Zdrava ishrana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vegetarijanski i veganski recepti - zdravlje na vašem tanjiru!

PrijemPristupiRegistruj sePortalliLatest imagesGalerijaTraži
Zadnje teme
» Sokovnici
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeNed Jul 23, 2023 10:26 am od Arijel5

» moj kuvar
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeNed Jun 21, 2020 2:15 pm od zugicradovan

» kolaci od soje
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeNed Apr 28, 2019 4:11 pm od zugicradovan

» Soja poreklo priprema i jos po nesto
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePon Apr 01, 2019 6:52 pm od zugicradovan

» kuhinjski aparati za pripremu sirove hrane?
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePet Jan 25, 2019 9:47 am od Pevaljka

» Sojino mleko
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePet Feb 23, 2018 5:17 pm od zugicradovan

» Novi clan
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSub Jul 18, 2015 9:26 pm od TechnciKing

» Veganski omlet
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePet Maj 15, 2015 11:08 am od AmonRa

» Vitamix blender
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePet Maj 15, 2015 10:44 am od AmonRa

» Imate li savet?
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSre Mar 25, 2015 11:53 am od Rodman

» Totalna terapija Rudolfa Brojsa
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeNed Mar 15, 2015 9:37 pm od statomir

» Šta raditi kada su ukućani mesožderi?
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSre Jan 28, 2015 10:00 am od Adonia

» ZAPECENE MAKARONE SA PARADAJZOM
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePet Dec 26, 2014 8:58 pm od cmile

» Musaka od spanaca i pirinca
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePet Dec 26, 2014 3:05 pm od cmile

» potrbni saveti novajliji....
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePet Dec 26, 2014 2:03 pm od jelena1gol

» Tofu - uradi sam
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Nov 20, 2014 6:22 pm od zugicradovan

» Koliko nas je na Facebook-u?
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePon Nov 17, 2014 6:49 am od Drama

» Biljna mleka u aparatu
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Nov 13, 2014 9:52 pm od Branko

» 80/10/10 Diet
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Avg 28, 2014 7:56 am od Branko

» Lijek za rak ?
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePet Jul 25, 2014 10:12 am od armageddon381

Ključne reči
tikvice vegane avokado sirova recepti indijskih sladoled keks maslacka free puding sirove vegetarijanci kakao proso tofu jogurt oraha namaz Knjige kopriva piramida sremusa šargarepa majonez kafa
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Ko je trenutno na forumu
Imamo 167 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 167 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 326 dana Sub Sep 17, 2011 2:08 pm
Čajevi za

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI

Ići dole 
+4
zanahoria
Bambina
tedi
Olivera
8 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

Broj poruka : 1162
Godina : 57
Datum upisa : 31.12.2006

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Empty
PočaljiNaslov: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Feb 01, 2007 10:54 pm

Evo opet nas na radiju! 11 na 12 februar, noć, od 1 do 4 ujutru, Siniša i ja ćemo biti u studiju, dolaze gosti sa svetbiljaka.com, priča se o biljkama, koliko mi Goca dodeli mikrofon toliko ću ja o nama ovde, ipak je sve počelo na SB forumu...
U svakom slučaju, Goca je gazda kad su ove emisije u pitanju, ja sam imala još nekih ideja, ali biće i to realizovano, mislim;
U svakom slučaju, slušajte nas ako ste budni
Frekvencija je 104,0MHz/101,8Hz, telefoni u studiju su 011/3249202 i 3229701, a web sajt dvestadvojke za poruke slušalaca

http://www.rts.co.yu/beograd202.asp

(sa ovog sajta takodje možete slušati uživo radio program, potrebno je da imate real player)

Poslednji put izmenio dana Sre Feb 07, 2007 12:23 pm, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sirovahrana.rs
tedi
Šef za maštovite dekoracije
Šef za maštovite dekoracije
tedi

Broj poruka : 484
Godina : 43
Datum upisa : 20.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSub Feb 03, 2007 4:32 pm

Nisam sigurna ali mislim da ce u vasu emisiju doci moja prijateljica Jasmina ako je tako nadam se da cete se lepo druziti jer je sjajna osoba, ona mi je najavila da je tema nesto sto se moze svrstati u kategoriju zdravstvene zastite odnosno osnovala je udruzenje koje se zove reakcija i bavi se problemom nesavesnog lecenja, morad da se pohvalim da sam jedan od osnivaca. U svakom slucaju puno vas pozdravljam i lepo se druzite jer to je najvaznije.
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSre Feb 07, 2007 12:25 pm

Tedi, mislim da nećemo biti zajedno u emisiji sa tvojom prijateljicom Jasminom;
Ipak, taj serijal na dvestadvojci vodi naša drugarica Goca, i pozdravljam učestvovanje gostiju koji imaju šta da kažu! love
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSre Feb 07, 2007 4:34 pm

Ako nemate real player za slušanje radija preko interneta, možete ga preuzeti ovde
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePon Feb 12, 2007 4:14 am

Evo da vam odmah pokažem i slike od noćas iz studija radio Beograda 202; Pogledajte samo Milicu i Ivana, kako su slatki:cheers: . Njih dvoje su bili zvezde ove noći u emisiji, jako su zanimljivo pričali o biljkama mesožderkama i afričkim ljubičicama, i izvrsno se dopunjuju love

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI F_sl1m_7b53503

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI F_sl2m_6a21065

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI F_sl3m_837228d

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI F_sl4m_b4682a0

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI F_sl5m_02acfac
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePon Feb 12, 2007 5:01 am

I naravno, love za mama cacu!!!!!
Svetlanu su uključili u program i tako smo zajedno prvi put javno promovisale naš sajt emotions
i to je bilo sjajno!
Mama caco, hvala ti što si ostala budna tako kasno i što si tako divno govorila o našem sajtu:cmok:
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSre Mar 28, 2007 12:51 pm

Imam veliko zadovljstvo da najavim učestvovanje Snežane Milovanović, predsednice udruženja SLOBODA ZA ŽIVOTINJE u emisiji radija Beograd 202, Ljudi sa nama - o toleranciji, u nedelju na ponedaljak noć, 1. aprila od 1 do 4 posle ponoći.
Tema emisije će u potpunosti biti posvećena aktivnostima udruženja i poslednjim uspešnim akcijama.
Frekvencija radija je 104,0MHz/101,8Hz, a emisju možete da slušate i preko interneta, sa sajta radija 202, ali je potrebno da imate instaliran real player; Ako nemate ovaj program, možete ga preuzeti ovde
Telefoni u studiju za uključenje u program su: 011/3249202 i 3229701, a web sajt dvestadvojke

http://www.rts.co.yu/beograd202.asp

Sa ovog sajta možete i slati poruke direktno sa interneta, evo sličice i objašnjenja kako da to uradite:

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI F_sajtdvestadm_7d0394f

Na sajtu ćete u gornjem desnom uglu videti frejm prozor sa porukama slušalaca koji ima scroll traku, a poslednji komentar je uvek na vrhu; ako želite da pošaljete poruku, treba da kliknete na link u vrhu tog frejma Vaše pitanje/komentar, i onda će se otvoriti stranica sa formularom u koji možete da upišete svoje ime, e-mail i komentar. Mi ćemo u studiju videti sve pristigle poruke i pitanja i pročitati ih.
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSre Mar 28, 2007 1:05 pm

Evo prilažem i sličicu sa martovskog protesta udruženja koje je organizovano ispred Kanadske ambasade povodom godišnjeg pokolja beba foka koje kanadjani u ovo vreme sprovode, dakle ubijaju 400.000 beba od 14 dana starosti zbog njihovog belog krzna, na najsuroviji način, tako što ih udaraju motkama u glavu a onda žive deru...

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI F_dscf0753m_9e515bb

P.S. ja ću naravno biti u studiju dvestadvoje u toku emisije, ali mislim da divna dama Snežana ima najviše da kaže!
Slušajte nas ako budete budni, i javite se u program cool
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSre Maj 16, 2007 6:16 pm

U nedelju na ponedaljak noć, 21. maja, ponovo smo u studiju 202, Snežana, Zoran, i još po neko iznenadjenje Smile
Slušajte nas, pričaćemo u zaštiti životinja, globalnom otopljavanju, vegetarijanstvu...
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSub Jun 23, 2007 3:59 pm

Pozvana sam da u sredu u noćnom terminu budem gost u emisiji koju rade ljudi sa posebnim potrebama za ljude sa posebnim potrebama...
Moram da vam kažem da me je obradovao njihov poziv, govoriću o povezanosti ishrane i nekih bolesti....
Moram malo da se spremim, ali biće dobro - nadam se Smile
Nazad na vrh Ići dole
Bambina
devoted2raw
devoted2raw
Bambina

Broj poruka : 393
Godina : 46
Datum upisa : 02.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSub Jun 23, 2007 4:09 pm

Koja je to tačno frekvencija? Hoću da propratim to!! Ja ne menjam inače radio stanicu koju sam pronašla, ali za ovu svečanu priliku ću je promeniti!!
emotions
Nazad na vrh Ići dole
Bambina
devoted2raw
devoted2raw
Bambina

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSub Jun 23, 2007 4:11 pm

Aha pročitala sam!! 104 i 101 MHz jel tako?
Nazad na vrh Ići dole
Bambina
devoted2raw
devoted2raw
Bambina

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Jun 28, 2007 2:05 am

Laughing Jedva čekam da probam taj Španski pirinač!!Od kako sam se vratila,i onu lazanju.. Al čekam još malo...
Lepo ste bombardovali informacijama, al ne može sve da se kaže u 3 sata razgovora!! Dobri ste bili, ja sam zadovoljna!!
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Jun 28, 2007 3:07 am

Bambina, evo ja se sad vratih sa emisije, i mogu da kažem da sam zadovoljna;
Super što si slušala emisiju!!!! love
Meni je posebno drago što sam imala prilike da upoznam te dve izuzetno šarmantne dame, Maju i Ivanu koje vode emisiju. Treba da znate da njihov ogroman optimizam prosto pleni, i takodje treba da znate da je Maja u kolicima, a Ivana bolesna od MS-a...
U svakom slučaju, za mene - veliko, veliko zadovoljstvo...
Postojanje tog paralelnog sveta u kojem ljudi ne mogu da urade osnovne, obične stvari koje svi mi svakodnevno radimo, baca u razmišljanje...Mi čak toga nismo ni svesni, a oni su tu, pored nas;
Elem, posebno sam očarana Majom, i to ne mogu da sakrijem a i zašto bi - obožavam je, i trudiću se da sa njom provedem što više vremena, isto tako i sa Ivanom....Dame se prekrasne, verujte mi na reč, ovaj put nisam imala foto aparat za slike iz studija, ali izlišno je - mislim da se taj optimizam i energija sasvim dobro čuju, i sve za šta se molim je da tako i ostane.
Nazad na vrh Ići dole
Bambina
devoted2raw
devoted2raw
Bambina

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Jun 28, 2007 9:16 am

Jeste, u pravu si, neverovatno su pod nabojem pozitivne energije, to se i te kako oseća!! sunny sunnysunny
Drago mi je da čujem da postoje tako jake i pozitivne osobe, koje ne gube vreme na utučenost i bezvolju već žive i razbijaju!!
Treba svi da se ugledamo na njih!!
Ja se trudim, drage moje dame, da budem, kao i one, najbolja što mogu, najbolja na svetu!! Biće svet lepši svima ako se budemo trudile da budemo pozitivne, jer se lepo lepi za lepo!!
Smile flower
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Sep 13, 2007 11:29 pm

Dragi moji, ovo je sad zanimljivo, ali nije vezano za razgovore na temu vegetarijanstva....
U nedelju noc 16 na 17 septembar sam u studiju 202, kod Goce,ali dovodim jednu specijalnu goscu - Radmilu Todorovic, astronumerologa....
Rada je jedna prekrasna dama, i predlazem vam da slusate nocni program ako budete budni Very Happy i naravno da se ukljucite sa pitanjima!
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Sep 27, 2007 10:41 pm

Ponovo smo u radiju u nedelju noc,30 septembra,ovaj put je tema nasa, slusajte nas....
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeSre Okt 03, 2007 1:14 am

Šta da vam kažem, nas tri smo bile jako dobre, dobile smo komplimente i tako....bilo je lepo, i ja sam zadovoljna Smile kad stigne CD sa emisijom, svi koji ste propustili imaćete priliku da nas čujete bounce
Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI F_radio4m_5204771
Nazad na vrh Ići dole
zanahoria
Urednik
Urednik
zanahoria

Broj poruka : 481
Godina : 44
Datum upisa : 19.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Okt 04, 2007 10:05 am

Neki nisu bili....neki su slusali...i od umora zaspali..... Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Nov 01, 2007 7:31 pm

U nedelju na ponedeljak noc, petog Novembra, u studiju kod Goce gostuje predsednica Udruzenja Sloboda za zivotinje Snezana Milovanovic, gen. sekretar udruzenja Zoran Mikan i moja malenkost;
tema je promocija knjige Vecna Treblinka na sajmu knjiga...
Nazad na vrh Ići dole
zelika
site admin
site admin
zelika

Broj poruka : 571
Godina : 53
Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci)
Datum upisa : 22.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeNed Nov 04, 2007 11:45 am

sinisa uz svo duzno postovanje nema potrebe za ovim posprdnim tonom....zamolila bih te da radi mira u kuci tj na ovom forumu stanes malo na loptu i ako imas sta da pitas onda pitaj jasno i glasno ono sto kazu ljudski a ne sa ovim tonom koji nema sta da trazi na ovom miroljubljivom mjestu
kao jedan od moderatora foruma ubuduce cu ove poruke ili slati u kantu ili ih obrisati....samo da se razumijemo ovo ne treba da shvatis kao prijetnju u smislu upraznjavanja sile vec kao prijateljski savjet nekoga ko cijeni tvoje misljenje i ko je prosto najblaze receno zaprepasten ovim postovima koje si uporno poceo da postavljas
toliko od mene
poz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeNed Nov 04, 2007 11:59 am

zelika ::
sinisa uz svo duzno postovanje nema potrebe za ovim posprdnim tonom....zamolila bih te da radi mira u kuci tj na ovom forumu stanes malo na loptu i ako imas sta da pitas onda pitaj jasno i glasno ono sto kazu ljudski a ne sa ovim tonom koji nema sta da trazi na ovom miroljubljivom mjestu
kao jedan od moderatora foruma ubuduce cu ove poruke ili slati u kantu ili ih obrisati....samo da se razumijemo ovo ne treba da shvatis kao prijetnju u smislu upraznjavanja sile vec kao prijateljski savjet nekoga ko cijeni tvoje misljenje i ko je prosto najblaze receno zaprepasten ovim postovima koje si uporno poceo da postavljas
toliko od mene
poz

Hvala na savetu ako si primetila upravo sam obrisao svoj post. Osim toga upravo montiram materijal sa sajma knjiga ciji tonski zapis sam ja snimio i koji kao uvod u emisiju. Naravno da cu slusati emisiju jer kao vegan podrzavam ideju ali ima nedostataka koje sam hteo da ispravim. Nemamo dva vazna gost a to su Dragan i Izdavac knjige covek koji je sve ovo omogucio inace ove knjige ne bi bilo ovde. Slusacu svoj rad preko radija iako mogu sa punim pravom da sedim i u studiju kao autor tonskog zapisa ali nepatim za tim a i ne zelim da zauzimam mesto u studiju kad ima ljudi koji mogu mnogo vise da doprinesu ovoj temi od mene.

Srdacan pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
zelika
site admin
site admin
zelika

Broj poruka : 571
Godina : 53
Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci)
Datum upisa : 22.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeNed Nov 04, 2007 1:05 pm

drago mi je da smo se razumijeli po ovom pitanju
Nazad na vrh Ići dole
zanahoria
Urednik
Urednik
zanahoria

Broj poruka : 481
Godina : 44
Datum upisa : 19.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimeČet Dec 13, 2007 12:29 am

I veceras tj noc 12 na 13 decembar nasi ljudi sa foruma su na 202...ako je neko budan...slusajte nas i javite se.....!
pozdrav!
Nazad na vrh Ići dole
Olivera
Sprout
Sprout
Olivera

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitimePon Jan 21, 2008 11:06 pm

Ja sam počela pomalo da gostujem i u Emisiji za različite, noć sreda na
četvrtak na radiju 202, autora i voditeljke Maje Marković- zajedno sa
Ivanom Maliković...dakle, ideja je da radimo radio radionice za
pripremu sirove i vege hrane tako da i slabovidi i slepi mogu da
saznaju nešto o tome.
Pre nekoliko dana moje gostovanje nije biilo
striktno vezano za vegan life style, dakle malo opuštenog noćnog
ćaskanja na temu motivacija...dakle motivacija za veganstvo - u program
se uključio i urednik na sajtu Bed Bob, evo kako je to bilo - snimak
nam je zaista brzo stigao - slušajte Smile
klikom na link
http://www.wildvoice.com/oliverar/Posts/Emisija-za-razlicite-noc-17-01-08
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI   Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Serijal na radiju Beograd 202 LJUDI SA NAMA – O TOLERANCIJI
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Zdrava ishrana :: Razno-
Skoči na: