Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| Naslov: Pirinač sa prazilukom, šargarepom i sokom od paradajza Pet Jan 04, 2008 12:03 pm | |
| Ovo sam juče klopala.. Ne znam mere, jelo je totalno experimentalno... Na ulju kratko prodinstati praziluk(ja sam stavila 1 ceo praziluk), zatim dodati rendanu šargarepu(2 kom.), i nju malo prodinstati i onda dodati pirinač-e tu ja nikad ne znam koliko mi treba..pa uglavnom preteram sa količinom , posoliti, a zatim nasuti vode-to već zavisi od količine pirinča, ja sam sipala malo pomalo...i to treba da se krčka, uz stalno mešanje... Kad je pirinač skoro skuvan dodati sok od paradajza-po ukusu..još malo prokrčkati i začiniti.Evo moje magične kombinacije začina za ovo jelo: bosiljak, majčina dušica, malo karija, malo više cimeta, crni biber..mislim da je to to, da, dodala sam još samo malo žutog šećera! Prijatnooo!!!
| |
|
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Pirinač sa prazilukom, šargarepom i sokom od paradajza Pet Jan 04, 2008 5:03 pm | |
| Ja samo zapitkujem... Kolika gustina jela na kraju treba da ispadne, kao sutlijas ili corba ? | |
|
Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| Naslov: Re: Pirinač sa prazilukom, šargarepom i sokom od paradajza Pon Jan 07, 2008 2:56 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pirinač sa prazilukom, šargarepom i sokom od paradajza | |
| |
|