| Problemi sa forumom | |
|
+6Branko hana-banana Olivera Bambina zanahoria Viki de Marko 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Viki de Marko Počasni član
Broj poruka : 164 Godina : 51 Lokacija : Smederevo hobi : hobi - Web grafika Datum upisa : 03.01.2007
| Naslov: Problemi sa forumom Uto Feb 20, 2007 3:39 pm | |
| Ponekad se desi da se iz prvog puta ne snadjemo najbolje sa koriscenjem foruma. Zato Vas molim, da ukoliko imate neki problem ovde napisete koji je problem u pitanju i da ga zajedno resimo. | |
|
| |
zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Sub Feb 24, 2007 6:49 pm | |
| Zadnja 2-3 dana kad god idem na back pojavi mi se prozoric u kome pise "The data that the plugin requested,did not download successfully" i to strasno usporava koriscenje foruma . pozdrav! | |
|
| |
Bambina devoted2raw
Broj poruka : 393 Godina : 46 Lokacija : Zemun Datum upisa : 02.04.2007
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Uto Maj 01, 2007 9:55 am | |
| Pišem post, pošaljem, i ne znam kako se to desi ali poruka nestane, to mi se već 2 puta desilo! Jednom sam išla na pregled poruke i tada je nestala, a danas na send, jer od onda ne koristim opciju 'pregled poruke', i verujem da sam suviše dugo pisala poruku, jer sam u međuvremenu odspavala , tražilo mi je korisničko ime i šifru, i onda samo ušlo u forum, a poruku kao da nisam ni pisala... Ah, ko će sad ponoviti sve te misli!! | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Uto Maj 01, 2007 5:08 pm | |
| uh, bas mi je zao sto se izgubio taj post... ljudi, ja ne uticem na to... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Uto Nov 27, 2007 7:05 pm | |
| Moj potpis se ne pojavljuje kad pisem poruke. Zasto? Odgovorite. Pomagajte. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Uto Nov 27, 2007 7:10 pm | |
| E da i jos jedno pitanjce kako da stavim slicicu odnosno avatar? |
|
| |
hana-banana Član
Broj poruka : 81 Godina : 48 Lokacija : Toronto Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Čet Nov 29, 2007 7:09 pm | |
| Nenade, klikni na dugme "PROFIL" i u desnom gornjem uglu izaber "OPCIJE" - tu biras da li da prikazes potpis i ostale varijacije. Pozdrav! | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Pet Dec 14, 2007 8:40 pm | |
| Grrrr, sad sam ljut ! Jes da sam vec postavljao pitanje, ali nisam dobio odgovor, a sad mi je potreban. Kliknuo sam na "Pogledaj poruke od svoje poslednje posete" ili kako se vec zove, dobio 5-6 naslova i - dosao mi drugar. Mislim da su jos bile tu kad je otisao, ali posto sam odgovorio na prvu, ostale su nestale DA LI POSTOJI MOGUCNOST DA SE VIDE PORUKE KOJE SU NAPISANE U ZADNJA 24H ILI TAKO NESTO ? | |
|
| |
mama3 Član
Broj poruka : 89 Godina : 56 Lokacija : beograd Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Pet Feb 08, 2008 4:26 pm | |
| mene interesuje zasto se sajt sporo otvara,sporije nego bilo koji drugi sajt..? jel moja veza problem ili sta? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Pet Feb 08, 2008 7:03 pm | |
| - mama3 ::
- mene interesuje zasto se sajt sporo otvara,sporije nego bilo koji drugi sajt..?
jel moja veza problem ili sta? Isto sam i ja primetio. U početku sam mislio da je problem sa mojim računarom ili modemom ali evo nisam jedini koji ima isti problem. A primetio sam da hoće i da briše poruke. Pisao sam poruku i kad sam je poslao ispalo je da nisam logovan a sve je bilo u redu jer da nisam ulogovan ne bih mogao da pisem poruke. Tako ode poruka a ko ima živaca može da napiše novu po sećanju ili da odustane. Postoji i varijanta pišemo u word-u pa presnomimo na sajt što je i najsigurniji način da će se poruke primiti. |
|
| |
Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Pet Feb 08, 2008 9:20 pm | |
| Ukoliko se poruke sporo pišu, ili su obimne, taj problem sa iščezavanjem teksta prilikom pregleda ili nijhovog slanja, uobičajen je na skoro svim forumima... Stoga, radi obezbeđenja od brisanja zapisanih misli, nije na odmet, kako to pravilno primećuje novi član Oziris, tekst pisati u Microsoft Office Word-u, pa kopirati u prozor za poruke, ili obratno, napisati tekst pa pre "klikanja" za pregled ili Send, preventivno ga iskopirati u Word Document. Pa, ako se ne primi, onda više sreće u "sledećem izvlačenju"! | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Sub Feb 09, 2008 6:25 am | |
| Ajde dok smo u fazonu kritikovanja onog koji je pisao softver za ovaj forum da dodamo i ocajan pretrazivac, a to bas nedostaje... | |
|
| |
djoje Gost
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Ned Mar 23, 2008 9:40 pm | |
| Cao, ja sam pokusala da vam se prikljucim ali imam problem pri registraciji. Ukucala sam sifru od 4 slova a dobila obavestenje da ne mogu koristiti sifru sa vise od 32 karaktera. Kako da se registrujem? Pozdrav |
|
| |
djoje novi član
Broj poruka : 3 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Ned Mar 23, 2008 11:12 pm | |
| Uspela sam | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Uto Apr 01, 2008 9:09 pm | |
| Nista novo... Pogledam veceras nove poruke, kaze nema nista, bilo mi sumnjivo i pogledam kad ono pisali ste. Stvarno zna da "zeza". Eto kako ja propustim neke poruke. | |
|
| |
Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Čet Maj 01, 2008 5:47 am | |
| | |
|
| |
rain021 vege majstor
Broj poruka : 452 Godina : 67 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 01.05.2010
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Ned Maj 30, 2010 8:17 pm | |
| Uputstvo za slanje slika u porukama je napisano pre vise od 3 godine ako ne gresim, mozda se nesto promenilo ? Uopste ne kapiram kako poslati sliku u poruci. Priznajem da bas i nisam vesta s racunarom. Na ovaj i ostale sajtove dolazim internet explorerom. Pokusala sam da kliknem na preporuceni sajt, ali mi se otvori neki deseti ?! Ako nekog ne mrzi, molila bih da mi kaze nesto o tome . Poz svima | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Problemi sa forumom Ned Maj 30, 2010 9:02 pm | |
| Da, u pravu si... ja sam presao na tinypic.com - sa njim sve fercera kako treba. Princip je isti - uploudujes sliku i iskopiras link u poruci. Ako ne uspes, napravicu detaljnije uputstvo... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Problemi sa forumom | |
| |
|
| |
| Problemi sa forumom | |
|