Zadnje teme | » SokovniciNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5 » moj kuvarNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan » kolaci od sojeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan » Soja poreklo priprema i jos po nestoPon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan » kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?Pet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka » Sojino mlekoPet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan » Novi clanSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing » Veganski omletPet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa » Vitamix blenderPet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa » Imate li savet?Sre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman » Totalna terapija Rudolfa BrojsaNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir » Šta raditi kada su ukućani mesožderi?Sre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia » ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOMPet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile » Musaka od spanaca i pirincaPet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile » potrbni saveti novajliji....Pet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol » Tofu - uradi samČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan » Koliko nas je na Facebook-u?Pon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama » Biljna mleka u aparatuČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko » 80/10/10 DietČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko » Lijek za rak ?Pet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381 |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 43 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 43 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm |
Čajevi za |
|
|
| Dopunite svoj profil | |
|
+3ivana FelisDomestica Viki de Marko 7 posters | Autor | Poruka |
---|
Viki de Marko Počasni član
Broj poruka : 164 Godina : 51 Lokacija : Smederevo hobi : hobi - Web grafika Datum upisa : 03.01.2007
| Naslov: Dopunite svoj profil Uto Feb 20, 2007 3:26 pm | |
| Vidim da nisu svi korisnici upisali sve svoje podatke. Bilo bi lepo da dopunite svoje profile, tako da mozemo da vas gledamo "u oci". Obavezno popunite i datum rodjenja, da bi nam kalendar bio sto sareniji i potpuniji. I naravno mesto odakle ste, da bi smo znali koliko se prostiremo, i kolika je teritorija koju obuhvatamo. Hvala Vam unapred. | |
| | | FelisDomestica vege majstor
Broj poruka : 192 Godina : 62 Lokacija : Beograd hobi : Setnje po prirodi i proucavanje gljiva i bilja... Datum upisa : 29.01.2007
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Uto Feb 20, 2007 3:37 pm | |
| - Viki de Marko ::
- Vidim da nisu svi korisnici upisali sve svoje podatke.
Bilo bi lepo da dopunite svoje profile, tako da mozemo da vas gledamo "u oci". Obavezno popunite i datum rodjenja, da bi nam kalendar bio sto sareniji i potpuniji. Hvala Vam unapred. Viki, lepo je to sto ti zelis da mi dopunimo svoj profil, ali da sam zelela vise da napisem o sebi, ucinila bih to odmah. Mislim da sam sasvim dovoljnu kolicinu informacija o sebi iznela u javnost. Moracu da te razocaram, ali za sada u mom profilu ostaje samo ono sto vec pise. | |
| | | Viki de Marko Počasni član
Broj poruka : 164 Godina : 51 Lokacija : Smederevo hobi : hobi - Web grafika Datum upisa : 03.01.2007
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Uto Feb 20, 2007 4:10 pm | |
| Zao mi je sto ne zelis da podelis sa nama svoj rodjendan, ali svako odlucuje u svoje ime. Ovo je vise bilo namenjeno onima koji zele da ostave podatke, a ne znaju da se snadju. | |
Broj poruka : 192 Godina : 62 Lokacija : Beograd hobi : Setnje po prirodi i proucavanje gljiva i bilja... Datum upisa : 29.01.2007
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Uto Feb 20, 2007 4:22 pm | |
| - Viki de Marko ::
- Zao mi je sto ne zelis da podelis sa nama svoj rodjendan, ali svako odlucuje u svoje ime.
Ovo je vise bilo namenjeno onima koji zele da ostave podatke, a ne znaju da se snadju. Ma nije sve to bitno, ali na forumima treba biti izuzetno precizan kada se neki podaci traze, i to treba naglasiti. U tom slucaju se oni koji nisu pozvani ne bi ni javljali da postuju. Inace, da ne izgledam kao neki akrep koji ne voli da se druzi, moram da objasnim, da rodjendane smatram veoma intimnim proslavama. Ipak, vrlo rado cestitam svakome ko drzi do toga. | |
| | | ivana novi član
Broj poruka : 8 Lokacija : Zagreb, Hrvatska hobi : prevoditeljica Datum upisa : 11.05.2007
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Ned Maj 13, 2007 3:41 pm | |
| Neki dan sam se prijavila na Forum i djelomično popunila profil. Izostavila sam ono o godini rođenja. No, sada kad se inzistira unijela sam i taj podatak (1948.) . Koristim priliku pa ću se predstaviti (ako nekog zanima). Mama sam jednog Marka (dipl.ing. računarstva, vegan) i 5 predivnih pasa razne dobi, vrsta. Sve smo ih spasili s ulice ili od šintera. http://tinyurl.com/33sduf http://public.srce.hr/zenske_stranice/dog_life.htm Nakon 23 godine radnog života izgubljene po raznim firmama, 1997. donijela sam najpametniju odluku u životu. Postala sam "freelancer" (slobodnjak). Prodali smo stan u Zagrebu, izgradili kuću s velikim vrtom na selu, tako da naši psi imaju puno prostora. Ja se prevođenjem mogu baviti sjedeći kod kuće. Sama određujem radno vrijeme, stignem kuhati (velika ljubav). Pomalo rekreativno uzgajam ruže i to je to. | |
| | | Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Ned Maj 13, 2007 10:29 pm | |
| Ivana, ja sam ti već poželela dobrodošlicu, ali evo osećam potrebu da to uradim još jednom, jer me je veoma dirnulo ono što si napisala i što sam videla na tvom web sajtu. Ja isto tako imam manir da sakupljam odbačene životinje, nakon što je uginula kujica moje pokojne mame, imam jednog usvojenika, basset grifon-a, pudlicu,sijamca, mačkicu podignutu sa ulice koja sada ima četiri mačeta. Meni je uvek jako drago kad sretnem ljude koji slično razmišljaju kao ja. Što se tiče tog zahteva za popunjavanje podataka u profilu, stvari ovako stoje: Viki, urednica, i ja, želele smo da šaljemo rodjendanske čestitke članovima, mada to svejedno radimo i na forumu, namera nam nije bila loša, svi smo ovde pomalo familijarni, i pazimo na takve stvari Naravno da ne morate da ispunjavate to u profilu ako ne želite....eto, da razjasnaim i tu stvar...i sad, kad me Ivana ovako raznežila sa kucama, mačići!!!! Sada već šetaju po kući (kuku meni ) | |
| | | zanahoria Urednik
Broj poruka : 481 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.02.2007
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Pon Maj 14, 2007 7:56 am | |
| Oho prinova....Olivera nisi se pohvalila...mackici su slatki...jesu to potomci crno bele mackice lovca....? | |
| | | Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Uto Maj 15, 2007 12:36 am | |
| Jeste, Zanahoria, zaboravih da obznanim Dobila sam četiri mačeta, od mace Milijane, plemenite obične mačke, i oca sijamca - tri crna i jedno crno belo. Inače već trče po kući, izuzetno su umiljati i naviknuti da se drže u rukama (takodje da ih pudlica gnjavi). Jedino moram da payim na basset grifona, pošto on zine i uzme mače u usta. Svo četvoro će uskoro moći da napusti mamu, pa ko želi mače, neka se javi!!! | |
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Uto Maj 15, 2007 10:09 pm | |
| - Olivera ::
- Jeste, Zanahoria, zaboravih da obznanim
Dobila sam četiri mačeta, od mace Milijane, plemenite obične mačke, i oca sijamca - tri crna i jedno crno belo. Inače već trče po kući, izuzetno su umiljati i naviknuti da se drže u rukama (takodje da ih pudlica gnjavi). Jedino moram da payim na basset grifona, pošto on zine i uzme mače u usta. Svo četvoro će uskoro moći da napusti mamu, pa ko želi mače, neka se javi!!! Pa kako su slatki, milice male! Pa pozelecu im dobrodoslicu na ovaj, doduse, ne bas ugodan svet, ali sigurna sam da ce tvoje mace biti sasvim lepo zbrinute i udomljene. | |
| | | ivana novi član
Broj poruka : 8 Lokacija : Zagreb, Hrvatska hobi : prevoditeljica Datum upisa : 11.05.2007
| Naslov: Kućni ljubimci i naše zdravlje Sre Maj 16, 2007 9:15 pm | |
| - Olivera ::
- ...i sad, kad me Ivana ovako raznežila sa kucama, mačići!!!! Sada već šetaju po kući (kuku meni )
Vidjeli ste (koga je zanimalo) moje četveronožne prijatelje http://tinyurl.com/33sduf , a i Oliverine dražesne mačiće. Iako je naziv foruma "Zdrava ishrana", mislim da bi trebalo skrenuti pažnju na to da i suživot s nekim dlakavim/pernatim/ljuskavim stvorenjem može puno doprinijeti našem psihičkom ali i fizičkom zdravlju. Stoga sam i otvorila ovu novu temu. Na primjer, svakodnevne šetnje i igranje sa psom imaju bolji učinak od bilo kakve dijete. Nije to puka fizička aktivnost, to je opuštanje. Životna radost, neopterećenost i iskrena ljubav koju pas gaji prema čovjeku (iako često nezasluženo) nezaustavljivo prelaze na Vas. Druženje sa životinjama čini nas boljim ljudima! Ako imate kućnog ljubimca, podijelite s nama svoja iskustva. A ako nemate, podijelite s nama svoje stavove / mišljenja. Nadam se da će Vas ova tema potaknuti da spasite neko nesretno odbačeno stvorenje ili da nabavite akvarij ili terarij. | |
| | | Olivera Sprout
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Sub Maj 19, 2007 10:29 pm | |
| ja sam danas morala da se rastanem od svog omiljenog mačorka, malog crnog, koji je otišao u porodicu sa malom devojčicom... tek što su počeli da jedu, vreme je da se rastajem sa njima... divni su, tako su mazni i slatki, još moram da ispratim situaciju sa ovim malim da li je sve u redu tamo gde su ga uzeli... | |
| | | Cele novi član
Broj poruka : 9 Godina : 53 Datum upisa : 02.02.2009
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Pet Feb 13, 2009 10:20 am | |
| Pozdrav i od mene.
Ja sam mama dvoje "kikirikica", devojcice od 7 i decaka od uskoro 5 godina. U 5 mesecu cu napuniti 38. godina. Po profesiji i zvanju sam novinar, radim na jednom lokalnom radiju. MM e bavi svojim biznisom i ima nezdrave navike, neredovno jede, malo spava, puno pusi... Motiv da se pojavim na ovom forumu je moja zelja da pocnemo da se zdravije hranimo. Nadam se da ovo nece biti jos jedan neuspesan pokusaj, jer uzivam u hrani, cesto i nezdravoj.
Toliko od mene nadam se da cemo se uspesno druziti. | |
| | | anett site admin
Broj poruka : 896 Godina : 56 Datum upisa : 13.10.2007
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil Pet Feb 13, 2009 12:33 pm | |
| Cele, dobro nam dosla ! Verujem da ces na forumu da pronadjes dobre tekstove i recepte koji mogu da vam olaksaju prelazak na zdraviji nacin ishrane ...uz dobru volju i edukaciju , nema mesta neuspehu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dopunite svoj profil | |
| |
| | | | Dopunite svoj profil | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |