Zadnje teme | » SokovniciNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5 » moj kuvarNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan » kolaci od sojeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan » Soja poreklo priprema i jos po nestoPon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan » kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?Pet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka » Sojino mlekoPet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan » Novi clanSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing » Veganski omletPet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa » Vitamix blenderPet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa » Imate li savet?Sre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman » Totalna terapija Rudolfa BrojsaNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir » Šta raditi kada su ukućani mesožderi?Sre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia » ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOMPet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile » Musaka od spanaca i pirincaPet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile » potrbni saveti novajliji....Pet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol » Tofu - uradi samČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan » Koliko nas je na Facebook-u?Pon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama » Biljna mleka u aparatuČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko » 80/10/10 DietČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko » Lijek za rak ?Pet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381 |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 70 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 70 Gosta :: 1 Provajder Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm |
Čajevi za |
|
|
| VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... | |
| | Autor | Poruka |
---|
sveMIR the Expert
Broj poruka : 141 Godina : 41 Lokacija : sveMir sveMIRA Datum upisa : 17.09.2010
| | | | loonyc Član
Broj poruka : 91 Godina : 38 Lokacija : Subotica Datum upisa : 14.01.2010
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... Pet Mar 18, 2011 7:09 pm | |
| sveMIRA puno ti hvala na ovim klipovima, stvarno je inspirativno koliko je coveku malo potrebno da bi bio srecan. Usput, kako napreduje suncarenje, na koliko si minuta? | |
| | | sveMIR the Expert
Broj poruka : 141 Godina : 41 Lokacija : sveMir sveMIRA Datum upisa : 17.09.2010
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... Pet Mar 18, 2011 7:16 pm | |
| Nema na čemu i drugi put. Ovaj je zaista inspitarivan. Iako se prividno odreknemo nečega, nekog komoditeta ili slično, bivamo višestruko nagrađivani na drugi način. Ih, stala sam na 4. minuti. Ovi oblačni dani mi ne dozvoljavaju da nastavim, ali kako kažu "posle kiše uvek dođe Sunce" Pa ćemo sa užitkom glediti u Sunašce... | |
| | | loonyc Član
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... Pet Mar 18, 2011 8:09 pm | |
| Ja sam stala na 7.20, jako me nervira ova kisa Zanima me da li si imala neke vece promene sto se tice ishrane? Ja sam nekako od 6-og minuta pocela manje da jedem, nije da sam prepolovila obroke, ali za otprilike 10% sam smanjila i jos smanjujem Iskreno, malo mi je to cudno, znam da kazu da to sunce nadomescuje sekundarnu energiju-hranu, ali mi je ipak neobicno. Zbog toga te pitam | |
| | | sveMIR the Expert
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... Sub Mar 19, 2011 10:43 am | |
| Pa nekako mi je spontano naišla ta promena po pitanju ishrane, tj. njenog smanjivanja. U danima kada bi svaki dan radila sungazing, bio bi mi dovoljan samo jedan lagani obrok. Čak sam i taj uzimala bez da osetim glad, ali verujem da bi me grad ščepala u nekom trenutku večeri ili noći, pa sam onda ćopala danju kako bi izbegla večernje obroke. Smršala sam koji kg. ALi ne bih ja to iznela kao najbitniju promenu. Mnogo mi je draža ona koja nema veze sa fizičkim. Duhovno sam živnula, svest mi se promenila i slobodno mogu reći da nisam ista kao ja od pre tri meseca... Rasterećenija sam, pozitivnija, mirnije duše... baš sam zadovoljna.. | |
| | | loonyc Član
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... Sub Mar 19, 2011 11:50 am | |
| Da, naravno, promene na psihicko planu su odlicne, mada mnogo suptilnije od promena u ishrani. Ta neverovatna lakoca postojanja je kod mene kljucna, ali neki skeptici to pripisuju subjektivnoj afirmaciji, mada...mislim da nije bas tako Ali kad ti smanjis unos hrane za npr. 30% e tu nema subjektivnosti...u prevodu nesto se dogadja Neverovatno je, ali ponekada vidjam ljude kako se u parkovima ili pored jezera koncentrisu na sunce-rade suncarenje i vidjam ih sve vise...sto predpostavljam da znaci da ova praksa ''drzi vodu'' | |
