Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
sremusa keks oraha tikvice namaz proso sirove indijskih majonez piramida vegetarijanci tofu šargarepa maslacka kopriva kakao Knjige sladoled sirova free avokado kafa puding jogurt vegane recepti
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 76 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 76 Gosta

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

cir na dvanaestopalačnom crevu

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
tanjasinisa
novi član
novi član

Broj poruka : 3
Datum upisa : 19.09.2011

cir na dvanaestopalačnom crevu Empty
PočaljiNaslov: cir na dvanaestopalačnom crevu   cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeNed Dec 11, 2011 1:32 pm

pozz svima....zovem se Sinisa imam 28 godina i nazalost imam cir na dvanaestopalačnom crevu,lecim ga kod doktora naravno privatnog posto u drzavnoj ambulanti nema vajde al sve je to nebitno,vec 6 meseci me kljuka nekim lekovima a ja i nevidim neke pomake u tom lecenju.Naravno sve to kosta i zivaca a i para,zabranio mi sve i svasta nesmem nista ni da jedem ni da pijem.Za 1.5 mesec izgubio sam skoro 15kg a on samo vice da pridrzavam dijete.Promenu mi je 10 vrsta lekova,stomak mi se i dalje nadima i jednostavno ovako vise neide pa ako ste u mogucnosti da mi pomognete savetima,sta da jedem pijem kad i kako,koliko,bio bih vam zahvalan

PS:nadam se da nisam pogresio sto sam to sve tu napisao,posto mi ti forumi i neidu bas od ruke lol!
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: cir na dvanaestopalačnom crevu   cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeNed Dec 11, 2011 2:59 pm

Nisi nista pogresio i dobro dosao Sinisa.
Nadam se da ce neko imati savet za tebe.
Nazad na vrh Ići dole
tanjasinisa
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: cir na dvanaestopalačnom crevu   cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeNed Dec 11, 2011 3:57 pm

hvala Branko nadam se da ce se neko javiti da me posavetuje
Nazad na vrh Ići dole
salileo
novi član
novi član

Broj poruka : 4
Datum upisa : 27.09.2011

PočaljiNaslov: Re: cir na dvanaestopalačnom crevu   cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePon Dec 12, 2011 6:25 pm

imam problem sa stomakom i slicne simptome. pola problema,npr,nadimanje, sam rijesio odabirom namijernica po krvnoj grupi. drugu polovinu problema,anemija,ceste upale,sam rijesio otkada jedem sirovo voce i povrce,bez soli,ulja,secera i brasna.
Nazad na vrh Ići dole
tanjasinisa
novi član
novi član

PočaljiNaslov: Re: cir na dvanaestopalačnom crevu   cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimePon Dec 12, 2011 7:30 pm

hvala ti Salileo,ja sam bas danas poceo sa sirovom hranom doduse za dorucak i veceru,rucak nisam jos u stanju da promenim.rucak nije obilan pa se nadam da cu uskoro i njega da zamenim sirovom hranom sve je ovo za mene novo pa sad istrazujem i isprobavam da vidim kako ce organizam da odreaguje.Ako neko ima neki predlog za dorucak,rucak veceru dobro ce doci. Bas danas sam pricao sa covekom koji se bavi pcelarstvom vec 30 god i koji se kune da je izlecio rodjaka koji ima cir za 5 dana i to propolisom koji sam pravi al kaze da puna terapija traje 21 dan.probacu i to nemoze da skodi Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
salileo
novi član
novi član

Broj poruka : 4
Datum upisa : 27.09.2011

PočaljiNaslov: Re: cir na dvanaestopalačnom crevu   cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitimeUto Dec 13, 2011 10:56 am

jos par savjeta. malu svesku-blok u dzep i pisi sve sta jedes i kako se osjecas. izvukao sam zakljucak da mi smeta zuto voce i povrce,a nisam nigdje nista slicno procitao. drugo,probaj sam da spremas to sto jedes. sa sirovom hranom to nije problem. trece,jedi voce prije podne i probaj da ne kombinujes vise vrsta odjednom. razmak izmedju voca i povrca sat i po do dva sata. fruktoza otvara apetit.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: cir na dvanaestopalačnom crevu   cir na dvanaestopalačnom crevu Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

cir na dvanaestopalačnom crevu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Lečenje bolesti ishranom :: Lečenje bolesti ishranom-
Skoči na: