Olivera Sprout

Broj poruka : 1162 Godina : 55 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
 | Naslov: Postavljanje slika u galerije Pon Dec 24, 2007 10:04 pm | |
| Kad vidim sve te prelepe slike hrane, naročito ovo što sad postavlja Helenica, memogu a da vas ne zamolim da postavite svoje slike u galerije, ako vas na mrzi  pa da još malo obogatimo sadržaje U svakom slučaju, za galerije važi da otvorite svoje, ako neko ima problem ili spec želju neka mi javi na pp, a upload-uju se slike max 800x600 eto tako, ime i teme za galerije birate sami  | |
|
Helena raw expert

Broj poruka : 667 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 12.05.2007
 | Naslov: Re: Postavljanje slika u galerije Pon Dec 24, 2007 10:15 pm | |
| Pozdrav draga Olivera ! Uzela sam si u misiju da podijelim i vizualno s vama malo sve te fine receptice,ljudi obicno lakse probaju recept kada ga vide (nadam se da su vam se svidjele slikice jer ako jesu bit ce ih jossss  ) ali ja sam malo nova u tome pa me zanima jesu mozda prevelike? I da li da u te galerije stavljam slike nevezane uz recepte ili i one koje sam vec stavila uz neki recept,cisto da budu sve na jednom mjestu? Hvala i pozdrav ! | |
|
Olivera Sprout

Broj poruka : 1162 Godina : 55 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
 | Naslov: Re: Postavljanje slika u galerije Pon Dec 24, 2007 10:46 pm | |
| Helenice, super je sve što postaviš uz recepte, i ja isto mnoogo volim da vidim sliku kad se postavi recept; Možeš slobodno da postavljaš u galerije i ono što je već priloženo uz recepte, ma, kako ti volja veliki pozdrav! | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Postavljanje slika u galerije  | |
| |
|