| Pisanje poruke | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Pisanje poruke Sub Maj 22, 2010 4:11 pm | |
| Prozor za pisanje poruka (ovaj u kome upravo pisem) mi je od juce posiveo. Nije zuta podloga nego siva. Moze da se pise, ali poruka ne bude poslata. Moram da predjem na mod edicije da bi poruka otisla. Jel' ima jos neko ovaj problem ili je to do mene, odnosno do ovog groznog wireless-a na kom sam trenutno.
Kada idem na citat, to sto je citierao posalje a moj tekst ne. | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Pisanje poruke Sub Maj 22, 2010 7:47 pm | |
| Moj prozor je beo (bio i ostao). Mislim da to zavisi pre od browser-a, nego od interneta. A možda si 'pokupio' koji virus? Ako ništa drugo nisi promenio, biće da je to u pitanju...
Ja, pak, imam problem sa citiranjem. Nije mi jasno kako uradite ono da se citirani deo teksta vidi kao poseban, u pravougaoniku druge boje. | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Pisanje poruke Sub Maj 22, 2010 7:49 pm | |
| | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Pisanje poruke Sub Maj 22, 2010 8:28 pm | |
| kada se piše u google chrome browseru, onda ne radi....nemam pojma zašto | |
|
| |
Branko Urednik
Broj poruka : 1735 Godina : 62 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : Radio Televizija Vojvodine Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Pisanje poruke Ned Maj 23, 2010 4:36 am | |
| - Olivera ::
- kada se piše u google chrome browseru, onda ne radi....nemam pojma zašto
Da, crome koristim. Ali radilo je lepo u njemu, to je pocelo pre neki dan... | |
|
| |
pomidora vege majstor
Broj poruka : 178 Godina : 58 Lokacija : Francuska,Dalmacija Zaposlenje : samo za praznike i feste(florist) hobi : crtanje,slikanje,citanje,sukulenti Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Pisanje poruke Ned Maj 23, 2010 6:39 am | |
| Ja sam jucer imala isti problem. Podloga zuta, zlokobna, pisem, saljem, a ono pise; napisite poruku, poruka izbrisana!? Zahvaljujuci Oliveri problem je rijesen. Hvala i | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Pisanje poruke Ned Maj 23, 2010 10:06 am | |
| | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Pisanje poruke Čet Maj 27, 2010 6:51 am | |
| E ljudi OVO SE I MENI DESILO! Napišem esej i on nestane..uključila sam eksplorer mada je on užasno spor i jedva radi ali avaj.. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Pisanje poruke Čet Maj 27, 2010 6:54 am | |
| Ja sam i dalje na chrome-u, jedino moram da kliknem na a/A znak (gornji desni ugao prozora u kom pises poruku) i onda on pozuti i fercera. | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Pisanje poruke Čet Maj 27, 2010 7:02 am | |
| Aha, ja to nisam znala pa sam danas išla preko eksplorera:) | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Pisanje poruke Čet Maj 27, 2010 12:03 pm | |
| Evo i ja da probam po Brankovom savetu prešla sam na mod edicije... i, radi! | |
|
| |
pomidora vege majstor
Broj poruka : 178 Godina : 58 Lokacija : Francuska,Dalmacija Zaposlenje : samo za praznike i feste(florist) hobi : crtanje,slikanje,citanje,sukulenti Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Pisanje poruke Pet Maj 28, 2010 5:45 am | |
| - Branko ::
- Kako je resen ?
Branko, nije me bilo pa ti tek sad odgovaram. Ja imam Mac Apple i na internet idem preko Safaria ili Firefox-a. Safari je zgodan jer imam sve stranice na koje idem memorizirane, ali preko njega nisam mogla slati poruke ( izvinjavam se, ali za informatiku sam totalni diletant, pa se ne mogu razbacivati strucnim izrazima). Oliveru sam privatno kontaktirala i ona mi je ljubazno odmah odgovorila i objasnila problem. Jos jednom hvala Olivera. Kako nije moglo preko Safarija, ja sam onda isla nekom mojom logokom i pokusala preko Firefox-a. Evo funkcjonira. Zbog cega i zasto ne znam, mozda ces ti shvatiti . Pozdrav P.S. Prozor je normalne boje preko Firefox-a, a na Safariju je mali i siv !? | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Pisanje poruke Pet Maj 28, 2010 7:02 am | |
| - Citat :
- Kako nije moglo preko Safarija, ja sam onda isla nekom mojom logokom i pokusala preko Firefox-a.
Ako nece breg muhamedu... Nista, snalazimo se. | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Pisanje poruke Pet Maj 28, 2010 5:00 pm | |
| Dakle, ipak je do browser-a... Ja koristim Mozilu, pa sve bilo uredu, a i evo, i sada je. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Pisanje poruke Pet Jun 11, 2010 11:06 am | |
| Izgleda se i chrome normalizovao... sada je sve ok kod mene. | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Pisanje poruke Sub Jun 12, 2010 6:51 am | |
| [quote="sinisa"] - Tea ::
- Ovde je problem što moraš brzo da kucaš ako to ne uradiš sajt te izloguje i kad hoćeš da postaviš poruku shvatiš da moraš ponovo da pišeš. Najčešće izgubim volju da pišem ponovo zato žurim.
Koliko to "brzo" te izloguje, koji browser koristis ? Meni se to ne desava. Bilo je ranije slucajeva da ne uspe da posalje poruku, pa zbog toga ja za svaki slucaj ukucam Ctrl A i Ctrl C (selektujem celu poruku i iskopiram je) i onda ako nesto krene po zlu, jednostavno napravis paste (Ctrl V) i eto tvoje poruke nazad. | |
|
| |
sinisa vegan vegan
Broj poruka : 237 Godina : 66 Lokacija : Beograd Zaposlenje : IT hobi : cveće i sve vezano za biljke Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Pisanje poruke Sub Jun 12, 2010 1:59 pm | |
| [quote="Branko"] - sinisa ::
- Tea ::
- Ovde je problem što moraš brzo da kucaš ako to ne uradiš sajt te izloguje i kad hoćeš da postaviš poruku shvatiš da moraš ponovo da pišeš. Najčešće izgubim volju da pišem ponovo zato žurim.
Koliko to "brzo" te izloguje, koji browser koristis ? Meni se to ne desava. Bilo je ranije slucajeva da ne uspe da posalje poruku, pa zbog toga ja za svaki slucaj ukucam Ctrl A i Ctrl C (selektujem celu poruku i iskopiram je) i onda ako nesto krene po zlu, jednostavno napravis paste (Ctrl V) i eto tvoje poruke nazad. U pravu si Branko sve to znam. Ali kad pišem skoncentrisan sam na tekst i prosto mi promaknu sitnice i ode mast u propast . E onda mi više nije do pisanja. Kad izgibiš nit-misli nema povratka. U svakom slušaju hvala na savetu. | |
|
| |
sinisa vegan vegan
Broj poruka : 237 Godina : 66 Lokacija : Beograd Zaposlenje : IT hobi : cveće i sve vezano za biljke Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Pisanje poruke Uto Jun 15, 2010 11:29 am | |
| Opet moram da kritikujem! Napišem poruku "nalepim sliku" i pošaljem. Poruke nigde nema. Koliko vremena treba da se poruka pojavi? Ili je to piši danas sutra objavljujemo . | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Pisanje poruke Uto Jun 15, 2010 2:51 pm | |
| Kakav kompjuter imas, koliko brzu vezu ? Ne pojavi se trenutno, ali su svakako sekunde u pitanju a ne minute niti dani | |
|
| |
sinisa vegan vegan
| Naslov: Re: Pisanje poruke Uto Jun 15, 2010 10:39 pm | |
| - Branko ::
- Kakav kompjuter imas, koliko brzu vezu ?
Ne pojavi se trenutno, ali su svakako sekunde u pitanju a ne minute niti dani Pa dosta solidan GAMER, CORE2DUO procesor, 3Gh rama, da ne pisem dalje. Modem SBB 4Mb/s. Jedino može da bude suviše brz da bi sajt prihvatio promene . Nebitno je to. Nego pošaljem promenu na post ili obrisem post jer mi je neuspešan pogotovo kad šaljem one "slike za muziku". Ne da se promena ne vidi u narednih nekoliko minuta nego treba i do pola sata da vidim promenu. Zašto je tako ne znam? | |
|
| |
Branko Urednik
| Naslov: Re: Pisanje poruke Sre Jun 16, 2010 6:37 am | |
| Nesto se cudno kod tebe desava... Ako nije zbog prevelike brzine tvog kompa onda stvarno ne znam sta je. Znaci ti kliknes posle izmene na "poslati" i - sta se desava ? | |
|
| |
sinisa vegan vegan
| Naslov: Re: Pisanje poruke Sre Jun 16, 2010 12:23 pm | |
| Evo Branko ovako ti to ja radim. Napišem poruku i pošaljem je na sajt i sve je uredu. Onda pročitam poruku i ukapirm da sam napravio neki pravopisni propust ili želim nešto da dopunim i kliknem na "izmeni". Uradim izmene i ponovo pošaljem poruku, e tih izmena nema i dalje stoji stara prvobitna poruka pa minimum pola sata. Isto mi se dešava kad mi se recimo poruka ne svidi pa je obrišem uredno me pita da li želim da obrišem, potvrdim, dobijem potvrdu da je poruka obrisana a ona i dalje stoji na sajtu. To me malo "nervira". Mene je mnogo teško iznervirati ali ajde da napišem iritira. To je problemčić. | |
|
| |
ANČICA vege majstor
Broj poruka : 302 Godina : 49 Lokacija : Pula, Hrvatska hobi : obožavam čitati Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Pisanje poruke Čet Jun 17, 2010 9:01 pm | |
| danas u postovima nikako nemam smajliće, evo i sada vidim samo neke kvadrate desno u kojim piše u jednom"masto" u drugom "kurz" u trećem " podv" u četvrtom "slika"u petom " link" to je sve nema niš drugo..o čem se radi? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pisanje poruke | |
| |
|
| |
| Pisanje poruke | |
|