Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
free recepti namaz sladoled maslacka kopriva sirove proso keks kafa kakao oraha avokado jogurt sirova puding vegetarijanci piramida Knjige šargarepa tikvice tofu indijskih vegane sremusa majonez
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 148 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 148 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima

Ići dole 
AutorPoruka
Sanja Novi Sad
novi član
novi član

Broj poruka : 11
Datum upisa : 06.06.2011

Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Empty
PočaljiNaslov: Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima   Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima Icon_minitimePon Jun 06, 2011 1:16 pm

200g klica mungo pasulja
2 kasike orasastih plodova (ja sam pravila sa lesnicima ili brazilskim orasima-svidja mi se u obe varijante)
1 kasika ulja (ja koristima konopljino/laneno/moze bilo koje hladno cedjeno)
soli po ukusu
majcine dusice
bosiljka
korijandera
soja sosa (ko koristi)
sok od pola limuna

Sve osim klica mozete samleti u blenderu ili samo iseckati orasaste plodove i dodati ostale sastojke

PRIJATNO!!!!

ps: KOLICINA je dovoljna za 2 osobe (prema mom iskustvu) jelo je veoma sito. love
Nazad na vrh Ići dole

Klice mungo pasulja sa orasastim plodovima
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Sirove klice - help
» snicle od pasulja
» Salata od pasulja
» Salata od klica mung pasulja

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Sirova - presna hrana (raw food) :: Glavna jela i salate-