| Kvalitetna prirodna kozmetika | |
|
+6veegun eni Suzi Helena anett zanahoria 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Kvalitetna prirodna kozmetika Uto Jun 17, 2008 9:39 pm | |
| Znam da je mnogim pripadnicama lepseg pola stalo do toga da zaista koriste kvalitetne prirodne kozmeticke preparate...Ovih dana sam malo njuskala tu i tamo i ono sto mi se ucinilo zanimljivim i dobrim odlucila sam se da probam.....Znam da postoji tema "prirodna kozmetika" ali sam namenski otvorila ovo kao novu temu posto se ovde ipak ne radi o stavrima koje mozemo sami da pripremamo vec su to gotovi fabricki proizvodi.....ako jos neko zna i koristio je neke prirodne kozmeticke preparate neka to sa nama i podeli..... www.drhauschka.com ponesto od ovoga moze se naci u biospaizu na kalenicu.... www.bottegaverde.com ovo je odlicna italijanska prirodna kozmetika ....ja koristim njihov sampon od bele gline i propolisa i predivni losion za telo sa ekstraktom zelenog caja( prelep osvezavajuci miris)....moze se nabaviti u trznom centru Zira www.logona.co.uk mislim da se i ovo moze nabaviti kod nas.... www.loccitane.com ovo takodje..... Ja sam ocarana ovim cudnim i svezim i egzoticnim mirisima...mogla bih da njuskam citav dan.... | |
|
| |
anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Sre Jun 18, 2008 2:24 am | |
| Moja omiljena tema Koristim (pored onoga sto sama napravim) Logonine kreme ,farbu za kosu...od Hauschke mi je najdraza krema od dunja i dnevna hidratantna krema...kreme mogu da se mesaju i kombinuju dok se ne dobije ono sto najvise odgovara korisniku Skoro sam kupila dve Sante kreme i jos uvek nisam sigurna da li su dobre,ali nema negativnih reakcija pa verujem da su u redu...Sante losin za suncanje SPF20 lepo mirise,ne ostavlja masne tragove Sante roll-on je dobar,ako niste mesojed i nemate ostar miris znoja Alverde roll-on od nevena je odlican,samponi mi ne odgovaraju...ulje za telo od narandze i sandala je fino Od prirodne dekorativne kozmetike jos nista nisam probala samo zato sto nisam sigurna da su boje bas kao na slikama...mozda jednom i narucim,pa sta bude Srecom,sada sve ove proizvode mozemo da nabavimo preko interneta | |
|
| |
Helena raw expert
Broj poruka : 667 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 12.05.2007
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Sre Jun 18, 2008 6:49 am | |
| Kod nas Hauschka,Urtekram,Lush,Ulola,Arometheka (nekad Saxa) i Bioaromatika.Ako se jos sjetim nadodam. Aromatheka mi je malo mach tu mach skupa a to si sama sve napravim doma kaj oni nude kao suho zlato ali Bioaromatika ima neke super stvari i uvijek kupujem kod njih bazni sampon i jojobu za lice a inace imaju sve vec napravljeno - i sampone i kreme i losione itd Urtekram koristim pastu za zube od cajevca,odlicna je,deo im ne valja,usmrdi se nakon njega,nema bas neki efekt. Od Hauschke vise ne koristim bas nista jer mi se ne davati tolike pare,a kap koja je prelila casu je bila kad sam dala 120 kn za obicno najobicnije sjajilo koje mi cak nije ni odgovaralo a vrhunac svega je bio kad su mi usta pocela lagano drveniti od njega i peci me! Prestrasno...!!! | |
|
| |
Suzi novi član
Broj poruka : 4 Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Uto Jul 22, 2008 5:58 pm | |
| Obozavam prirodnu organsku kozmetiku i preporucujem : Logona Age Protection Dnevnu Kremu Logona Hidrantnu Masku Za Lice Logona Toniranu Kremu - Bronza Logona Lip Balm Ako je neko koristio Logonine farbe ili kanu za kosu neka nam prenese utiske . | |
|
| |
anett site admin
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Pet Jul 25, 2008 7:18 am | |
| Koristila sam Logoninu kanu...odlicna je ako nema sedih vlasi ...njih ne pokriva | |
|
| |
Suzi novi član
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Ned Sep 14, 2008 12:15 pm | |
| Od dekortivne kozmetike preporucujem : Logona toniranu kremu, lagana , ujednacuje ten , ujedno i neguje. Sante rumenila, divne nijanse i prelepo mirisu Sante senke u olovci,postojane su neke imaju i malo sedefa Cene su pristupacne. | |
|
| |
Suzi novi član
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Ned Sep 14, 2008 12:44 pm | |
| Dekorativnu kozmetiku ne morate da kupite online,pocela je da se prodaje i u nasim prodavnicama gde lepo mozete da pogledate boje i nijanse. Ako nekoga zanima gde mogu da mu posaljem na PP | |
|
| |
eni Urednik
Broj poruka : 143 hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje Datum upisa : 16.04.2008
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Pon Sep 15, 2008 10:54 am | |
| Ne znam kako je vama, ali otkad sam ja na sirovoj ishrani, kreme za lice uopće ne koristim, parfeme također jer ne mogu disati. Koristim proizvode (šampone (kosa,tijelo) i kamen u sticku kao deo) jedne firme ih Hrvatske (Pyrus). Najviše bi mi trebala nekakva krema za ruke koja ne bi imala nikakav miris jer mirise više jednostavno ne mogu podnijeti. Ako znate nešto molim preporuku. | |
|
| |
zanahoria Urednik
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Uto Nov 11, 2008 6:39 pm | |
| Evo sta sam ja nasla na jednom forumu i kako tamo pise ovo je spisak prirodnih proizvoda sa sertifikatom.
Poslednji izmenio zanahoria dana Sre Nov 12, 2008 6:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
anett site admin
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Uto Nov 11, 2008 11:43 pm | |
| Lep spisak...steta je da mi mozemo da nabavimo samo Logonu,Sante i mozda Laveru...volela bih da neko uveze Primaverine proizvode,odlicni su...i Urtekram | |
|
| |
veegun novi član
Broj poruka : 16 Godina : 49 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 04.02.2009
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Pet Okt 02, 2009 7:51 pm | |
| U DM drogerijama mogu da se nađu sapuni, šamponi, itd, brenda alverde, koji su veganski, bez konzervansa, silikona, veštačkih boja,... , takođe firma ajurveda distribuira po prodavnicama zdrave hrane i nekim apotekama indijske sapune chandrika, paste za zube bez fluora neem, i šampone sidha, koji su bez životinjskih elemenata. | |
|
| |
zanahoria Urednik
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Ned Okt 04, 2009 8:32 am | |
| Ja koristim mleko za skidanje sminke alverde i jako mi prija...mozda zato sto se retko sminkam | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Pon Okt 26, 2009 8:15 am | |
| Zanahoria, i ja imam kombinaciju: 'Logona' kreme za dan i noć, 'Alverde' mleko za skidanje šminke. | |
|
| |
smokvica1 novi član
Broj poruka : 2 hobi : Aromaterapija Datum upisa : 02.04.2010
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Pet Apr 02, 2010 11:01 pm | |
| Bas sam srecna da sam naletela na ovaj forum.Pozdrav svima.Ja takodje obozavam Dr.Hauschka kozmetiku,narocito njihov tonik a volim da pravim i sama kremice od francuskih ulja oshadhi.Mislim ucim se jos .Kupila sam knjigu sa 300 recepata.Pola je za Aromakozmetiku a pola za ishranu sa etericnim uljima.Hvala Bogu da sada ima i kod nas u Srbiji ovih ulja,ranije sam se morala svakako snalaziti. | |
|
| |
smokvica1 novi član
Broj poruka : 2 hobi : Aromaterapija Datum upisa : 02.04.2010
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Pet Apr 02, 2010 11:03 pm | |
| - anett ::
- Lep spisak...steta je da mi mozemo da nabavimo samo Logonu,Sante i mozda Laveru...volela bih da neko uveze Primaverine proizvode,odlicni su...i Urtekram
Anett cula sam da ce i Primaveru uskoro uvesti ali i Oshadhi ima isto Ecocert sertifikat. | |
|
| |
naturinvest novi član
Broj poruka : 11 Godina : 43 Lokacija : Senta Zaposlenje : Prodavac hobi : posao Datum upisa : 22.03.2010
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Uto Apr 27, 2010 1:20 pm | |
| Uskoro cete moci da se uverite i u Faith in Nature proizvode ! www.naturkozmetika.rs Ja sam narucio za celu porodicu. Pola sata smo gledali kome koji sampon, balzam i kupka odgovara. I probacemo tecni sapun. | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Sub Maj 08, 2010 6:38 am | |
| Kupila sam `Alverde` toniranu kremu. Nisam je još stavila, ali sam je probala na ruci i ne deluje mi tako dobro kao `Logonina`. No, obzirom na (mnooogo nižu) cenu... Tražila sam i 'Sante' dezodoranse, ali ih nema, u apotekama imaju samo poneku njihovu kremu. Ineče, ovde ima nečega o primeni vode u kozmetici: http://zena.blic.rs/Lepota/3113/Za_savrsen_ten_Preparati_na_bazi_vode_regenerisu_kozu | |
|
| |
sanjacar novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 11.07.2011
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Pon Jul 11, 2011 10:06 pm | |
| Pozdrav Ima li ko mišljenje kakva je prirodna kozmetika koju proizvodi Hemel? | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika Uto Jul 12, 2011 9:27 am | |
| Nisam je koristila, sanjacar... Dobrodošla. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kvalitetna prirodna kozmetika | |
| |
|