| Ta divna stvorenja | |
|
+9zelika Olivera ANČICA dmitras anasana rain021 brokolica Tea Branko 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Sub Jul 24, 2010 2:55 pm | |
| a inace pamela je trebala da izlozi svoje postere po montrealu i znate sta se deslio: zabranjeno joj je pod izgovorom da je poster izrazito sexisticka reklama....mozete li vi to vjerovati ja sam bila sokirana....sta tu ima seksisticki....mozda je sexi ali ne i sexisticki.....nju su pitali sta misli o tome i ona je izmedju ostalog rekla da je to njeno tijelo i da moze da radi sa njim sta hoce....jasno je da su gradske guzonje htjele da sprijece poruku da dopre do svijeta.....jer je poster trebao da preplavi montreal toliko o demokratiji | |
|
| |
rain021 vege majstor
Broj poruka : 452 Godina : 67 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 01.05.2010
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pon Jul 26, 2010 4:20 am | |
| | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pon Jul 26, 2010 6:52 am | |
| Za Pamelu, ona je carica i Veliki borac za prava životinja i sama je veganka!!! Vlast Kanade me pomalo podseća na našu vlast demokratija u njihovom tumačenju! Olivera ježić je pre pre presladak:) šećer mali:) | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| |
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Uto Jul 27, 2010 6:36 am | |
| Aha znam taj deo NBG često se tu šetamo, moj budući muž je iz Milutina Milankovića..ubi me oji je to blok:))) tamo je lepo, rekla bih da je taj deo do Save najlepši deo NBG:) Ja ne znam ništa o ježevima, kapiram da ne bi znala šta da mu dam da jede:))) al na selu gde mi je baka u Sremu ih ima puno, ima i sova.. | |
|
| |
Lily vege majstor
Broj poruka : 158 Godina : 53 hobi : knjige,fotografisanje prirode Datum upisa : 13.12.2009
| |
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Uto Jul 27, 2010 12:34 pm | |
| | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Uto Jul 27, 2010 2:17 pm | |
| - Citat :
- često se tu šetamo, moj budući muž je iz Milutina Milankovića..ubi me oji je to blok:))) tamo je lepo, rekla bih da je taj deo do Save najlepši deo NBG:)
Ja zivim kod predposlednje tramvajske stanice. A ta ulica Milutinova mislim da je kod buvljaka?!?! Znaci treba jos da se ide tramvajem, da se putuje... Dunavski kej je mnogo lepsi, trebalo bi i savski lepse da urede, i da ga produze do ostruznice i spoje sa uscem, bilo bi mnogo lepo, ali niko da se seti! | |
|
| |
anasana Urednik
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Uto Jul 27, 2010 2:18 pm | |
| E ta kuca mi deluje da je umorna a ne tuzna. Mnogo je trcao i igrao se pa se umorio, deluje kao da ce da zadrema, ili zaspi! | |
|
| |
Lily vege majstor
Broj poruka : 158 Godina : 53 hobi : knjige,fotografisanje prirode Datum upisa : 13.12.2009
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Uto Jul 27, 2010 3:09 pm | |
| - Tea ::
- Lepotan:) jel tvoj:)
Nije moj To je u selu..slucajni susret,pa sam slikala.. | |
|
| |
anasana Urednik
| |
| |
Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pet Jul 30, 2010 5:09 am | |
| А сад свако на свој (па)радни задатак! Атараксични Кучак или еудајмони(јо)олика Кучка, беше чувар/ка Новог гробља у Naisu, на дни 20.IV 2009 године. | |
|
| |
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pet Jul 30, 2010 10:35 am | |
| Мацанка Мачкуљевић | |
|
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pet Jul 30, 2010 11:08 am | |
| jesu to lutalice? jadnici mali...primetila sam da se mace mnogo bolje snalaze na ulici od pasa.. sad se vodi rasprava među nespecistima da li je ispravno kastrirati ili sterisati životinje...ja ipak mislim da jeste jer ljudi pate da imaju rasne životinje pa mešanci gube bitku.. a i postavlja se pitanje da li je ispravno držati životinju u zatočeništvu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pet Jul 30, 2010 11:46 am | |
| - Tea ::
- jesu to lutalice? jadnici mali...primetila sam da se mace mnogo bolje snalaze na ulici od pasa..
