Helena raw expert
Broj poruka : 667 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 12.05.2007
| Naslov: Pogaca sa zacinima Ned Jun 15, 2008 4:37 pm | |
| Ne znam kako bih ovo jelo nazvala,mene podsjeca na pogacu,moju mamu na talijanku bruschetu,uglavnom fino je kako god ga zvali Jela mi se zapravo pizza a nisam imala ni sampinjona ni maslina ni paradajz sosa i onda sam odlucila napraviti neku improvizaciju ali naglasak je bio na zacinima i hrskavosti : - Zamijesila sam tijesto od 3 vrste brasna, ista kolicina svakog : kukuruzno,integralno i polubijelo,soli,praska za pecivo,tople vode,ruzmarina (moze bosiljak umjesto razmarina) Tijesto razvaljajte kako zelite i zatim : - premazite maslinovim ulje,stavite plockice paradajza,posipajte s malo delikatesnog kvasca,cesnjaka u prahu,bosiljka/ruzmarina,soli,sjemenki crnog sezama,soli i ponovo poprsajte maslinovim uljem. Zapecite na najjacoj temeraturi u pecnici dok ne zarumeni,20 min?nisam sigurna Kora je hrskava,tijesto je ukusno i pogaca je bogata okusom i "saftna". Pun pogodak ! | |
|
anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Pogaca sa zacinima Ned Jul 27, 2008 6:21 pm | |
| po drugi put spremam ovu pogacu,tesko joj je odoleti...odlicna je ...danas sam dodala puno mesavine italijanskih zacina | |
|