Zadnje teme | » SokovniciNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5 » moj kuvarNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan » kolaci od sojeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan » Soja poreklo priprema i jos po nestoPon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan » kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?Pet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka » Sojino mlekoPet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan » Novi clanSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing » Veganski omletPet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa » Vitamix blenderPet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa » Imate li savet?Sre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman » Totalna terapija Rudolfa BrojsaNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir » Šta raditi kada su ukućani mesožderi?Sre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia » ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOMPet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile » Musaka od spanaca i pirincaPet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile » potrbni saveti novajliji....Pet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol » Tofu - uradi samČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan » Koliko nas je na Facebook-u?Pon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama » Biljna mleka u aparatuČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko » 80/10/10 DietČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko » Lijek za rak ?Pet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381 |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 152 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 152 Gosta :: 1 Provajder Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm |
Čajevi za |
|
|
| preciscavanje vode | |
|
+12Arijel5 Lily Bambina Olivera scarface Ralic lajkol Savetnik ecolog Branko anett mama3 16 posters | |
Autor | Poruka |
---|
The Darkest Star Član
Broj poruka : 123 Datum upisa : 03.07.2010
| Naslov: Re: preciscavanje vode Ned Jul 04, 2010 8:32 pm | |
| | |
| | | Lily vege majstor
Broj poruka : 158 Godina : 53 hobi : knjige,fotografisanje prirode Datum upisa : 13.12.2009
| Naslov: Re: preciscavanje vode Pon Avg 30, 2010 9:43 pm | |
| Pre 7 dana smo menjali filter na uredjaju za preciscavanje vode(ispod sudopere,kao na slici par postova iznad)..Ovo je strasno kako je filter prljav a kroz njega prolazi "cista" voda iz slavine.Za 6 meseci,od "obicne" vode filter je kao da ste ga prelili kuvanom jakom crnom kafom.Za ne poverovati!Ne bih se ni za kakvo blago odrekla ovog filtera,a vodu sa obicne cesme koristim samo za pranje posudja. | |
| | | Lily vege majstor
Broj poruka : 158 Godina : 53 hobi : knjige,fotografisanje prirode Datum upisa : 13.12.2009
| Naslov: Re: preciscavanje vode Ned Dec 12, 2010 7:34 pm | |
| evo i davno obecani izgled filtera posle promene..cisti je beli filter bez mrezice,a u sredini je zamenjeni filter kroz koji je prosla "cista" voda.. | |
| | | belleamie novi član
Broj poruka : 42 Godina : 37 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.08.2011
| Naslov: Re: preciscavanje vode Čet Okt 27, 2011 6:55 am | |
| I ja imam slican sistem uskoro ce godinu dana kako ga imam i svi su primetili razliku, komsije su cak dolazile i tocile od mene vodu u balone. sada sam kupila jos jedan za drugi stan. http://www.hydrolux.info/english/home.htm Menjam filtere na 6 meseci i to je to. Meni licno to nije skupo, ni aparat, ni filteri, jer znam u sta sam ulozila svoj novac. U svoje zdravlje Jer bez ciste vode nismo ni mi cisti | |
| | | Rezoman novi član
Broj poruka : 6 Datum upisa : 13.10.2011
| Naslov: Re: preciscavanje vode Pon Nov 21, 2011 7:41 am | |
| Pogledajte film i saznacete fantastichne chinjenice o vodi. Mene je odushevio.
Voda https://www.youtube.com/watch?v=iWcPGw32MVI
Voda 2 https://www.youtube.com/watch?v=8X2zNI4bvZw | |
| | | Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: preciscavanje vode Pon Nov 21, 2011 8:54 am | |
| Ne bih se bas slozio da u toj prici o vodi ima puno istine. Ali prica je lepa, kao neka bajka, pa ko voli bajke...
