| Piknik kod Paprikara | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Paprikari novi član
Broj poruka : 9 Godina : 51 Lokacija : Sanad Zaposlenje : učiteljica hobi : raw food zanimacija Datum upisa : 10.03.2010
| Naslov: Piknik kod Paprikara Pet Maj 21, 2010 1:55 pm | |
| Dana 12.06.2010. subota, pozivamo Vas na Raw picnic u Sanadu.Sanad se nalazi u Vojvodini, između Čoke i Novog Kneževca, Lastina autobuska linija Bgd (Novi Sad)-Kanjiža. Planiramo da na licu mesta pravimo đakonije, pa možete da ponesete neki Vaš specijalitet ili namirnice koje ćemo pripremiti. Čuveni delikatesi Vanjina pita za lenštine (od jabuka) i Zoranovi zeleni sokovi sa travom žitarica included. Imamo puno mesta za igru dečice (a bogami i rekvizita).
Nadamo se lepom vremenu i čekamo Vas. Paprikari | |
|
| |
dmitras the Expert
Broj poruka : 713 Lokacija : Nebitna. Datum upisa : 26.10.2009
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pet Maj 21, 2010 3:38 pm | |
| Veoma me raduje što članovi preuzimaju inicijativu za druženje! Nego... zar paprikari nisu Leskovčani, Vlasotinčani ? | |
|
| |
zelika site admin
Broj poruka : 571 Godina : 53 Lokacija : Les Cedres,Canada Zaposlenje : planer u fabrici metalnih dijelova(inace agronom po struci) Datum upisa : 22.01.2007
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pet Maj 21, 2010 4:16 pm | |
| paprikari...ne da bi na takvu pozivnicu dojurila....ali nazalost dijeli nas cetvrt planete nadam se da ce se lokalni sirovnjaci odazvati a od tebe ocekujemo puuuuuuuuno slika nego koliko kontam cijela familija je u sirovom ili samo ti il???? | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pet Maj 21, 2010 4:29 pm | |
| Zelika, ako si primetila na slikama od prošlog okupljanja da smo imali porodicu sa troje dečice, to su Paprikari A ja se unapred radujem, biće zabavno, biće super, druženje u prirodi, u lepom društvu uz finu hranu. Postoji autobuska linija Lasta koja ide iz Beograda preko Novog Sada za Kanjižu i staje u Sanadu. Krenućemo ujutru i vratiti se predveče. Naravno, može da se stigne i kolima. | |
|
| |
Paprikari novi član
Broj poruka : 9 Godina : 51 Lokacija : Sanad Zaposlenje : učiteljica hobi : raw food zanimacija Datum upisa : 10.03.2010
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pet Maj 21, 2010 6:50 pm | |
| - dmitras ::
- Veoma me raduje što članovi preuzimaju inicijativu za druženje!
Nego... zar paprikari nisu Leskovčani, Vlasotinčani ? Kod nas u Banatu svaka starosedelačka familija po selima ima špicname (porugu), ima Paprikara, Kupusara, Opirača, Divljaka, Kopana, Guskova, Čičkaroša i sl. | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Sub Maj 22, 2010 3:11 pm | |
| Aaaa tako... A ja sam mislila da Leskovčani imaju monopol na taj naziv, zbog toga što su veliki proizvodhači one crvene, mesnate paprike. Hehe: - Citat :
Kod nas u Banatu svaka starosedelačka familija po selima ima špicname (porugu), ima Paprikara, Kupusara, Opirača, Divljaka, Kopana, Guskova, Čičkaroša i sl. Baš su simpatični nadimci! | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Čet Maj 27, 2010 6:55 am | |
| U selu Stejanovci kod Rume, moja rodbina su Pištolji! Preko puta žive Bundevare a malo dole niz ulicu Kiflice:)) | |
|
| |
dmitras the Expert
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pet Maj 28, 2010 4:59 pm | |
| | |
|
| |
Tea vegan vegan
Broj poruka : 375 Godina : 44 Lokacija : Novi Sad Zaposlenje : prevoditeljka hobi : zaštita životinja Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pon Maj 31, 2010 6:40 am | |
| Hej ovo zvuči zanimljivo to 12.06. ček da vidim sa sestrom pa ćemo da navrnemo ako nema ništa taj dan:) | |
|
| |
Olivera Sprout
Broj poruka : 1162 Godina : 57 Lokacija : Beograd/Čortanovci Datum upisa : 31.12.2006
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pon Maj 31, 2010 8:55 am | |
| Tea i Olivera, dodjite, samo da nas vreme posluži - biće zabavno, spremaćemo sirovu hranu, jesti, družiti se | |
|
| |
Paprikari novi član
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Uto Jun 01, 2010 11:39 am | |
| Ma ljudi moji jeli moguće da je ovo jun,kiše ne prestaju. Bez obzira na vreme,mi vas srdačno očekujemo da malo razmenimo iskustva oko pripreme sirove hrane.A vala i da naspremamo koješta . | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pon Jun 14, 2010 7:05 pm | |
| | |
|
| |
rain021 vege majstor
Broj poruka : 452 Godina : 67 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 01.05.2010
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pon Jun 14, 2010 7:39 pm | |
| EXTRA | |
|
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Uto Jun 15, 2010 7:15 am | |
| Uh daa videla sam slike na fb, prelepo i kako je divno živeti na selu, šmrc šmrc. ja sam bila u jurnjavi ceo vikend i nisam mogla da dođem.na žalost. | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Uto Jun 15, 2010 9:19 am | |
| Bilo je lepo kod Paprikara u Sanadu Žao mi je Tea što ti i Oli niste došle. Treba da se družimo i da spremamo i jedemo finu hranu. Znam da smo svi zauzeti, ali ipak da uložimo napor da dodjemo na mesto okupljanja, to donese puno puno pozitivne energije i dobar provod A život na selu....da, to je apsulutno drugačije. Ima prednosti i mana; Prednosti su mir, dobar vazduh, priroda, bašta, bazen, povrće, voće, uživancja; mane su što nema svih sadržaja kao u gradu pa je potrebno putovati, takodje ponekad za snabdevanje. ne mogu da se setim drugih mana. Odoh sada off topic, ali samo još da kažem da sam jako jako zavolela Frušku goru zbog svih prednosti koje sam navela, i zbog blizine Novog Sada i Beograda. | |
|
| |
Tea vegan vegan
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Uto Jun 15, 2010 10:11 am | |
| Razloge za nedolazak sam ti napisala..a bio nam je u firmi nedavno novi direktor nacionalnog parka Fruška Gora, pa sam se šokirala kad je rekao da se nac.par. finansira 99% od seče šume i prodaje drva, te da će uskoro da puste jelene iz rezervata kako bi strani lovci mogli da love i uživaju po našim šumama. a inače čula sam i da Čanak voli da ide u lov, pa pošto ga bole noge onda vozi kola i puca iz njih..odoh i ja off topic al eto:) | |
|
| |
OLI novi član
Broj poruka : 29 Godina : 41 Lokacija : N. Sad Datum upisa : 17.04.2010
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pet Jun 18, 2010 6:41 pm | |
| I meni je zao sto nismo bile, vidim da se lepo ruckalo i uzivalo, kao i obicno, kad si ti tu, imenjakinjo za mene je jedan dan seoskog vazduha skoro pa dovoljan da napunim baterije, bar na kratko... tako sam lepo i zaspala, opijena... off topic | |
|
| |
Olivera Sprout
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara Pet Jun 18, 2010 6:50 pm | |
| Onda te čekam kod mene da spremamo i jedemo sirove djakonije | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Piknik kod Paprikara | |
| |
|
| |
| Piknik kod Paprikara | |
|