Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
sirova kafa kakao avokado keks tofu tikvice Knjige piramida puding oraha sladoled free jogurt sremusa vegetarijanci vegane proso recepti namaz maslacka šargarepa majonez kopriva indijskih sirove
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 89 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 89 Gosta

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

lekovi za ojacavanje hrskavice

Ići dole 
+4
dmitras
eni
anasana
brokolica
8 posters
AutorPoruka
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

Broj poruka : 215
hobi : salsa
Datum upisa : 10.06.2009

lekovi za ojacavanje hrskavice Empty
PočaljiNaslov: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePon Okt 10, 2011 8:00 am

da li neko zna da li postoje lekovi za obnavljanje/ jacanje hrskavice a da nisu od razno raznih zivotinjskih hrskavica i mrtvih ljuskara.....
Smile
Nazad na vrh Ići dole
anasana
Urednik
Urednik
anasana

Broj poruka : 2174
Godina : 45
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePon Okt 10, 2011 8:38 am

Ima proizvodi od gela aloje vere firme Forever Living Produckt. Ako ti treba javi mi se u privatnu poruiku.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.google.rs
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeUto Okt 11, 2011 7:46 pm

a ovo mi je omiljeni citat
Vegetarijanci mogu da koriste glukozamin za vegetarijance, koji je posebno prečišćen radi odstranjivanja proteina iz školjki i rakova.
nije nego kako god okrenes mrtvi ljuskari il sta su vec... a noga boli Sad
Nazad na vrh Ići dole
eni
Urednik
Urednik
eni

Broj poruka : 143
hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje
Datum upisa : 16.04.2008

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSre Okt 19, 2011 12:53 pm

Draga Brokolice,
ja sam zadnjih godina imala jako problema s bolovima u koljenima. Nisam ništa posebno koristila, vjerujem da je to nekakav proces čišćenja. Čini mi se da mi je sada bolje, ali ipak treba još vremena da bih to utvrdila.
Nazad na vrh Ići dole
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSre Okt 19, 2011 5:16 pm

pa sta ja znam meni rekao ortoped da mi je razmeksana hrskavica a nacin na koji boli a i faktori koji uticu sve se uklapa ..tako da .. Sad Crying or Very sad meni sad bolje posle elektro terapija ali to mi nije dugorocno resenje...ako neko zna za neke biljke koje deluju na to....nek se javi
hvala...
( a da to ne kosta pola moje plate....treba od neceg i da zivim..Very Happy )
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

Broj poruka : 713
Datum upisa : 26.10.2009

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Okt 21, 2011 7:30 am

Brokolice, i ja ima problem sa hrskavicom kolena, usled povrede je atrofirala. Za sada mi pominju taj glukozamin-sulfat, i kao alternativu nešto od ajkuline hrskavice. Ako saznaš za efikasni biljni preparat koji pomaže, javi, molim te!
Nazad na vrh Ići dole
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Okt 21, 2011 1:04 pm

hocu al evo ovi moji lekari po bolnici nesto ne znaju ..farmaceuti koje pitala isto nemaju pojma....Sad Sad ne znam sta cu
Nazad na vrh Ići dole
anasana
Urednik
Urednik
anasana

Broj poruka : 2174
Godina : 45
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Okt 21, 2011 4:59 pm

Idite u ceragem. To je korejska firma koja reklamira svoj aparat tako sto pusta ljude da ga isprobaju i koriste. Tretman u ceragemu traje 30minuta. Aparat ima 9kuglica koje su napravljene od kamena zada. Taj kamen kad se zagreje na temperaturi od 30stepeni ispusta duge infra crvene zrake koji su identicni kao suncevi. Znaci na tom ptretmanu imate 5metoda lecenja: 1) Masaza,2)Akupresura,3)Kiropraktika,4)Tretman toplotim ,i 5)Dugi infracrveni zraci.

Nazad na vrh Ići dole
http://www.google.rs
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSub Okt 22, 2011 8:50 am

hvala na informaciji anasana mada za nas koji ne zivimo u bg to malo komplikovano Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSre Nov 02, 2011 5:30 pm

Evo! raklama na našem sajtu:
http://www.terme-selce.hr/pd/138/pgoid/18/MBST----Nuclear-Magnetic-Resonance-Therapy---Poliklinika-Terme-Selce.wshtml
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeČet Nov 03, 2011 7:36 am

Koliko sam sad izguglao, rec je o tretiranju (elektro)magnetnim poljem. To je stara metoda, Rusi je koriste odavno za brze zarastanje kostiju kod preloma i sl.. Verujem da je delotvorno.
Kod ove reklame mi se ne svidja sto su od muve napravili slona. Cim oni spominju NUKLEARNU rezonancu, cilj im je da zadive ljude, kao da koriste svemirsku tehnologiju. To se obicno radi da bi opravdali visoke cene. Voleo bih da gresim...

Nazad na vrh Ići dole
dmitras
the Expert
the Expert
dmitras

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeČet Nov 03, 2011 11:17 am

Ja nisam uspela da izguglam neku adresu kod nas, gde se to praktikuje... A ni fizioterapeuti mi nisu pomenuli kao alternativu glukozamin sulfatu. Licno, radije bih na to zracenje, nego da gutam hemikaliju.
Nazad na vrh Ići dole
brokolica
vege majstor
vege majstor
brokolica

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimePet Okt 26, 2012 7:50 am

Posto i moja mama ima razno razne probleme zglobovnog tipa dobila je da pije naravno neke ajkule,,,onda otisla ponovo kod fizijatrice i pitala el ima nesto sto nisu ajkule i ljuskari jer joj se od toga povraca , posto je vegeterijanac i zena joj napisa neki piascledine 300 na bazi soje i avokada...pa eto kad i ako nadjemo videcemo da li valja Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
nvesna
novi član
novi član

Broj poruka : 1
Datum upisa : 13.04.2013

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSub Apr 13, 2013 7:32 am

zdravo ja sam nova na forum i mene zanima isti problemi pa trazim sa kim da promenim neke recepti prirodni ili nesto drugo .Ja imam pocetak osteoporoze i najvise osecam bol u kolena dali su mi kalcium da pijem ali to je tablete .Koristim puno i kelja sirov vo blender pomesam sa bananu narandzu voda limonov sok i sve to popijem i sad je super
flower dali ce nekome ovo pomoci neznam vi sami presudite milo mi je sto sam podelila sa vama
pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Branko
Urednik
Urednik
Branko

Broj poruka : 1735
Godina : 62
Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine
Datum upisa : 21.10.2007

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSub Apr 13, 2013 8:44 am

Odlicno. Ovo je korisno iskustvo sto si podelila s nama.
Nazad na vrh Ići dole
G_T
novi član
novi član
G_T

Broj poruka : 11
Godina : 35
Zaposlenje : novopecena domacjica
hobi : pravim nakit od zice
Datum upisa : 15.04.2013

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSre Apr 17, 2013 6:30 am

[quote="anasana"]Idite u ceragem. To je korejska firma koja reklamira svoj aparat tako sto pusta ljude da ga isprobaju i koriste. Tretman u ceragemu traje 30minuta. Aparat ima 9kuglica koje su napravljene od kamena zada. Taj kamen kad se zagreje na temperaturi od 30stepeni ispusta duge infra crvene zrake koji su identicni kao suncevi. Znaci na tom ptretmanu imate 5metoda lecenja: 1) Masaza,2)Akupresura,3)Kiropraktika,4)Tretman toplotim ,i 5)Dugi infracrveni zraci.

Moja komsinica, starija zena ima problema sa kostima i zglobovima. Savijena je skoro 90 stepeni i ima veliku grbu na ledjima. Isla je na te tretmane i verujte mi da joj je pomoglo, malo se uspravila, hoda lakse. Cak je kupila nesto za kucno tretiranje. Bilo bi joj mnogo lakse da prestane da pije mleko, ali ona to nezeli. Sad
Nazad na vrh Ići dole
St.Aleksandra
novi član
novi član

Broj poruka : 17
Datum upisa : 05.12.2012

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitimeSre Maj 22, 2013 9:57 pm

Starije ljude je vrlo teško naterati na promene loše navike. Mada, ima i izuzetaka. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice   lekovi za ojacavanje hrskavice Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

lekovi za ojacavanje hrskavice
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Lekovi od obrezanog voca

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Lečenje bolesti ishranom :: Lečenje bolesti ishranom-
Skoči na: