sifacca novi član
Broj poruka : 7 Godina : 54 Lokacija : Beograd hobi : internet Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Low gear juicers Sub Apr 04, 2009 6:09 pm | |
| evo posle kraceg vremena, usao sam malo u tematiku sokovnika koji ne "sahranjuju" ono sta bi trebalo da unosimo u nas organizam, pa da malo informisem clanove ovog foruma. Dakle jos poodavno su Amerikanci,pre vise 0d 50 god izmislili spravu koja cedi sve iz voca i povrca,kao i iz drugih namirnica ono sto je najhranjivije za organizam. U ovom slucaju se radi o sokovniku marke Champion, koji od kako je napravljen nije mnogo promenio svoj izgled, kakav je bio onda, i sad je takav, uz neke male dizajnerske izmene i verovatno je malo laksi nego sto je nekad bio zato sto je plasticne konstrukcije. Ako se ne varam, njegova tezina je preko 10kg i to mu je jedna od mana. Ono sto je najbolja karakteristika ovog modela je da se najlakse cisti(Ivanstar). U caskanju sa jednim prijateljem i pricom o sokovnicima, on mi rece da ovaj model ima da se kupi i kod nas, po ceni od neikih 80 000 dinara, sto je priznacete malo mnogo... no hvala bogu i dalekom istoku, u jednoj zemlji su takodje poceli (ne znam koliko davno) da se bave proizvodnjom slicnog aparata. I rezultat je da u Juznoj Koreji ima 3 najveca proizvodjaca sokovnika, koji su isto tako kvalitetni i upotrebljivi, naravno za manju sumu novca. Elem, najveca i najkvalitetnija robna marka iz te zemlje je Oscar, Nuc i jos jedna koje sad trenutno ne mogu da se setim. Ja sam konkretno kupio Oscar Vitalmax 900 kao najboljeg u rangu, trebalo bi da mi stigne sledeceg vikenda, pa cu vam onda preneti moje utiske. Jedva cekam da ga stavim u pogon... i ono najbitnije, operativna brzina ovih uredjaja je oko 100 obrtaja u minuti, sto znaci da rade polako, i deklarisu ih da rade tiho. Ukoliko ima interesovanja za nabavku ovakvih aparata, mozete slobodno da mi se obratite, jer inace nabavljam tj kupujem dosta stvari preko interneta sa svih strana sveta, pa mogu i te stvari da nabavim kao sto sam sebi nabavio | |
|