| Emisija "Žene" Prva Srpska TV | |
|
+5Arijel5 loonyc drazen Branko Olivera 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Čet Sep 15, 2011 6:14 am | |
| U subotu počinje nova sezona talk show-a Žene na Prvoj. Tema emisije zdrava i živa hrana. Katering: zdravaishrana.rs, gosti zanimljivi: Jagoda Jorga, Marina Grubić i moja malenkost u pozadini. pogledajte emisiju! | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Čet Sep 15, 2011 8:36 am | |
| Treba reci da pocinje u 15h, nije vise u vecernjem terminu...
Na zalost u subotu ujutru putujem (idem malo do CG), pa necu moci gledati, ali naci ce se nesto valda na youtube-u...
| |
|
| |
drazen Član
Broj poruka : 87 Lokacija : Zemun Datum upisa : 18.07.2010
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Čet Sep 15, 2011 9:41 pm | |
| - Olivera ::
- U subotu počinje nova sezona talk show-a Žene na Prvoj. Tema emisije zdrava i živa hrana. Katering: zdravaishrana.rs, gosti zanimljivi: Jagoda Jorga, Marina Grubić i moja malenkost u pozadini.
pogledajte emisiju! Bravo! | |
|
| |
loonyc Član
Broj poruka : 91 Godina : 38 Lokacija : Subotica Datum upisa : 14.01.2010
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Pet Sep 16, 2011 9:45 am | |
| O yeah, zdrava ishrana se polako probija i do onih koji nemaju kompjutere Mnogo je lakse kad imas pristup internetu i svim tim divnim receptima, ljudima, temama, knjigama, nego kad sve cekas da izadje u novinama ili na tv-u. Gledacu obavezno | |
|
| |
Arijel5 Član
Broj poruka : 191 Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Ned Sep 18, 2011 9:26 am | |
| juce je bila u 15 emisija Zene "Ziva hrana" nisam gledala a repricu u 6 ujutro prespavala ko za inat iako mi se pre 8 meseci ponovo vratila nesanica koju sam posle par godina normalnog spavanja opet povratila
jel neko gledao, citala sma komentare kazu da je Jorga bila nevaspitana prevrtala oci kad je Marina prical ali da ne duzim...kazu da je sve u svemu neuspela...ne verujem da ce Maja opet u skorije vreme da se izbori za revans emisiju...toliko tema a i vecina ljudi se nakostrese na presnu hranu...steta
ko je gledao kavi su vasi utisci kako je predtavljena tema
moja zamerka je (posto sam odgledala pocetak gde pokazuju kako su ostale voditeljke bile 7 dana eksperimenta na presnoj - a jos u avgustu je najavljena da ce u spetembru biti emisija i da ce voditeljke biti 7 dana na presnoj)....sto je po meni nije dobro , znala sam da nece uspeti, jer ce u tom periodu najverovatnije doci do ciscenja tako da sve ono sto Maja pricala o snazi koju daje presna ce zvucati kao prazna prica, pogotov sa voditeljkama koje ionako su protiv toga i imaju veliki otpor prema toj hrani sa dans omiljnim recima "umerenost"....trebalo je da uzme par gledaoca dobrovoljaca i da im samo doda uz ishranu zelene sokove, tako bi se pokazalo koliko je presna snazna cak i kad se doda, a mesec dana bi imali vremena da prevazidju pocetne lose periode ciscenja....)
Da je tako bilo onda bi dzabe bilo Jorgi da proca stq hoce, jer rezultati govore jace od reci....ovako preveliki otpor voditeljki premalo vremena da bi se videle pozitivne strane presne
inace svaka cast Maji Volk, super dama, pametna, duhovita, i srecom sadm imamao nekog i na tv da gura presnu | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Pon Sep 19, 2011 7:01 am | |
| Ja bila u emisiji u publici kao statista. Ah, mislim da su trebali da pozovu u goste nekog iskusnijeg, starijeg, otresitijeg vegana da bolje poklopi onu Jorgu. Ponasala se kao da je u skupstini. A ova mala je bila mlaka, nja,nja... tako da je publika bila na strani Jorge(cula komentare). Mogli su da pozovu i Georgija Nazarova. | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Uto Sep 20, 2011 9:03 am | |
| Evo emisije:
http://www.prva.rs/media/galleryPopup.jsp?mediaId=6279&mediaSetId=2349&position=1&type=0 | |
|
| |
loonyc Član
Broj poruka : 91 Godina : 38 Lokacija : Subotica Datum upisa : 14.01.2010
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Uto Sep 20, 2011 11:27 am | |
