| Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane | |
|
+7TARA zanahoria Bambina zelika Branislava ljubicica Olivera 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Pon Sep 17, 2007 12:30 am | |
| Ne volim ni ja ukus cvekle...to mi je bila donekle i tortura organizma i vežbanje izdržljivosti...ali je organizmu sigurno prijalo... A Felis mi je preporučila bila neke zanimljive recepte za salate od cvekle...sveže cvekle...malo se zamaskira taj odvratni ukus zemlje koji cvekla ima...Felis pomozi...ne mogu se tačno setiti...jedno jelo je bilo sa rendanom cveklom, kimom, rendanim tofuom...super je da se u to stavi jogurt, ili za one koji ne konzumiraju mlečne proizvode, može kiselo mleko od soje...ne mogu se setiti onog drugog recepta... | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Pon Sep 17, 2007 3:32 am | |
| | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Pon Sep 17, 2007 9:59 pm | |
| Ja se prijavljujem da fotografisem i degustiram | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Pon Sep 17, 2007 10:45 pm | |
| Wow, Super Zanahoria onda dogovaramo druzenje?Pravila sam raw mini pizze, na podlogoma u kombinaciji heljde i suncokreta, pa da napravimo mali foto recept, jer su moje slike bas nikakve:no: i usput da pojedemo sve posle slikanja | |
|
| |
TARA Član
Broj poruka : 68 Godina : 42 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 14.01.2009
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Ned Apr 05, 2009 5:40 pm | |
| Trebala bi mi pomoć oko začinskih i samoniklih (tipa sremuš, rukola i sl.) biljaka Molim vas da mi preporučite neki sajt i/ili knjigicu iz koje bih mogla dobiti kvalitetne informacije a za divlje povrće i dobre fotografije! Volim da šetam a i šuma mi je blizu te bih rado sama sakupljla bilje, ali sa ne razumem | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Pon Apr 06, 2009 9:01 pm | |
| Vidi za pocetak : http://www.herbateka.com/ | |
|
| |
TARA Član
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Sre Apr 08, 2009 3:37 pm | |
| Upravo jesam, i deluje sacem da se bacim na HVALA | |
|
| |
nikki Član
Broj poruka : 65 Godina : 59 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 22.03.2009
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Uto Apr 14, 2009 6:42 am | |
| Bas me interesuje gde beres biljke. Ja sam pre par dana nabrala koprivu u Kamenickom parku a cujem da sremusa ima oko Popovice. Ja sam jos nova u svemu tome ali ucim. Ako zelis mozemo zajedno u istrazivanje okoline Novog Sada | |
|
| |
TARA Član
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Uto Apr 14, 2009 7:55 am | |
| Ma i ja sam nova, zato non-stop nešto pitam Tek učim, nisam još išla u berbu, više šetkam i uživam posmatrajući, potpuno bez daha od obilja koje nas okružuje A što se druženja tiče SKROOOOOZ sam ZA Pokrenula sam i inicijativu za tako nešto ovde na forumu, dosta njih se složilo ali još nismo realizovali Sad nam i vreme nije bas naklonjeno ali hajmo ovako PRVI SUNCANI VIKEND SVI ZAINTERESOVANI NA FRUŠKU GORU | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Uto Apr 14, 2009 8:12 am | |
| Ajde u petak da vidimo prognozu, pa se dogovorimo za subotu kad i gde da se nadjemo. Nedelja je nezgodna zbog uskrsa. | |
|
| |
nikki Član
Broj poruka : 65 Godina : 59 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 22.03.2009
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Uto Apr 14, 2009 2:11 pm | |
| Moze a mogli bi i da otvorimo temu samoniklog jestivog bilja pa da se malo edukujemo. Ja sam prikupila nesto do sada pa mogu poceti (kopriva i sremus - to je sada aktuelno). | |
|
| |
ANČICA vege majstor
Broj poruka : 302 Godina : 49 Lokacija : Pula, Hrvatska hobi : obožavam čitati Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Ned Maj 24, 2009 9:42 pm | |
| - Branislava ::
- Hvala draga Bambina,
Ali ne mogu da podnesem ukus i miris zive cvekle...probala sam je na sto nacina...ali ja jedem nju a ona jede mene...to je jedino povrce koje ja ne mogu da jedem zivo...ne znam zasto...ali je tako...ali u svakom slucaju probacu ove ostale kombinacije...
A breskvice cu jesti uskoro...jer kod nas joj jos nije sezona...tek je pocelo prolece...ali ja ih puno volim i jedva cekam da ih jedem... izrendaj uz sirovu ciklu jednu jabuku i mrkvu i to će"ubiti" njen okus i miris, jabuka joj čudo učini!!! | |
|
| |
mimihu the Expert
Broj poruka : 300 Godina : 47 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 11.01.2008
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane Čet Jul 02, 2009 6:07 am | |
| Ja ću vam se malo pridružiti i u ovom delu foruma, iskreno nisam do sada ni jedan dan bila na sirovoj hrani , ali imam palan da jednom nedeljno , za sada, a kasnije možda povećam broj dana , budemo na sirovoj hrani što nam neće biti teško uz puno recepata kojih ima ovde )). Izabrali smo petak a u nameri da to bude i sreda i petak ali polako da vidimo kako će biti. To uključuje muža i mene ali ne i klince. Malo sam napravila neki plan ishrane za nas dvoje, ovih meseci sam imala manje vremena zbog bebe i svega sada pa smo malo zaboravili na neke stvari .. npr. alge, klice,preskakali smo sokove ujutru, smootije, pravljenje mleka što sirovog što kuvanog ..........što ne znači da smo se loše hranili )) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane | |
| |
|
| |
| Za Ljubicicu - početak uvodjenja zdravije ishrane | |
|