Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Dopunite svoj profil Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Dopunite svoj profil Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Dopunite svoj profil Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Dopunite svoj profil Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Dopunite svoj profil Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Dopunite svoj profil Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Dopunite svoj profil Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Dopunite svoj profil Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Dopunite svoj profil Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Dopunite svoj profil Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Dopunite svoj profil Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Dopunite svoj profil Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
sremusa free sirove kopriva keks kakao jogurt maslacka šargarepa puding vegetarijanci Knjige majonez tikvice sladoled namaz kafa indijskih avokado piramida proso oraha tofu vegane recepti sirova
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 43 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 43 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Dopunite svoj profil

Ići dole 
+3
ivana
FelisDomestica
Viki de Marko
7 posters
AutorPoruka
Viki de Marko
Počasni član
Počasni član
Viki de Marko

Broj poruka : 164
Godina : 51
hobi : hobi - Web grafika
Datum upisa : 03.01.2007

Dopunite svoj profil Empty
PočaljiNaslov: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeUto Feb 20, 2007 3:26 pm

Vidim da nisu svi korisnici upisali sve svoje podatke.
Bilo bi lepo da dopunite svoje profile, tako da mozemo da vas gledamo "u oci". Obavezno popunite i datum rodjenja, da bi nam kalendar bio sto sareniji i potpuniji. I naravno mesto odakle ste, da bi smo znali koliko se prostiremo, i kolika je teritorija koju obuhvatamo.
Hvala Vam unapred.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.svetgrafike.com
FelisDomestica
vege majstor
vege majstor
FelisDomestica

Broj poruka : 192
Godina : 62
hobi : Setnje po prirodi i proucavanje gljiva i bilja...
Datum upisa : 29.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeUto Feb 20, 2007 3:37 pm

Viki de Marko ::
Vidim da nisu svi korisnici upisali sve svoje podatke.
Bilo bi lepo da dopunite svoje profile, tako da mozemo da vas gledamo "u oci". Obavezno popunite i datum rodjenja, da bi nam kalendar bio sto sareniji i potpuniji. Hvala Vam unapred.

Viki, lepo je to sto ti zelis da mi dopunimo svoj profil, ali da sam zelela vise da napisem o sebi, ucinila bih to odmah. Mislim da sam sasvim dovoljnu kolicinu informacija o sebi iznela u javnost. Very Happy
Moracu da te razocaram, ali za sada u mom profilu ostaje samo ono sto vec pise. macka
Nazad na vrh Ići dole
Viki de Marko
Počasni član
Počasni član
Viki de Marko

Broj poruka : 164
Godina : 51
hobi : hobi - Web grafika
Datum upisa : 03.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeUto Feb 20, 2007 4:10 pm

Zao mi je sto ne zelis da podelis sa nama svoj rodjendan, ali svako odlucuje u svoje ime.
Ovo je vise bilo namenjeno onima koji zele da ostave podatke, a ne znaju da se snadju. Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.svetgrafike.com
FelisDomestica
vege majstor
vege majstor
FelisDomestica

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeUto Feb 20, 2007 4:22 pm

Viki de Marko ::
Zao mi je sto ne zelis da podelis sa nama svoj rodjendan, ali svako odlucuje u svoje ime.
Ovo je vise bilo namenjeno onima koji zele da ostave podatke, a ne znaju da se snadju. Wink

Ma nije sve to bitno, ali na forumima treba biti izuzetno precizan kada se neki podaci traze, i to treba naglasiti. U tom slucaju se oni koji nisu pozvani ne bi ni javljali da postuju. Very Happy
Inace, da ne izgledam kao neki akrep koji ne voli da se druzi, Wink moram da objasnim, da rodjendane smatram veoma intimnim proslavama.

love Ipak, vrlo rado cestitam svakome ko drzi do toga.
Nazad na vrh Ići dole
ivana
novi član
novi član
ivana

Broj poruka : 8
hobi : prevoditeljica
Datum upisa : 11.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeNed Maj 13, 2007 3:41 pm