| | | sveMIR the Expert
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... Sub Mar 19, 2011 3:38 pm | |
| I ja isto viđam ljude koji gledaju u Sunce super je osećaj. Mislim da nismo ni svesni koliko je zaista veliki broj sangejzera. .. Preko 20 000 na našim područjima. Naravno da i ja mislim da to nije subfektivna afirmacija , ali čak i da jeste (a nije!) - "mene leđa više ne bole" I još jedna bitna stvar ...libido mi je MNOGO izraženiji (iako ni ranije nije bio uspavan ) Inače, Miroslav Kiš je na svojoj FB stranici objavio ovo: "Nemate potrebu da kupujete ovu "njihovu" knjigu u kojoj je uvodnu reč dao sam VLASNIK izdavačke kuće ID "Esotheria", Vladimir Madić. On je takođe bez moje dozvole ubacio u knjigu postupak i benefite/dobrobite sangejzinga sa mog sajta i iz moje knjige koju sam LIČNO ja sastavio, obradio, napisao i uredio "Solarna joga- sangejzing" u izdanju ID "Kuća dobre knjige" iz Novog Sada. Iz svih ovih razloga SLOBODNO skinite i delite ovu knjigu BESPLATNO na dobrobit svima! 4shared.com/document/eNesxoWD/Vina_Parmar-_Solarna_Joga.html SVIM mojim prijateljima specijalan poklon! Knjiga "Solarna joga- Živeći od sunčeve svetlosti (Nauka i umetnost piljenja u Sunce)" u izdanju ID "Esotheria" iz Beograda. To je inače knjiga koju sam ja bio priredio letos u dogovoru sa autrkom Vinom Parmer a pomenuta izdavačka kuća je prisvojila i ukrala sa svim novčanim sredstvima koja su trebala pripasti sangejzingu (oko 4500€). S´pravom vam svima poklanjam ovo delo. Delite dalje i dajte da je skine što više ljudi besplatno!" | |
| | | loonyc Član
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... Sub Mar 19, 2011 4:28 pm | |
| Podrzavam to sto je otvoren sajt na tu temu gde mozemo da razmenjujemo iskustva i pitamo za savete, ali knjiga... Obicno uspem sve da sazmem u par recenica, kada razgovaram sa ljudima o suncarenju. Sve kazem, na sve upozorim i dam korisne smernice, mislim da je to to Iskreno mislim da su sve dobre stvari u zivotu besplatne i jednostavne, samo mi imamo tendenciju da ih komplikujemo Izgleda da si ti dozivela velike promene, mislim u vezi kicme i libida, blago tebi. Kod mene se interesovanje jednostavno prebacilo vise na meditaciju i jogu...mozda je i zbog ishrane-100% raw. Puna sam energije, ali neke mirne, stalozene i spokojne. Polako se vracam empirizmu, slusam svoje telo, a ne novine, tv i reklame koje mi govore sta je dobro za njega, nego ga slusam i pruzam sta trazi I jos jedna bitna stvar, ustvari mislim najbitnija...ponovo VOLIM svoje telo Pre mi je smetao celulit, iako ga skoro ni nemam...ali zaglupljeni mozak...pa sto nisam visa, pa sto nemam lepsi nos, pa drugu boju kose...lista je beskonacna Sada sam sve prihvatila, sve volim i osecam se dobro u svojoj kozi, kao nikada pre. Sve to pripisujem raw prehrani i suncarenju. Moj sud jeste subjektivan, ali ako je svako univerzum za sebe i ako smo svi mi jedna svest koja subjektivno iskusava sebe...sta celulit ili krivi zubi uopste mogu da znace ili poremete?! | |
| | | sveMIR the Expert
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... Ned Mar 20, 2011 11:54 am | |
| Knjiga je za one koji žele do detalja da izuče koncept. Teorijska i naučna pozadina, istorija, i opis prakse. Ima tu stvari koje su zaista korisne za znati.. ali njihovo saznanje naravno apsolutno ništa ne znači bez sprovođenja same prakse. Nisam pronašla trenutak da izučim knjigu, ali od viška ne boli glava Ja još nisam na 100% sirovoj ishrani, ali težim tome. Moram više raditi na jačanju svesne forme suzdržavanja, tj. umerenosti... i učenju kako da želje, strasti, brige usmerim da rade za mene, za moj napredak i rast Duše. Sve borbe su na ličnom nivou.. a sama sebi sam najteži protivnik, ali i najveći saveznik. Telo ima temelj u materijalnom, fizičkom svetu. Ne trebamo mu dozvoliti da bude naš gospodar i da nas razni fizički impulsi (strasti, mržnja, griža savesti...) zbunjuju i prizemljuju, jače vežu za ovaj svet što se usprotno našim težnjama. No ipak, to isto telo treba postovati, a ne prezirati... Trebamo se okrenuti iznutra ka spolja... ja još nisam uspela, ali nadam se da ću se tome jednom približiti .... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... | |
| |
| | | | VIDEO: Čist i sirov način života- iskustva jedne cure... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |