| Nasa raw jela | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Helena raw expert
Broj poruka : 667 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 12.05.2007
| Naslov: Nasa raw jela Sre Feb 13, 2008 4:37 pm | |
| Ako ste za... Mozda bismo mogli ovdje stavljati slike nasih ruckova ili vecerica,sve ono sto nema recepta pa tako ni slike ili ima ali vi ste napravili iz toga nesto novo ili jednostavno napravili neku svoju kombinaciju,cisto kao ideje za neke kombinacije ili brza jela ! Npr. Moj danasnji rucak : Salata od brokule (maslinovo ulje,sol) Krastavci s jogurtom od badema Kruh s lukom Namaz od mrkve,oraha i zacina (paprika,kumin,cesnjak,sol,papar)
Poslednji put izmenio dana Sre Feb 13, 2008 4:53 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Nasa raw jela Sre Feb 13, 2008 4:44 pm | |
| Imam i neke stare fotkice... Salata od "jaja" s lukom (indijski orah,zacini) Kelj salata,zelena salata Pesto u celerovim ladjicama (pinjoli,zacini) | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Nasa raw jela Sre Feb 13, 2008 5:12 pm | |
| Odlično! Ajmo da pregledamo šta imamo od kreacija koje smo slikali nekada...ideje uvek dobro dođu | |
|
| |
Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Nasa raw jela Sre Feb 13, 2008 5:22 pm | |
| Kad su ideje "idealne", i realizacija je prava sitnica! | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Nasa raw jela Čet Feb 14, 2008 3:51 pm | |
| Danas sam iskoristila ostatke od jucer (jogurt od badema i namaz od mrkve i oraha)i napravila sushi rollsKoristila sam sirovu nori i stavila : -sloj namaza -posipala s lecinim klicama -par listova kelja -premazala s jogurtom i dodatno posipala kuminom -da mi se sve drzi na okupu prekrila na kraju listovima zelene salate -zarolala -da mi se ne odljepljuje,malo poskropila vodom -razrezala na 3 dijela i eto rucka u 5 minuta | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Nasa raw jela Čet Feb 14, 2008 4:01 pm | |
| Auuu što ovo dobro izgleda! Imam i ja nori listove, moram da probam raw sushi! Danas probam potpuno sirovi humus i javljam rezultate | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Nasa raw jela Čet Feb 14, 2008 4:11 pm | |
| Cekamo rezultate,imam i ja slanutka doma,mogla bih i ja,danas sam u leci E bas mi je pasalo ovo,Olivera preporucam Univerzalni recept je nesto mekano tipa namaz ili avokado,nesto zeleno,nesto vlazno tipa paradajz (ja sam ajde odbila sad petljat s njim pa sam stavila jogurta) i u biti sta se nadje samo se zarola | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Nasa raw jela Čet Feb 21, 2008 4:40 pm | |
| Danas curry povrce : Brokula,celer stapka i lisce,crvena paprika Curry umak od indijskih orascica | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Nasa raw jela Pet Feb 22, 2008 4:25 pm | |
| Rekoh ja da sam otkrila kruh sa lukom Hleb sa lukom, bogati namaz - zimski pesto od spanaća, posuto svežim klicama quinoa-e, pikantna "slaninica" od plavog patlidžana sa chili-em, sveža salata i pečurke | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Nasa raw jela Sub Feb 23, 2008 7:33 pm | |
| Ja sam sve ovo probala osim ...quino-e....i stvarno je bilo njam njam...i chilli slaninica prava milinica..... | |
|
| |
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Nasa raw jela Sub Feb 23, 2008 9:53 pm | |
| I ja(s) sam ponešto od toga probao, nekad i negde, ali samo navođenje-referisanje o lokaciji nije ni nužno za moj "konklužn"-zakjučak, koji je nedvosmisleno afirmativno jasan, u pogledu tih navedenih vrsnih veganskih receptića... Nego ono mi je simpatično bilo, "leba i luka" pa da nam dduuša kuuuka...he, he, ha.. . il dok se ne razbukta u širinu i dužinu veganska "kičmeno disciplinovana B(R)UKAaa u modi"...čik ,čik, čik, pravi put pogodi pa se kao VEGAN RODI, ako se nakon roditeljskog ljubavisanja to zgodi, ili ispravku naknadnog naopakog u ishrani vaspitanija za malo kasnije odgodi... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa raw jela Ned Feb 24, 2008 2:53 am | |
| |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Nasa raw jela Uto Mar 18, 2008 2:46 pm | |
| Danas sam prvi puta u zivotu jela sirove sparoge! Sparoge Zelena salata Celer,paprika Majoneza od badema i karfiola,nova i dobitna kombinacija | |
|
| |
| Naslov: Re: Nasa raw jela Uto Mar 18, 2008 3:38 pm | |
| Лепо изгледа тај оброк на слици, а вероватно је и врло укусан. Браво Хеленице! Само не виде се баш најјасније на фотки, те "sirove sparoge", претпостављам да реч означава исту ствар као и реч "шпаргла"! Но, термини су ствар конвенције, и она Фердинанд де сосировска лингвистичка проблематика (ОЗНАЧИТЕЉ/ОЗНАЧЕНО), сад није за разглабање, већ је Твој приказани одлични рецепт управо за софистицирано ВЕГИ-"глабање"... мајонез је у најмању руку врхунски, као и кришке целера, али, зелена салата је нешто као бледуњава на слици?... А, ја бих искрено говорећи, и ту црвену свежу паприку ( из пластеника) заобишао, но можда је она ипак органски гајена, па да не огрешим веги-"соул"! | |
|
| |
zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Nasa raw jela Uto Mar 18, 2008 4:26 pm | |
| HELENICE MOLIM RECEPT ZA MAJONEZ + KARFIOL KOMBO HUGGGGGIIIIIIEEEEES | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Nasa raw jela Uto Mar 18, 2008 11:16 pm | |
| Evo sta se ruckalo ovih dana....njam ...njam raw | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Nasa raw jela Pon Mar 24, 2008 7:39 pm | |
| Mediteranski kruh,senf,hot dog Umak od papaje i rajcice Salata od prokulica/prokelja | |
|
| |
Merenwen novi član
Broj poruka : 13 Datum upisa : 18.04.2008
| Naslov: Re: Nasa raw jela Sub Apr 19, 2008 3:22 pm | |
| kako je predivno gledati ove sarene slike... radost na tanjuru | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Nasa raw jela Ned Apr 20, 2008 2:44 pm | |
| Danas je bas lijep suncan dan,idealno za nesto lagano.. Zelena salata,spinat Krastavci,luk Crveno zelje "Cous cous" od karfiola,kumina,oraha,persina,rajcice | |
|
| |
eni Urednik
Broj poruka : 143 hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje Datum upisa : 16.04.2008
| Naslov: Re: Nasa raw jela Uto Apr 22, 2008 8:18 am | |
| Upravo sam pogledala te krasne sličice hrane (sva sreća da nisam gladna), ali nemam pojma kako bi se to napravilo. Gdje se nalaze recepti?(možda bih i ja malo probala štogod napraviti)
Pozdrav, Eni | |
|
| |
Helena raw expert
| Naslov: Re: Nasa raw jela Uto Apr 22, 2008 8:46 am | |
| Pozdrav Eni,pogledaj receptice,vecina je tamo,ostalo su nase trenutne egzibicije Ako te nesto posebno zanima,samo pitaj | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nasa raw jela | |
| |
|
| |
| Nasa raw jela | |
|