Neki dan sam se prijavila na Forum i djelomično popunila profil. Izostavila sam ono o godini rođenja. No, sada kad se inzistira unijela sam i taj podatak (1948.) emotions emotions.
Koristim priliku pa ću se predstaviti (ako nekog zanima).
Mama sam jednog Marka (dipl.ing. računarstva, vegan) i 5 predivnih pasa razne dobi, vrsta. Sve smo ih spasili s ulice ili od šintera.
http://tinyurl.com/33sduf
http://public.srce.hr/zenske_stranice/dog_life.htm
Nakon 23 godine radnog života izgubljene po raznim firmama, 1997. donijela sam najpametniju odluku u životu. Postala sam "freelancer" (slobodnjak).
Prodali smo stan u Zagrebu, izgradili kuću s velikim vrtom na selu, tako da naši psi imaju puno prostora.
Ja se prevođenjem mogu baviti sjedeći kod kuće. Sama određujem radno vrijeme, stignem kuhati (velika ljubav). Pomalo rekreativno uzgajam ruže i to je to.
Nazad na vrh Ići dole
http://ivana2005.googlepages.com/kuhajtesamovikendom
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

Broj poruka : 1162
Godina : 57
Datum upisa : 31.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeNed Maj 13, 2007 10:29 pm

Ivana, ja sam ti već poželela dobrodošlicu, ali evo osećam potrebu da to uradim još jednom, jer me je veoma dirnulo ono što si napisala i što sam videla na tvom web sajtu. Ja isto tako imam manir da sakupljam odbačene životinje, nakon što je uginula kujica moje pokojne mame, imam jednog usvojenika, basset grifon-a, pudlicu,sijamca, mačkicu podignutu sa ulice koja sada ima četiri mačeta. Meni je uvek jako drago kad sretnem ljude koji slično razmišljaju kao ja.

Što se tiče tog zahteva za popunjavanje podataka u profilu, stvari ovako stoje: Viki, urednica, i ja, želele smo da šaljemo rodjendanske čestitke članovima, mada to svejedno radimo i na forumu, namera nam nije bila loša, svi smo ovde pomalo familijarni, i pazimo na takve stvari pale
Naravno da ne morate da ispunjavate to u profilu ako ne želite....eto, da razjasnaim i tu stvar...i sad, kad me Ivana ovako raznežila sa kucama, mačići!!!! Sada već šetaju po kući (kuku meni affraid )
Dopunite svoj profil F_P5020501m_95b453e
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sirovahrana.rs
zanahoria
Urednik
Urednik
zanahoria

Broj poruka : 481
Godina : 44
Datum upisa : 19.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimePon Maj 14, 2007 7:56 am

Oho prinova....Olivera nisi se pohvalila...mackici su slatki...jesu to potomci crno bele mackice lovca....?
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeUto Maj 15, 2007 12:36 am

Jeste, Zanahoria, zaboravih da obznanim emotions
Dobila sam četiri mačeta, od mace Milijane, plemenite obične mačke, i oca sijamca - tri crna i jedno crno belo.
Inače već trče po kući, izuzetno su umiljati i naviknuti da se drže u rukama (takodje da ih pudlica gnjavi). Jedino moram da payim na basset grifona, pošto on zine i uzme mače u usta.
Svo četvoro će uskoro moći da napusti mamu, pa ko želi mače, neka se javi!!! macka
Nazad na vrh Ići dole
FelisDomestica
vege majstor
vege majstor
FelisDomestica

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeUto Maj 15, 2007 10:09 pm

Olivera ::
Jeste, Zanahoria, zaboravih da obznanim emotions
Dobila sam četiri mačeta, od mace Milijane, plemenite obične mačke, i oca sijamca - tri crna i jedno crno belo.
Inače već trče po kući, izuzetno su umiljati i naviknuti da se drže u rukama (takodje da ih pudlica gnjavi). Jedino moram da payim na basset grifona, pošto on zine i uzme mače u usta.
Svo četvoro će uskoro moći da napusti mamu, pa ko želi mače, neka se javi!!! macka

