Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Spermom protiv depresije Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Spermom protiv depresije Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Spermom protiv depresije Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Spermom protiv depresije Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Spermom protiv depresije Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Spermom protiv depresije Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Spermom protiv depresije Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Spermom protiv depresije Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Spermom protiv depresije Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Spermom protiv depresije Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Spermom protiv depresije Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Spermom protiv depresije Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Spermom protiv depresije Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Spermom protiv depresije Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Spermom protiv depresije Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Spermom protiv depresije Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Spermom protiv depresije Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Spermom protiv depresije Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Spermom protiv depresije Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Spermom protiv depresije Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
Knjige sladoled majonez sremusa kafa indijskih keks sirova proso sirove kopriva oraha vegetarijanci kakao puding piramida šargarepa maslacka tofu vegane avokado namaz jogurt tikvice recepti free
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 107 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 107 Gosta

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Spermom protiv depresije

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
anasana
Urednik
Urednik
anasana

Broj poruka : 2174
Godina : 45
Datum upisa : 09.02.2009

Spermom protiv depresije Empty
PočaljiNaslov: Spermom protiv depresije   Spermom protiv depresije Icon_minitimeNed Nov 01, 2009 7:53 am

Novo otkrice je da sperma utice na raspolozenje zena. One koje sa partnerom imaju sex bez zastite manje su depresivne.
Misli se da su za to zasluzni hormoni sperme koji se apsorbuju kroz vaginu.
Sperma je tecnost vrlo komplesnog sadrzaja- spermatozoidi cine samo njen 1%. Ona sadrzi preko 300 vrlo korisnih sastojaka kao sto su: belancevine, enzimi, fruktoza, cink...

Casopis Stil
Nazad na vrh Ići dole
http://www.google.rs
Bed Bob
U(ne)rednik (former)
U(ne)rednik (former)
Bed Bob

Broj poruka : 747
Godina : 57
Zaposlenje : ForUMaš
hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Spermom protiv depresije   Spermom protiv depresije Icon_minitimeSub Avg 14, 2010 2:16 am

anasana ::
Novo otkrice je da sperma utice na raspolozenje zena. One koje sa partnerom imaju sex bez zastite manje su depresivne.
Sperma je tecnost vrlo komplesnog sadrzaja- spermatozoidi cine samo njen 1%. Ona sadrzi preko 300 vrlo korisnih sastojaka kao sto su: belancevine, enzimi, fruktoza, cink...

Casopis Stil
,,Seks za dobro raspoloženje

TAJNA NASMEJANIH ŽENA

Hormoni koji se nalaze u spermi uklanjaju depresiju i loše raspoloženje kod žena čiji partneri ne koriste prezervativ

Spermom protiv depresije Seks119

Najnovija istraživanja seksologa i fiziologa potvrđuju staru
maksimu da je „Kondom nesigurna odbrana protiv začeća i čelični oklop
protiv zadovoljstva". Naučnici sa Univerziteta Njujork dokazali su da se
u spermi nalaze hormoni „dobrog raspoloženja", koji u organizam žene
dospevaju kroz vaginu, što uslovljava da se žena oseća dobro i
zadovoljno, ali su i upozorili da njihovi rezultati ne smeju biti razlog
za nebezbedni seks bez zaštite.
„Želim da naglasim kako mi ne preporučujemo da partneri ne koriste
kondom. Očigledno, neželjena trudnoća ili bolesti koje se prenose
seksualnim kontaktom uništavaju svako psihološko zadovoljstvo koje
pružaju hormoni iz sperme" - naglasio je dr Gordon Galup, koji je
predvodio tim naučnika čije nalaze je objavio časopis Nju sajentist.
Istraživači su ocenjivali raspoloženje 300 studentkinja, koristeći standardna pitanja o njihovom seksualnom životu.
Rezultati na skali od 1 do 20 pokazali su da je njih 17 „umereno depresivno" jer imaju istovetan broj „poena".
Studentkinje čiji partneri nikada nisu koristili kondom dobile su
ocenu osam dok su dame koje su povremeno imale seksualne odnose bez
kondoma zaradile 11,3 poena. Međutim, studentkinje koje potpuno
apstiniraju ocenjene su sa 13,5.

Sperma protiv depresije
Depresija i loše raspoloženje kod studentkinja čiji partneri povremeno
ili nikada ne koriste kondom bile su sve izraženije što su duže
apstinirale. Naučnici su tragali i za drugim faktorima koji mogu uticati
na loše raspoloženje kao što su korišćenje antibebi pilula, učestalost
seksualnih odnosa i lični mentalni i fizički sklop, ali su ustanovili da
nijedan od njih ne utiče na nalaze. Za seksologe i fiziologe rezultati
istraživanja nisu potpuno iznenađenje jer je odavno poznato da sperma
sadrži nekoliko hormona koji „kontrolišu raspoloženje žene", pored
ostalih i testosteron.
„Neke od ovih hormona pronašli smo u krvi žena samo nekoliko časova
posle seksualnog odnosa bez kondoma" - izjavio je dr Galup."http://www.stil-magazin.com/clanak/broj-119-6-april-2009/tajna-nasmejanih-zena Spermom protiv depresije 96526 Spermom protiv depresije 64847 Spermom protiv depresije Zaljublj Spermom protiv depresije 516120
Nazad na vrh Ići dole
sinisa
vegan vegan
vegan vegan
sinisa

Broj poruka : 237
Godina : 66
Zaposlenje : IT
hobi : cveće i sve vezano za biljke
Datum upisa : 24.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Spermom protiv depresije   Spermom protiv depresije Icon_minitimeSub Avg 14, 2010 2:30 pm

Casopis Stil

Anasana to što si napisala nije ništa novo. Časopis Stil je samo prepisao ono što piše u medicinskim knjigama o sexologiji, kao u knjigama istočnjačkih mudraca pa i o yogi. Hrabro je od tebe što si pokrenula ovu temu jer je vrlo važna za zdravlje žena. Da sam ja zapoćeo ovu temu proglasili bi me manijakom, zar ne? Spermom protiv depresije Icon_smile. Ženama su potrebni hormoni koji se nalaze u spermi jer kao što znaš da žene nemaju testosteron odnosno hromozomski su XX. Jedini način da ga apsorbuju je putem ljubavnog odnosa sa svojim partnerom. Između ostalog putem ljubavnog odnosa razmenjuju se i energije između partnera jer kako vagina upija muške telesne tečnosti tako i penis upija ženske telesne tečnosti. Znam da će ovo što pišem verovatno izazvati podsmehe i "gađenje" jer ovo je Balkan pa za takve predlažem "zalivanje na daljinu" . Inače je ova tema vrlo ozbiljna i zanimljiva a opširnije cu pisati samo da prikupim malo više podataka iz knjiga koje sam pročitao pre više od 20 godina na ovu temu. Inače ja i Milica ne koristimo kondom (naravno pre svega smo prošli sve preglede). Iz ličnog iskustva znam da smo mnogo mentalno zdraviji i bliži jedno drugom. Ljudi vole da banalizuju sve pa i muško ženske odnose. Ljubavni odnos nazivaju "sexom". Za mene je vođenje ljubavi umetnost, koja nema granice, podstiče maštu i kreativnost kako u krevetu tako i u životu. Treba uživati u životu opušteno a sve predrasude i tabui su samo kočnice i sputavaju nas. Spermom protiv depresije Icon_smile. Kao što uživamo u dobroj hrani ili lepoj pesmi, zašto ne bismo uživali u ljubavmom zagrljaju Spermom protiv depresije Srce sa voljenom osobom?

P.S. Za početak svakom predlažem da pročita "Kama Sutru" pa ćete shvatiti da ovo nisu nikakvi tabui.
Nazad na vrh Ići dole
anasana
Urednik
Urednik
anasana

Broj poruka : 2174
Godina : 45
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Spermom protiv depresije   Spermom protiv depresije Icon_minitimeNed Avg 15, 2010 11:24 am

Spermom protiv depresije Icon_razz Smesno mi je kad se setim serije rezi me i scene kako 1 zena otkriva tajnu svoje lepe koze kozmeticarkama u pokusaju , a to je da od sinova uzima spermu i maze je nalice. Onda su te zene kozmeticarke (1 od njih bivsa zena 1 od plasticnih hirurga), uzele recept patentirale ga i napravile kremu sa spermom. A najbolja scena je kad je 1 zena pomirisala kremu i rekla "Jao mirise kao lice moje dobre prijateljice".

http://www.charmedserbia.com/users/2314/62/50/73/smiles/88530.gif
Nazad na vrh Ići dole
http://www.google.rs
sinisa
vegan vegan
vegan vegan
sinisa

Broj poruka : 237
Godina : 66
Zaposlenje : IT
hobi : cveće i sve vezano za biljke
Datum upisa : 24.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Spermom protiv depresije   Spermom protiv depresije Icon_minitimeNed Avg 15, 2010 12:06 pm

Spermom protiv depresije Icon_razz Smesno mi je kad se setim serije rezi me i scene kako 1 zena otkriva tajnu svoje lepe koze kozmeticarkama u pokusaju , a to je da od sinova uzima spermu i maze je nalice. Onda su te zene kozmeticarke (1 od njih bivsa zena 1 od plasticnih hirurga), uzele recept patentirale ga i napravile kremu sa spermom. A najbolja scena je kad je 1 zena pomirisala kremu i rekla "Jao mirise kao lice moje dobre prijateljice".

http://www.charmedserbia.com/users/2314/62/50/73/smiles/88530.gif

To je radila moja prva devojka (tada sam imao 18 godina). U to doba mi uopšte nije bilo jasno zašto to radi. Bio sam ubeđen da me mnogo voli Spermom protiv depresije Icon_smile. Onda mi je objasnila da sperma najbolje zateže i čisti kožu lica (sprečava pojavu bora). Najbolje od svega je kad tako izađemo u grad. Da li smo se ljubili? Naravno da jesmo. Vrh cele priče je kad se izljubi sa prijateljicama, a samo smo mi znali našu malu tajnu i tajnu njene super kože lica. Naravoučenije oprez sa ljubljenjem "sa perverznim" damamaSpermom protiv depresije Icon_lol. Mada nevidim prepreku da to isto isprobaju i muškarci sa svojom spermom, Bar imamo "materijala" Spermom protiv depresije Icon_lol.
Šalu na stranu ipak ne treba tako izlaziti u grad. Posle sat vremena tretmana treba se umiti jer današnje vreme nije kao što je nekad bilo (tada nije bilo bolesti kao danas).
Nazad na vrh Ići dole
Bed Bob
U(ne)rednik (former)
U(ne)rednik (former)
Bed Bob

Broj poruka : 747
Godina : 57
Zaposlenje : ForUMaš
hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Spermom protiv depresije   Spermom protiv depresije Icon_minitimePon Avg 16, 2010 8:44 am

Spermom protiv depresije Icon_razz Onda su te zene kozmeticarke (1 od njih bivsa zena 1 od plasticnih hirurga), uzele recept patentirale ga i napravile kremu sa spermom.
Ха, хе, ето конструктивне серије! Spermom protiv depresije Icon_exclaim
Таквим еликсир-донаторством многи добровољни онанисти (кад им је већ такав неповољан хороскоп) могли би стећи ласкаво звање ,,великог добротвора", или пак ако су трговачки настројени, имати другу шаку пуну шолда... Spermom protiv depresije Icon_lol Spermom protiv depresije 58866
Сетио сам се сада оног смехотресног скеча Монтипајтоноваца: ,"Every Sperm Is Sacred" is a musical sketch from the movie Monty Python's The Meaning of Life." Spermom protiv depresije Icon_biggrin Spermom protiv depresije Icon_razz
Хи, хи, их, кад може сперма да послужи и против бора и за ,,душу" - против депресије, онда(к) влашац нек се (с)нађе код скорбута и анемије! Spermom protiv depresije Icon_lol Spermom protiv depresije Icon_wink
СЕМЕ ДИВЉЕГ ЛУКА ВЛАШЦА
Funny Image
Spermom protiv depresije 96eb8d721c9340adef546b2f59cf4f45
Nazad na vrh Ići dole
mimarinkovic
novi član
novi član

Broj poruka : 4
Datum upisa : 30.10.2011

PočaljiNaslov: Re: Spermom protiv depresije   Spermom protiv depresije Icon_minitimeNed Jan 22, 2012 4:15 pm

Zanimljivo .... Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
http://www.it-usluge.net
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Spermom protiv depresije   Spermom protiv depresije Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Spermom protiv depresije
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» BILJKE PROTIV ZRACENJA
» LEK PROTIV PIJANSTVA
» PROTIV ZULJEVA
» PROTIV MAMURLUKA
» Recepti protiv mamurluka

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu