Pozdrav svima. Ovo je moja prva poruka na forumu. Spremam se da ovih dana probam raw food ishranu (za pocetak samo mesec dana, jer posle toga jedno vreme necu imati uslove za nju) i intenzivno skupljam informacije (i inspiraciju), i ovaj forum je ochito pravo mesto za to.:-)
Dakle, juche sam naletela na fotografije i video snimke Viktorije Butenko (autorke knjiga Green for life), zbog kojih su mi se javile neke nedoumice, za koje se nadam da ipak postoji neko razumno objasnjenje. Zena izgleda stvarno loshe. Ne znam kojih je godina i nigde na netu ne mogu da iskopam informaciju o tome (ne verujem da ima vishe od 50 godina), ali ima sigurno 20 kila vishka, obrazi izborani, podochnjaci, oronuo, umoran i chak nezdrav izgled. Ona je sad preko 15 godina na raw food-u, ali je zaista losha reklama za to shto prodaje. Ako jedna od ikona raw food-a izgleda tako, ne znam shta da mislim.
Volela bih da me neko uteshi :-), jer bih htela da krenem sa ishranom presnom hranom vec od nedelje (da se poklopi s pochetkom Uspenskog posta), a otkako sam videla njene fotke ne izbija mi to iz glave. Pre svega zbog toga shto sam takve konstitucije da mi prvo mrshave obrazi, a imam iskustva sa gladovanjem po Brojsu, posle kog sam izgledala kao da sam pobegla iz Aushvica (mada mi je kozha josh dugo izgledala fenomenalno, chak i kad mi se vratila normalna tezhina, i mnogi su me pitali koje to chudesne kreme koristiim itd). Poshto se blizhim chetrdesetim, bojim se luksuza da sasvim izgubim masnocu u obrazima i da mi se kozha opusti i izbora preko mere.
Dakle, u chemu je tajna njenog losheg izgleda? Koliko sam uspela da proguglam, zhena se kune da ne vara i tvrdi da je zaista 100% raw. Molim za ideje. Hvala unapred.