Pa kako su slatki, milice male! emotions

Pa pozelecu im dobrodoslicu na ovaj, doduse, ne bas ugodan svet, ali sigurna sam da ce tvoje mace biti sasvim lepo zbrinute i udomljene. emotions party macka
Nazad na vrh Ići dole
ivana
novi član
novi član
ivana

Broj poruka : 8
hobi : prevoditeljica
Datum upisa : 11.05.2007

PočaljiNaslov: Kućni ljubimci i naše zdravlje   Dopunite svoj profil Icon_minitimeSre Maj 16, 2007 9:15 pm

Olivera ::
...i sad, kad me Ivana ovako raznežila sa kucama, mačići!!!! Sada već šetaju po kući (kuku meni affraid )

Vidjeli ste (koga je zanimalo) moje četveronožne prijatelje http://tinyurl.com/33sduf , a i Oliverine dražesne mačiće.

Iako je naziv foruma "Zdrava ishrana", mislim da bi trebalo skrenuti pažnju
na to da i suživot s nekim dlakavim/pernatim/ljuskavim stvorenjem može
puno doprinijeti našem psihičkom ali i fizičkom zdravlju. Stoga sam i
otvorila ovu novu temu.

Na primjer, svakodnevne šetnje i igranje sa psom imaju bolji učinak od bilo kakve dijete.
Nije to puka fizička aktivnost, to je opuštanje. Životna radost, neopterećenost i iskrena ljubav koju pas gaji prema čovjeku (iako često
nezasluženo) nezaustavljivo prelaze na Vas.
Druženje sa životinjama čini nas boljim ljudima!

Ako imate kućnog ljubimca, podijelite s nama svoja iskustva.
A ako nemate, podijelite s nama svoje stavove / mišljenja.

Nadam se da će Vas ova tema potaknuti da spasite neko nesretno odbačeno stvorenje ili da nabavite akvarij ili terarij.
Nazad na vrh Ići dole
http://ivana2005.googlepages.com/kuhajtesamovikendom
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimeSub Maj 19, 2007 10:29 pm

ja sam danas morala da se rastanem od svog omiljenog mačorka, malog crnog, koji je otišao u porodicu sa malom devojčicom...
tek što su počeli da jedu, vreme je da se rastajem sa njima... divni su, tako su mazni i slatki, još moram da ispratim situaciju sa ovim malim da li je sve u redu tamo gde su ga uzeli...
Nazad na vrh Ići dole
Cele
novi član
novi član

Broj poruka : 9
Godina : 53
Datum upisa : 02.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Feb 13, 2009 10:20 am

Pozdrav i od mene.

Ja sam mama dvoje "kikirikica", devojcice od 7 i decaka od uskoro 5 godina. U 5 mesecu cu napuniti 38. godina. Po profesiji i zvanju sam novinar, radim na jednom lokalnom radiju. MM e bavi svojim biznisom i ima nezdrave navike, neredovno jede, malo spava, puno pusi...
Motiv da se pojavim na ovom forumu je moja zelja da pocnemo da se zdravije hranimo. Nadam se da ovo nece biti jos jedan neuspesan pokusaj, jer uzivam u hrani, cesto i nezdravoj.

Toliko od mene nadam se da cemo se uspesno druziti.
Nazad na vrh Ići dole
anett
site admin
site admin
anett

Broj poruka : 896
Godina : 56
Datum upisa : 13.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitimePet Feb 13, 2009 12:33 pm

Cele, dobro nam dosla !

Verujem da ces na forumu da pronadjes dobre tekstove i recepte koji mogu da vam olaksaju prelazak na zdraviji nacin ishrane ...uz dobru volju i edukaciju , nema mesta neuspehu emotions
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dopunite svoj profil   Dopunite svoj profil Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Dopunite svoj profil
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Predstavite se-
Skoči na: