| Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? | |
|
+11MarkoNina astalos Ivanka drazen brokolica tamish Olivera mlajoo dmitras Branko Vision 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
astalos novi član
Broj poruka : 12 Godina : 56 Lokacija : Beograd Zaposlenje : nutricionista hobi : joga,plivanje,kuvanje zdrave hrane Datum upisa : 08.04.2012
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Ned Apr 08, 2012 4:40 pm | |
| Odlicno,a koja mu je cena i gde mogu da ga nabavim??Unapred hvala! | |
|
| |
MarkoNina novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 05.04.2012
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Ned Apr 08, 2012 5:46 pm | |
| Pozdrav svima! Ja se jako izvinjavam sto cu ukratko da prekinem ovu vasu polemiku oko sokovnika,ali nova sam na forumu,jako puno toga sam procitala i imam jako puno pitanja,a ne znam gde da ih postavim. Morala sam sad ovde da vas pitam jer vidim da ste na ovoj temi najaktivniji,a na nekim drugim temama nije pisano,pa ima i godinu dana! | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Ned Apr 08, 2012 6:10 pm | |
| jednostavno je - kada pročitaš neku temu na koju imaš pitanje, postaviš ga na tom mestu, na forumu će se pojaviti da tamo postoji nova poruka i neko će već doći da ti odgovori | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Pon Apr 09, 2012 11:55 am | |
| - brokolica ::
- mene jedino bas bas smara sto se kod nas svemu iz inostranstva nabije cena bar duplo..i onda kad vidim kolika je cena lexena
http://www.healthyjuicer.com/healthy-juicer-manual.html a kolko kosta kod nas..... ja stvarno ne znam dal su porezi bas toooolko veliki da mora tako Evo rešenja za Brokolicu i sve one kojima su aparati po ovdašnjim cenama (opravdano) skupi... http://www.prodavnica.zdravaishrana.rs/index.php?main_page=page&id=20 kupiti po cenama dobavljača uz podršku kupcima u Srbiji | |
|
| |
Jassmina Član
Broj poruka : 56 Godina : 51 Lokacija : Novi Sad, Srbija hobi : uzgoj pasa Datum upisa : 14.05.2011
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Sub Apr 14, 2012 4:35 pm | |
| Oštrim se da nabavim mastikatorni sokovnik za zeleno lišće, ali naravno, da može da cedi i voće... Malo sam istraživala po netu i dopao mi se Omega 8006/8226. Pitanje glasi: da li neko ima iskustva sa ovim sokovnikom i da li neko zna gde kod nas može da se nabavi? | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Sub Apr 14, 2012 7:50 pm | |
| Nisam čula da je neko ovde uvezao Omega sokovnik. Da jeste, verovatbo bi se već oglasio na ovim stranama. Tako da je rešenje verovatno pronaći najjeftiniju opciju i poručiti iz inostranstva.
| |
|
| |
belleamie novi član
Broj poruka : 42 Godina : 37 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.08.2011
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Sre Dec 12, 2012 1:32 am | |
| Kako vam se ovaj cini? Ima ga u tehnomaniji
http://www.tehnomanija.rs/sokovnici/gorenje-sokovnik-jc-4800-vmx.html | |
|
| |
drazen Član
Broj poruka : 87 Lokacija : Zemun Datum upisa : 18.07.2010
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Pet Dec 14, 2012 1:03 pm | |
| To je loša kineska kopija Hurom sokovnika sa potpuno drugom vrstom plastike. Originalni Hurom se može kupiti i u Beogradu. | |
|
| |
kejtiheart novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 22.06.2011
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Pet Jan 11, 2013 5:10 pm | |
| Kod nas su bezobrazno skupi. U Norveskoj ima dobar da se nadje za oko 120e. Npr. ovaj http://www.lefdal.com/product/hjem-og-pleie/kjokkenapparater/SJ150W/wilfa-juicemaster-juicepresse-sj150w | |
|
| |
drazen Član
Broj poruka : 87 Lokacija : Zemun Datum upisa : 18.07.2010
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Sub Jan 26, 2013 8:31 am | |
| Poštovani kejtiheart, zamolio bih vas da prvo dobro pogledate cene istih sokovnika u svetu, uporedite karakteristike (nemešate babe i žabe) pa onda da sudite da li su bezobrazno skupi ili ne. Hurom koji se prodaje kod nas je original i na njega se dobija 5 godina garancije na motor i 2 na ostale delove, obezbeđen je servis i dostava. | |
|
| |
kejtiheart novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 22.06.2011
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Čet Jan 31, 2013 12:24 pm | |
| PostovanA kejtiheart (zar bi neki muskarac imao ovaj nick..)
Drazene nisam mislila iskljucivo na Hurom, ali evo 200e sam nasla Live Enzyme Juicer, a kod vas je 290 a sigurno ga nabavljate i jeftinije od 200e! To je vase pravo, ali nas izbor. Za 100e sam kupila u Norveskoj odlican Slow Juicer koji je inace bio najprodavaniji prosle godine! Evo vam linka:
http://www.lefdal.com/product/hjem-og-pleie/kjokkenapparater/SJ150W/wilfa-juicemaster-juicepresse-sj150w?scid=EXT_PRICEENGINE_PRISGUIDE
P.S. Vi mesate babe i zabe jer govorite za gorenje da je losa kopija Huroma, razlika u ceni je 16000 din, a vi bi trebalo da nam dokazete da je bolji a ne da napamet pricate. Napravite uporedni video.
Pozdrav | |
|
| |
ivanaiva novi član
Broj poruka : 4 Datum upisa : 27.06.2013
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Čet Jun 27, 2013 10:19 pm | |
| - Olivera ::
- Postoji jedan lakši način za nabavljanje sokovnika po jeftinijim cenama, i sada ću vam ukratko izložiti:
Možete da izaberete model sokovnika koji Vas zanima, da mi se javite i uradićemo nabavku po maloprodajnim cenama u Engleskoj, po zvaničnom cenovniku Vitality4Life. Po profakturi koju dobijemo, potrebno je da se uplati iznos u Eur, i naručeno vam stiže na kućnu adresu. Verovatno da će problemi sa carinom biti minimalni, jer postoji tolerancija kada se nešto nabavlja za ličnu upotrebu. Za sve probleme oko servisa, zamene delova, možete da se obratite meni za pomoć Da li ova ponuda jos vazi ja sam jako zaiteresovana za nabavku Oskar sokovnika? | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Čet Jun 27, 2013 10:25 pm | |
| Ponuda važi za sokovnike iz game Eujuicers, Oscar Neo DA 1000 www.prodavnica.zdravaishrana.rs www.sirovahrana.rs/shop | |
|
| |
ivanaiva novi član
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Čet Jun 27, 2013 10:33 pm | |
| Jel to cena ili povoljnije na tu cenu? | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Čet Jun 27, 2013 10:36 pm | |
| to je ukupna cena sa svim dažbinama carine i pdv-a na ulasku u Srbiju. Povoljnij može da se kupi bez slo PDV-a, pa da se unese u Srbiju u torbi i ne plati carina i PDV, onda dodje oko 270 eur. | |
|
| |
ivanaiva novi član
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Čet Jun 27, 2013 10:43 pm | |
| Hm, ta varijanta je naravno najprimamljivija a sa obzirom da meni trebaju dva, za roditelje i za moju porodicu, tesko izvodljivo, nista konsultovacu se pa ako odlucimo javljam. Pozdrav Ivana | |
|
| |
belleamie novi član
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Uto Okt 01, 2013 12:09 am | |
| Evo mene opet Opet sam u nedoumici Skupila sam pare za Oscar neo da 1000, ali sada razmisljam da li da kupim njega ili neki drugi? Da li moze neki savet iskusnih? Razmisljam cak da skupim za Angel... Da li preterujem ili da uzmem Oscar? | |
|
| |
ivanaiva novi član
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Uto Okt 01, 2013 5:36 pm | |
| Evo da ti odgovorim ja sam uzela za roditelje Oskar 1000 , i samo sa njim imam iskustvo , posto nemam sa cim da uporedim rekla bi da sam subjektivna al mislim da nismo pogresili lak je za odrzavanje nema hiljadu delova i lako se sklapa i rasklapa , fino cedi samo sto taj drop ako je npr od sljiva koje su mekane i moze nekoliko puta da se iscedi , i sokovi su super sta znam mislim da nisam pogresila vrsi posao odlicno. I ja cu kupiti sebi al mi finansije ne idu na ruku trenutno. | |
|
| |
belleamie novi član
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? Uto Okt 01, 2013 7:37 pm | |
| Hvala Ivanaiva Razmisljam i o Hurom, ali nesto sam gledala na netu i komentari su da je Oscar bolji. Da li je neko uporedjivao Oscara i Angel? Da li da sacekam i kupim Angel ili je Oscar ok? odnos cena - kvalitet me zanima, jer je Angel jako skup... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? | |
| |
|
| |
| Gde nabaviti sokovnik u Srbiji? | |
|