sad se vodi rasprava među nespecistima da li je ispravno kastrirati ili sterisati životinje...ja ipak mislim da jeste jer ljudi pate da imaju rasne životinje pa mešanci gube bitku.. a i postavlja se pitanje da li je ispravno držati životinju u zatočeništvu... Da to su lutalice, peripatetičarske skoro. (:-Д)))
Životinje ne bi trebalo mučiti na mnoge moguće ljudovišne načine, niti ih držati u nekom ,,veselničkom'' zatočeništvu! Sada nešto premišljam about ugroženosti tih mnogih naših pasa & mačaka koji silom (ne)orilika obitavaju na ulici. Mačke su u toj sumornoj stvari ipak u značajnoj prednosti u odnosu na kučiće. Zašto? Čini mi se da su manje izložene pomenutom gnusnom ljudovišnom gnevu(nasilju i trovačkom istrebljivanju), jer one su samo ipak mazne ,,mace'' lutalice,(osim ako su crne boje i bezobrazno nekom ljudovu pređu put), dok su psi/kerovi lutalice vazda na tapetu raznih poremećenih ličnosti koji ih s nadmenim užitkom tamane, te tzv. zabrinutih građana, koji ih veoma mrze, plaše ih se ili su posve indiferentni u vezi njihove lake sudbine... Uostalom to je već stara priča, bazirana na odvratnom stereotipu o pasjem životu, to jest na tome da su psi lutalice samo prljave džukele koje laju i ujedaju muškardine, ženskinje & ostalu nejač bez ikakvog razloga, te ih treba eliminisati, ili barem ćušnuti ili šutnuti, onako usput, da se zna neki red, bre! Pa kad nemaju pedigre, eto im ga na, tralalalalaahh... Neudomljeni/nezbrinuti Murov/šarov/ kuja bez pedigrea su skoro kao neka čistačica bez diplome o svršenoj osnovnoj školi koja sanjari da će jednoga dana postati VKV kafe-kuvarica i kahvu servirati direktoru svojeručno... | |
|
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pet Jul 30, 2010 12:15 pm | |
| Meni bude krivo što mi je mačka u stanu...al kad pogledam..dugodlaka mešanka..samo na stan naviknuta..ne zna da lovi..šta bi radila napolju..ko što napisah jednom na fb, grad je surov za životinje, veoma surov..al nemam opravdanje što mi je u stanu.jedino da ima da jede i da je neko voli... Glavna stavka protiv pasa je: Jao napašće dete, šta bi ti da tvoje dete napadne čopor! realno, nikad me pas nije napao..al ima ljudi koje jeste, pa to opet nije razlog da ih šutnem..duša me boli kad vidim one okice..vedrije od ljudskih... mace se popnu u kontejner, skoče u nečije dvorište..ma snađu se..a ovi jadnici samo za ljudima, pripitomismo ih od vukova..eto nam sad, stvorenja potpuno zavisna od nas.. daće neko 900 evra za one..francuske buldoge što hrču i prde po ulici (da izvineš) al samo da je rasno, posh, fancy.. bolje da ćutim:) nek je što više nas koji ne jedemo meso, neki i mleko i jaja..nek nas je što više koji nećemo šutnuti nego nahraniti lutalicu..već će biti malo bolje... | |
|
| |
rain021 vege majstor
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pet Jul 30, 2010 5:27 pm | |
| Moje macke ( stanarke ) su imale obicaj da odu na nekoliko dana pa se vrate kuci, tako da me nije pekla savest, vise sam se brinula. Jedan macor je uvek dolazio kuci rascerupan i tanak kao zilet, onda se lepo kod kuce oporavljao do sledeceg izlaska. Gledala sam nedavno na nekom kanalu kako prave cyber vuka jer su i njih potamanili zbog ovaca. Vukovi nisu vegetarijanci i sta sad da se radi, mozda su mogli da izmisle nesto drugo, ali nisu | |
|
| |
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Čet Avg 05, 2010 8:00 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
rain021 vege majstor
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Pet Avg 06, 2010 8:09 am | |
| ! A ova dama, snimljena 08.04.o.g. se zove LInda | |
|
| |
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Sub Avg 07, 2010 9:10 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Sub Avg 07, 2010 9:18 am | |
| | |
|
| |
rain021 vege majstor
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Sub Avg 07, 2010 2:44 pm | |
| Znas Bobe, ja se sve plasim kad saljem te Lunje da neko ne odluci da se "pobrine" za njih. O Lindi sam mogla reci koju rec vise, npr. kako sam saznala njeno ime i sl., ali se bojim da ne pokrenem neku nezeljenu reakciju ( mozda sam suvise paranoicna ? ) Evo jednog Avganistanskog lepotana, dok mu je gazdarica u prodavnici, bas je hteo da mi pozira | |
|
| |
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Sub Avg 14, 2010 8:59 am | |
| | |
|
| |
rain021 vege majstor
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja Sub Avg 14, 2010 9:15 am | |
| Nego sta ! Kad onomad jos nisam znala sta mi je ( mislim na hipertireozu ) jedan macorcic mi je po celu noc spavao na vratu, a znas vec da se prica da macke osecaju neke nase zdrav. tegobe ( nekao vise volim ovog smajlija bez obzira koji mu je "nick" nadenut, nego onog koji me izgledom podseca na nekog ko se upravo uneredio u gace, izvinjavam se svim "fincima" ) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ta divna stvorenja | |
| |
|
| |
| Ta divna stvorenja | |
|