jer mi je svako povrće tako intenzivnog ukusa da uživam u ovoj hrani. Divno je koliko ste svi kreativni i puni ideja.
| |
|
| |
arija5 novi član
Broj poruka : 29 Datum upisa : 11.06.2012
| |
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola Ned Jun 17, 2012 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Špagete sa sosom od paradajza i karfiola | |
| |
|
| |
| Špagete sa sosom od paradajza i karfiola | |
|