Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
Naslov: Re: Foto-svaštara Pon Avg 02, 2010 9:47 am
А када чаролија прође и до (у)озбиљења дође, онда то изгледа онако, скоро исправније:
rain021 vege majstor
Broj poruka : 452 Godina : 67 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 01.05.2010
Bed Bobo, bas si me dirn'o ovim cikorijama. Kad sam bila mala i brala one decje buketice secam se da nju nikako nisam ( ili uz ogroman napor) tek tako mogla da uberem, mlogo zilava. A propos Partizana i Zvezde, tu mi je poznat samo neki derbi, ne volem fudbal nimalo Hmmm, ne znam kako si ovo izveo, ali je super night fotka number one Ja slike saljem preko onog ImageHousing.com , to sam videla od dmitras. Tamo je gornji limit 1MB, a i kad posaljem manju, on je jos smanji To sto sam te pitala za sliku nije bila zamerka, blagodarim jos jednom na cikorijama i saljem fotku snimljenu pre mog regovanja na ovaj forum, dok je nebo jos bilo plavo i neispartano
Bed Bob U(ne)rednik (former)
Broj poruka : 747 Godina : 57 Lokacija : Beograd Zaposlenje : ForUMaš hobi : S one strane smokvinog lišća, grickanje zrelih neosušenih raw smokvica Datum upisa : 10.10.2007
Naslov: Re: Foto-svaštara Uto Avg 03, 2010 10:19 am
rain021 ::
Bed Bobo, bas si me dirn'o ovim cikorijama. ...dok je nebo jos bilo plavo i neispartano
Naslov: Re: Foto-svaštara Uto Avg 03, 2010 10:24 am
Uploaded with ImageShack.us
Naslov: Re: Foto-svaštara Uto Avg 03, 2010 10:29 am
Šta zna puža šta je to cikorija...?
Naslov: Re: Foto-svaštara Uto Avg 03, 2010 10:46 am
,,Brodovi su isti ka i ljudi, zlu moru daju život svoj - za tobom umiru..."
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
Naslov: Re: Foto-svaštara Uto Avg 03, 2010 11:15 am
Jao kol'ko lepih fotki, ne mogu da stignem da vas pohvatam! SVE mi se dopada! @Rain- jos sam tu. Na odmor krecem u petak, i jedva cekaaaaam! Idem u Nis i na Zlatibor, tako da ce biti lepih novih fotki. Evo neceg u medjuvremenu:
rain021 vege majstor
Naslov: Re: Foto-svaštara Čet Avg 05, 2010 9:16 am
Citat :
Sre Avg 04, 2010 8:43 pm
Juhuuuu, hw Bobe, uspelo mi iz 3. pokusaja
( smeši ti se još jedna zvezdica )
rain021, алал Ти вера! (:-Д)))
rain021 vege majstor
Naslov: Re: Foto-svaštara Pet Avg 06, 2010 9:19 am
Hw Bobe Ovi odzaci mi se svidjaju, a zanimljivi su i kad se 'swirluju'
Nego, je l' se ti to meni smeskas naopacke ( s leve strane ? ) Pitala bih te nesto, a ako mi odgovoris imaj na umu da nemam puno vremena za citanje Daklem, uslikala sam jedan te isti pendzer uzastopce 3 puta i svaki put je druge boje
Naslov: Re: Foto-svaštara Pet Avg 06, 2010 10:27 am
Hw Bobe Ovi odzaci mi se svidjaju, a zanimljivi su i kad se 'swirluju' Nego, je l' se ti to meni smeskas naopacke ( s leve strane ? ) Pitala bih te nesto, a ako mi odgovoris imaj na umu da nemam puno vremena za citanje Daklem, uslikala sam jedan te isti pendzer uzastopce 3 puta i svaki put je druge boje
Поштујући Твоје време којим белодано шкртариш about форумашења и сликованија свеколиког, упутио сам, путем ,,моћи мисли'' замолбу несташном дјечарцу bed Bob-и, који је тренутно канда на ,,залевањем" неполивеном и б(р)ез хобловања просветљеном путићу ка Новосибирску, да посве концизно, ако не мож' баш телепатски, а оно барем телеграфски одговори на упитност ту. Он ми гласовито шану: ,,Чиш 'волико, речи Тој Дами да је и онај чика из Ефеса, Хераклит-соу колд Мрачни, једном рекел да се не мере дваред унићи у исту воду/реку, па тако јој је изгледа то и сас кибиц-фенстером"!
rain021 vege majstor
Naslov: Re: Foto-svaštara Pet Avg 06, 2010 5:04 pm
Eto ti sad, ja bas Tebe 'tela da oslovim doticnim Mracnim, kaz'o je on i mracnije stvari. Bas si me, citajuci ponekad neke tvoje postove, podsetio bio na njega. Citam, citam, citam i ponekad nazrem drvo u sumarku
Naslov: Re: Foto-svaštara Sub Avg 07, 2010 9:50 am
Eto ti sad, ja bas Tebe 'tela da oslovim doticnim Mracnim, kaz'o je on i mracnije stvari. Bas si me, citajuci ponekad neke tvoje postove, podsetio bio na njega. Citam, citam, citam i ponekad nazrem drvo u sumarku
,,Зa дерeвьями лeca нe видeть" [ze dereviami lesa ne videt]
,,Frondem in silvis non cernere" - Nevideti krošnje u šumi. Ovidije. Oddrvetanevidetišumu.
Naslov: Re: Foto-svaštara Sub Avg 07, 2010 10:02 am
Универзитетска библиотека ,,Светозар Марковић" у Београду:
rain021 vege majstor
Naslov: Re: Foto-svaštara Sub Avg 07, 2010 2:22 pm
OK, ja sam 'tela da kazem, i ne pravi se blesav jer si jako daleko od takog, da citajuci tvoje postove ne uspevam uvek da sfatim sta si teo reci. Sebi dozvoljavas razne fraze, parafraze i 'ostale stilske figure' ( dvostruki, trostruki aksl i sl. ), a meni si o'ma' "turio" Ovidija pod nos. Od tih tvojih akrobacija ( kod mene nazvanih šumom, ne videh drvo - pod tim pojmom podrazumevam sustinu ). Elem, uglavnom vise volem, nego sto ne volem da te citam, cak bi ti i Prust mogao pozavideti. Od cenjenog tragaca sam procitala samo jednu knjigu, u nas prevedenu kao "Jedna Svanova ljubav", ali to bese jako davno, pa se niceg ni ne secam. Toliko o tome, show must go on Samo da nadjem neku sliku
Ajd bas taj pendzer, dok ne pronadjem kibic fenster, a znam di ih ima, u 4 varijante ( slike, nadam se, dovoljno smanjene ):
Sve snimljene u roku od minut-dva
dmitras the Expert
Naslov: Re: Foto-svaštara Sub Avg 07, 2010 8:13 pm
Naslov: Re: Foto-svaštara Ned Avg 08, 2010 11:03 am
[b]rain021[/b] ::
OK, ja sam 'tela da kazem, i ne pravi se blesav jer si jako daleko od takog, da citajuci tvoje postove ne uspevam uvek da sfatim sta si teo reci. Sebi dozvoljavas razne fraze, parafraze i 'ostale stilske figure' ( dvostruki, trostruki aksl i sl. ), a meni si o'ma' "turio" Ovidija pod nos. Od tih tvojih akrobacija ( kod mene nazvanih šumom, ne videh drvo - pod tim pojmom podrazumevam sustinu ). Elem, uglavnom vise volem, nego sto ne volem da te citam, cak bi ti i Prust mogao pozavideti.
Та не правим се ни силно ,,паметан", ако приликом коментарисања неке поруке, у контексту наведем неки мудролики цитат. Иначе, опседнутост свакојаким цитирањем/навођењем ми је одурна, јер је то углавном одлика оних који нису кадри да сами нешто смисле, па се прекомерним навођењем ,,смарт" цитата надају да ће си ласно прискрбити ауру изображености. Што се есенције/суштине(τὸ τὶ ἦν εἴναι) тиче, нек' извини оти топли брудер Марсел П., од ,,моћи завидности", ни полевањем с предумишљајем на даљину, се не мере получити завидан ефекат! Ех, да је шјор Овидије, метаморфозе му његове, имао благовремено инсталиран видео надзор, видео би само дрво, а не шумолики раз(д)ор!
rain021 vege majstor
Naslov: Re: Foto-svaštara Ned Avg 08, 2010 2:36 pm
Ako slucajno nisam bila jasna, udelila sam ti kakav takav kompliment, a sad mi objasni to s tim polevanjem na daljinu kad vidis ovu fotku juce usnimljenu
Vise nego zbunjena
rain021 vege majstor
Naslov: Re: Foto-svaštara Sre Avg 11, 2010 11:09 am
Na ovu vrućinu - fontana! Baš fino
Naslov: Re: Foto-svaštara Sub Avg 14, 2010 4:32 am
Ako slucajno nisam bila jasna, udelila sam ti kakav takav kompliment, a sad mi objasni to s tim polevanjem na daljinu kad vidis ovu fotku juce usnimljenu Vise nego zbunjena
Зраво rain021! Хе, хеее, ваљана је та Твоја фотка око (ватро)сталног видео надзора, као и две наредне које си освежавајуће поставила. Ред & пристојност ми налажу да Ти се извиним бикоз овог скоро окаснелог од-говора како у вези тог ласкавог комплимента који сам ома зграби(ј)о , тако и око оног фамозног ,,полевања/залевања" о којем је онај пензионисани пуковник ,,pr"rrrr smart-просветљујућесвето-зарски зборио на оној ,,ревидираној" теми ди си Ти б(р)ез накнадног дефинисања по захтеву ,,sss-Gost"-a, што се сада ондекане ниш не види, рекла да си ,,окорели пацифиста" и маестрално извалила онај фазон о даљинском узроку за полевање паркета кад штрајкујући рикне клима Ти уређај... Не дај се з(а)бунити, бре, ех, хеее: https://vegan.editboard.com/zanimljivosti-f47/moc-misli-video-klipovi-pr-svetozara-radisica-t2063.htm#14076