| Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane | |
|
+7eni Zlata kume rain021 anasana sinisa Olivera 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Uto Jul 06, 2010 10:34 pm | |
| Radionica pripreme sirove hrane / vikend seminar 16, 17 i 18 jula organizujemo radionicu - seminar pripreme sirove hrane. Mesto - Čortanovci, Fruška gora. Ovoga puta, nešto sasvim posebno: provedite vikend na sirovoj hrani, naučite da spremate presne specijalitete; Obezbedjen smeštaj za sve zainteresovane, prvoklasni sirovi meni, radionica, i ono najvažnije - druženje u lepom okruženju, na čistom vazduhu. SPECIJALNI GOST NA SEMINARU: IRENE BARRETT, KANADA Izazov je provesti vikend na sirovom - i biće nam zabavno, spremaćemo delikatese od organskog povrća i voća, a Irene Barret je svakako autoritet u oblasti sirove hrane i lečenja bolesti sirovom hranom. Broj mesta je ograničen, molim Vas da mi se javite na pp ili tel. +381.63.310584 Za učestvovanje na ovom seminaru obavezna je kotizacija | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Uto Jul 20, 2010 2:29 pm | |
| Nastavljamo sa vikend radionicama! Svakog vikenda radionice na Fruškoj Gori sa Irene Barrett: Radionica pripreme sirove hrane Detox zeleni vikend Radionica tranzicije vege kuvanja Na svim radionicama obezbedjen smeštaj, prvoklasni meni i dobra zabava; Svi gosti, po želji, mogu doći u petak poslepodne, sledi vikend radionica. Ukoliko Vam termini ne odgovaraju, molim da se javite kako bismo dogovorili termin, minimum za organizovanje radionice je troje učesnika. Dobrodošli! | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Uto Jul 20, 2010 4:18 pm | |
| evo i kako je bilo.... Green smoothy - zeleni kašasti sok koji smo pravili u varijacijama sa zelenišom iz moje bašte ja seckam svež bosiljak za pesto sirovi "ražnjići" od povrća (skoro pa suvlaki)
Poslednji put izmenio Olivera dana Pet Jul 30, 2010 5:21 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Uto Jul 20, 2010 4:47 pm | |
| pesto od spanaća sa orasima, bademima, brazilskim orasima i svežim bosiljkom paradajz napunjen pestom, dekoracija listići bosiljka pravi se supa od paradajza - paradajz, paprika su u blenderu supa je spremna, dekoracija su sveži listovi celera, u tanjirima i alfa alfa klice
Poslednji put izmenio Olivera dana Pet Jul 30, 2010 5:22 pm, izmenio ukupno 3 puta | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Uto Jul 20, 2010 5:14 pm | |
| alfa alfa i mung klice sa svežim paradajzom u blenedru se mućka nešto zeleno; hah, verovatno varijacija zelenog soka secka se povrće za jelo sa sirovom boranijom, a boranija je usitnjena u multipraktik-u i sve to se vidi u činiji...preko toga je još došao i preliv od paradajza... Anett Marie degustira našu sirovu kreaciju
Poslednji izmenio Olivera dana Pet Jul 30, 2010 5:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
sinisa vegan vegan
Broj poruka : 237 Godina : 66 Lokacija : Beograd Zaposlenje : IT hobi : cveće i sve vezano za biljke Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Uto Jul 20, 2010 11:22 pm | |
| VAAUUU! PPREEDDDIIIIVVVVNNNNNOOOOOO!!!!!! . Mora da je bilo lepo druženje vredno svake pare. . Svaka čast mislim da ovako nešto treba uvrstiti u turistički vodič Srbije. | |
|
| |
anasana Urednik
Broj poruka : 2174 Godina : 45 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Sre Jul 21, 2010 8:43 am | |
| Da, bas deluje da vam je bilo mnoooogoooo... lepo (i ukusno ) | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Pet Jul 23, 2010 3:43 pm | |
| Učesnici radionice su ove seminare ocenili kao veoma dobre i korisne. Meni lično je najjači utisak bio zaista dobra energija i entuzijazam koji su se osećali na seminaru. Irena i ja nastavljamo da radimo i šta da vam kažem - izvolite i priključite se. | |
|
| |
rain021 vege majstor
Broj poruka : 452 Godina : 67 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 01.05.2010
| |
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Sub Jul 24, 2010 11:16 am | |
| Recepti nisu uopšte tajna, SVI recepti koje smo pripremali na radionici nalaze se na forumu, varijeteti zelenog soka tj, smoothy-ija koliko hoćeš - članovi ovog foruma su jako inventivni Ako govorimo o nekakvoj tajni evo o čemu se radi: onima koji su na sirovoj hrani je teško da to i ostanu u svetu kuvane hrane, bez obzira da li se radi o klasičnoj mesnoj ili vegetarijanskoj ishrani. Zato je seminar zamišljen kao mesto inspiracije za ostanak na sirovom, podrške i novih ideja i saznanja, jer se u toku vikenda jede samo sirovo, i naravno daju se odgovori na sva moguća pitanja učesnika. Pitanje zašto uopšte jesti sirovu hranu pored obilja ukusne kuvane, naravno, ima svoj jako utemeljen odgovor u slučaju bolesti, ili prosto čvrste odluke da se otpočne, istraje ili vrati na zdraviji životni stil. | |
|
| |
kume novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 10.03.2008
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Sub Jul 24, 2010 9:29 pm | |
| IZGLEDA PREDIVNO. IMATE MOJU PODRSKU,SAMO NAPRED | |
|
| |
Zlata novi član
Broj poruka : 36 Godina : 53 Lokacija : Kozarska Dubica Datum upisa : 28.02.2010
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Ned Jul 25, 2010 1:30 pm | |
| Svaka cast. Samo nastavite. | |
|
| |
eni Urednik
Broj poruka : 143 hobi : čitanje, ekološko vrtlarenje Datum upisa : 16.04.2008
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Pet Jul 30, 2010 11:22 am | |
| Sve izgleda zbilja prekrasno, prijedlog je da još ispod fotki napišeš što bi to trebalo biti. Onda ćemo mi znati tražiti recept, čini mi se da ste imali španjolsku rižu (barem meni tako nekako izgleda kada napravim) | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Pet Jul 30, 2010 5:20 pm | |
| - eni ::
- Sve izgleda zbilja prekrasno, prijedlog je da još ispod fotki napišeš što bi to trebalo biti. Onda ćemo mi znati tražiti recept, čini mi se da ste imali španjolsku rižu (barem meni tako nekako izgleda kada napravim)
Uradjeno | |
|
| |
beki novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 31.07.2010
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Sub Jul 31, 2010 1:23 pm | |
| odlicno izgleda svaka cast! intersuje me kad ima ponovo i koja je cena radionice ? veliki pozdrav Branka | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Ned Avg 01, 2010 10:28 am | |
| Beki dobrodošla na forum! Radionice će se održavati vikendom - ili kada se dogovorimo, obzirom da je sezona odmora ; Minimalni broj učesnika da bi se radionica održala je 3, a cena je 30 Eur, a za radionicu u Beogradu 40 Eur. Ako želiš da se priključiš, možeš me kontaktirati pp-om, telefonom, ili Irene Barret na tel. 021 528 453 | |
|
| |
beki novi član
Broj poruka : 2 Datum upisa : 31.07.2010
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Uto Avg 03, 2010 2:58 pm | |
| Hvala puno | |
|
| |
eni Urednik
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Sre Avg 04, 2010 11:55 am | |
| - Olivera ::
Uradjeno Hvala ti Olivera! Baš je super kada znaš kako nešto treba izgledati! Ne znam jedino što ste sve stavile u salatu s mahunama. Imam puno mahuna, ali ih uopće ne jedem jer mi nisu same ukusne! | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Sre Avg 04, 2010 4:46 pm | |
| To jelo sa boranijom nazvali smo jambalaya, iliti vojvodjanski paprikaš Boranija, mi smo koristili onu široku, putericu, usitni se u multipraktiku i doda se još sveg povrća koje ima u kući - luka, paradajza, paprika, može i ljutih, a izvrsno je kada se dodaju i pečurke. Od začina smo koristili maslinovo ulje, limunov sok, malo morske soli i sos od svežeg paradajza. | |
|
| |
eni Urednik
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Pet Avg 06, 2010 9:33 am | |
| - Olivera ::
- To jelo sa boranijom nazvali smo jambalaya, iliti vojvodjanski paprikaš
Boranija, mi smo koristili onu široku, putericu, usitni se u multipraktiku i doda se još sveg povrća koje ima u kući - luka, paradajza, paprika, može i ljutih, a izvrsno je kada se dodaju i pečurke. Od začina smo koristili maslinovo ulje, limunov sok, malo morske soli i sos od svežeg paradajza. Super, baš ću isprobati! Imam naravno i pitanje: sos od svježe rajčice-imamo li kako se radi? Ako samo iscijedim dobit ću sok,a ne sos ili je to to? | |
|
| |
eni Urednik
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Pon Avg 16, 2010 6:51 am | |
| Probala sam napraviti ovu jambalayu! Stavila sam 8 mahuna, rajčicu, papriku, mali luk, 2 velika šampinjona, maslinovo ulje, sok 1/2 limuna, malo soli! Samo za sebe je bilo zbilja jako fino, a kako si stavljala umak od rajčice htjela sam i ja da više izgleda tekuće (paprikaš) pa sam stavila veću rajčicu, limunovog soka, soli i manju krušku i izradila u multipraktiku. Mogu reći da je bio jako dobar obrok! | |
|
| |
rakiaxena novi član
Broj poruka : 1 Datum upisa : 11.09.2009
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Sub Jul 23, 2011 11:11 am | |
| kada bi opet bi nekakav seminar iz podrucja sirove prehrane? pozdrav | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Ned Jul 24, 2011 7:38 pm | |
| Pozdrav rakiaxena i dobrodošla! Ovog vikenda smo imali mini seminar pripreme sirove hrane, "mali presni vikend", evo nekih kreacija [img] [/img] Od sada ćemo raditi svakog vikenda počev od prvog vikenda u avgustu, u Čortanovcima, "presni vikend" - možete doći na jedan dan ili ceo vikend sa noćenjem u pansionu, spremaćemo i jesti samo sirovu hranu! Cena seminara je 1000 din po danu, + 1000 din za noćenje. Od jeseni ću nadam se pronaći dobar prostor i onda će se radionice zakazivati i u Beogradu. Do tada, pozivam Vas da se družimo u prirodi i na čistom vazduhu | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Pon Avg 08, 2011 6:09 pm | |
| evo kako nam je bilo ovog vikenda - pogledajte slike na blog-u
www.sirovahrana.blog.rs
| |
|
| |
dr sasa novi član
Broj poruka : 3 Datum upisa : 15.11.2012
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane Čet Nov 15, 2012 9:32 am | |
| U kakve posude stavljate klice da klijaju staklene ili metalne? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane | |
| |
|
| |
| Radionica - vikend seminar pripreme sirove hrane | |
|