| Pomoc!!! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Pomoc!!! Uto Maj 03, 2011 8:43 am | |
| Jel cuo neko o novoj firmi Artemis d.o.o.?
U reklami pisu da susaradnik 1 od najvecih multinacionalnih kompanija na svetu zdrave ishrane i dodataka za ishranu. I da im je sediste u Gospodar Jovanovoj 34.
www.artemis.co.rs
Pitam zato sto imam razgovor za posao kod njih. | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Pomoc!!! Uto Maj 03, 2011 9:27 am | |
| Ne znam ništa o njima, anasana, ali neka ti je razgovor sa srećom! Obavesti nas o rezultatima. | |
|
| |
Vision novi član
Broj poruka : 8 Godina : 54 Lokacija : Smederevo Zaposlenje : servisni inzenjer za medicinsku opremu hobi : zdrav stil zivota i zdrava ishrana Datum upisa : 02.05.2011
| Naslov: Re: Pomoc!!! Uto Maj 03, 2011 5:12 pm | |
| Ah cemu takav vapaj za POMOC !!! Pogledao sam sajt, ne deluje mi kao da ujedaju. Sajt deluje kao da je u razvoju i mirise mi na multi level, protiv kojeg ja licno ne da nemam nista nego ga obozavam, ali nekim ljudima vise treba posao za platu. Idi vidi, pa javi sta je, ako je MLM mozda im se i pridruzim, ako je za platu to mi ne treba vec imam takav posoa. | |
|
| |
anasana Urednik
| |
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Pomoc!!! Sre Maj 04, 2011 8:10 am | |
| Herbalife jeste super i moja kuma je distributer ali..nije veganski pa sam ja odustala. A što piše Artemis umesto Herbalife? i stvarno ko nađe puno mušterija zaista može da se zaradi dosta. Sve najbolje na novom poslu Anansana! | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Pomoc!!! Čet Maj 05, 2011 2:55 pm | |
| Hvala! Kako nije veganski? Na kutiji za sejk ,koliko su mi objasnili stoji da se pije sa mlekom zbog neke deklaracije, a najbolje je sa jos nekim vocnim sokom. I kod nas se proizvodi uvoze iz Italije gde je (kao i u Evropi) zabranjeno koriscenej gmo proizvoda). Sta znam prvo sam ih napala za gmo. Videla sam sastav. Biljke su uglavnom iz Indije, Kine... Videcu vec. | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Pomoc!!! Pon Maj 09, 2011 9:38 am | |
| Nije veganski Anansana. na žalost, jer mi se sviđa i kuma radi tako da..piše leo dole da sadrži mleko. jasno ko dan. tako da ja ne mogu, ali ko je vegetarijanac može da pije:) U pravu si, nije GMO jer se za naše tržište ne pravi u SAD. naš je iz Italije. | |
|
| |
Danica novi član
Broj poruka : 33 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : sideralni astrolog i student filozofije Datum upisa : 14.05.2010
| Naslov: Re: Pomoc!!! Uto Maj 10, 2011 5:56 pm | |
| ljudi, da li neko zna gde se mogu kupiti/poručiti medicinske pijavice u Vojvodini? (najidealnije u okolini Novog Sada)
thanks unapred! | |
|
| |
anasana Urednik
| |
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Pomoc!!! Uto Maj 24, 2011 2:30 pm | |
| Odustala sam od Herbalajfa jer sam cula ne bas lepe informacije. Sad sam nezavisni distributer proizvoda od Alije vere (dodaci za ishranu, kozmetika...). Ko oce nek mi posalje pp. | |
|
| |
Jassmina Član
Broj poruka : 56 Godina : 51 Lokacija : Novi Sad, Srbija hobi : uzgoj pasa Datum upisa : 14.05.2011
| Naslov: Re: Pomoc!!! Čet Jun 02, 2011 7:55 am | |
| Bravo za odustajanje od Herbalife-a. Nedavno je čak i u novinama pisalo o tom njihovom šejku da šteti sluznici creva i može da doprinese raku debelog creva, zaboravila sam kako se sastojak zove koji su naveli a ima ga na ambalaži.
Lično bih volela da verujem (jer još nemam dovoljno ličnog iskustva) da je čoveku potrebna samo kvalitetna hrana, a svi ti dodatci što nisu prirodni... mogu biti štetni. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pomoc!!! | |
| |
|
| |
| Pomoc!!! | |
|