Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
Naslov: Uspesan medeni mesec Tea Uto Avg 31, 2010 8:12 am
Zelim ti da se lepo provedes i da se za koji mesec vide rezultati vaseg rada
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Uto Avg 31, 2010 8:56 am
Jel se to Tea udala????!!!????
Ako jeste cestitam joj udaju i da joj brak bude pun ljubavi, razumevanja, sloge, sexa, dece....
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Uto Avg 31, 2010 9:23 am
Nisam još, 12.09. se udajem:) Hvala i UBIĆU VAS za ovu temu hahahaha Branko, polako ima vremena:))) Anansana hvala na lepim željama, posebno na predposlednjoj
zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
Ha ha ha ) Branko ovaj..nisam dobro videla... Hvala Zelika na lepim željama:) Anansana...kažu psiholozi a i lično sam tog mišljenja da je to jedan od najvažnijih segmenata veze i braka, ali i jedan od najviše zapostavljenih..kada tu počne da škripi ode mast u propast.. imam drugaricu koja je psiholog, kaže ona kad se sex zapostavi onda najčešće dolazi do preljube..i da je to nešto na čemu se ceo život mora raditi.. Branko..a šta je po tebi važnije? svaki savet je dobrodošao
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
Ne moze se nijedan segment braka izdvojiti. Vazna je ljubav, razumevanje, naravno i sex. Bilo sta da nedostaje, brak ce skripeti. Ne cudim se ja da vam je, posebno sada na pocetku braka, sex prioritet. Malo sam se samo zacudio da si to otvoreno rekla Ali zasto i da ne ?
Citat :
imam drugaricu koja je psiholog, kaže ona kad se sex zapostavi onda najčešće dolazi do preljube..i da je to nešto na čemu se ceo život mora raditi..
Cak i kad je sex u kuci OK, to ne znaci da bracni partner nece traziti jos malo sa strane... Tu se bas ne mozes zastititi 100%. Ima nesto (govorim pre svega za muskarce) sto nas tera na izlete. Po nekoj mojoj teoriji to je prirodno. Jedino nam drustveni moral namece pravila ponasanja i brak. Ali manimo se sada tih tema. Ne kaze se za dzabe medeni mesec. Ne treba se puno opterecivati i razmisljati, sada uzivaj.
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Čet Sep 02, 2010 6:39 am
He he ja Ne verujem u to da vas "nešto" tera...niti nas, meni ta teorija ne pije vodu..osim ako neko ima potrebe 10x dnevno ha ha:) naravno svaki segment je važan..ali ima i važnijih. Naravno ja već 2 godine uživam i nameravam da uživam i kad osedim i budem imala bore:) o da...tek tad ću još više da uživam:) što ne bismo otvoreno o bilo čemu razgovarali..tj što ne reći otvoreno:) eto i ti si rekao šta je tebi prioritet..i to je ok. E sad dosta bićemo fini, od sad fini razgovori
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Čet Sep 02, 2010 8:57 am
Tea, već sam ti poželela sreću , ali imam potrebu da se oglasim povodom Brankovog posta. Još bolje, postaviću tekst:
Pametni muškarci su verni Pametni muškarci varaju manje, tvrde istraživači iz Londona. Nakon što su analizirali dva velika istraživanja sprovedena u Americi, shvatili su da su inteligentniji muškarci skloniji monogamiji od onih sa manjim koeficijentom inteligencije.
Satoči Kanazava, vođa studije, rekao je da je monogamija noviji fenomen. Proučavajući ljudsku evoluciju, poligamija je bila glavna veza Homo Sapiensa. Ali u novijoj civilizaciji ona sve više nestaje. - Ali uprkos sve raširenijoj monogamiji, mnogo muškaraca ne može da se odrekne nasleđa Homo Sapiensa - šaljivo je objasnio Kanazava i dodao da je ipak mnogo muškaraca koji se ne pridržavaju monogamije. Ali muškarci s većim koeficijentom inteligencije, što je isto znak evolucije, sposobniji su da uđu u tu novu fazu i da budu privrženi samo jednoj partnerki. Kada su žene u pitanju, studija nije uspela da pronađe vezu između inteligencije i varanja.
Dakle, ako je verovati ovom istraživanju, poliginija izlazi iz mode, i to je evolucioni trend (a još ima veze sa inteligencijom! )
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Čet Sep 02, 2010 9:25 am
Tea, za tebe i tvoga dragoga:
pomidora vege majstor
Broj poruka : 178 Godina : 58 Lokacija : Francuska,Dalmacija Zaposlenje : samo za praznike i feste(florist) hobi : crtanje,slikanje,citanje,sukulenti Datum upisa : 11.03.2009
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Čet Sep 02, 2010 10:47 am
Tea vegan vegan
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Čet Sep 02, 2010 10:51 am
Jaoooooooooooooooo Dmitras:) sad ću se rasplakati a Pomidora kako je to slatko evo nešto povodom toga:https://www.youtube.com/watch?v=W9MzrirPrCI Kako ste divne:) pazi znam da ima toga, to se desilo u mojoj porodici..sa mojim roditeljima..ali moj dragi je jedno divno stvorenje, srodne smo duše:) dobar, strpljiv, pažljiv, voli me i moje mane..a tek njegovi roditelji u duuuugom braku, složni kao najbolji drugari:) kapiram da je to nasledno:)) mislim da mi je to dosta..naravno da se bojim zbog toga što se mojoj mami desilo..ali me to neće sprečiti da budem srećna što sam našla čoveka svog života, koji me voli baš takvu kakva jesam:) hvala Dmitras i Pomidora još jednom:), hvala na prelepoj pesmi i još više na podršci:)
anasana Urednik
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Čet Sep 02, 2010 11:29 am
Citat :
Ne moze se nijedan segment braka izdvojiti. Vazna je ljubav, razumevanje, naravno i sex. Bilo sta da nedostaje, brak ce skripeti.
Cak i kad je sex u kuci OK, to ne znaci da bracni partner nece traziti jos malo sa strane...
E Branko to ti je najpametnija stvar sto si dosad napisao!!!
anasana Urednik
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Čet Sep 02, 2010 11:31 am
Dmitras znam za taj clanak, super je!
Samo cu dodati aforizam Duska Radovica: Samo kukavice vole po nekoliko zena. Pravi muskarci se ne plase da vole samo 1 zenu!
Tea vegan vegan
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
Naslov: Re: Uspesan medeni mesec Tea Sub Sep 04, 2010 3:17 pm
Citat :
BRANKO: ,,Cak i kad je sex u kuci OK, to ne znaci da bracni partner nece traziti jos malo sa strane... Tu se bas ne mozes zastititi 100%. Ima nesto (govorim pre svega za muskarce) sto nas tera na izlete. Po nekoj mojoj teoriji to je prirodno. Jedino nam drustveni moral namece pravila ponasanja i brak. Ali manimo se sada tih tema."
Cenjeni forumaški kolega Brane, poborniče njami-vegetarijanske 'rane, ne/zaglavljene liftove po urbanim udžericama ovde neću spominjati, al' u trendu manjivanja od tijeh tema skoro škakljivih, brez izlišne golicljiviosti, svečarski izjavljivam da si Ti ovdekane vazda bio & jesi t(h)eoretičar ,,par excellence"! Mlogi znojavo ne/osušeni tragaoci, usprkos moćnim dezodoransima koji ne/vešto kamufliraju njihove, poput čedarskog sira, čedne & neslane namere, revnosno tražidu sladostrasno rešenje te zakukuljene skandinavke, koja im je u domaćoj zadaći, skoro namerno zapala... Draga koleginice TEA, poneki čarobni medeni meseci prihajajući dođu i jalovo prete da će skoro oma da prođu... No, dok je malteksa & javorovog sirupa, čak ni veganska medovina ne briguje za svoju svetlu budćnost!