Branko Urednik

Broj poruka : 1735 Godina : 60 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
 | Naslov: Pohvala ! Uto Feb 19, 2008 11:17 am | |
| Da ne bude da samo kritikujemo... Mada obicno strepim cim pisem neku poruku, ili kliknem na link - sta ce biti sa forumom kad se vratim (hoce li ostati spisak novih poruka), evo sta se desilo danas: Taman sam pogledao prvu poruku i pukne nam internet ovde u firmi. Otprilike posle jedno tri sata veza se ponovo uspostavi i forum nastavi tamo gde je stao ! Svaka cast, moze on samo kad hoce  | |
|
Bed Bob U(ne)rednik (former)

Broj poruka : 747 Godina : 55 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
 | Naslov: Re: Pohvala ! Uto Feb 19, 2008 11:51 am | |
| Da, Branko danas su net (s)veze od jutros u "zbunu", barem sam se i ja u to uverio. Evo, sad preko nekog "Dajl apa" pokušavašavam "fast guslarsku" konekciju ako... ne cabl-vezica with podvezicama ne proradi naprasno! Pohvalama nikad kraja... pogotovu na ovi dan "D", nakon dana "A", "B", i "C"... he, he, ha, još sam kanda živ(ahan) i ja...! | |
|