U svakom slucaju, dobro dosao (se aktivirao) Rezoman !
| |
| | | Rezoman novi član
| Naslov: Re: preciscavanje vode Pet Nov 25, 2011 7:56 am | |
| Hvala na dobrodoslici Inace, ne vidim razlog zasto bi neko pricao takve bajke...sta neko ima od toga? Nije teorija zavere pa da povlaci sumnjivosti. Molim Vas dajte mi detaljnije mishljenje, otvoren sam za sve. | |
| | | Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: preciscavanje vode Pet Nov 25, 2011 11:33 pm | |
| Da ne ulazimo u razloge zasto to neko radi, ali cinjenica je da ljudi izbacuju kojekakve teorije. Navodno prskanje iz aviona, suncarenje, npr. energetske grane alternativne medicine, sirok je dijapazon. Ljudi su skloni verovanju u bajke. Kriticko misljenje nije razvijeno i lako poveruju u razne stvari. Znam da se sad mnogi nece sloziti, ali ponajbolji primer je sto u 21. veku crkva i danas ima povlascen status umesto da je odavno spakovana u muzeje...
LM, da se vratimo na vodu. Ako ces da verujes u tu pricu o memoriji vode i sl. moras da odbacis klasicnu nauku. Ne znam koliko si blizak sa naukom, fizikom pre svega, ali odbaciti vekovno istrazivanje i potvrdjeno znanje zbog jednog filmica je neozbiljno. Ti sto prave takve filmove su cak bili dovoljno drski da se usude da javno prikazu svoje rezultate, pred TV kamerama, pa zacudo onda im bas nije uspeo experiment. Naravno nasli su neko opravdanje...
Nemoj da pomislis da sam "vernik" nauke. Nauka, tj. naucna otkrica su podlozna promenama. Ali da bi se neki naucni stavovi promenuli, potrebno je ozbiljno istrazivanje, dokazi, provera. Te "rezultate" o vodi, koliko ja znam nije NIKO potvrdio. Ako znas nesto vise o tome napisi. | |
| | | Rezoman novi član
| Naslov: Re: preciscavanje vode Sre Nov 30, 2011 10:24 am | |
| Ne znam mnogo vishe o tome nego shto je u filmovima nazalost, i shto sam josh na par mesta chuo o istim stvarima. Moze biti da je problem (kod mene) nedostatak kritichkog mishljenja. Mozda samo zelim da verujem u bajke pa sam i poverovao. Ali ne mogu ni Vas uzeti zdravo za gotovo jer sam nakon chitanja Kineske studije - moc ishrane, i prichajuci sa ljudima o tome nailazio na slichne reakcije - Ma daj, ljudi ne mogu bez mesa... bla bla bla... mleko je zdravo... bla bla bla... evolucija...bla... proteini... bla... - mada ne kazem da prichate gluposti. Gde biste svrstali one pahuljice vode nakon izlaganja vibracijama klasichne muzike? u kutiju sa dokazima ili u kutiju za nevidljivim ruzichastim jednorogom? shala mala... | |
| | | Branko Urednik
| Naslov: Re: preciscavanje vode Čet Dec 01, 2011 8:13 am | |
| Naravno da ne treba ni meni niti bilo kome verovati. Treba se dokazima uveriti. Prihvatiti film sa Youtube-a kao dokaz je neozbiljno. Tamo ima i levitacija (ne mislim na madjionicare, oni priznaju da je u pitanju trik, nego na ljude koji tvrde da zaista levitiraju), perpetuum mobile je obicna stvar... Tako bih i doticne pahuljice jednostavno strpao u izmisljotine. Dok ne vidim da je neki NAUCNI institut potvrdio taj experiment. Homeopate imaju tu ideju da voda pamti i sl, ali pred naucnom proverom je tvrdnja pukla. Nego bas smo se udaljili od teme. Ako nastavimo, prebacicu ovu nasu prepisku u drugi deo foruma... | |
| | | rmaric novi član
Broj poruka : 1 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 24.11.2012
| Naslov: Re: preciscavanje vode Sub Nov 24, 2012 1:06 pm | |
| Preporucujem uredjaje za preciscavanje NOBEL zato sto sigurno rade na principu reverzne osmoze sto je garant potpuno ciste vode, dobre i ekspeditivne servisne sluzbe i jake prodajne sluzbe. Naravno, ne treba zanemariti ni povoljne uslove za kupovinu uredjaja. Na raspolaganju sam za sve potrebne informacije. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: preciscavanje vode | |
| |
| | | | preciscavanje vode | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |