| Prirodna sredstva za ciscenje kuce | |
|
+12aleksandra vreco milicacica1 Branko renata anasana veegun liksi tomson mama3 tedi Helena anett 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
tomson novi član
Broj poruka : 3 Godina : 71 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Pon Apr 07, 2008 1:07 pm | |
| Ako još ima interesovanja za ekološke preparate za higijenu domaćinstva i ličnu higijenu neka mi se javi (nije ELISA) ali su domaći LIMES. Tomislav, 064/8654-969 | |
|
| |
liksi novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Pon Avg 04, 2008 7:12 pm | |
| Ukoliko neko zeli da bude clan Limesa ili potrosac neka mi se javi.Limes je kolekcija na bazi bilja. Javiti se na e-mail trbulin@bitinfo.co.yu za vise informacija Lidija | |
|
| |
tomson novi član
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Uto Avg 05, 2008 12:30 pm | |
| liksi, odakle si i od kada si član? | |
|
| |
anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Čet Feb 12, 2009 9:08 pm | |
| Da li neko ima iskustva sa ovim ljuskama oraha- koriste se za pranje vesa,a prave se i sredstva za licnu higijenu? Da li ih uopste ima kod nas ?
http://www.billiger-waschen.de/index.php?page=SN_Home | |
|
| |
veegun novi član
Broj poruka : 16 Godina : 49 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 04.02.2009
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Sub Feb 14, 2009 7:46 am | |
| Da li elisa/limes proizvodi sadrze zivotinjske elemente, i gde se mogu kupiti u Novom Sadu, ako neko zna? | |
|
| |
anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Sub Feb 14, 2009 4:37 pm | |
| veegun ! Ovde mozes da se informises : http://elisapro.com/index.php | |
|
| |
veegun novi član
Broj poruka : 16 Godina : 49 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 04.02.2009
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Sub Feb 14, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
tomson novi član
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Pon Mar 16, 2009 2:16 pm | |
| Veegun, imaš i na www.limespi.rs a u Novom Sadu možeš nabaviti LIMES proizvode kod mene. Tel.064/8654-969 Tomislav. | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Čet Maj 28, 2009 10:27 am | |
| Neznam da li cu promasiti temu,ali znam kako da se ocisti srebrni nakit:U neko lonce za kuvanje staviti kasicicu sode bikarbone i malo vode tek da prekrije komad srebrnog nakita(neko lance,narukvica...),iskuvavati i menjati prljavu vodu sve dok taj nakit ne postane ponovo srebrn. | |
|
| |
renata novi član
Broj poruka : 2 Godina : 60 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Sre Feb 17, 2010 8:58 pm | |
| - anett ::
- Da li neko ima iskustva sa ovim ljuskama oraha- koriste se za pranje vesa,a prave se i sredstva za licnu higijenu? Da li ih uopste ima kod nas ?
http://www.billiger-waschen.de/index.php?page=SN_Home Anett, mi koristimo vec duze vreme orah za pranje. Prije probali smo skoro sve vrste deterdzenata, mogu reci da ti orasi nisu losiji, ali su jeftiniji i efikasniji. Nisu ni carobni stapic, ali otkad koristim, vise nikad nisam kupila nikakav deterdzent. Cula sam da se moze koristiti i za pranje kose, sudja, pa cak i kola, ali to nisam probala. | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Čet Feb 18, 2010 3:36 am | |
| - renata ::
Anett, mi koristimo vec duze vreme orah za pranje. Prije probali smo skoro sve vrste deterdzenata, mogu reci da ti orasi nisu losiji, ali su jeftiniji i efikasniji. Nisu ni carobni stapic, ali otkad koristim, vise nikad nisam kupila nikakav deterdzent. Cula sam da se moze koristiti i za pranje kose, sudja, pa cak i kola, ali to nisam probala. Dobro dosla Renata, O kakvim je to ljuskama rec ? Onaj link je na nemackom pa mi nije od pomoci, gde to ima ? | |
|
| |
renata novi član
Broj poruka : 2 Godina : 60 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Orah za pranje Čet Feb 18, 2010 8:02 am | |
| Branko hvala na dobrodoslici To su ljuske oraha za pranje, plod drveta u Indiji. Sadrze prirodni sapun-saponin. Za mene je vazno, da ne zagadjuje zivotnu sredinu a i jeftinije je. Jedna moja prijateljica je pocela koristiti, pedijatar joj predlozio jer sin je bio alergican na deterdzente. Od kada ona koristi, nestali su simptomi kod sina. Mi nemamo takve probleme, ali sam negde citala, da kemikalije sto koristimo u kuci, mogu izazvati alergiju i onima koji nemaju. Opsirnije o orahu za pranje na ovoj stranici: http://www.eko-pranje.webuda.com Nadam se da sam pomogla | |
|
| |
milicacica1 Član
Broj poruka : 75 Godina : 37 Lokacija : Srbija Zaposlenje : kozmetičar Datum upisa : 30.04.2010
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Sub Maj 01, 2010 8:10 pm | |
| Ja koristim Elisinu pastu za ribanje-odlicna je stvarno-moze se ribati od kade do serpe. Kakvi su utisci o drugim proizvodima??? | |
|
| |
aleksandra vreco Član
Broj poruka : 72 Godina : 44 Lokacija : Nis Zaposlenje : farmaceutski tehnicar Datum upisa : 08.04.2010
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Pon Maj 17, 2010 10:17 pm | |
| Primetila sam da je soda bikarbona univerzalno sredstvo za ciscenje kako povrsina tako i zuba, kose itd, a jos se i koristi kao sredstvo protiv gorusice. Recepti sa pocetka su jako korisni, hvala anett.
Procitala sam da se posudje moze prati tako sto se na sundjer umesto tecnosti za sudove stavi malo kvalitetnog jabukovog sirceta. Interesuje me sta moze zameniti klasican deterdzent za pranje vesa u ves masini ili neki koji je manje stetan za okolinu? Cula sam za neke magnetne kugle koje se koriste u masinama za ves i pranje sudova . Zna li neko nesto o njima i gde se mogu nabaviti? | |
|
| |
naturinvest novi član
Broj poruka : 11 Godina : 43 Lokacija : Senta Zaposlenje : Prodavac hobi : posao Datum upisa : 22.03.2010
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Uto Jun 29, 2010 2:30 pm | |
| Imate proizvode i od Faith in Nature, engleski proizvodjac . | |
|
| |
simona novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 17.10.2010
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Ned Okt 17, 2010 6:56 am | |
| Ako ste na putu povratka prirodi iz svijeta kemikalija, evo zaboravljenih 'zelenih' pomoćnika - prirodna sredstva za čišćenje u domaćinstvu - recepti i savjeti... Prirodna Sredstva Za Čišćenje I PranjeSvi smo mi čuli da su naše stare bake u svojoj kući radile sapune, ali malo tko je vidio i mogao naučiti kako i zašto... Evo kako to danas izgleda - "sam svoj majstor": Izrada Prirodnih Sapuna | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Uto Okt 19, 2010 9:40 pm | |
| Hvala na interesantnim linkovima, simona! | |
|
| |
Danica novi član
Broj poruka : 33 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : sideralni astrolog i student filozofije Datum upisa : 14.05.2010
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Sub Mar 05, 2011 9:25 am | |
| ljudi, moram da kažem hvala svima, tema je izvrsna i informacije koje ste podelili takođe!!! | |
|
| |
Danica novi član
Broj poruka : 33 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : sideralni astrolog i student filozofije Datum upisa : 14.05.2010
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Sub Mar 05, 2011 9:56 am | |
| pitanjca: da li pastu od sode bikarbone mogu da napravim ili se kupuje? takođe, gde da tražim boraks? | |
|
| |
Danica novi član
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Sub Mar 05, 2011 11:41 am | |
| - Danica ::
takođe, gde da tražim boraks? otkrila, pa da podelim za one koje bi to moglo zanimati--- u Novom Sadu boraks prodaju na meru u apoteci Janković u Kornelija Stankovića, cena je 1din po gramu | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce Pet Jul 08, 2011 9:42 am | |
| Postoji i univerzalno sredstvo za ciscenej kuce sa kojim mozete da cistite bukvalno celu kucu, da perete ves i sudove. Na bazi je aloja vera gela i ne ostecuje ruke | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prirodna sredstva za ciscenje kuce | |
| |
|
| |
| Prirodna sredstva za ciscenje kuce | |
|