| Pahaha, ceo ''cirkus'' sam odsmejala. Dobro je sto su pozvali gospodjicu koja je zavrsila kurs u Americi i doktorku koja je to odradila kod nas pre 20 godina. Kad ih uporedite, prva lepo vaspitana, dobro gradjena, elokventna, a druga kao sto je anasana napisala kao da udara replike u skupstini. Ajd sto je nekulturna, ali nije prezentovala ni jednu ''jaku'' cinjenicu koja bi poljuljala moj stav o ishrani za jedan milimetar. Tema je obradjena krajnje neozbiljno. Svi se secamo svojih prvih 7 dana na sirovoj hrani...ne ponovilo se. Napala je cak i vegeterijance za koje vecina nutricionista, koji preporucuju meso, nema nekih vecin zamerki jer ipak unose ''proteine''. Mislim da bi bilo ipak bolje da su doveli dr. Sladjanu Velkov, mislim da bi se ona lakse izborila sa ''gospodjom sve znam i zato ne zaklapam'' . | |
|
| |
Arijel5 Član
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Uto Sep 20, 2011 11:49 am | |
| hvala Olivera za link, upravo sam ga odgledala i steta
prvo inace kod ove emisije Zene me nervira sto svaka emisija ima neku dobru i vaznu temu - ali se one toliko rastorocu o nekim glupostima na pocetku, to nije lose treba svaka tema daima taj uvod s nekim zabavnim stvraima ili prosto utiscima ali problem je sto taj "zabavni" deo traje duze nego ono zbog cega je emisija te nedelje - ovako imam osecaj da je jedva 15-tak minuta trajala rasprava o hrani
sto se tice ove emisije, Jorga je stvarno nekulturna (moja drugarica godinama mozda i deceniju ide kod nje zbog viska kilograma, jedno vreme je prestala da ide kod Jorge pre 5 godina, pa je saznala za onu doktrorku koja preporucuje presnu hranu 9ne znam kako se zove) i i kad sam je posle tacno 21 dana presnoj hrani videla u gradu, izgledala je neverovatno 9aj sto se istopila super je smrsala to na stranu) mene je oduusevilo kako joj je kosa i lice izgledali, po prvi put u zivotu sam je pogledala i pomislila kako ima lepu sjajnu kosu, koza na licu je bila prelepa to se ne moze opisati...ali ona nije izdrzala dugo na presnoj i posle se sve vratilo, kilogrami, koza hrapava suva, kosa suvkasta.....i sad je opet kod Jorge)
nadam se da ce sledeci put staviti par doborovoljaca na mesec dana zelenih kasastih bez menjanja ishrane...... | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Čet Sep 22, 2011 12:36 pm | |
| Jao sto ne sedoh iza voditeljki da mogu da dobacujem, nego sam se munula iza kamera medju babe.... | |
|
| |
anasana Urednik
| |
| |
tedi Šef za maštovite dekoracije
Broj poruka : 484 Godina : 43 Lokacija : Beograd Datum upisa : 20.01.2007
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Sre Nov 30, 2011 6:51 pm | |
| http://vimeo.com/32630464 jos jedna emisija koja se bavi istim sadrzajem ... meni se jako dopala gost emisije je bila dr Irena Berer | |
|
| |
drazen Član
Broj poruka : 87 Lokacija : Zemun Datum upisa : 18.07.2010
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Čet Dec 01, 2011 11:55 am | |
| - tedi ::
- http://vimeo.com/32630464 jos jedna emisija koja se bavi istim sadrzajem ... meni se jako dopala gost emisije je bila dr Irena Berer
Fenomenalno! Puno hvala na linku. | |
|
| |
John Dove novi član
Broj poruka : 13 Datum upisa : 09.12.2011
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Sub Dec 24, 2011 4:09 pm | |
| Kakav je skot ova zena u crvenoj haljini! | |
|
| |
Arijel5 Član
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Ned Dec 25, 2011 11:15 am | |
| - John Dove ::
- Kakav je skot ova zena u crvenoj haljini!
jel mislis na jagodu jorgu? | |
|
| |
John Dove novi član
Broj poruka : 13 Datum upisa : 09.12.2011
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Ned Dec 25, 2011 6:33 pm | |
| | |
|
| |
astalos novi član
Broj poruka : 12 Godina : 56 Lokacija : Beograd Zaposlenje : nutricionista hobi : joga,plivanje,kuvanje zdrave hrane Datum upisa : 08.04.2012
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV Čet Jun 07, 2012 9:51 am | |
| Ja sam prosto bila iznenadjena da su zvali Jorgu da bude gost s obzirom da je opste poznata cinjenica da je ona protivnik vegeterijanske ishrane a pri to m je vrlo ostra na jeziku i bezobzirna za sagovornike!!!Znam je licno vec 20 god i ona se drasticno promenila u zadnje vreme ocigledno je nesto muci i ima gomilu privatnih problema.Nemoguce je biti zadovoljan u zivotu i biti toliko negativan prema okolini!!!A ona se pouzdano znam hrani vrlo lose i nepravilno samo ima tu srecu da ima brz metabolizam pa se to na njoj ne vidi. Veliki pozdrav svima na forumu od nutricioniste Maje Astalos | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Emisija "Žene" Prva Srpska TV | |
| |
|
| |
| Emisija "Žene" Prva Srpska TV | |
|