| lekovi za ojacavanje hrskavice | |
|
+4dmitras eni anasana brokolica 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
brokolica vege majstor
Broj poruka : 215 Lokacija : Srbija hobi : salsa Datum upisa : 10.06.2009
| Naslov: lekovi za ojacavanje hrskavice Pon Okt 10, 2011 8:00 am | |
| da li neko zna da li postoje lekovi za obnavljanje/ jacanje hrskavice a da nisu od razno raznih zivotinjskih hrskavica i mrtvih ljuskara..... | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Pon Okt 10, 2011 8:38 am | |
| Ima proizvodi od gela aloje vere firme Forever Living Produckt. Ako ti treba javi mi se u privatnu poruiku. | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Uto Okt 11, 2011 7:46 pm | |
| a ovo mi je omiljeni citat Vegetarijanci mogu da koriste glukozamin za vegetarijance, koji je posebno prečišćen radi odstranjivanja proteina iz školjki i rakova. nije nego kako god okrenes mrtvi ljuskari il sta su vec... a noga boli | |
|
| |
eni Urednik
Broj poruka : 143 hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje Datum upisa : 16.04.2008
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Sre Okt 19, 2011 12:53 pm | |
| Draga Brokolice, ja sam zadnjih godina imala jako problema s bolovima u koljenima. Nisam ništa posebno koristila, vjerujem da je to nekakav proces čišćenja. Čini mi se da mi je sada bolje, ali ipak treba još vremena da bih to utvrdila. | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Sre Okt 19, 2011 5:16 pm | |
| pa sta ja znam meni rekao ortoped da mi je razmeksana hrskavica a nacin na koji boli a i faktori koji uticu sve se uklapa ..tako da .. meni sad bolje posle elektro terapija ali to mi nije dugorocno resenje...ako neko zna za neke biljke koje deluju na to....nek se javi hvala... ( a da to ne kosta pola moje plate....treba od neceg i da zivim.. ) | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Pet Okt 21, 2011 7:30 am | |
| Brokolice, i ja ima problem sa hrskavicom kolena, usled povrede je atrofirala. Za sada mi pominju taj glukozamin-sulfat, i kao alternativu nešto od ajkuline hrskavice. Ako saznaš za efikasni biljni preparat koji pomaže, javi, molim te! | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Pet Okt 21, 2011 1:04 pm | |
| hocu al evo ovi moji lekari po bolnici nesto ne znaju ..farmaceuti koje pitala isto nemaju pojma.... ne znam sta cu | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Pet Okt 21, 2011 4:59 pm | |
| Idite u ceragem. To je korejska firma koja reklamira svoj aparat tako sto pusta ljude da ga isprobaju i koriste. Tretman u ceragemu traje 30minuta. Aparat ima 9kuglica koje su napravljene od kamena zada. Taj kamen kad se zagreje na temperaturi od 30stepeni ispusta duge infra crvene zrake koji su identicni kao suncevi. Znaci na tom ptretmanu imate 5metoda lecenja: 1) Masaza,2)Akupresura,3)Kiropraktika,4)Tretman toplotim ,i 5)Dugi infracrveni zraci.
| |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Sub Okt 22, 2011 8:50 am | |
| hvala na informaciji anasana mada za nas koji ne zivimo u bg to malo komplikovano | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Sre Nov 02, 2011 5:30 pm | |
| Evo! raklama na našem sajtu: http://www.terme-selce.hr/pd/138/pgoid/18/MBST----Nuclear-Magnetic-Resonance-Therapy---Poliklinika-Terme-Selce.wshtml | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Čet Nov 03, 2011 7:36 am | |
| Koliko sam sad izguglao, rec je o tretiranju (elektro)magnetnim poljem. To je stara metoda, Rusi je koriste odavno za brze zarastanje kostiju kod preloma i sl.. Verujem da je delotvorno. Kod ove reklame mi se ne svidja sto su od muve napravili slona. Cim oni spominju NUKLEARNU rezonancu, cilj im je da zadive ljude, kao da koriste svemirsku tehnologiju. To se obicno radi da bi opravdali visoke cene. Voleo bih da gresim...
| |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Čet Nov 03, 2011 11:17 am | |
| Ja nisam uspela da izguglam neku adresu kod nas, gde se to praktikuje... A ni fizioterapeuti mi nisu pomenuli kao alternativu glukozamin sulfatu. Licno, radije bih na to zracenje, nego da gutam hemikaliju. | |
|
| |
brokolica vege majstor
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Pet Okt 26, 2012 7:50 am | |
| Posto i moja mama ima razno razne probleme zglobovnog tipa dobila je da pije naravno neke ajkule,,,onda otisla ponovo kod fizijatrice i pitala el ima nesto sto nisu ajkule i ljuskari jer joj se od toga povraca , posto je vegeterijanac i zena joj napisa neki piascledine 300 na bazi soje i avokada...pa eto kad i ako nadjemo videcemo da li valja | |
|
| |
nvesna novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 13.04.2013
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Sub Apr 13, 2013 7:32 am | |
| zdravo ja sam nova na forum i mene zanima isti problemi pa trazim sa kim da promenim neke recepti prirodni ili nesto drugo .Ja imam pocetak osteoporoze i najvise osecam bol u kolena dali su mi kalcium da pijem ali to je tablete .Koristim puno i kelja sirov vo blender pomesam sa bananu narandzu voda limonov sok i sve to popijem i sad je super dali ce nekome ovo pomoci neznam vi sami presudite milo mi je sto sam podelila sa vama pozdrav | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Sub Apr 13, 2013 8:44 am | |
| Odlicno. Ovo je korisno iskustvo sto si podelila s nama.
| |
|
| |
G_T novi član
Broj poruka : 11 Godina : 35 Lokacija : Surduk Zaposlenje : novopecena domacjica hobi : pravim nakit od zice Datum upisa : 15.04.2013
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Sre Apr 17, 2013 6:30 am | |
| [quote="anasana"]Idite u ceragem. To je korejska firma koja reklamira svoj aparat tako sto pusta ljude da ga isprobaju i koriste. Tretman u ceragemu traje 30minuta. Aparat ima 9kuglica koje su napravljene od kamena zada. Taj kamen kad se zagreje na temperaturi od 30stepeni ispusta duge infra crvene zrake koji su identicni kao suncevi. Znaci na tom ptretmanu imate 5metoda lecenja: 1) Masaza,2)Akupresura,3)Kiropraktika,4)Tretman toplotim ,i 5)Dugi infracrveni zraci. Moja komsinica, starija zena ima problema sa kostima i zglobovima. Savijena je skoro 90 stepeni i ima veliku grbu na ledjima. Isla je na te tretmane i verujte mi da joj je pomoglo, malo se uspravila, hoda lakse. Cak je kupila nesto za kucno tretiranje. Bilo bi joj mnogo lakse da prestane da pije mleko, ali ona to nezeli. | |
|
| |
St.Aleksandra novi član
Broj poruka : 17 Datum upisa : 05.12.2012
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice Sre Maj 22, 2013 9:57 pm | |
| Starije ljude je vrlo teško naterati na promene loše navike. Mada, ima i izuzetaka. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lekovi za ojacavanje hrskavice | |
| |
|
| |
| lekovi za ojacavanje hrskavice | |
|